|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
O te kupowalam z 15 lat temu
![]()
#933 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochane za zyczenia zdrowka
![]() ![]() ![]() Cytat:
No obawiam sie, ze tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Na szczescie zaczelo sie zdalne nauczanie wiec tu mam problem rozwiazany ![]() Cytat:
Tez nie dzierże hibiskusa , fuuuj ![]() Równo za 2 miesiące Wigilia ![]() Ciekawe co to bedzie ![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Raz sie zgapilam i wzielam jakas Teekanne. O mamuniu. Jedyny hibiskus ktory mi wchodzi to herbatki na zimno z lidla. Tz kupil nie czytajac skladu, ale tu nie przytlacza. Moze dlatego ze na zimno sie moczy, nie parzy
#935 |
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze boli gardło po owocowych herbatach (zimowych też). Jak już, to jesienią/zimą piję zwykłą czarną z imbirem i miodem lipowym lub domowym sokiem malinowym, wiosną/latem zieloną, a przez cały rok białą bez dodatków.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#936 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O faktycznie, dwa miesiące ![]() Ciekawe czy Netflix wypuści jakieś nowe świąteczne filmy w tym roku. Mogliby bo te które są to już praktycznie obejrzałam ![]() Za 3 dni całość kolekcji świątecznej w Home&You ![]() A na stronie Yves Rocher pojawiła się seria świątecznych kosmetyków. Czaję się na te szarlotkowe ale to po wypłacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Konto usunięte
|
Hej melduje się na wąteczku. Uwielbiam święta, a właściwie bardziej od samych świat lubie cały grudzień kiedy zaczynaja się przygotowania. Wszędzie stawiają choinki i inne dekoracje, w sklepach leci świąteczna muzyka, w radiu tez. W soboty często sobie robię przed południem takie sprzątanie z Frankiem Sinatra i amerykańskimi piosenkami świątecznymi. Ubóstwiam wręcz. W tym roku zrobię z dzieckiem jakieś fajne dekoracje świąteczne, bo już ogarnia tak na serio serio. Kocham zapach domu podczas gotowania wszystkich specjałów. Kojarzy mi się to z dzieciństwem i beztroska. Jak jadę do mamy przed świetami, a ona już tam nastawia te bigosy to jak wchodzę i czuje to ciepło i zapachy to aż mi się łza w oku kreci, takie poczucie bezpieczeństwa mnie zalewa. Ach grudzień i przygotowania
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Raczkowanie
|
Hejka. Też uwielbiam grzanca sliwkowego.. Wczoraj oglądałam W krzywym zwierciadle Witaj Święty Mikołaju na TNT 😍
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88230024]Hej melduje się na wąteczku. Uwielbiam święta, a właściwie bardziej od samych świat lubie cały grudzień kiedy zaczynaja się przygotowania. Wszędzie stawiają choinki i inne dekoracje, w sklepach leci świąteczna muzyka, w radiu tez. W soboty często sobie robię przed południem takie sprzątanie z Frankiem Sinatra i amerykańskimi piosenkami świątecznymi. Ubóstwiam wręcz. W tym roku zrobię z dzieckiem jakieś fajne dekoracje świąteczne, bo już ogarnia tak na serio serio. Kocham zapach domu podczas gotowania wszystkich specjałów. Kojarzy mi się to z dzieciństwem i beztroska. Jak jadę do mamy przed świetami, a ona już tam nastawia te bigosy to jak wchodzę i czuje to ciepło i zapachy to aż mi się łza w oku kreci, takie poczucie bezpieczeństwa mnie zalewa. Ach grudzień i przygotowania
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Coś w tym jest. Ja pamiętam z dzieciństwa jak wracałam w piątek ze szkoły i się podwójnie cieszyłam, bo wiadomo weekend, a do tego moja mama zawsze w piątek robiła popołudniu jakieś ciasto. I się wchodziło do ciepłego domu, a tam obiad, weekend i jeszcze to pięknie pachnące, świeże ciasto ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#940 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88230024]Hej melduje się na wąteczku. Uwielbiam święta, a właściwie bardziej od samych świat lubie cały grudzień kiedy zaczynaja się przygotowania. Wszędzie stawiają choinki i inne dekoracje, w sklepach leci świąteczna muzyka, w radiu tez. W soboty często sobie robię przed południem takie sprzątanie z Frankiem Sinatra i amerykańskimi piosenkami świątecznymi. Ubóstwiam wręcz. W tym roku zrobię z dzieckiem jakieś fajne dekoracje świąteczne, bo już ogarnia tak na serio serio. Kocham zapach domu podczas gotowania wszystkich specjałów. Kojarzy mi się to z dzieciństwem i beztroska. Jak jadę do mamy przed świetami, a ona już tam nastawia te bigosy to jak wchodzę i czuje to ciepło i zapachy to aż mi się łza w oku kreci, takie poczucie bezpieczeństwa mnie zalewa. Ach grudzień i przygotowania ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Jejku, mam to samo! I to co roku jak przyjeżdżam na święta, zawsze towarzyszy mi to uczucie. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z czego to wynika ten brak warstwy ochronnej? Bo ja mam trochę podobnie jak czytam... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
Wsadzilam głowę do Pepco . Ogromny wybór ciuszków dla niemowląt w świąteczne wzory
![]() ![]() W kik wybuch ozdób świątecznych. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Z innej beczki. Chce córce zrobić samodzielnie sesję zdjęciową świąteczną. Może macie jakieś patenty na fajne fotki, jakie gadżety zorganizować ? Na pewno myślę o światełkach na druciku. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
Sz05
My mieliśmy na polskim netflixie bo oglądałam. Netflixa mieliśmy polskiego przez jakiś czas. I wtedy mi działało. Ostatnio już jest niemiecki i pewnie nie ma. Ale wiem że na pewno listy były bo oglądałam 2 i 3 część. No i ja się tak bałam tych 1 świąt w de ale mąż stanął na wysokości zadania i postarał się żeby byly super ![]() A wolne musze mieć od 23 do 2 albo 3 stycznia bo żłobek zamknięty. U mnie na szczęście tak w firmie nie ma że co drugi rok. No i taki plus że moja firma raczej nie pracuje między świętami ![]() Ja wlasnie wypijam grzane winko! Zdrówko dziewczyny!!! Kserokopia wow i idziesz do pracy po nowym roku? Zamarzona ja dziś kupiłam jakąś nową jabłko z wanilią w zimowej szacie. Jeszcze takiej nie piłam. ![]() A ulubionej chyba nie mam. Ja średnio lubię te zimowe smaki, jak dla mnie zbyt mocne, cynamon, pieczone jabłka, goździki itd. Dembi a racja dziś 24! No ciekawe ciekawe.. Ja mam taka nadzieje że za te 2 miechy to sie ta sytuacja koronowa troche ogarnie i będzie można swobodnie poświętować z rodziną. Ale gdzieś z tyłu głowy jest że może być słabo.. Ja dziś kupiłam komplet lampek choinkowych. Jeden taki już mam więc dorwałam drugi z tej samej firmy. Bo wcześniej miałam jedne z Lidla a drugie z Actiona i było widać różnicę.. I podłaczyłam do kontaktu żeby sprawdzić czy działają! To moje dzieciątko było takie podekscytowane ![]() ![]() ![]() Magda_lena111 może poszukaj gdzieś swiątecznego tła do kupienia? Ono zrobi robote. Fajnie by tez wyglądały drewniane sanki ![]() Dziewczyny!! Jutro jakiś świąteczny film w tv? Wiecie coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawa jestem jaka będzie sytuacja w te Święta. Miałam mnóstwo planów, a okazuje się, że być może będziemy z TŻ w domu jeść pierogi przed TV. ![]() ![]() Na pocieszenie oglądam świąteczne filmy. W tym tygodniu "Last Christmas". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Konto usunięte
|
wasza ulubiona popowa piosnka świąteczna? Ja polecę banałem, ale kocham last christmas
![]() Mój ulubiony dzień to wigilia - najpierw przygotowania, potem kolacja i na koniec gwóźdź programu czyli wieczór wigilijny. Wszyscy już wyluzowani, objedzeni, sączymy winko na spokojnie, siedzimy do późna w świetle choinki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#951 |
Konto usunięte
|
No ale jechać podejrzewam będzie można, No mam nadzieje, ze nie wprowadza jakiś dziwnych pomysłów w stylu zakazu oddalania się od domu na więcej niż kilometr, bo pierwsza złamie ten zakaz. Nikt mnie nie zmusi do spędzenia kolejnych świat bez najbliższych.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Raczkowanie
|
Też Last Christmas. 😁
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231760]No ale jechać podejrzewam będzie można, No mam nadzieje, ze nie wprowadza jakiś dziwnych pomysłów w stylu zakazu oddalania się od domu na więcej niż kilometr, bo pierwsza złamie ten zakaz. Nikt mnie nie zmusi do spędzenia kolejnych świat bez najbliższych.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]To samo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88230024]Hej melduje się na wąteczku. Uwielbiam święta, a właściwie bardziej od samych świat lubie cały grudzień kiedy zaczynaja się przygotowania. Wszędzie stawiają choinki i inne dekoracje, w sklepach leci świąteczna muzyka, w radiu tez. W soboty często sobie robię przed południem takie sprzątanie z Frankiem Sinatra i amerykańskimi piosenkami świątecznymi. Ubóstwiam wręcz. W tym roku zrobię z dzieckiem jakieś fajne dekoracje świąteczne, bo już ogarnia tak na serio serio. Kocham zapach domu podczas gotowania wszystkich specjałów. Kojarzy mi się to z dzieciństwem i beztroska. Jak jadę do mamy przed świetami, a ona już tam nastawia te bigosy to jak wchodzę i czuje to ciepło i zapachy to aż mi się łza w oku kreci, takie poczucie bezpieczeństwa mnie zalewa. Ach grudzień i przygotowania
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() zaczne ogladac filmy swiateczne w polowie listopada ![]()
![]() |
#955 |
Konto usunięte
|
Muszę syna zaopatrzyć w świąteczne piżamy, bo już powyrastał.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231754]wasza ulubiona popowa piosnka świąteczna? Ja polecę banałem, ale kocham last christmas ![]() Mój ulubiony dzień to wigilia - najpierw przygotowania, potem kolacja i na koniec gwóźdź programu czyli wieczór wigilijny. Wszyscy już wyluzowani, objedzeni, sączymy winko na spokojnie, siedzimy do późna w świetle choinki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] December Song - George Micheal Last Christmas to klasyk, tez uwielbiam ![]() Chyba lubię wszystkie poza Rudolph the red nosed reindeer ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Ja za świętami jakoś nie przepadam, no i w dodatku ateistka, więc jestem super pracownikiem, bo zawsze w BN chce pracować.
ALE uwielbiam ubierać choinkę, jako, że jesteśmy chwilę po ślubie, mamy własne mieszkanie, to będzie pierwsze ubieranie NASZEJ, RODZINNEJ choinki ![]() ![]() Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka Załącznik 7730937 |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Konto usunięte
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231754]wasza ulubiona popowa piosnka świąteczna? Ja polecę banałem, ale kocham last christmas
![]() Mój ulubiony dzień to wigilia - najpierw przygotowania, potem kolacja i na koniec gwóźdź programu czyli wieczór wigilijny. Wszyscy już wyluzowani, objedzeni, sączymy winko na spokojnie, siedzimy do późna w świetle choinki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Ja uwielbiam "All I Want For Christmas" niezmiennie od lat ![]() ![]() Zastanawiam się która świąteczna piżamkę z Sinsay kupić w tym roku. Duży wybór i najchętniej wzięłabym trzy. No ale rozsądek podpowiada mi żeby wziąć jedną, góra dwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Zdecydowanie.
Chyba u mnie nic nie zdetronizuje tej piosenki. Jeszcze ten przepiękny teledysk. Chociaż to taka przewrotna piosenka, bo o złamanym sercu, a nie o świętach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#960 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]() [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231754]wasza ulubiona popowa piosnka świąteczna? Ja polecę banałem, ale kocham last christmas ![]() Mój ulubiony dzień to wigilia - najpierw przygotowania, potem kolacja i na koniec gwóźdź programu czyli wieczór wigilijny. Wszyscy już wyluzowani, objedzeni, sączymy winko na spokojnie, siedzimy do późna w świetle choinki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Queen- Thank God It's Christmas ![]() Brenda Lee- Rockin' Around the Christmas Tree
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.