|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
A zdaza się Wam czuć takie pojedyncze ukłucia w kroku/pochwie? Nie są nieprzyjemne i częste.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() My wczoraj robiliśmy 3 urodziny synka ![]() ![]() ![]() Myślałam, że po całym dniu mi nogi w pupę wejdą dzisiaj odpoczywamy Też muszę już zamówienie na gemini złożyć, ale ciągle odkładam w czasie " A bo coś może jeszcze dorzucę " ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na zawartość koszyka ![]() Cytat:
![]() Cały wieczór miałam jakieś stresy, strachy, rozważania o tym, gdzie dziecko ma spać, w czym ma spać, śpiworki, nieśpiworki, łóżeczka, dostawki, czacha dymiła, a w nocy mi się śniły koszmary, że mam dziecko, które nigdy nie płacze, więc zapominam, że istnieje, nie karmię go, nie tulę, nie przewijam. Czy można jakoś wyłączyć myślenie?!
|
||
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, u mnie to kłucia też nie za częste, dzisiaj akurat mi się przytrafiły. A że zaraz wizyta to oczywiście chyba psychika mnie nakręca ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie często kłuje na dole po prawej albo po lewej, gin powiedział że to rozciągają się więzadła i ze wszystko jest ok.
|
|
#3251 |
|
💑🐱📚👶
|
Ja to dzisiaj mam dzień lenia xD Leżę i tylko albo coś oglądam albo czytam książkę
![]() Już połowa października prawie... Niedługo idę na L4, ciekawe czy w pracy u mnie nadal po cichu się łudzą, że zostanę dłużej... |
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie wczoraj moja szefowa dzwoniła ale nie odebrałam bez przesady w sobotę
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3254 |
|
💑🐱📚👶
|
U mnie to się nadal w głowie coś takiego nie mieści. Specjalnie mówiłam o L4 wcześniej, żeby i szefowa przyzwyczaiła się do tego i żeby miała więcej czasu na szukanie nowej osoby. To potem słyszę od koleżanki, że po pierwsze to ona zacznie szukać kogoś jak będzie miała nóż na gardle, a po drugie pełne zdziwienia: "Serio, nie będziesz dłużej?". Jak napisałam, że raczej nie, bo już coraz gorzej mi się wstaje i ogólnie chodzi i siedzi czasem nawet, to usłyszałam: "A to może na 5 godzin byś przychodziła?". No kurczę. Chce pracować do rozwiązania jak będzie w ciąży to proszę bardzo, ale ja nie zamierzam. W tym momencie nie mam sobie nic do zarzucenia i muszą się pogodzić, że od 04.11 jestem na L4 i muszą sobie jakoś beze mnie poradzić. Ja informowałam wcześniej, to nie było rzucenie papieru na biurko z dnia na dzień czy odejście na L4 zaraz po zobaczeniu dwóch kresek na teście...
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także moim skromnym zdaniem pracownik który pracuje to tego 3-4 miesiąca który nie ma oczywiście powodów zdrowotnych aby iść na L4 to dzisiaj skarb. Wiem co mówię szkoda ze pracodawcy tego nie doceniają, przynajmniej nie wszyscy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie wizyty dodane na 1 stronę czy komuś coś jeszcze wpisać?
|
#3257 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jeszcze 30.10 na 16:40 wizytę
:róża:Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi, jeszcze ja - 4.11 na 16:10
![]() Jestem na L4 dopiero dwa dni. Jaki to jest luz psychiczny, spokojna głowa! Z niczym nie muszę się spieszyć, nigdzie nie muszę gnać, odpoczywam kiedy chcę, działam w domu kiedy chcę. Odciążyło też to TŻ i dzięki temu mamy więcej czasu, żeby pójść razem na spacer, obejrzeć jakiś serial czy po prostu razem posiedzieć. Paula, u Ciebie też na pewno będą zdziwieni L4, mimo że powiedziałaś o wiele szybciej. U mnie było to samo. Nairobi, ciekawe kiedy ja dostanę taki telefon. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że nie masz sobie nic do zarzucenia, to, że nie wierzą, to już ich problem, na pewno nie Twój. Cytat:
Nie ma takiej opcji, spinam się, zasuwam jeszcze parę dni, zamykam wszystko, a po najbliższej wizycie udaję się na L4 i NIC nie muszę, nic mnie już nie obchodzi, nie mam już niczego do załatwienia, luz psychiczny i spokojna głowa jak u Aktogimki, taki jest plan
|
||
|
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
Ja odkąd na L4 to skończyły się migreny i ciśnienie zaczęło się normowac w końcu
wszystko w spokoju, na luzie. Więcej cierpliwości do męża i syna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam Wam niedziela mija?
My jutro jedziemy wybierać farbę do pokoju dla malutkiej
|
#3262 | |||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
ja poproszę jeszcze o dodanie: 5.11 - wizyta NFZ o 10.15. Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie leniwa niedziela z Tż. Obejrzeliśmy 2 filmy na Netflixie, zjedliśmy pyszny obiad, a teraz będę się szykować do pracy i zalegnę z książką w łóżku
|
|||
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nudy. Dzisiaj cały dzień deszcz pada i nic się nie chce. Przeglądałam łóżeczka na Allegro. Za dużo tego jest
Po za tym uciekło nam 8 sztuk bydła. Sąsiad przyszedł i powiedział że z sąsiedniej wsi dzwonili że chodzą cielaki. Dobrze że wczoraj im się nie chciało uciekac jak sama byłam. W tygodniu pewnie pojedziemy do Brico to wybiorę panele i farbę do pokoju lampę nowa by się przydało ale juz mam upatrzoną na allegroWysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() masz juz jakis kolor wybrany czy bedziesz w sklepie myslec?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano krótki spacer, potem obiad. Zrobiłam ciasto. Potem kolacja a teraz czekam przed tv na masterchefa![]() Co do remontów, to ryczeć mi się chce. Nadal nie mamy z tż znalezionego mieszkania, a czasu coraz mniej. To jest jakiś dramat ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pół dnia w łóżku, później zamówiliśmy pizzce bo tydzień za mną chodziła, poszliśmy to teściowej, bo mój mnie namawiał i dziś było spoko a teraz szykujemy się na mecz Polaków ![]() Aa i dziś tak mały daje czadu, od 9 cały czas się buja w brzuchu, w końcu udało mi się go nagrać ale jak łapie za tel to on odrazu słabiej kopie albo przestaje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Paulina1671 Czas edycji: 2020-10-11 o 20:05 |
|
|
|
|
#3269 |
|
💑🐱📚👶
|
W Warszawie dramat jest z cenami mieszkań... jak Tż brał dla nas mieszkanie 2 lata temu to koszt za m2 wynosił dajmy na to 6200 zł. Obecnie cena się podniosła o dobre 2000 zł. A jeszcze trzeba wspomnieć, że wzięliśmy mieszkanie w jednej z tańszych dzielnic
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam, że dziecko jest najaktywniejsze pomiędzy 24 a 28 tc, potem już nie ma tyle miejsca dzisiaj mąż widział już nie tylko kopniaki ale całe ruchy.Ja siedzę dzisiaj caly dzień w domu. Czytam, netflix itp. Nic ciekawego ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

Dziecko złoto - spał w największym hałasie, lekko kwęknął jak się obudził, do karmienia tylko się nadstawiał i otwierał buzię, w ogóle nie jęknął na nic, nie przeszkadzało mu kto go trzymał na rękach i na wszystko tak uważnie patrzył. Jakby dziecka nie było, a przy tym ciągle gdzieś zaglądał uśmiechnięty pyszczek. 🤩🤩

dzisiaj odpoczywamy 

także moim skromnym zdaniem pracownik który pracuje to tego 3-4 miesiąca który nie ma oczywiście powodów zdrowotnych aby iść na L4 to dzisiaj skarb. Wiem co mówię

masz juz jakis kolor wybrany czy bedziesz w sklepie myslec?