|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Chociaż teraz oglądamy "Ratched" i tam też się dziwne rzeczy dzieją. My dużo chodziliśmy do kina, więc generalnie sporo filmów (zwłaszcza nowości, które się tam pojawiają) już widzieliśmy. Koleżanka polecała z nowych filmów "Proces siódemki z Chicago". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny jest dom z papieru. W garniturach, też jest spoko, to takie klimaty prawnicze. Sporo ludzi poleca Orange is new black i house of card, ale mnie jakoś nigdy do nich nie ciągnęło ![]() Fajny jest też Safe, na podstawie harlana Cobena, jeszcze jedna jego ekranizację zrobili ale teraz wypadł mi tytuł z głowy. Oglądałam Ratched, jakoś się nie wkręciłam.. Mojemu mężowi za to się podobało bardzo. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2020-10-21 o 19:50 |
|
|
|
|
#4053 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Orange is the New Black - mi się bardzo podoba, chociaż ta blondyna irytująca niekiedy. Mam też książkę, musze się w końcu za nią zabrać Na podstawie Cobena jest serial "W głębi lasu" - jak się ma do książki nie wiem, bo jeszcze jej nie czytałam, ale serial mi się podobał. Aż nastąpiło zakończenie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
książka lepsza, jak zwykle ja ogólnie lubię Cobena, większość jego książek przeczytałam Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4055 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Dom z papieru, W garniturach, Orange, Crown, Kalifat, Unorthodox - wszystko za nami
![]() W głębi lasu jakoś po pierwszym odcinku nas nie porwał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawił się na stronie hm taki dywan, spodobał mi się strasznie i od razu kupiłam do pokoju córeczki, ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam
bo to jednak juta, nie jest milutki w dotyku i nie wiem czy nie lepszy byłby jakiś miękki do zabawy. Co sądzicie?
|
|
#4058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak jak mówisz, dziecka na nim nie polozysz.Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaliczyłam już dzisiaj wizytę w labie, bo jutro kontrolna wizyta u endokrynologa i dobrze,że akurat się dzisiaj wybrałam, bo okazało się,że na krzywą cukrową trzeba się zapisywać więc już sobie zarezerwowałam termin na 7 listopada i glukoza niestety nie może być smakowa no nic dam jakoś radę aaa i już się nie mogę doczekać i wierze,że rząd dzisiaj nie zamknie fryzjerów bo w sobotę mam wizytę więc czekam z niecierpliwością na nowe wiadomości, bo np w Czechach od dzisiaj już prawie wszystko pozamykali
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie, a taką matę edukacyjną do leżenia kupujecie od początku czy dopiero później?
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa właśnie kupiłam termoforek z pestek wiśni i dla siebie kurtkę w c&a
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi, wrzucisz link do kurtki?
![]() ![]() Odebrałam wczoraj drugą paczkę z Vinted. Zakupy życia, w sam raz na moją oszczędną naturę. Bardzo wygodnie mi było w spodniach z H&M, ale w życiu nie dałabym za nie 130 zł. A tak za niecałe 80 zł mam dwie pary tych spodni i 4 koszulki z Lidla. Jestem ubrana do lutego. ![]() ![]() Nie wiem właśnie co z kurtką zimową. Mam jesienną parkę, zmieszczę w niej duży brzuch, ale pod spód musiałabym założyć kilka swetrów. Widziałam też na Vinted sporo zimowych parek właśnie z H&M, ale najpierw muszę zmierzyć w sklepie i ewentualnie wtedy polować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pod nia planuje kupic taka dluzsza bluze tylko zastanawiam sie nad dwoma firmami i nie wiem na ktora sie zdecydowac pozniej wrzuce Wam linki do bluz moze Wy mi cos doradzicie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też by się przydało by do fryzjera pójść. Ostatni raz byłam rok temu. Po wizycie u gina za tydzień pójdę do jednego i się zapiszę
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym rok bez fryzjera nie wytrzymala a masz dlugie wlosy?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi po prostu mąż obcina maszynka na prosto. Zapuszczałam specjalnie do równej długości.Chociaż marzy mi się już dość długo jakieśadne sombre, ale po tylu latach farbowania mam w końcu naturalne i też mi szkoda ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie fryzjer może nie istnieć. Ostatnio byłam w styczniu.
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja gdyby nie to że genetycznie mam juz bardzo duzo siwych wlosów też bym nie farbowała, ale niestety
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Można dołączyć? Mam termin na 20.02 i czekamy na córeczkę Hanię. To moja pierwsza ciąża ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś nie ufam fryzjerom. Przed technikum babeczka miała ściąć do wysokości ramion a wyszło jej tak, że kucyka nie mogłam zrobić a grzywka strasznie się kręciła. Potem na studiach trafiłam do fryzjerki któreś przyjmowała w domu i wtedy ładnie mnie obcięła. Jakoś nie mogę trafić do fajnego fryzjera Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#4077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() O ja też nie jestem fanką fryzjerów ostatnio byłam we wrześniu, pół roku mama mnie zmuszała żebym poszła i w końcu razem się wybrałyśmy. Chciałabym mieć długie włosy i po wyjściu z czarnych na blond jest to ciężkie. Ale farbuje w domu, kupiłam teraz olie mama ma pojutrze przyjechać do mnie i mi zrobić bo ostatnio to w 14tc farbowałam ![]() Oczywiście rodzina tż oburzona ze przecież nie wolno w ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za przyjęcie 🥰
Łączę się z dziewczynami, które nie przepadają za fryzjerem. Ja unikam jak ognia, bo zawsze wychodzę niezadowolona Farbuje i obcinam włosy sama. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zimy, to liczę na to że moje kurtki mnie pomieszczą a jak nie to będę chodzić w bluzach i swetrach z odpiętą kurtką ![]() Cytat:
Ale kurczę mega droga..Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

ale ja netflix cisnę już od lat i dużo już oglądnęłam, dlatego pytam jaki gatunek.
Chociaż teraz oglądamy "Ratched" i tam też się dziwne rzeczy dzieją.

ja ogólnie lubię Cobena, większość jego książek przeczytałam
bo to jednak juta, nie jest milutki w dotyku i nie wiem czy nie lepszy byłby jakiś miękki do zabawy. Co sądzicie?

Można dołączyć? Mam termin na 20.02 i czekamy na córeczkę Hanię. To moja pierwsza ciąża