|
|
#2011 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Widzę dziewczyny, że Wy już zaczęłyście kompletować wyprawkę. Ja dopiero wczoraj zaczęłam przygotowywać listę. Macie może jakieś listy z już wybranymi/sprawdzonymi/polecanymi przedmiotami, którą mogłybyście się podzielić?
![]() Cytat:
Ja na razie wstrzymuję się z zamówieniami, czekam do 5-go miesiąca, ale powoli zaczynam przygotowywać listę.Właśnie najbardziej mnie zastanawiała ta różnica w wykorzystaniu między tymi 100x100 a 75x75. Cytat:
Cytat:
![]() Takie małe https://mamaginekolog.pl/produkt/ulewajki/ Cytat:
|
||||
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te zwykłe tetrowe to były ulewajki, do zakładania na pupę (białe) żeby oddech złapała. Flanelowe do przykrycia, pod główkę kładłam bo się ulewalo, do karmienia na rękę swoją żeby główka się nie pociła. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2013 |
|
💑🐱📚👶
|
Dodam zdjęcia pewnie jakoś wieczorkiem
![]() Juz się nie mogę sama doczekac tego rozpakowywania 🤩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2014 |
|
💑🐱📚👶
|
Tski rożek moja mama upolowala wczoraj
image000000.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej mi się podoba więc dobry zakup IMG_20200923_145545.jpgWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2016 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2017 |
|
Zadomowienie
|
Moje pierwsze zakupy kurier właśnie przywiózł 🤩 nie mogę dodać fotki, dam zna fb
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kocham ... Edytowane przez stookrotka1991 Czas edycji: 2020-09-23 o 15:24 |
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dziś zrobiłam zamówienie na Liskach. Niby nic nie kupiłam a do zapłaty kupę kasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam zestaw do czyszczenia butelek, czapeczki, prześcieradła, opakowanie na smoczek, książkę o karmieniu piersią, otulacz do fotelika, szczotkę do główki i parę pieluszek. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2020-09-23 o 15:39 |
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój kocyk na liskach z lullalove piwonia jest niedostępny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Mi może się uda po połówkowych zajechać do ich sklepu stacjonarnego
z bliska zobaczę i kupię co mi wpadnie w okoWysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak komody ale z łóżeczek polecam Woodies. Mam dwa modele - jedno u nas a drugie u moich rodziców i jestem zadowolona. Minus jest taki że nie można mieć wszystkiego. Niektóre modele mają gryzaki na długich bokach (chyba Slim co mam u siebie), do niektórych można zamontować kółka (oba co mam nie miały możliwości bo jedno ma za chude nóżki a drugie jest za ciężkie ). Niektóre z nich da się potem przerobić na tapczanik ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do mnie też doszła. Schowałam do komody ![]() Zamówiłam bodziaki na 62 i 92 te we wzorki. Chłopcy będą mieć przez chwilę takie same ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2025 | |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() U Was też taka ładna pogoda? Ja dziś odwiedziłam z córką 3 place zabaw pół dnia na dworze i jeszcze śpi Też czekam na zakupy z vinted ale w tym miesiącu już tam nie zaglądam ![]() Cytat:
![]() Cześć kaewso EDIT: już wiem kto pytał Francesc_a ![]() Nie zacytowało mi się ale ktoś pytał o łóżeczko, dla mnie podstawą jest opuszczany bok- naprawdę super przydatna rzecz! Chciałam też mieć szufladę na dole, funkcje kołysania i wyciągane szczebelki :P to niestety było za dużo jak na jedno łóżeczko i z tego ostatniego musiałam zrezygnować. Ostatecznie kupiłam Klupś Luna a potem mąż zrobił żeby 3 szczebelki można było wyciągać jestem z niego bardzo zadowolona tylko mąż sporo naprzeklinał się przy skręcaniu :P chyba 650zł kosztowało. Mają też w ofercie komody z przewijakiem, chociaż ja z innej firmy kupiłam.
Edytowane przez marga_zg Czas edycji: 2020-09-23 o 15:48 |
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobny zestaw (opuszczany bok i kołysanie) ma Chicco Next2Me tylko wystarczy dopóki dziecko się nie zaczyna dźwigać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
To podobnie byłyśmy na połówkowym i podobnie chłopcy ważą. Ja mam trochę stracha czy mój nie będzie duży bo niby 80 centylem idzie
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam się Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2030 |
|
💑🐱📚👶
|
A mi dzisiaj udało się zapisac na NFZ do ginekologa na 5.11 w tym szpitalu, w którym coraz bardziej bym chciała rodzić 🥰
Jeszcze tylko jakos w polowie pazdziernika zapisze sie na listopad do szkoly rodzenia tez prowadzonej przez położną z tego szpitala i będzie super 🤩 ![]() Nairobi - wpiszesz mi 5.11, godz 10.30 - konsultacja z ginem NFZ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Kupujecie inhalator?
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Nie planuje ani inhalatora ani nublizatora czy jak to sie tam nazywa
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bez koca mi się nie uzbiera. Cytat:
U nas tak samo. Teraz jest tak że chwila moment i kurier przywozi do domu wiec myślę że nie ma co na zapas kupować. Dzisiaj zauważyłam że jak leżę na plecach to mam twardy i wypukły brzuch z lewej strony, z prawej już nie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy inhalator, bo 3 lata temu był potrzebny dla mnie. Przy przeziębieniach korzystamy (głównie TŻ, bo ja tylko wtedy go potrzebowałam) i inhalacje dużo dają. Ale czy bym kupowała specjalnie teraz, żeby był i czekał? Nie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- W ogóle to lecicie z tą wyprawką jak szalone. My mamy tylko 2 kocyki i 4 body. 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
Ja inhalator kupiłam w aptece przy pierwszym katarze u Młodego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec mozemy sobie przybic piatke ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas inhalator to podstawa leczenia przy każdej infekcji. Teraz głównie lekarze zalecają inhalacje
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupuje, już mam wrzucony do koszyka. W rodzinie szwagierka musiała wcześnie używać, nie wiem dokładnie co się działo ale był potrzebny na wczesnym etapie i do tej pory używają, na grupach na wizażu też widziałam że i miesięcznym dzieciom już było zalecane więc wolę mieć. Wiem że później będę mieć mniej kasy, a teraz to jest niezauważalny wydatek
za 150zl kupuje, na fb pisałam z jedną dziewczyna i poleca ten co wybrałam ![]() I przyjechało do mnie wczoraj jedno zamówienie ale małe, takie trochę apteczne i dziś z vinted dwie bluzki ciążowe. Trochę mnie denerwuje czas oczekiwania na nadanie paczki u nich, za tą czekałam ponad tydzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

Cześć witamy!

z bliska zobaczę i kupię co mi wpadnie w oko

). Niektóre z nich da się potem przerobić na tapczanik 

to niestety było za dużo jak na jedno łóżeczko i z tego ostatniego musiałam zrezygnować. Ostatecznie kupiłam Klupś Luna a potem mąż zrobił żeby 3 szczebelki można było wyciągać

My mamy tylko 2 kocyki i 4 body. 🤣