|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Dzięki dziewczyny za dobre słowo.
Oby szybko mi przeszło. ![]() Szoszo, u mnie apka taki komunikat pokaże jutro. Serio nie wiem kiedy minęła połowa! ![]() Półmetek, a ja chyba nadal nie ogarniam co się wyprawia. Najpierw myślałam, że jak wyskoczy mi brzuch to uwierzę. Trochę wyskoczył i jakoś nie zrobiło to wrażenia. Może jak zacznę czuć ruchy Bobka to się to zrobi bardziej realne? Albo jak wpadniemy w wir kupowania i będzie widać jego kącik i miejsce w mieszkaniu? Chociaż z nami to ciężko nazwać wirem - popołudniu byliśmy w największym podwrocławskim kompleksie handlowym, tam jest jedyne Tesco (czego strasznie żałuję, bo jest daleko!), poszłam na F&F, chodziłam z 5pakiem body, a i tak odłożyłam, nie kupiłam. Nairobi, widziałam ten kombinezon co wrzucałaś zdjęcia - piękny! 🤩🤩 Aa, był tam z wzór taki dość chłopięcy, mówię do męża, że ładny dla Bobka by był, a ten do mnie "Ale to chyba i tak takie małe dziecko nie używa takiego kombinezonu? Tylko dopiero jak chodzi." Może też on tak gasi we mnie jakikolwiek entuzjazm na zakupy? Wiem, że nie robi tego specjalnie, tylko po prostu jest zielony w temacie. Eh, ależ mam rozkminy. I znów płaczę. Bez sensu, idę się wziąć za jakąś pożyteczną robotę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze sprawdzam na apce, inaczej dzień odtworzę, ale tydzień to w życiu ![]() Mnie też się zaczyna podobać w ciąży, pierwszy trymestr mnie przeczołgał, ale drugi od pewnego momentu jest dla mnie naprawdę łaskawy ![]() Cytat:
ale na forum facebookowym wyczytałam, w którym gabinecie można, i zapisałam się tam na dodatkową wizytę. Wczoraj dzwoniłam, żeby potwierdzić, o ile nic się nie zmieni, to można z partnerem ![]() Mąż się megacieszy, bo wcześniej to tak jak Inqognito pisze, trochę na wiarę fotki niby można zobaczyć, ale to nie to samo.
|
||
|
|
|
#2193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spytam mojej ginki czy na chwilę na połówkowe będzie mógł wejść ale coś czuje że odmówi ![]() Cytat:
![]() Wpadniesz niedługo w wir kupowania,może po połówkowych? U nas przez zmianę mieszkania, dzieć nawet nie ma swojego kąciku, więc ubranka które mam są pochowane w siatkach w szafie i u rodziców. A zamiana mieszkania pewnie nastąpi w grudniu. Co do tego kombinezonu z Tesco, on spokojnie dla maluszka może być, ale wydaje się być za ciepły na nasz termin porodu.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się wydawał za ciepły, ale pomacać fajnie było.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2195 |
|
💑🐱📚👶
|
Cześć dziewczyny
Na naszej grupie na fb umieściłam zdjęcia moich kolejnych łupów Powiem wam, że coraz mniej mi się chce do tej pracy chodzić A teraz z rana relaks, czytanie książki i na 14 znów do kieratu Jakie macie plany na weekend? Do nas jutro może już przywioza meble na zamówienie, wiec sobota zleci na składaniu wszystkiego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() U mnie już ruchy, brzuch, połówkowe a i tak dalej nie wierzę ![]() Właśnie weszla do domu i oczywiście SMS że paczka do odbioru w Paczkomacie. ![]() Dodam, że zaczęło lać.. ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny do poczytania a propos tych miśków szumiących.
![]() https://www.wymagajace.pl/bialy-szum...ojego-dziecka/ Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż, mąż w drodze do domu zgranie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2 dzień maluję łóżeczko słuchajcie motywu, dostaliśmy drewniane łóżeczko od siostry męża. Postanowiliśmy je przemalować na biało. I powiem tak, nie bierzcie się za to pomalowanie szczebelków to horror. A trzeba co najmniej 3 warstwy żeby pokryło. Do tego na opakowaniu jest info, że całkowicie farba utwardza się po 3 mscach dlatego malujemy teraz.Jeszcze część miała być szara, mąż wczoraj otwiera puszke, a tam róż goniliśmy rano do Castoramy.![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja humoru nie mam. Najchętniej bym się wyprowadziła do domu rodzinnego
![]() Byłam dzisiaj z psem na kontroli u weta. Tym razem nie chciał wejść do lecznicy. Pan mówił że dziś lepiej wygląda. Dostał 3 zastrzyki i powinno być już lepiej. Potem szybko wpadłam do Pepco. Mają fajna kolekcje Eco. Kupiłam tylko jedne body bo reszta to typowe wzory dla chłopców i dziewczynek.IMG_20200925_113208.jpg Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#2201 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Bodziaki fajne Ja dzisiaj w pracy sporo drukowania bede miec podrukuje wniosek o urlop macierzynski, zeby juz miec i swoje wyniki badan z lux medu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, po takim malowaniu ta farba nie będzie schodzić jak dzieć będzie np "gryzł " łóżeczko? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ma stać 3 miesiące żeby całkowicie się utwardzila. Na farbie jest info, że można malować łóżeczko i zabawki dziecięce. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne to body, a materiał przyjemny? Na pierwszy rzym oka wygląda dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2205 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, malowanie mebli wymaga trochę innych przygotowań powierzchni, można to zrobić tak, żebyś nie musiała czekać (😱
ale to i farba musi być odpowiednia, nie z marketu. Teraz jestem mądra bo od kilku lat mamy firmę z mężem w która zajmuje się stricte malowaniem i szpachlowaniem 😉 Ale kiedyś wzięłam się za swoje meble kuchenne bo mi się kolor znudził i klęłam równo na czym świat stoi wiele dni 🙈A teraz mi mąż obiecał że zrobi mi przemeblowanie w salonie, tak, że będę miała jak wstawić szafę. Cieszę się, bo póki co nie miałam gdzie trzymać rzeczy małego i przez to nic nie kupowałam 😊 |
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz chłop się obraził i nie odzywa się do mnie od pn. Nawet nie wiem za co. Materiał fajny. Widziałam na Insta jednej dziewczyny co jest eko że właśnie fajne ubranka. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#2207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Francesca, otulacz z bolo jest super! Pięknie wykonany, mięciutki i wcale nie gruby. Raczej wiosna i jesień, a nie typowa mroźna zima. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiły się znowu te kombinezony na stronie hm i zastanawiam się czy kupić. Teraz jest -20%. Co myślicie? Czy poczekać na jakieś nowe modele? I jaki rozmiar kupić?
IMG_1601031647.491888.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski a macie jakieś dresy ciążowe fajne? Nie legginsy tylko spodnie dresowe takie żeby można było wyjść z psem pod blok jak zimniej. Nie mogę jakoś znaleźć nic ciekawego, ewentualnie C&A widziałam ale online i nie wiem czy fajne jak na zdjęciu
|
|
|
|
#2211 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie mam pojęcia, te mi się wydają fajne. Kupiłam w sumie na vinted jeden, ale nie jest jakiś szalenie ciepły i też się łamię, czy kupować coś jeszcze... Cytat:
|
||||
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam taki z outlet smyka za 30 zl.nie przeplacajcie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2213 |
|
Raczkowanie
|
IMG_1551.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z wysyłka już nie wychodzi tak tanio a w hm jest -20% obniżka plus -20% kod z ing mam wiec wychodzi za 51 zł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2216 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Co do chłopa. Może usiądź i pogadaj z nim, zapytaj co się stało? Czasem głupoty przez ciche dni i nie rozwiązywanie problemów od razu, rosną do rangi kłótnia. Po co masz się zamartwiać i denerwować/smucić się? ![]() Może pojedziesz do domu rodzinnego naładować baterie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To taki jakby pozadny rozek i moim zdaniem spoko nawet do gondoli, bo jednak trzyma ksztalt. Tamten drugi to chyba bardziej kocyk, zresztą chyba tak jest nazwany? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podszewka 100% bawełna, na wierzchu poliester. Jednak wzięłam 56 bo z komentarzy wynika że wypada większy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja się nie znam na rozmiarach, może tamte inne mam też zle ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2220 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Oby szybko mi przeszło. 
Serio nie wiem kiedy minęła połowa! 
I znów płaczę. Bez sensu, idę się wziąć za jakąś pożyteczną robotę. 

ale na forum facebookowym wyczytałam, w którym gabinecie można, i zapisałam się tam na dodatkową wizytę. Wczoraj dzwoniłam, żeby potwierdzić, o ile nic się nie zmieni, to można z partnerem 

ale to i farba musi być odpowiednia, nie z marketu. Teraz jestem mądra bo od kilku lat mamy firmę z mężem w która zajmuje się stricte malowaniem i szpachlowaniem 😉 Ale kiedyś wzięłam się za swoje meble kuchenne bo mi się kolor znudził i klęłam równo na czym świat stoi wiele dni 🙈
Ale kiedyś wzięłam się za swoje meble kuchenne bo mi się kolor znudził i klęłam równo na czym świat stoi wiele dni

tulę! szkoda, że humoru brak i że mąż jakiś obrażony