![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
mi też CKE nie wchodzi... a chciałam zob ten harmonogram matur...
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też już chciałam zobaczyć xD
mama właśnie wróciła z Czech i zajadam lentilki xD |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
ooo Malwinka daj troche
![]() idę się popluskać a później może znajde coś w tv; jutro nie ma bata śpię ile wlezie! (chociaż zastanawiam się czy nie pobiegać z rana, bo i tak się przebudzam jak Tata się szykuje czyli koło 6) *a tak sobie teraz pomyślałam, że pododaje Was do znajomych
![]() |
#934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Wcześniej udało mi się wejść, ale teraz nie mogę na stronę CKE
![]() U mnie mama gotuje leczo i mi tak pachnie z kuchni że aż się głodna robię ![]()
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi się nie chce do tej szkoły wrrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Film Mamma Mia jest świetny! Warto pójść jak lubi się łatwe lekkie i przyjemne filmy ![]() Zaszalałam i kupiłam sobie Shape'a z płytą DVD z ćwiczeniami na zgrabną pupę i pośladki.. ![]() Dziewczyny, jak dalej Wam ta strona CKE nie wchodzi, to ja Wam mogę przepisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Konto usunięte
|
ktoś madry mi kiedys powiedzial ze nie powinno biegac sie od rana, poneiwaz serce ejst zbyt spokojne po nocy, trzeba biegac wieczorem. ja biegalam rpzez miecha, kondycja mi sie poprawila...ale kumpela mnie wystawiala i nici z dalszych biegow a samemu sie nei chce
dos zkoly.... dajcie spokój... ja mam tak porypaną klase ze możnaby telenowele zacząć kręcić;/ powtarzam sobie ze przebrnęłam 3 przebrne i ostatni |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;8814624]ktoś madry mi kiedys powiedzial ze nie powinno biegac sie od rana, poneiwaz serce ejst zbyt spokojne po nocy, trzeba biegac wieczorem. ja biegalam rpzez miecha, kondycja mi sie poprawila...ale kumpela mnie wystawiala i nici z dalszych biegow a samemu sie nei chce dos zkoly.... dajcie spokój... ja mam tak porypaną klase ze możnaby telenowele zacząć kręcić;/ powtarzam sobie ze przebrnęłam 3 przebrne i ostatni[/quote] możemy sobie 5 przybić ![]() ![]()
![]() |
#940 | ||
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
fidorki!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Konto usunięte
|
ide spać,bo złapałam sie na tym ze siedze na wiżażu i błakam sie bez celu...a miałam ten Popot cztać... wrr!!
Branoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
takie okrągłe ciasteczko w sreberku. wafelkowate. różne smaki są. i są pyyyyszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
4 - język polski
5 - język angielski 6 - WOS / fizyka w języku obcym, język włosi 7 - język niemiecki / geografia w j.o 8 - geografia / łacina 11 - biologia / wiedza o tańcu 12 - historia / chemia i matematyka w j.o 13 - matematyka / biologia i historia w j.o 14 - fizyka / historia sztuki 15 - chemia / historia muzyki 18 - język rosyjski / kultura Hiszpan 19 - język francuski 20 - język mniejszości narodowych, kaszubski / filozofia 21 - język hiszpański / informatyka Po ukośniku jest sesja popołudniowa, o godzinie 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
ano sama pyszność
![]() ![]() organizm dziekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Studencka, fidorki
![]() ![]() Zaraz pewnie kładę się spać i błagam niech jutro leje bo tak strasznie nie chce mi się jechać na budowę pomóc tam ![]()
#948 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co wszyscy widzą a raczej czują w czekoladzie studenckiej.. Ja zawsze wyciągam z niej rodzynki i te galaretki, czyli podobno to co najlepsze
![]() Ja już lecę spać.. Dobranoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ale co wy o szkole rozmawiacie jak wakacje są xD
o szkole pogadamy we wrześniu ![]() ah, i ja jutro tez ide do fryzjera. bo umre jak sobie grzywki nie obetne. umreeee. co do słodyczy to ja kocham wszystko oprócz rodzynek. bleeeeeee. a mnie zanetka007 nie dodałaaaś ![]() i w ogole to wiecie co? ostatnio poznałam troche nowych ludzi i ja jak poznaje kogoś nowego i jestem w grupie -a jest to grupa już znanych sobie osób to się nie odzywam. nic kompletnie zero. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny , też jestem tegoroczna maturzystką i mam nadzieje, ze mogę przyłączyc się do wątku. ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
ooo dziewczyny już wiecie kiedy rozpoczęcie, ja nie mam skąd wziąć takich informacji ;p pewnie dowiem się w niedziele. oby nie wcześniej niż na 9
![]() Eh mam dziś dziwny humor.. nie wiem czy to jest związane z końcem wakacji ale na pewno coś w tym jest. Nie ma się co użalać ale nie bardzo cokolwiek idzie po mojej myśli i mam ochote w coś trzasnąć ![]() Robię setny prezent na 18 i już mi się nie chce ![]() Matko oby jutro było lepiej. I jednak wybierzemy się na miasto ostatni raz w te wakacje... to te wyjścia mnie tak rozbrajają psychicznie, bo zawsze muszę poznać kogoś kto jest interesujący i nie mieszka w Polszy kraju ![]() Powrót do rzeczywistości boli oj boli ![]()
![]() |
#953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Ci, że ja sama do końca nie wiem. Interesują mnie studia czysto techniczne- na AGHu ale też właśnie np. kosmetologia. Trudno powiedzieć, cholera jasna. Ale pewnie i tak wybiorę Krk bo już go znam. Konkretniej: wydział paliw i energii (wpie ![]() Nie wiem. W ogóle to taki jakiś zakręcony czas teraz jest. Leci jak z bicza strzelił. Nie wiem, kiedy mija i aż się w tym wszystkim gubię! Pomyśleć, że będzie mijał jeszcze szybciej ![]() Dobra, coś tutaj gadam od rzeczy, ale po winie jestem :P Gruzińskim ![]() ![]() ![]()
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Sonnerin leci jak głupi ten czas ! nie do wiary że już jest 30.08 ! Pomyłka !
W Krk polecam Politechnikę, wszyscy chwalą ![]()
![]() |
#955 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj dodałam pare Dziewczyn i poszłam, bo się wkurzyłam, że tak wolno to wszystko idzie... Ale dziś oczywiście dokańczam... Jak mogłabym o Tobie zapomnieć? ![]() Gretka10 cześć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wstałam ok 8 i chyba sobie dziś skoczę na miasto, mimo że zimno jakoś tak ![]() Na początek jednak muszę ogarnąć pokój, bo mama już mi zagroziła, że mnie nigdzie nie wypuszcza jeśli tu będzie taki bałagan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj pościerałam kurze i odkurzyłam...
Jakoś tak mnie naszło i dziś mam wolny poranek ![]() Nie wiem co dziś będę robić? Hmmm Chyba trzeba gdzieś wyjść i zakończyć sezon wakacyjny, ale to wieczorem ... albo zrobię z kumpelami sens filmowym, bo mam wolny domek.
![]() |
#958 | ||||
Zadomowienie
|
dzień doooobry wszystkim
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no chyba,że słodycze ![]() ![]() no to dooobrze ![]() ![]() a co ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() a dzisiaj też mam dzień sprzątania;] co do krakowa, mówią że to 2 najdroższe miasto dla studentów zaraz po wawie? |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Mniej więcej posprzątałam, czyli mój ałagan był wielki tylko w oczach mojej mamy ^^
A teraz się zastanawiam czy nie zrobić porządków w szafie, powywalać ciuchy za małe lub takie, których nosić nie będę i się przy okazji zorientować co powinnam sobie kupić ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.