|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Aczkolwiek, myślę że to delikatne błędy w pomiarach. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mi wychodzi że mała nadrobila i jest "starsza" ale dotychczas moja gin mi terminu porodu nie zmieniała. Chyba że po połówkowym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1534 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
potem mnie już tym lekarka nie męczyła tylko dała na hemoglobinę glikowaną skierowanie. Może teraz ją od razu o to poproszę.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nastawil mnie ginekolog na cc. Dzieci są ulozone poprzecznie, jeden pod drugim i raczej sie nie odwroca ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byle nie za szybko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ani na usg I trymestru nie było takiej możliwości, ani na zwykłych wizytach, ani teraz na usg połówkowym partner nie może być
|
||
|
|
|
#1540 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja narazie mam tak
Higiena dziecka : -pampersy -chusteczki mokre -smoczek Lovi dynamiczny -wanienka -olejek ze słodkich migdałów -płyn do mycia (oillan baby, emolium, derma) -krem do pupy (Zaspa, linomag, sudocrem) -sól fizjologiczna - dużo -duże waciki kosmetyczne -patyczki higieniczne -gaziki jalowe -Balsam po kąpieli dexeryl baby - szampon (mustell a na ciemieniuchę uwielbiam zapach tej pianki )-płyn na ciemieniuchę (mustela krem na ciemieniuchę najlepszy ![]() ![]() -octenisept -podkłady do przewijania -sól w aerozolu do nosa -katarek -Krem na wiatr i mroz -proszek do prania -czopki glicerynowe -paracetamol w czopkach - dicoflor -espumisan Higiena Matka /karmienie -podkłady poporodowe bella -podpaski -femaltiker -tantum rosa -wkładki laktacyjne -czysta lanolina -herbatka bocianke -Poduszka do karmienia -majtki poporodowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny a ktore sa te najlepsze mokre chusteczki co tak szybko z rossmana znikaja na wielu watkach sie pojawiały ale nie pamietam nazwy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
H2O Wipes?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to jest marka rossmanowska? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1544 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale teraz jest dużo tych chusteczek głównie z wodą. Była analiza na zaufaj położnej na ig ale patrzę że te posty poznikały 🤷☠♀️🤷☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo cheekypanda (nie ma ich w rossmannie). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Nairobi, podepniesz listę apteczną do strony głównej? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1548 | ||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wytrzymałam jakoś w pracy. Mam nadzieje, że już jutro będę lepiej się czuła
|
||
|
|
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Są drogie bo ok 12 zł za opakowanie. W składzie 99,9% woda a reszta zapach grejpfruta. Są super mokre. My ich używamy ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1550 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie waterwipes są tylko w dużym Rossmannie. I są też w smyku. Ale z tego co zauważyłam najbardziej opłaca się je zamówić na allegro. Nairobi kupujesz już wszystko czy na razie robisz rozeznanie? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tych emocji nie mogłam spać pół nocy Jeszcze tylko dzisiaj poinformuje moje szefostwo o L4 i już tak na 1000% mogę się zająć sobą. Trzymajcie kciuki za rozmowę
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi, kciuki za rozmowę
![]() ![]() Ja sobie w Gemini wrzuciłam po opakowaniu różnych chusteczek, żeby też sprawdzić, które by pasowały nam najlepiej. W ogóle to nie wiem, wydaje mi się, że wrzuciłam sporo rzeczy (np. podkłady, gaziki, chusteczki, sól, patyczki, wit. D, krem Zaspa i Bepanthen) i to nawet 200 zł nie jest. To ja nie wiem co dziewczyny ładują, że mają koszyki na 700/800 zł? Może ja tego za mało biorę? ![]() Dziś już nie boli mnie ta prawa strona, ale wczoraj bolała cały dzień... Nie wiem czy aż tyle czasu Bobek mógłby być w jednym miejscu i coś mi naciskać? Aż umówiłam wizytę na jutro, żeby sprawdzić co jest grane, ale jak nie boli już to chyba odwołam... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem tak
żadne chyba nie mają takiego super składu. Kiedyś znalazłam właśnie gdzieś na blogu analizę i te miały super opinie. Ja ich używam tylko poza domem więc idzie ich mało. W domu myję pupkę ciepłą wodą i wacikami i mydłem biały jeleń. Cytat:
A patyczki to nie wiem po co na pewno nie powinno się ich używać do uszu. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Tez robilam jakies mini zamowienie na gemini. Zel z szamponem
Nacomi. Linomag/ I to bedzie tyle do pielegnacji. Jak bedzie potrzeba na odparzenie bede dokupowac bepanten. Sol gaziki tez zakupilam. Lekarstwa( jak pisza w niektorych wyprawkach) przeciez to moze Sie przeterminowac a dziecko nie goraczkuje od 1 dnia? Zakupilam tez rożki pieluchy muslinowe i przescieradlo, Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Patyczki z myślą o czyszczeniu kikuta.
Gazików i soli mam dużo wrzucone - zawsze mnie zastanawiają rodzice, którzy przychodzą co drugi dzień po 10 ampułek soli i 10 paczek gazików, że im się chce tak na raty kupować. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o wcześniejszy zakup leków przeciwgoraczkowych to ja jak najbardziej widzę sens. Co jeżeli gorączka przyjdzie nagle w nocy? Nie chce szukać na gwałt nocnej apteki. A terminy waznosci nie są przecież znowu takie krótkie.
No ale ja z tych, które jeżeli mogą, to wola się przygotować wcześniej. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1558 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te chusteczki to WaterWipes podobno najlepsze składowo ale moja miała po nich pupę pawiana ![]() Cytat:
Hej. Byłam rano w labie, wchodzę i w kolejce dwóch młodych facetów i trzeci koło 50. Mówię, że chciałam skorzystać z pierszeństwa w ciąży a ten najstarszy do mnie- że co? on tu już pół godziny czeka to i ja poczekam to mu mówię grzecznie, że to prawo ustawowe i nawet tutaj w regulaminie laboratorium jest to zawarte. Cisza. Minęło z 5 minut i jeden młody się zawinął, za chwilę pozostali, ten starszy całą drogę psiocząć na mnie, że teraz wejdę pierwsza i że mi miejsce ustępuje żebym usiadła tyle z porannych uprzejmości
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi się te czopki za max 10 zł przeterminują albo Bobek z nich wyrośnie to nie zbankrutuję. Chociaż aptekę nocną mam z 5 min. pieszo od mieszkania. Zamknięte syropy mają długą ważność, ale po otwarciu leci im 6 mcy przydatności i na to też nic nie poradzimy. Ibuprofen można sobie odpuścić, bo to dopiero od 3 mca życia, ale paracetamol myślę, że warto mieć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

teraz to się podzieje z wyprawka 

ani na usg I trymestru nie było takiej możliwości, ani na zwykłych wizytach, ani teraz na usg połówkowym partner nie może być 

♀️🤷

na pewno nie powinno się ich używać do uszu.