|
|
#1651 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak Cię bolał brzuch? Mnie dziś od rana boli strasznie się martwię. Rano aż na plecy promieniowało. Teraz "tylko" podbrzusze... mój lekarz na urlopie, więc tylko szpital mi zostaje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w domu, wszystko jest ok. Szyjka długa i zamknięta, nie wiedzą o co chodziło babce, która mnie kierowała. Mam odpoczywać i brać magnez. Na dziś wystarczy atrakcji, jutro się odezwę. Dzięki za wsparcie.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1655 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Tylko dlaczego ten Twój lekarz tak Cię nastraszył? Tego nie rozumiem... ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Wzięłam się za składanie zamówień, tak na rozpoczęcie weekendu
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co zamawiasz? Ja córce kupuje ubranka zamiast dla synka
|
|
|
#1658 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Zastanawiam się więc, czy ta ginekolog do której znów idę 05.10 na połówkowe w razie czego mogłaby mi wystawić L4... Bo już mam dość tych zabaw i nerwów, że nie mogę się na nic zapisać :/ |
|
|
|
|
#1660 |
|
💑🐱📚👶
|
A na Dobrych Liskach zaszalałam trochę
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko tego stresu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Paula to będzie u Ciebie wtorek-środa dzień kuriera
Dziewczyny podobają się Wam lalki z metoo? My się chyba zdecydujemy na którąś
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Oo zainspirowałaś mnie z tymi momentami maluszka, tez zamówię ale ja czekam na jakaś promkę. Chce jakoś rozłożyć w czasie zakupy i zastanawiam się kiedy zamówić łóżeczko... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
W szpitalu powiedzieli, że jak ktoś przedłuża badanie i czeka na "coś" to zawsze mu się uda zrobić niepokojące zdjęcie, bo te struktury pracują. Lekarz jak spojrzał na samo zdjęcie to już mnie kładł na patologii ciąży do 28tc (czyli na 2,5 miesiąca
), bo na foto wyglądało jakby w ogóle wszystko było otwarte i miało się robić rozwarcie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba bym poszła i jej podziękowała ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że wszystko jest okej, ale lekarka koszmar, że naraziła Cie na taki stres. Jak się czujesz? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
może i tak robi ![]() Mówiłam mężowi o sytuacji Akto, sam stwierdził, że poszedłby pani lekarce podziękować za stres. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Paula, Ale szalejesz z zakupami. Ja wczoraj zamówiłam kilka ubranek ze Smyka i od mamyginekolog. Cytat:
![]() Wczoraj byłam na wieczór głodna i po 22 wylądowaliśmy z tż w Mcd na hamburgerach i do tego ciasto. Boże, to było takie dobre ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie moze poczekam niech młoda pozniej sama zdecyduje co sie jej podoba i mamy juz imie na 100% bedzie Kaja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne imię! ![]() U nas będzie ma 100% Lilianna. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny czy dodajemy imiona do 1 postu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj prawie się popłakałam bo tak bardzo mi się chciało fanty ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj idę na urodziny bratanicy, a jutro komunia bratanka ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dramy i płacze o jedzenie - no coś pięknego ![]() Baw się dobrze ![]() Ja wczoraj mieszkanie posprzątałam, to dzisiaj mam luz i po śniadaniu chyba wyciągnę w końcu matę do jogi i poćwiczę. Zauważyłam, że mam bole krzyża i kosci pośladkowych (nie wiem jakie dokładnie) i momentami ciężko mi jest się z boku na bok przekręcić bo tak boli.... Jutro mamy z tż randkę! O ile nic nam planów nie zepsuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Jeszcze co do kwestii zachcianek. Tż w czwartek dosyć późno do piekarni poszedł i za dużo już wtedy pieczywa nie ma. Wychodzi z piekarni z bułkami i pasztecikami. Jedziemy do domu i pytam się z czym kupił paszteciki. Kupił z mięsem (on uwielbia a ja nie lubię, kocham za to z kapustą i grzybami). I się tak na niego wkurzyłam, że czemu dla mnie nie wziął. Wytłumaczył biedny,że wziął ostatnie i tylko z mięsem były. Na co stwierdziłam, że skoro dla mnie nie było to mógł nie brać dla siebie Cały dzień mu tyłek trułam, że o mnie nie myśli, że mam taką ochotę na paszteciki a on dla siebie tylko wziął.Teraz się z tego śmieje, ale wtedy to był dramat - tak mi się zachciało tych pasztecikow ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj się w sklepie prawie popłakałam i obrazilam się na nich bo nie mieli jednej rzeczy która miałam kupić ostatecznie zrobiłam w tej złości tak małe zakupy że prawie nic nie było na kolacje ![]() Ale za to znowu trafiłam na kasjerka która wzięła mi mój papier toaletowy z ręki i zaprowadziła jako pierwsza do kasy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Z dodawaniem imion do pierwszego postu fajny pomysł
u nas ma być Michalina ❤️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas Adaś ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1678 | ||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Bo kolega Tż miał nowiutkie łóżeczko i nam je po prostu dał Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Paula i Paulina Wy to juz chyba macie prawie cała wyprawke a ja nawet nie mam listy
![]() hahaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wygląda na to że wszystko co drogie to chce w listopadzie kupić i nie wiem jak się wypłacę tyle tego kupuje, teraz jest kolejne zamówienie w podróży a ogólna kwota która trzeba zapłacić za wyprawkę nic nie maleje nie wiem jak to się dzieje haha ![]() Ale to jest ten nasz najlepszy czas na wybieranie tych wszystkich małych, słodkich rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

strasznie się martwię. Rano aż na plecy promieniowało. Teraz "tylko" podbrzusze... 

chyba bym poszła i jej podziękowała 
może i tak robi 

u nas Adaś
haha