|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Aa, no to takich z podłożem to ja nie widziałam i nigdy u siebie nie miałam, a kilka lat już pracuję... Może zadzwoń i zapytaj? Bo to aż dziwne, że Ty masz kombinować kubek, który jest nie do zdobycia.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3032 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie też widziałam, że jest szkoła prowadzona przez szpital, w którym chcę rodzić, ale na razie prowadzą zajęcia tradycyjnie. W sumie w obecnej sytuacji wolałabym online, bo jednak bezpieczniej. Wiadomo, że mniej się z takich zajęć pewnie wyciągnie, ale pod kątem covid jakoś mniej stresująco. Cytat:
![]() Odnośnie LuxMedu, to z posiewem i glukozą niestety nie pomogę, ja jeszcze przed glukozą. Natomiast ze szczepionką przeciwko grypie już tak. Jak to nie jesteś w grupie ryzyka? Oni Ci tak powiedzieli? ![]() I super zakupy Rajstopy mierzyłaś? Wygodne?Cytat:
|
|||
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - u mnie w mieście bez problemu kupowałam pojemniczek na posiew moczu, może akurat TŻ tak pechowo trafił że nie było w tych aptekach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio prosiłam o pojemnik na mocz, bo kiedyś słyszałam, jak ludzie pytają, i dostałam taką małą probówkę, do której pobierają krew
|
|
|
|
|
#3035 |
|
💑🐱📚👶
|
Ja chyba sobie daruję tę szczepionkę na grypę jednak.
Nigdy się nie szczepiłam i nigdy nie chorowałam. A po szczepionce różne objawy/powikłania mogą się pojawić Także muszę jeszcze wytrzymać do końca października, a potem będę mogła w domu leżeć wygodnie
|
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na posiew zawsze kazali kupować ten z płytką i nigdy nie miałam problemu z kupnem i zawsze jak proszę pojemnik na posiew to dostaje ten z płytką właśnie. Tez się zastanawiam nad przewijakiem czy ten najtańszy z ikea czy taki na łóżeczko. Taki na łóżeczku nie przeszkadza w kładzeniu do łóżka dziecka? Jak to wyglada? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3037 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
A powiesz w jakiej aptece kupowałaś takie cuda? W jakiejś sieciówce, czy u siebie w okolicy?
|
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Echme, o kurka! U nas nigdy takie kubki się nie pojawiały, raz na kilka miesięcy ktoś spyta, ale nawet nie ma ich w naszych hurtowniach, żebyśmy mogły zamówić.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Kaewso, wydaje mi się, że Pauli chodziło o to, że nie ma szczepionki w swoim pakiecie. I dlatego, mimo że jest w ciąży, to nie może się zaszczepić. Katar katarowi nierówny, więc ciężko ocenić, a teraz to już w ogóle... Mnie pytał o ogólne samopoczucie, ból gardła, ból mięśni, osłabienie, kaszel, ból zatok. Haha, też wzięłam ostatnio pojemnik z LM. Najpierw myślałam, że to na kał, bo jest taki wąski. Ale nie ma łopatki, więc musi być na mocz. ![]() My myślimy nad komodą z przewijakiem Sundvik z Ikei. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3039 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś tak myślałam, że o to czy należy do grupy ryzyka. Nie ogarnęłam.Dzięki, to już wiem, że nie mam się czy martwić. Dobrze się czuję, jestem zdrowa, a lekki katar to ja mam cały rok. Oby tylko szczepionki nie zniknęły do przyszłego tygodnia. Wiem od znajomych, że w Medicover już nie mają. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3040 |
|
💑🐱📚👶
|
Nie, rejestratorka wyraźnie powiedziała, że teraz szczepią tylko dzieci do 5 roku życia, ludzi starszych powyżej 65 roku życia i osoby chore przewlekle.
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Screenshot_2020-10-08-20-44-42-403_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3043 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie mam wózek na zbyciu z ikea i myślałam żeby go używać na akcesoria do przewijania i żeby kupić przewijak na łóżeczko za 50 zł bo ten najtańszy z ikea jednak kosztuje 99 zł plus trzeba nakładkę kupić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3047 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dzwoniłaś na tą dedykowaną infolinię do szczepień przeciw grypie? U mnie oprócz tych 3 grup osób mówili jeszcze o kobietach w ciąży. Wygląda jakby nie byli poinformowani. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak to jest z tymi glukozami do kupienia w aptece? Słyszałam że wycofali te gluco testy o smaku pomarańczowym
czy na rynku zostały tylko te cytrynowe i zwykle?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#3050 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Kupiłam na allegro, o tu: https://allegro.pl/oferta/100den-raj...lem-9591991903 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
Ja korzystałam z przewijaka na łóżeczku
nic się nie działo mi to pasowało. Po jakimś czasie i tak przewijałam już wszędzie pierwsze 2-3 miesiące korzystałam bardzo z przewijaka. Okolo 4-5 miesiąc to tylko przy kupie żeby podmyć, a potem braliśmy do mycia do zlewu i usunęliśmy całkowicie przewijak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja pilam zwykle w proszku na badania wzielam cytryne wcislam pare kropli i wode mineralna. Wypilam na raz bardzo dobre |
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam żadnych znajomych z dziećmi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mała się tak ruszała dzisiaj i kopała, że te jej kopy czułam tak jakby w pochwie? Czy wy też czasami tak czujecie? Jakbyście miały obolałą cipeczkę od środka?
Bo nie wiem czy się martwić, że mała uciska/kopie w dole a martwię się, ze szyjka może tego nie wytrzymać... Od kilku dni siedzi nisko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ostatnie chwile kiedy mają tyle miejsca. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do przewijaka ja biorę na lozeczko, nie wiem o jakich wy mówicie ja myślę o takim przekładanym przez lozeczko z blokada żeby nie zjechało do środka. Moja kumpela takie ma i jak chciała przewinąć czy coś przy małym zrobić to zakładała a później ściągała i kładła obok, ja planuje tak, ew obok mam ławę i przewijak na nią będę kłaść bo nie wiem czy mi tak wygodniej nie będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i mnie to nadal w spojeniu boli ale to takie uczucie jakbym zakwasy miała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia z glukoza! ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i mnie to nadal w spojeniu boli ale to takie uczucie jakbym zakwasy miała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jak na połówkowym byłam to wgl nie wiedziałam jak leży, bardzo nisko właśnie mierzył główkę i to tyle razy że byłam pewna że coś nie tak, po prawej już trochę wysoko sprawdzał serce a po lewej nóżki dopiero później poczytałam na opisie że główkowo jest i by się zgadzalo, chyba że się właśnie obrócił napewno ma jeszcze czas, ja myślałam że to źle że tak szybko tak jest ułożony. Zobaczę za tydzień czy się nic nie zmieniło.Dzięki, już mi się całą noc źle spało ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

Bardzo się boję tego badania, nie chcę żeby wyszła cukrzyca 

Od lewej, pokolei:

Także muszę jeszcze wytrzymać do końca października, a potem będę mogła w domu leżeć wygodnie 
W jakiejś sieciówce, czy u siebie w okolicy?

Jakoś tak myślałam, że o to czy należy do grupy ryzyka. Nie ogarnęłam.

tez zastanawiam się nad tym laktatorem bo widziałam dobre opinie
do stanu zero