|
|
#3091 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
okropne te pobrania, a jak wyniki, wszystko dobrze? ![]() Przeczytałam że ostatnio byłaś rozumiem że wyniki będą później, daj znać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Kaewso, kciuki za wizytę!
Napisałam maila do szkoły rodzenia, którą polecał mi kuzyn, bo mają zapisy na zajęcia (oczywiście online) od poniedziałku, ale przyjmują od 25 tc, więc jestem jeszcze za młoda. Spytałam kiedy będą zapisy na kolejną edycję, bo tylko 10 par przyjmują. Odpisali, że to są zapisy na ostatni kurs, bo już się dofinansowanie z miasta kończy. Dopytałam czy jak będą miejsca to czy jednak mogą nas dopisać, bo już jestem 22tc - dopisali od razu bez problemu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3095 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ja tak tylko na szybko po wizycie. Wszystko jest ok, zdrowa córeczka
Jedziemy jeszcze pozałatwiać kilka rzeczy. Późnym popołudniem lub wieczorem się odezwę i napiszę więcej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️ ️ ️![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3099 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w przyszłym tygodniu zamierzam dzwonić do szkoły rodzenia bo jak wcześniej pytałam to od 21 tygodnia ciąży a ja będę w 20 akurat, wolę wcześniej zadzwonić i się dowiedzieć szczegółów. Póki co zajęcia są online, w sumie mi to pasuje bo jakby nie było tak trzeba dojechać jednak, ale pewnie zajęcia stacjonarne są ciekawsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3100 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ja dzisiaj miałam połówkowe ![]() Wszystko w porządku, dzidzia zdrowa, serduszko super, szyjka 4,3 ![]() Potwierdzona dziewczynka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️Długaśna szyjka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoooo, kawał szyjki!
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Kaewso, adhod gratulacje wizyt <3
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Moja szyjka ma 4.38cm cokolwiek to znaczy
|
#3106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że skracać się będzie podczas porodu ładnie mimo długości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3107 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może dziś będą. A jak u Ciebie?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ile waży?
|
|
|
#3108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My jesteśmy w akpolbaby oglądać wózki. Szkoda, że tak mało modeli mają. Wpadł mi w oko Milu kids Starlet. Ale czytam opinię w Internecie i ponoć spacerowka jest do dupy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Francesc_a Czas edycji: 2020-10-09 o 16:04 |
||
|
|
|
#3109 |
|
Zadomowienie
|
Marga 480g
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wprowadzone są dane w system i w realizacji, powinny być jeszcze dziś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na pewno wyniki będą w normie. Jem arbuza. Własny z ogródka mały ale smaczny. W tym roku pogoda była niezbyt dobra dla arbuzówIMG_20201009_164413.jpg Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#3113 |
|
Zadomowienie
|
Mam wyniki, wg tego co wyszukałam na temat wyników dla ciężarnych są ok, mam nadzieję że gin to potwierdzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na szczepieniu i pobraniu, będą sińce. Zapomniałam się napić przed wyjściem.
Z lewej ręki krew była tak gęsta, że zeszła tylko 1 probówka i zaraz krew w niej skrzepła. I ta lewa będzie obolała, bo jeszcze w ramię dostałam szczepionkę. Przerzuciliśmy się na prawą rękę, obejrzano mi dłonie jako kolejne alternatywne miejsce pobrania ale z prawej poszło super gładko. Adhoc, kaewso - ekstra wiadomości z wizyt! 🥰🥰 Paula, kaewso - pytałam o glukozę do krzywej. Smakowa może być, jeśli taką przyniosę to mi rozrobią i podadzą, a jak nie przyniosę nic, to dają swoją czystą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kamień spadł mi z serca! Nic Wam wcześniej nie pisałam ale przed badaniem pielęgniarka jeszcze z palca mi pobrała krew na pasek do glukometru i miałam wynik 100! Byłam przerażona, że na bank mi wyjdzie cukrzyca. Na szczęście z krwi żylnej na czczo miałam wynik w dolnym zakresie normy.
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Super dziewczyny, że macie to za sobą!
Ja dostanę skierowanie we wtorek pewnie, chce zrobić jeszcze w październiku krzywa. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3117 | ||||||
|
Rozeznanie
|
W końcu mogę na spokojnie napisać co i jak po połówkowym. Dotarliśmy do domu, siedzę z herbatką i mam w końcu chwilę oddechu.
Przede wszystkim OGROMNIE dziękuję Wam za kciuki i że tak czekałyście na wieści. To naprawdę bardzo miłe Z dzieckiem wszystko jest w porządku, wszystkie parametry w normie, nie ma żadnych nieprawidłowości Malutka waży 225 g i według USG jesteśmy kilka dni do tyłu, ale doktor mówiła, że nie mam się tutaj niczym martwić. Podobno niektóre dzieci więcej rosną w III trymestrze. I jest dziewczynka, tak jak wcześniej było, ale w sumie nifty robiłam, więc nie spodziewałam się tutaj zmian. Łożysko jest na przedniej ścianie, a szyjkę mam długą, bo 5 cm! A teraz nadrabiam co naskrobałyście od wczorajszego wieczora I za chwilę coś sobie kupię ciążowego, chyba koszulę nocną, bo obiecałam sobie, że po połówkowym kupię ![]() Cytat:
Cytat:
W którym tygodniu robiłaś badanie?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super, dzięki za info. Będziesz kupować w aptece smakową? |
||||||
|
|
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Kaewso 25tc razem z Paulina1671 jesteśmy. Wyniki to na razie nasza interpretacja ale internet mówi, że dobre
![]() Miło się czyta, że kolejne dziecko zdrowe! A, że trochę do tyłu jak rozumiem z masą ciała? Grunt, że mieści się na siatce. Nie musi być w 50 centylu.
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3120 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
tak już odpowiedź padła, właśnie zaczęłam 25tc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
współczuję, jakoś dać radę musimy. Mi właśnie zazwyczaj nic nie leci, nie wiem jak to się dzieje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

okropne te pobrania, a jak wyniki, wszystko dobrze?
rozumiem że wyniki będą później, daj znać 
Jedziemy jeszcze pozałatwiać kilka rzeczy. Późnym popołudniem lub wieczorem się odezwę i napiszę więcej. 
️

ja w przyszłym tygodniu zamierzam dzwonić do szkoły rodzenia bo jak wcześniej pytałam to od 21 tygodnia ciąży a ja będę w 20 akurat, wolę wcześniej zadzwonić i się dowiedzieć szczegółów. Póki co zajęcia są online, w sumie mi to pasuje bo jakby nie było tak trzeba dojechać jednak, ale pewnie zajęcia stacjonarne są ciekawsze. 

mam nadzieję, że skracać się będzie podczas porodu ładnie mimo długości 

Przerzuciliśmy się na prawą rękę, obejrzano mi dłonie jako kolejne alternatywne miejsce pobrania ale z prawej poszło super gładko.
takie siniaki mam 🤦☠♀️
współczuję, jakoś dać radę musimy. Mi właśnie zazwyczaj nic nie leci, nie wiem jak to się dzieje