|
|
#4171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
![]() A ja kładłam kocyk na mate, nie pod nią. I tak jak pisałam, miałam bardzo zimno w mieszkaniu. Ale to było zimą tylko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4172 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Bo planuję się zapisać na 30.11 albo 7.12. Bo ta moja gin od USG też przyjmuje tylko w poniedziałki i też tylko kilka godzin wtedy. A już chcę do tej samej się zapisać, co byłam dwa razy poprzednio, żeby jakaś ciągłość była. Edytowane przez paula1456 Czas edycji: 2020-10-22 o 21:28 |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie jestem zapisana pewnie na nastepnej wizycie lekarz kaze mi sie zapisac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A co do bluzy nie zdecydowałam szukam czegoś innego jeszcze
|
|
#4174 |
|
💑🐱📚👶
|
Nowe ubranka
20201022_215053.jpg20201022_215113.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4176 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem na kwarantannie
Uwaga! Trzy dni - do niedzieli! Nauczyciel z którym syn miał kontakt 15 października miał pozytywny test i szkoła wie od dziś od 20ej. 10 dni kwarantanny od momentu kontaktu to daje czas do 25.10. Więc zostały trzy dni. Pozostałe dni spokojnie chodziliśmy do szkoły/pracy. To pokazuje kolejny absurd wszystkiego
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
A potem dziwota, że skąd tyle zakażeń.
![]() ![]() U mnie w rodzinie też wyszedł pozytywny test - objawy od soboty, teleporada w poniedziałek, test we wtorek, wynik wczoraj i tydzień zleciał, ale skoro nie było pozytywnego wyniku to delikwent łaził normalnie, a jego żona i córka łaziły jeszcze bardziej. Kiedy pod koniec stycznia lecieliśmy do Tajlandii, to ten sam delikwent ciosał nam kołki na łbie, że jesteśmy kompletnie nierozsądni, nieodpowiedzialni i szukamy problemu, choroby i mózgi nam odjęło, że lecimy do Azji. 🤷☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4178 |
|
💑🐱📚👶
|
Ja już po pobraniu krwi i pierwszym badaniu glukozy na czczo. Glukoza wypita, w sumie nie była taka zła, gładko weszła
Teraz czekam do 9.15 na pobranie po godzinie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4179 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U jednej mąż chory, z objawami. Skierowania na test nie dostał, bo być może to grypa po prostu. Ale dostał od lekarza zakaz wychodzenia z domu do wtorku, jak nie rozejdzie to test. A żona co ma zrobić? Chodzi do pracy bo po wiosnie i przymusowym wybieraniu urlopów żadnej z nas nie został ![]() Drugi przypadek, koleżanka straciła węch i smak. Dzwoni na poradę medicover i słyszy, że jak najbardziej spełnia kryteria na test, ale na medicover go nie dostanie. Ma szukać lekarza na NFZ, który jej wystawi. ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro LM nie patrzy na to, czy do nich chodzę na wizyty czy nie, a i tak uznaje Swobodę leczenia, to poszłam dziś podejrzeć co tam u Mieszka.
Szyjka dłuuuga, Bobek leży główką w dół, wszystko w porząsiu. Szybka wizyta, nie miałam badania przez brzuch, tylko dowcipnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę załatwić skierowanie od gina do okulisty. Rozmawiali z okulistka i wytłumaczyła że wtedy sprawdzi czy mogę rodzic naturalnie. Za 6 dni wizyta to poproszę ![]() Boli mnie chyba nerka. Oby nie było kolki nerkowej. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Paula jak tam po pobraniach? Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#4184 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U nas od środy szpital. Córka 40stopni daje naprzemiennie ibum i apap i wraca menda po 2 h. Następne 2 h okłady ![]() Ostry stan zapalny jamy ustnej. Dzisija cała noc przepłakała przez sen ![]() teraz niby wstala bez goraczki i mówi że ja nie boli 🤷☠♀️ ale aft w buzi pełno![]() Co do wyprawki ja mate zażyczę sobie na jakiś prezent, a jak nie to podoba mi się z kinderkraft ta czarno biała co mozna podnieść boki. Łóżeczko biorę białe całe szczebelkowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka! Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, zbadał tylko szyjkę. Spytał o moją wagę i zerknął w dzienniczek z pomiarami ciśnienia krwi. I tyle.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4188 |
|
💑🐱📚👶
|
Ja już po pobraniach. Jestem tylko bardzo senna xD Ale tak to znioslam glukoze bardzo dobrze
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Faith, o jejku!
Niech się w buzi goi szybko wszystko, mam nadzieję, że dostaliście od lekarza coś do pędzlowania buźki w środku? ![]() Paula, to teraz czekamy na pozytywne wyniki! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i co dwie godziny wtedy podaję naturalną wit C (np wyciąg z aceroli). Plus probiotyki żeby odbudowąc florę. I wtedy szybko mija. Jak smaruję tymi aptecznymi specyfikami to afty siedzą i siedzą ![]() Adhoc chociaż siedzieć w kompie można na kwarantannie ![]() ![]() Słuchajcie, nie można chyba za dużo oglądać modeli wózków/łózeczek etc bo co za dużo to niezdrowo Ja wiedziałam co chcę dokładnie, ale pojechałam sobie wczoraj pomacać wózki i teraz siedzę i kminię bo nadal mi się podoba Cybex Priam, wyleczyłam się z Tutis ale niespodziewanie w sklepie mi się spodobał kolejny - Moovo Quick 2.0 ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4192 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i trochę jestem ciekawa, co dalej, a trochę właśnie co krok mam WTF Ale obejrzę do końca, bo lubię tego gościa ![]() I zaczęłam wczoraj Emily in Paris, trochę mi działa na nerwy, ale może dam jeszcze szansę ![]() Ja się wstępnie umówiłam do tego lekarza, u którego mogłam być z mężem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kaewso, zmotywowałaś mnie! ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
U nas też w czołówce (ale ostateczna decyzja jeszcze niepodjęta). Slick u nas nie było.I zgadzam się, jak jest za dużo, to klęska urodzaju
|
|||||||
|
|
|
#4193 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdrówka! ![]() Cytat:
||
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja podjęłam szybka decyzję i z gorki mamy muuvo quick. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj szalałam w kuchni prawie ponad siły (no durna jestem
), za to dziś siedzę i nie robię nic. Będę tylko jeść to co nagotowałam. Gar żurku (kiedyś jakoś nie przepadałam, ale ostatnio to raz w miesiącu mamy Wielkanoc ![]() ), miliard kotletów mielonych, a jeszcze jabłka zaczynały żyć własnym życiem, więc przerobiłam je na nadzienie do ciasta drożdżowego i już pół blachy tego drożdżowca zjedliśmy. ☠![]() ☠![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Faith- zdrówka dla małej!
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam dla syna taką grafitową pikowaną z uszkami Coodo. Ale były chyba dostępne tylko do rozmiaru 74, potem większe już takie workowate i jak mu przymierzyłam to się wkurzał ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie robię barszcz biały
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Uwaga! Trzy dni - do niedzieli! Nauczyciel z którym syn miał kontakt 15 października miał pozytywny test i szkoła wie od dziś od 20ej. 10 dni kwarantanny od momentu kontaktu to daje czas do 25.10. Więc zostały trzy dni. Pozostałe dni spokojnie chodziliśmy do szkoły/pracy. To pokazuje kolejny absurd wszystkiego

zdrówka!
Niech się w buzi goi szybko wszystko, mam nadzieję, że dostaliście od lekarza coś do pędzlowania buźki w środku? 

zdrówka! 
), za to dziś siedzę i nie robię nic. Będę tylko jeść to co nagotowałam.
Gar żurku (kiedyś jakoś nie przepadałam, ale ostatnio to raz w miesiącu mamy Wielkanoc
☠