|
|
#1801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Dziewczyny jestem już na łączach z ginekologiem. O 12 mam podjechać do szpitala to mnie zobaczy. Majtki całe brązowe najważniejsze że to nie świeża krew
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ginekolog mówiła, że taka nie trzeba się przejmować choć wiadomo sprawdzić nie zaszkodzi. Kciuki ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
Ruchy są. Niby już nie leci, ale podjadę zobaczyć. Sprawdzić nie zaszkodzi tym bardziej że kłuję mnie w tym samym miejscu co wam pisałam dużo mniej ale jednak
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
faith, jedź sprawdzić co się dzieje.
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
. Screenshot_20200921_093002_com.facebook.katana.jpgScreenshot_20200921_092956_com.facebook.katana.jpg
|
|
|
#1808 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
#1809 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za spiworkiem do gondoli to czekam czy dostanę bo mam powiedziane ze dostane razem z ciuszkami. Miałam zamiar kupić jeśli do grudnia się nie doczekam ale tak was czytając to chyba rezygnuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
Żeby wszystko było dobrze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Śniło mi się dzisiaj że straciłam mojego maluszka jak się cieszę że to tylko taki głupi sen i maluch już daje o sobie znać kopiąc![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny, będziemy super mamami! Wiadomo, będą lepsze i gorsze chwilę. Będzie niewiedza czy bezsilność, ale damy radę ![]() Faith, daj znać co jak! Ważne że to nie jest żywa krew. Dzięki za wstawienie zdjęć z gazetki. Będę polować na legginsy ![]() Luzia, Ja mam póki co tylko jeden pluszowy kombinezon. Śpiworka do wózka raczej kupować nie będę. Nad otulaczem do fotelika się zastanawiam. Wczoraj byliśmy na randce z tż. 50 km w jedną stronę. Dramat. Ja się nie nadaje na jazdę tak długą. Myślałam że zwymiotuje w samochodzie. Ale to powrót był najgorszy. Mój żołądek miał już dość wszystkiego i praktycznie co chwilę tż musiał się zatrzymywać żebym mogła ochłonąć. Wróciłam do domu i położyłam się na łóżko i tak 2h leżałam i dogorywałam. Dramat. Nigdy więcej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1811 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Max 30 km, dobrze że na tej trasie obskoczymy wszystko ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1814 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Daj potem znać, co Ci powiedział lekarz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ja siedze w poczekalni u lekarza,w 3tyg przytylam 1kg
![]() ![]() ![]() Co do spiworka to moja młodszą jest z listopada i niekupowalam bo nie było tez jakieś ciężkiej zimy w wózku okrywalismy ja kocem takim grubszym, ale w tamtym roku kupilam spiworek dla niej do spacerowki i w razie w mam. Chce kupić otulacz do fotelika dlatego ze ciężko było z zapinaniem malej w foteliku w grubym kombinezonie, a jak była w cienkim i kocyk lekki na to to znowu on zjeżdżał. Teraz wole zainwestować w ten otulacz i darować sobie przykrywa nie kocykami,a wiadomo fotelik uzywam tylko w aucie. Jeżeli chodzi o pieluchy to ja miałam tetrowe i flanelowa ale malo ich uzywalam. A kupilam dużo wiec mam dla kolejnego dziecka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1816 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Akurat Lidla mam blisko domu to zajrzę tam z ciekawości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebujecie czasu i sobie go dajcie ![]() Miałam jabłka ze sobą i pepsi. I przez pierwsze 30 km było spoko, więcej było dla mnie za dużo. A ja muszę pojechać do tego miasta jeszcze przynajmniej raz, bo wybrać wózek,fotelik,mebelki. Bardzo liczę na to, że za chwilę to minie i będę mogła normalnie samochodem jeździć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1818 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A wracając do wyjazdu szkoda że nie możesz zamówić to zawsze mniej byś się męczyla |
||
|
|
|
#1819 |
|
💑🐱📚👶
|
Nairobi - wpiszesz mi wizyte u gina na 7.10 na godz. 12.45?
![]() Ja dzisiaj jakaś śpiąca jestem, ostatnio to bym mogła nic nie robic tylko leżeć i pachnieć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak ja najchetniej cały dzień na kanapie
|
|
#1821 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam o dziewczynie która dopiero do 3 szpitala się dostała bo na zwirki i żelaznej nie było miejsc. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja synowi kupiłam dopiero jak miał kilka miesięcy taki śpiworek do fotelika z Maxi Cosi (pasował do naszego Avionauta). Na początku nic nie miałam ale też rodziłam w kwietniu. Teraz dla młodszego będę używać tamtego bo wg mnie fajne rozwiązanie. Na spacery miałam taką ocieplaną bawełnianą kurteczkę, nóżki okrywałam kocykiem. Teraz w sumie nie wiem jak to rozwiązać bo synowi też dopiero śpiworek do wózka kupiłam na zeszłą zimę jak siedział Na górę miał kurteczkę a na nóżki i za plecami ten śpiworek. Próbowałam z kombinezonem takim ocieplanym dresowym na początku ale była okropna awantura więc w bólach miał go ubranego tylko raz ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1823 | |
|
💑🐱📚👶
|
To piątka
Już mam coraz większy problem z zakladaniem butow... Nie chodzi o to, że nogi mi puchną, a ze brzuszek coraz bardziej przeszkadza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj stwierdziłam że muszę się ogarnąć z jedzeniem
Mam jakieś 5kg na plusie Aż z ciekawości zajrzałam to poprzedniej karty ciąży i z synem na tym etapie miałam +3kg. Tylko wtedy mnie odrzucało od słodkiego a teraz... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko ![]() Ja chyba dalej cierpię po wczorajszym dniu. Zjadłam ledwo śniadanie i wróciłam do łóżka bo mnie strasznie mdli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj jeździłam autem, ale u mnie nie ma żadnych problemów
![]() Za to brzuch też mi już przeszkadza trzeba się przyzwyczaić, będzie juz tylko gorzej ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1827 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie!
U nas był wyjazdowy (3 godziny w jedną stronę), na szczęście żadnych mdłości, tylko trochę zgniecenie dawało się we znaki, dlatego starałam się codziennie sporo chodzić i odpuściłam kilkugodzinne kajaki, bo za dużo siedzenia nie służy ![]() Akto jak dobrze, że skonczyło się na strachu! Ale stres musiał być nieziemski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się przyznaję - kocham newbie, ogromnie mi leży ta estetyka, prawdę mówiąc, większość ubranek dziecięcych mi się nie podoba - wiem, że w sklepach jest tego tyyyyle, że zazwyczaj daje się coś wybrać, ale naprawdę jestem trudna pod tym względem. W newbie ceny są kosmiczne, to prawda, kupiłam kilka rzeczy nowych (na wyprzedaży) i trochę używanych na vinted. Przy cięciu kosztów pewnie faktycznie warto spasować z zakupami tam albo kupić z drugiej ręki, ale ja paru sztuk stamtąd nie mogłam sobie odmówić ale nie ma opcji, że kupiłabym tam całą wyprawkę albo choćby połowę...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I dawaj z zamówieniem na Vinted ja już tam zaszalałam, a to na pewno jeszcze nie koniec ![]() Dziewczynki z dołem, wysyłam duuuużo tulenia. Wiadomo, hormony robią swoje, martwimy się o różne rzeczy, o kasę, o to, jak to będzie, o to, czy maluszkowi będzie dobrze, czy damy radę, myślę, że to normalne. Każda miewa gorszy dzień. Ściskam Was i mam nadzieję, że dziś już u każdej lepiej Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Szoszoszo Czas edycji: 2020-09-21 o 12:08 |
|||||||
|
|
|
#1828 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam pod oddziałek bo jest na porodówce, byle nie skończyło się cc bo będę czekać
|
|
|
#1829 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Ale chyba się zapiszę, bo ta szkoła rodzenia jest akredytowana przez Szpital Sw. Zofii, czyli tam gdzie sporo dziewczyn poleca rodzić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, założyłam konto na Vited (tyle o tym piszecie
) i trzeba podać numer telefonu. Miałyście potem jakieś problemy? Wydzwanianie itp?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Żeby wszystko było dobrze.
jak się cieszę że to tylko taki głupi sen i maluch już daje o sobie znać kopiąc

chyba hormony daja mi popalic... z jednej strony mega sie ciesze ze jestem w ciazy i ze bedzie corka a z drugiej mi smutno ze nie synek ze poszłam na L4 ze juz nie bede sie spotykac z ludźmi z pracy i strasznie sie boje ze bede zła matka ze nie pokocham dziecka tak jak powinnam i ze mała bedzie nieszczęsliwa

czytałam o dziewczynie która dopiero do 3 szpitala się dostała bo na zwirki i żelaznej nie było miejsc.
♀️

Na górę miał kurteczkę a na nóżki i za plecami ten śpiworek. Próbowałam z kombinezonem takim ocieplanym dresowym na początku ale była okropna awantura więc w bólach miał go ubranego tylko raz 
Aż z ciekawości zajrzałam to poprzedniej karty ciąży i z synem na tym etapie miałam +3kg. Tylko wtedy mnie odrzucało od słodkiego a teraz...