Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- III część - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-09-22, 18:04   #4321
Kamlisa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- III część

Gosia, czyli teraz dobrze trafiłąs - na rodzinnego pana...? Zycze Ci wszystkiego najlepszego
Doswiadczen z ojcem nie mam, mój zginał w wypadku, gdy miałam 2 lata, nei pamiętam go, zostały zdjęcia, jak się ze mna bawił, podobno mnie kochał i był zadowolony z córeczki. Ale z perspektywy tego, co dowiedziałam się o nim później, jakkolwiek brutalnie to zabrzmi - moze lepiej, ze zginał, zanim alkohol zmienił znanego i szanowanego człowieka w kogos, kto się zupełnie stoczył. I może lepiej, ze ja nie mam o nim takich wspomnień, jak mój brat.
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-22, 19:14   #4322
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dircikowa Pokaż wiadomość
LaMary - a propos pojechanego tematu to właśnie obserwujemy za oknem kuchennym życie krzyżaka. Jest już przeszło dwukrotnie większy, podziwiam jak jest w stanie szybko przestawić pajęczynę w zależności od kierunku wiatru itp. Jak był zimny dzień i taki skulony spał w kątku - to zaczęliśmy się o niego martwić My go nie dokarmiamy, ale jak podzieliłam się tymi obserwacjami z kolegą to też przyznał, że swojemu muchy podrzucał
Od jutra idzie ponoć pogorszenie pogody - tak niemal równo z kalendarzową jesienią - więc to pewnie specjalnie dla Ciebie
haha... Dircik miło mi słyszeć, że nie ja jedna przejmuję się życiem pająka

Dostałam info zwrotną z firmy, że jest im przykro ale usługa nie może być wykonana w terminie, który sobie zaplanowaliśmy
Czyli przyjdzie nam chwycić za środki czystości i wziąć się do roboty. Niech chociaż parter domu zalśni czystością

Nie byłam córeczką tatusia, więc trochę zazdroszczę taty Cindy Rola mojego ojca ograniczała się do wydawania komend i gdyby nie miłość mojej mamy to emocjonalna pustka byłaby dla mnie i siostry codziennością. Z tym, że mój ojciec urodził się juz ze starą duszą stąd jego światopogląd był delikatnie to ujmę złożony I mimo jego wieku nic się w tej materii nie zmieniło.

Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Czas edycji: 2020-09-22 o 19:15
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-22, 20:36   #4323
zastrzezona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Dziewczyny, niestety bywa różnie z tatusiami. Mam nadzieję, że doświadczenia innych są lepsze od moich np Gosi u mnie wiecznie pod górkę, ale poki co udało mi się wywalczyć dodatkowe fundusze na lekcje. Sama nie mogę w to uwierzyć, bo młody poddał się już w poniedziałek. Niestety nie jest typem wojownika po mamusi
W pracy też mam ciężki tydzień. 2 razy podpafłam szefowi, chociaż w obu przypadkach miałam rację. No ale znowu się postawiłam. Czasami się zastanawiam czy kiedyś mi to przejdzie i stanę się potulnym barankiem, który na wszystko się zgadza i wszystkiemu przytakuje. Okazało się, że reszta baranków tudzież osiołków nagle problemu nie ma. Tylko ja jakąś inna jestem.

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Rozumiem Cię Aussie doskonale ja też z tych innych, bo nie lubię dziadostwa i udawania, że "się robi" jak "się nie robi" i jeszcze dodam tylko, że jako pracownik z tak długim stażem to musiałabym zapaść na jakąś demencję starczą, żeby nie widzieć i nie słyszeć, jak to "się robi"...

Moj ex mąż jako tako wynajduje środki na synów, ale tu mam podobnie jak to opisała La Mary, ja się z nim nie cackam, jak nie ma to sąd i komornik, gdyby nie moja zaradność to nie byłoby zwiedzania, wakacji, zwykłych wyjazdów w fajne miejsca na parę dni, bo on przecież tylko na podstawowe potrzeby... z drugiej strony nie wtrąca się w ogóle i przynajmniej nie przeszkadza, nie ma jak pokrzyżować planów chłopaków, bo on sam nie ma na nich planu... mój starszy syn jest już właściwie samodzielny, pracuje dorywczo w kancelarii i właśnie zdał egzaminy na studia doktoranckie, nie siedzi ojcu w portfelu, jeszcze tylko w sobotę ma egzaminy na aplikację i trzymamy kciuki sukcesy moich synów rekompensują mi całkowicie nieudolność ich ojca, nie wdali się w tatusia

Co do mojego ojca... on był przy moich urodzinach, ja na jego pogrzebie. Nie mieliśmy żadnych relacji. Mam wspaniałego ojczyma, to on mnie wychował i jest przy mnie całe życie. Jest całkowitym przeciwieństwem mojego ex męża jeśli chodzi o opiekę i troskę o dzieci. Jest też wspaniałym dziadkiem dla chłopaków, także ten... trafiło nam się

Zmieniając temat: rozumiem potrzebę przedłużania włosów, wiem, że Soso proponowała mi, żebym je podcięła, może skorzystam potem, ale teraz zapuszczam, będę je na wiosnę stylizować, teraz tylko podcinam koncówki. Zobaczymy, czy będę konsekwentna

Pani R koniecznie potem wstaw zdjęcia po przedłużaniu, ja sie na tym w ogóle nie znam, a La Mary proszę, żeby napisała co to za magia z tym laserem, cos bym sobie zapodała odświeżającego... albo poczekam do wiosny hm...

Na razie ogarnełam tylko lekarzy od cytologii i usg piersi, przede mną jeszcze kardiolog z młodym i dentysta, oby na tym zakończyć rok

najważniejszą rzeczą
pompuje krew

Edytowane przez zastrzezona
Czas edycji: 2020-09-22 o 20:43
zastrzezona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-22, 20:36   #4324
Anyzkowa
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie z plaży. Klimat piękny, woda jak tafla i pomarańczowy zachód słońca.

Ja sobie nie mogę darować wyboru ojca dla mojej córki. Byłam zakochana na zabój. Miłość mojego życia
Ślepa, głupia cipa - taka byłam.
Jak mogłam ? Nie mam pojęcia. Sama mam ojca którego bardzo kocham. On mnie również. Jesteśmy bardzo związani, my dzieci z rodzicami oraz wnuczki z dziadkami. Cieszę się, że córka jest bardzo związana emocjonalnie z dziadkami. W jakimś stopniu zastępuje jej to więź jaka powinna być z ojcem. Zresztą moja córka mówi, że jedyne dobre małżeństwo jakie zna to małżeństwo jej dziadków. A ja mając takie wzorce dokonałam takich wyborów

Zostałam dziś zaproszona na rozmowę w spawie pracy. Administracja służby zdrowia. Jakie tam są zarobki
Mam tydzień na podjęcie decyzji. Mam taką sytuacje, że mam inne źródło dochodu, ale kwota nie jest zachęcająca.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-22, 20:48   #4325
zastrzezona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z plaży. Klimat piękny, woda jak tafla i pomarańczowy zachód słońca.

Ja sobie nie mogę darować wyboru ojca dla mojej córki. Byłam zakochana na zabój. Miłość mojego życia
Jak mogłam ? Nie mam pojęcia. Sama mam ojca którego bardzo kocham. On mnie również. Jesteśmy bardzo związani, my dzieci z rodzicami oraz wnuczki z dziadkami. Cieszę się, że córka jest bardzo związana emocjonalnie z dziadkami. W jakimś stopniu zastępuje jej to więź jaka powinna być z ojcem. Zresztą moja córka mówi, że jedyne dobre małżeństwo jakie zna to małżeństwo jej dziadków. A ja mając takie wzorce dokonałam takich wyborów

Zostałam dziś zaproszona na rozmowę w spawie pracy. Administracja służby zdrowia. Jakie tam są zarobki
Mam tydzień na podjęcie decyzji. Mam taką sytuacje, że mam inne źródło dochodu, ale kwota nie jest zachęcająca.

To byłyśmy dwie cipy PJONA

A wracając do pracy: marzy mi się emigracja i praca bez obciążenia psychicznego dziewczyny, pójść do fabryki, odbębnić swoje, nie być za nic odpowiedzialna, zamknąć drzwi i nie siedzieć "głową" w pracy po powrocie do domu...
Trzymam kciuki Anyżku za dobrą decyzję

najważniejszą rzeczą
pompuje krew

Edytowane przez zastrzezona
Czas edycji: 2020-09-22 o 20:54
Stary 2020-09-22, 20:56   #4326
aussiewoman
Zakorzenienie

Mówiąc po jakiemu - szame on ju za nie lubienie pająków IMG_20200920_140323-01.jpg

aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-22, 21:08   #4327
aussiewoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zastrzezona Pokaż wiadomość

A wracając do pracy: marzy mi się emigracja i praca bez obciążenia psychicznego dziewczyny, pójść do fabryki, odbębnić swoje, nie być za nic odpowiedzialna, zamknąć drzwi i nie siedzieć "głową" w pracy po powrocie do domu...
Hahaha ja będę 3-cia. Kocham syna, ale gdzie ja oczy miałam? Ps ojciec od kilku lat profesor itd, a ja zaledwie mgr

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:

Też tak od czasu do czasu myślę, ale jeszcze rok wytrzymam za rok młody będzie już dorosły a ja w pewnym sensie wolna

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość

Przemyśl dobrze czy się wpasujesz w towarzystwo i czy kierownictwo ci odpowiada...

Stary 2020-09-22, 21:10   #4328
zastrzezona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Hahaha ja będę 3-cia. Kocham syna, ale gdzie ja oczy miałam? Ps ojciec od kilku lat profesor itd, a ja zaledwie mgr

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Też tak od czasu do czasu myślę, ale jeszcze rok wytrzymam za rok młody będzie już dorosły a ja w pewnym sensie wolna

Też mam taki plan, chociaż chciałabym jeszcze zostać rok w PL po maturze młodszego...

najważniejszą rzeczą
pompuje krew
Stary 2020-09-22, 21:17   #4329
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;88154325]Dostałam info zwrotną z firmy, że jest im przykro ale usługa nie może być wykonana w terminie, który sobie zaplanowaliśmy Czyli przyjdzie nam chwycić za środki czystości i wziąć się do roboty. Niech chociaż parter domu zalśni czystością [/QUOTE]

Chyba powinnam Ci współczuć . Sobie bym współczuła, bo nic tak nie lubie robić jak właśnie sprzątać.

[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;88154325]Nie byłam córeczką tatusia, więc trochę zazdroszczę taty Cindy Rola mojego ojca ograniczała się do wydawania komend i gdyby nie miłość mojej mamy to emocjonalna pustka byłaby dla mnie i siostry codziennością. Z tym, że mój ojciec urodził się juz ze starą duszą stąd jego światopogląd był delikatnie to ujmę złożony I mimo jego wieku nic się w tej materii nie zmieniło.[/QUOTE]

Czytam to co piszecie i stwierdzam, że chyba musze zacząć bardziej doceniać mojego tate, bo od zawsze wszystko co dla mnie robi biorę za pewnego rodzaju oczywistość.

Cytat:
mój starszy syn jest już właściwie samodzielny, pracuje dorywczo w kancelarii i właśnie zdał egzaminy na studia doktoranckie, nie siedzi ojcu w portfelu, jeszcze tylko w sobotę ma egzaminy na aplikację i trzymamy kciuki sukcesy moich synów rekompensują mi całkowicie nieudolność ich ojca, nie wdali się w tatusia
Cudownie

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2020-09-23 o 09:27
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-22, 21:56   #4330
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Dziecka nigdy nie chciałam, ale gdybym chciała, to miałoby tatusia na papierku. Moi ex jeden lepszy od drugiego Raz byłam tak zakochana, że włożyłam wszystkie pieniądze w mieszkanie lubego. Kupiłabym za to niezłe lokum dla siebie, ale zachciało nam się haj lajfu i ja jak ta młoda gąska, bo przecież ten jedyny mnie nie porzuci, nie oszuka, nigdy. Nigdy nadeszło w dwa lata Nikt starszy i z doświadczeniem mi wtedy nie służył radą, miałam 20kilka lat.

Pięknie piszecie o dumie ze swoich dzieci

Mnie ostatnie dwa dni szczególnie rozpiera duma na spacerach z "dzieciem". W parku jest od dawna komplementowany za zrównoważenie, bezkonfliktowość, cierpliwość wobec dzieci i ogólnie odczarowuje mit agresywnego owczarka, ale ostatnio coraz lepiej się słucha. Z psem jest tak, że trzeba ćwiczyć stale, bo zapomina i po mojej operacji było już bardzo kiepsko (nie reagował nawet na imię), a dziś poza pierwszymi minutami, które są dla niego i nic nie rządzi, bo trzeba załatwić pilące potrzeby, chodził przy nodze i to bez zmieniania stron. Zaczął ładnie chadzać przy mojej prawej, daje się odwołać, równa. Co prawda ma swoje komendy, a na takie szkoleniowe nie chce reagować (np lepiej mu idzie ze stój niż zostań i woli chodź niż do mnie), ale mogę go już z dala zatrzymać przed przejsciem dla pieszych tylko głosowo, a jedyne szkolenie jakie odbywał, to ze mną metodami chałupniczymi. Nie wyjdzie z mieszkania bez zezwolenia i po wyjsciu nie zejdzie ze schodow bez wyraznego sygnalu z mojej strony. Podobnie jest z powitaniem po powrocie do domu - ja witam się z psem, a nie pies ze mną - on czeka na znak. Nie załatwia też potrzeb w podwórku, wszystko wynosi za teren. I to był pies, który robił przez pierwsze dwa lata na dywan, jadł ziemię i pałał umiarkowaną niechęcią do innych zwierząt. Także należy mi się order z ziemniaka Chciałabym żebyśmy doszli jeszcze do powtarzalności wyżej wymienionych w momencie, kiedy na horyzoncie są rozpraszacze.
No i kolejny order z ziemniaka, że pies słucha się, owszem... ale wyłącznie mnie

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Edytowane przez Pani_Robot
Czas edycji: 2020-09-23 o 00:30
Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-23, 08:11   #4331
Anyzkowa
Zakorzenienie

PaniRobot to należy Ci się

Pije kawę. Piękny dzień się szykuje. Muszę lekko ogarnąć mieszkanie i pranie zrobić.
ZUS zamknął swoje włości dla obywateli. Za ich śladami pójdą pewnie inne urzędy.

Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-23, 09:01   #4332
aussiewoman
Zakorzenienie

Ja już po kawie. Dzisiaj ostatni bardzo ciepły dzień. Od jutra zmiana pogody. Aby do wiosny

Stary 2020-09-23, 10:27   #4333
Konto usunięte

Jestem w klinice weterynaryjnej. Moje najstarsze słoneczko poważnie zachorowało. Na razie przechodzi kompleksową diagnostykę. Jestem sparaliżowana strachem jak mój kociak. Proszę, trzymajcie kciuki.

a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-23, 10:40   #4334
kasztanka3
Pani Mizantrop

[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;88155394]Jestem w klinice weterynaryjnej. Moje najstarsze słoneczko poważnie zachorowało. Na razie przechodzi kompleksową diagnostykę. Jestem sparaliżowana strachem jak mój kociak. Proszę, trzymajcie kciuki.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]

Trzymam mocno Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok

Zazdroszcze osobom, ktore nigdy nie byly w zlym zwiazku, ale malo takich znam.
Wiekszosc osob przechodzi te "slepa, glupia" faze predzej czy pozniej. U mnie trwala prawie 5 lat.
Stary 2020-09-23, 11:10   #4335
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Trzymam mocno Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok

Zazdroszcze osobom, ktore nigdy nie byly w zlym zwiazku, ale malo takich znam.
Wiekszosc osob przechodzi te "slepa, glupia" faze predzej czy pozniej. U mnie trwala prawie 5 lat.
Dziękuję za wsparcie Kasztanka
Jesteśmy juz w domu. czekam na wyniki krwi kotki. Po południu ma mieć wykonany rentgen i coś tam jeszcze... z nerwów zapomniałam... Dostała dożylnie antybiotyk i zestaw witamin. Prawdopodobnie wystąpiły problemy neurologiczne. Kociak nie może chodzić. Nie wiem, czy powodem są jej problemy z kręgosłupem czy może spadła w nocy z wysokości. Bardzo z córką przeżywamy...
Stary 2020-09-23, 11:36   #4336
Konto usunięte

O jeju, LaMary. Potrafie sobie tylko wyobrazic przez co musisz przechodzic. Trzymam kciuki by wszystko mialo szczesliwe zakonczenie

Sent from my iPhone using Tapatalk
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-23, 11:47   #4337
kasztanka3
Pani Mizantrop

[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;88155508]Dziękuję za wsparcie Kasztanka
Jesteśmy juz w domu. czekam na wyniki krwi kotki. Po południu ma mieć wykonany rentgen i coś tam jeszcze... z nerwów zapomniałam... Dostała dożylnie antybiotyk i zestaw witamin. Prawdopodobnie wystąpiły problemy neurologiczne. Kociak nie może chodzić. Nie wiem, czy powodem są jej problemy z kręgosłupem czy może spadła w nocy z wysokości. Bardzo z córką przeżywamy... [/QUOTE]

Mam nadzieje, ze problemy beda jedynie przejsciowe.
Tez bym przezywala, calkowicie Cie rozumiem
Stary 2020-09-23, 12:05   #4338
aussiewoman
Zakorzenienie

[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;88155508]Dziękuję za wsparcie Kasztanka

Jesteśmy juz w domu. czekam na wyniki krwi kotki. Po południu ma mieć wykonany rentgen i coś tam jeszcze... z nerwów zapomniałam... Dostała dożylnie antybiotyk i zestaw witamin. Prawdopodobnie wystąpiły problemy neurologiczne. Kociak nie może chodzić. Nie wiem, czy powodem są jej problemy z kręgosłupem czy może spadła w nocy z wysokości. Bardzo z córką przeżywamy... [/QUOTE]Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego i żeby paraliż szybko ustąpił

Stary 2020-09-23, 13:47   #4339
Ava_
Zakorzenienie

LaMary trzymam kciuki za kicie. Oby wszystko się dobrze skończyło

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ava_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-23, 14:32   #4340
gosia261282
Gang Iren

LaMary, ja również trzymam kciuki z całej siły
Stary 2020-09-23, 15:33   #4341
Pani_Robot
Śnięta Mucha

La Mary kciuki za dziewczynkę

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Stary 2020-09-23, 15:56   #4342
Reign
Raczkowanie

Rowniez trzymam kciuki za kiciulke!

A Was prosze, zebyscie trzymaly jutro kciuki za mnie.
W seszlym tygodniu mialam kontakt z osobami, ktore maja Covid, jutro robie test ( musialam odczekac kilka dni, zeby nie wyszedl falsxywy negatywny),
Nie mam zadnych objawow ani goraczki, nawet moge byc w pracy ( moje dyrektorka kontaktowala ministerstwo zdrowia) I pracuje z tymi co maja ( ale lagodnie przechodza w domu).

Mam nadzieje ze nic nie zlapalam. Maz spi w goscinnym pokoju, ma swoja lazienke, trzymamy dystans, no ale jest ciezko, nie mam za bardzo humoru do pisanua, pozdrawiam!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reign jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-23, 16:32   #4343
aussiewoman
Zakorzenienie

Reign trzymam mocno kciuki kochana odzywaj się do nas. Staraj się myśleć pozytywnie. Musi być dobrze

Stary 2020-09-23, 17:17   #4344
Konto usunięte

Reign, trzymaj się Jestem dobrej myśli.

LaMary, dawaj znać na bieżąco co z kotką.

Mamy naprawdę przepiękny wrzesień tego roku - kolejny słoneczny i tak przyjemnie ciepły dzień. Coś mi się jednak obiło o uszy, że w ten weekend ma nadejść ochłodzenie.

Zabiegany dzień mam - praca, a w przerwie - rano, pobiegłam powtórzyć badanie prolaktyny, bo nie wiem czy pamiętacie, ostatnio wyszła mi lekko podwyższona. Mam już wyniki - tym razem obniżona o połowe, wszystko w idealnej normie. Podobnie TSH - był w normie na 3,3, ale obniżył się też o połowe na 1,5 - wszystko na plus, ale dziwi mnie, że w 3 miesiące tak się mogą wyniki pozmieniać.

Skoczyłam do Rossmanna. Zachęcona Waszymi doświadczeniami kupiłam sól do kąpieli: https://www.rossmann.pl/Produkt/Sole...-g,338537,8585 - mają też inne fajne zapachy jak szarlotka, romantyczny wieczór (zapach różany), czy polne kwiaty.

I sweterek ze Stradivarius, ale jednak wzięłam biały: https://www.stradivarius.com/pl/kobi...ml?colorId=450

Wracam do pracy, ostatnie 2 godziny

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2020-09-23 o 17:19
Stary 2020-09-23, 18:40   #4345
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Ehhh ja chcę jeszcze cieplutko mieć w urodziny.
Piękny dzień, 26*C, a oglądam go głównie przez okno. Zabrałam się do obfocenia ciuchów na Vinted i dodania tego wszystkiego na portal. Duży dzisiaj tam ruch, albo po prostu zimowe ciuchy mają teraz wzięcie. Letnie wiszą od miesięcy i nic.

Zaraz się ruszam z Szefem do parku i paczkomatu po kurtkę. I czegos mam promocję w SuperPharm do dziś. Nie wiem, czy zdążę.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Edytowane przez Pani_Robot
Czas edycji: 2020-09-23 o 18:48
Stary 2020-09-23, 20:37   #4346
zastrzezona
Zadomowienie

Podwójne kciuki, nawet potrójne bo jeszcze za mądre decyzje

najważniejszą rzeczą
pompuje krew
Stary 2020-09-24, 07:37   #4347
aussiewoman
Zakorzenienie

LaMary co z kotem, jest poprawa?
Reign

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Przyszły moje buty od CK. Piekne są

Stary 2020-09-24, 11:20   #4348
kasztanka3
Pani Mizantrop

Reign, trzymam kciuki

La Mary, jak kotek?
Stary 2020-09-24, 14:04   #4349
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Reign kciuki i zdrówka

La Mary dołaczam do pytania - jak malutka?

Dziś będę testować pomadki dla typu jesiennego. Paletkę cieni mam już upatrzoną, na dniach po nią skoczę.

Zamówiłam teraz z rabatem 30% na kod zniżkowy w sumie jakieś 40 par butów do przymiarki w 5 zamówieniach i ... zostały mi z tego letnie klapki, które pokazywałam. Albo niewygodne, albo nie trzymają rozmiaru, albo nie były zachwycajace urodą jednak. Właśnie przejrzałam ostatnie z zamówień i tym razem zostaną domowe kapcie (tutaj niespodzianka, wszystkie są wygodne i true to size) Super, chciałam kupić kapcie, ale przydałyby mi się jakieś sztyblety... A biedny chłopak z DHL tylko nosi te gigantyczne pudła codziennie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2646.jpg (92,1 KB, 52 załadowań)

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Stary 2020-09-24, 14:19   #4350
Konto usunięte

Reign, trzymam mocno kciuki za Twoje zdrowie

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
Z ciężkim sercem piszę bo nadal nie mogę otrząsnąć się z emocji, które mnie od wczoraj trzymają. Moja kotka jest poważnie chora, walczymy o jej zdrowie. Jest po badaniu ortopedycznym, prześwietleniach czaszki i kończyn, usg nerek. Nadal nie ma wyników krwi nerki na szczęście zdrowe, co u persów nie jest takie oczywiste. Natomiast ma poważne problemy z móżdżkiem, stąd problemy z chodzeniem. Wystąpił u niej ucisk korzonków nerwowych, który spowodował paraliż łapek, wykręcenie szyi oraz oczopląs. bez wcześniejszych objawów. Na razie włączono do leczenia leki domięśniowe. Niestety nie widzę poprawy. Wciąż czekam na wyniki krwi, mieli zadzwonić juz wczoraj ale prawdopodobnie dowiem się, jakie są wyniki dopiero na jutrzejszej wizycie.
Byłam wczoraj na wizycie z ME. Przyznam się, że w ogóle nie miałam ochoty ale pojechałam głupio myśląc, ze sobie poprawię humor... eeee... nic to nie dało, humor mam nadal kiepski. Na dodatek mam "pięknego " siniaka po lewej stronie po kaniuli ale można zakryć włosami
na laser niestety jest za słoneczna pogoda, można było potraktować twarz, szyje i dekolt radiofrekwencją ale zabieg trzeba niestety powtarzać kilka razy a ja chciałam zabieg z szybkim końcem i z widocznym efektem. A poważnie to miałam poprawianą wolumetrię (jest piękny zarys policzków) po 0,5 ml na stronę. Nie , to nie jest mało bo mam drobną twarz i to była tylko korekta. Przy 1 ml na stronę miałabym -uwierzcie- policzki wielkości piłeczek do tenisa stołowego

Muszę przygotować sobie coś do jedzenia bo u mnie każdy stres uderza na początek w żołądek więc na siłę i na początek spróbuję coś smacznego do niego wrzucić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości