Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XI - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-10-24, 09:15   #931
7a2075bf2dce9ea818a59ff8ae1114964dbf5013_6466ae254f6c0
Konto usunięte

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XI

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Macie jakieś swoje ulubione herbaty zimowe? Ja znalalaam tylko Zimowy sekret z Herbapolu i ta mi najbardziej smakuje.

Wysłane z mojego TRT-LX1 przy użyciu Tapatalka
Ja uwielbiam grzeniec śliwkowy od Loyd próbowałam jeszcze miodowego tej samej firmy ale jednak dla mnie śliwka wymiata, za to moja Siostra woli ten miodowy
7a2075bf2dce9ea818a59ff8ae1114964dbf5013_6466ae254f6c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 09:17   #932
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

O te kupowalam z 15 lat temu dobre
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 09:19   #933
dembi
Zakorzenienie

Dziękuje Kochane za zyczenia zdrowka jest juz o wiele lepiej, gardlo przestalo bolec,zostal katar i lekki kaszel wech jest,smak tez, dusznosci zero

Cytat:
Napisane przez justynkag10 Pokaż wiadomość
W tych czasach pozostaje życzyć zdrowia, bo teraz chorować to masakra.
Mojej koleżanki mąż ma koronawirusa, wiec ona została objęta kwarantanna i mieli do niej przyjechać zrobic test i już jadą 10 dzień. Także może być tak, ze szybciej wyzdrowiejesz niż zrobisz test.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

No obawiam sie, ze tak w poniedzialek mam kolejna tele porade i zobaczymy co pani doktor zaleci

Cytat:
Napisane przez kurka_ziemna Pokaż wiadomość
A dzwonilas bezposrednio do szpitala i tych punktów czy na infolinie sanepidu? Jak nie to zadzwon wlasnie tam, powiedz ze masz gorączke, brak węchu albo smaku, suchy kaszel i ból w klatce piersiowej (i nie wazne czy serio masz, powiedz tak). Powinni cie skierowac do punktu jeszcze tego samego dnia.
Szczerze,to wole tam nie jechac . Dopiero tam to mozna sie czyms zarazic

Na szczescie zaczelo sie zdalne nauczanie wiec tu mam problem rozwiazany

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Lubie grzance z saszetek Irving w pracy, a w domu kroluje zwykly earl grey z pomarancza i miodem Wielu zimowych nie kupuje za hibiskus w skladzie.

Tez nie dzierże hibiskusa , fuuuj

Równo za 2 miesiące Wigilia

Ciekawe co to bedzie
Stary 2020-10-24, 09:29   #934
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Raz sie zgapilam i wzielam jakas Teekanne. O mamuniu. Jedyny hibiskus ktory mi wchodzi to herbatki na zimno z lidla. Tz kupil nie czytajac skladu, ale tu nie przytlacza. Moze dlatego ze na zimno sie moczy, nie parzy
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 09:35   #935
j_fly
Zakorzenienie

Mnie zawsze boli gardło po owocowych herbatach (zimowych też). Jak już, to jesienią/zimą piję zwykłą czarną z imbirem i miodem lipowym lub domowym sokiem malinowym, wiosną/latem zieloną, a przez cały rok białą bez dodatków.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow
j_fly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 09:36   #936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Dziękuje Kochane za zyczenia zdrowka jest juz o wiele lepiej, gardlo przestalo bolec,zostal katar i lekki kaszel wech jest,smak tez, dusznosci zero

No obawiam sie, ze tak w poniedzialek mam kolejna tele porade i zobaczymy co pani doktor zaleci

Szczerze,to wole tam nie jechac . Dopiero tam to mozna sie czyms zarazic

Na szczescie zaczelo sie zdalne nauczanie wiec tu mam problem rozwiazany

Tez nie dzierże hibiskusa , fuuuj

Równo za 2 miesiące Wigilia

Ciekawe co to bedzie
I ode mnie zdrówka

O faktycznie, dwa miesiące
Ciekawe czy Netflix wypuści jakieś nowe świąteczne filmy w tym roku. Mogliby bo te które są to już praktycznie obejrzałam

Za 3 dni całość kolekcji świątecznej w Home&You

A na stronie Yves Rocher pojawiła się seria świątecznych kosmetyków. Czaję się na te szarlotkowe ale to po wypłacie
7a2075bf2dce9ea818a59ff8ae1114964dbf5013_6466ae254f6c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 10:12   #937
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usunięte

Hej melduje się na wąteczku. Uwielbiam święta, a właściwie bardziej od samych świat lubie cały grudzień kiedy zaczynaja się przygotowania. Wszędzie stawiają choinki i inne dekoracje, w sklepach leci świąteczna muzyka, w radiu tez. W soboty często sobie robię przed południem takie sprzątanie z Frankiem Sinatra i amerykańskimi piosenkami świątecznymi. Ubóstwiam wręcz. W tym roku zrobię z dzieckiem jakieś fajne dekoracje świąteczne, bo już ogarnia tak na serio serio. Kocham zapach domu podczas gotowania wszystkich specjałów. Kojarzy mi się to z dzieciństwem i beztroska. Jak jadę do mamy przed świetami, a ona już tam nastawia te bigosy to jak wchodzę i czuje to ciepło i zapachy to aż mi się łza w oku kreci, takie poczucie bezpieczeństwa mnie zalewa. Ach grudzień i przygotowania

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-10-24, 10:15   #938
paulinusia180
Raczkowanie

Hejka. Też uwielbiam grzanca sliwkowego.. Wczoraj oglądałam W krzywym zwierciadle Witaj Święty Mikołaju na TNT 😍
Cytat:
O związek trzeba walczyć po pół roku, 2 latach, 10, 30... zawsze!
paulinusia180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 10:16   #939
khloe
Strzelaj lub emigruj!

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88230024]Hej melduje się na wąteczku. Uwielbiam święta, a właściwie bardziej od samych świat lubie cały grudzień kiedy zaczynaja się przygotowania. Wszędzie stawiają choinki i inne dekoracje, w sklepach leci świąteczna muzyka, w radiu tez. W soboty często sobie robię przed południem takie sprzątanie z Frankiem Sinatra i amerykańskimi piosenkami świątecznymi. Ubóstwiam wręcz. W tym roku zrobię z dzieckiem jakieś fajne dekoracje świąteczne, bo już ogarnia tak na serio serio. Kocham zapach domu podczas gotowania wszystkich specjałów. Kojarzy mi się to z dzieciństwem i beztroska. Jak jadę do mamy przed świetami, a ona już tam nastawia te bigosy to jak wchodzę i czuje to ciepło i zapachy to aż mi się łza w oku kreci, takie poczucie bezpieczeństwa mnie zalewa. Ach grudzień i przygotowania

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Coś w tym jest.
Ja pamiętam z dzieciństwa jak wracałam w piątek ze szkoły i się podwójnie cieszyłam, bo wiadomo weekend, a do tego moja mama zawsze w piątek robiła popołudniu jakieś ciasto.

I się wchodziło do ciepłego domu, a tam obiad, weekend i jeszcze to pięknie pachnące, świeże ciasto

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 13:43   #940
Ondiine
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez j_fly Pokaż wiadomość
Mnie zawsze boli gardło po owocowych herbatach (zimowych też). Jak już, to jesienią/zimą piję zwykłą czarną z imbirem i miodem lipowym lub domowym sokiem malinowym, wiosną/latem zieloną, a przez cały rok białą bez dodatków.

Wiesz, że mam to samo? Nie po wszystkich, ale np. po malinowej zawsze i myślałam, że tylko ja tak mam dziwnie do tej pory... I po gorzkiej! Dlatego trochę, ale zawsze muszę posłodzić

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88230024]Hej melduje się na wąteczku. Uwielbiam święta, a właściwie bardziej od samych świat lubie cały grudzień kiedy zaczynaja się przygotowania. Wszędzie stawiają choinki i inne dekoracje, w sklepach leci świąteczna muzyka, w radiu tez. W soboty często sobie robię przed południem takie sprzątanie z Frankiem Sinatra i amerykańskimi piosenkami świątecznymi. Ubóstwiam wręcz. W tym roku zrobię z dzieckiem jakieś fajne dekoracje świąteczne, bo już ogarnia tak na serio serio. Kocham zapach domu podczas gotowania wszystkich specjałów. Kojarzy mi się to z dzieciństwem i beztroska. Jak jadę do mamy przed świetami, a ona już tam nastawia te bigosy to jak wchodzę i czuje to ciepło i zapachy to aż mi się łza w oku kreci, takie poczucie bezpieczeństwa mnie zalewa. Ach grudzień i przygotowania

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]
Jejku, mam to samo! I to co roku jak przyjeżdżam na święta, zawsze towarzyszy mi to uczucie.

Cytat:
Napisane przez paulinusia180 Pokaż wiadomość
Hejka. Też uwielbiam grzanca sliwkowego.. Wczoraj oglądałam W krzywym zwierciadle Witaj Święty Mikołaju na TNT 😍
Oooooo szkoda, że wczoraj nie zawitałaś i nie napisałaś! Zastanawiałam się czy nie leci nic świątecznego, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby przeszukać Internet.
Stary 2020-10-24, 14:22   #941
j_fly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
Wiesz, że mam to samo? Nie po wszystkich, ale np. po malinowej zawsze i myślałam, że tylko ja tak mam dziwnie do tej pory... I po gorzkiej! Dlatego trochę, ale zawsze muszę posłodzić

Jejku, mam to samo! I to co roku jak przyjeżdżam na święta, zawsze towarzyszy mi to uczucie.

Oooooo szkoda, że wczoraj nie zawitałaś i nie napisałaś! Zastanawiałam się czy nie leci nic świątecznego, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby przeszukać Internet.
Mnie tak drapie, bo w gardle nie mam warstwy ochronnej. Z tego samego powodu nie mogę pić herbaty z cytryną, gazowanych napojów, zimnych, czy cytrusowych. Gorzka herbata jest dla mnie ok. Zresztą, ja nigdy nie słodzę herbaty, kawy itp. Wyjątek to używanie miodu lipowego w sezonie przeziębień.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-10-24, 14:52   #942
kserokopia
Raczkowanie

Cytat:
Hejka. Też uwielbiam grzanca sliwkowego.. Wczoraj oglądałam W krzywym zwierciadle Witaj Święty Mikołaju na TNT
Mój ukochany świąteczny film oglądamy co roku

kserokopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 15:24   #943
Ondiine
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez j_fly Pokaż wiadomość
Mnie tak drapie, bo w gardle nie mam warstwy ochronnej. Z tego samego powodu nie mogę pić herbaty z cytryną, gazowanych napojów, zimnych, czy cytrusowych. Gorzka herbata jest dla mnie ok. Zresztą, ja nigdy nie słodzę herbaty, kawy itp. Wyjątek to używanie miodu lipowego w sezonie przeziębień.

A z czego to wynika ten brak warstwy ochronnej? Bo ja mam trochę podobnie jak czytam...

Stary 2020-10-24, 16:00   #944
j_fly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
A z czego to wynika ten brak warstwy ochronnej? Bo ja mam trochę podobnie jak czytam...

Podobno jako dziecko dostałam za mocny antybiotyk, który "wyżarł" mi tę ochronę. Można ją nieznacznie odbudować biorąc tran, ale to tylko chwilowa poprawa. U mnie też na taki stan gardła wpływają ciągłe problemy z zatokami, z których coś mi spływa i podrażnia gardło.

Stary 2020-10-24, 19:04   #945
magda_lena111
Rozeznanie

Wsadzilam głowę do Pepco . Ogromny wybór ciuszków dla niemowląt w świąteczne wzory jak tylko przeleją mi zasiłek macierzyński lecę kupować
W kik wybuch ozdób świątecznych.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Z innej beczki. Chce córce zrobić samodzielnie sesję zdjęciową świąteczną.
Może macie jakieś patenty na fajne fotki, jakie gadżety zorganizować ?
Na pewno myślę o światełkach na druciku.

magda_lena111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-24, 22:03   #946
MieciowaRuda
Raczkowanie

Sz05

My mieliśmy na polskim netflixie bo oglądałam.

Netflixa mieliśmy polskiego przez jakiś czas. I wtedy mi działało. Ostatnio już jest niemiecki i pewnie nie ma. Ale wiem że na pewno listy były bo oglądałam 2 i 3 część.

No i ja się tak bałam tych 1 świąt w de ale mąż stanął na wysokości zadania i postarał się żeby byly super

A wolne musze mieć od 23 do 2 albo 3 stycznia bo żłobek zamknięty.

U mnie na szczęście tak w firmie nie ma że co drugi rok. No i taki plus że moja firma raczej nie pracuje między świętami

Ja wlasnie wypijam grzane winko! Zdrówko dziewczyny!!!

Kserokopia wow i idziesz do pracy po nowym roku?

Zamarzona ja dziś kupiłam jakąś nową jabłko z wanilią w zimowej szacie. Jeszcze takiej nie piłam.

A ulubionej chyba nie mam. Ja średnio lubię te zimowe smaki, jak dla mnie zbyt mocne, cynamon, pieczone jabłka, goździki itd.

Dembi a racja dziś 24!

No ciekawe ciekawe.. Ja mam taka nadzieje że za te 2 miechy to sie ta sytuacja koronowa troche ogarnie i będzie można swobodnie poświętować z rodziną.

Ale gdzieś z tyłu głowy jest że może być słabo..

Ja dziś kupiłam komplet lampek choinkowych. Jeden taki już mam więc dorwałam drugi z tej samej firmy. Bo wcześniej miałam jedne z Lidla a drugie z Actiona i było widać różnicę..

I podłaczyłam do kontaktu żeby sprawdzić czy działają! To moje dzieciątko było takie podekscytowane i krzyczało hura choinka! Aż miło i weź wytłumacz że do choinki jeszcze musimy poczekać. Synek w styczniu skończy 3 latka

Magda_lena111 może poszukaj gdzieś swiątecznego tła do kupienia? Ono zrobi robote. Fajnie by tez wyglądały drewniane sanki

Dziewczyny!! Jutro jakiś świąteczny film w tv? Wiecie coś?
MieciowaRuda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-25, 06:10   #947
Sz05
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MieciowaRuda Pokaż wiadomość
Sz05

My mieliśmy na polskim netflixie bo oglądałam.

Netflixa mieliśmy polskiego przez jakiś czas. I wtedy mi działało. Ostatnio już jest niemiecki i pewnie nie ma. Ale wiem że na pewno listy były bo oglądałam 2 i 3 część.

No i ja się tak bałam tych 1 świąt w de ale mąż stanął na wysokości zadania i postarał się żeby byly super

A wolne musze mieć od 23 do 2 albo 3 stycznia bo żłobek zamknięty.

U mnie na szczęście tak w firmie nie ma że co drugi rok. No i taki plus że moja firma raczej nie pracuje między świętami

Ja wlasnie wypijam grzane winko! Zdrówko dziewczyny!!!

Kserokopia wow i idziesz do pracy po nowym roku?

Zamarzona ja dziś kupiłam jakąś nową jabłko z wanilią w zimowej szacie. Jeszcze takiej nie piłam.

A ulubionej chyba nie mam. Ja średnio lubię te zimowe smaki, jak dla mnie zbyt mocne, cynamon, pieczone jabłka, goździki itd.

Dembi a racja dziś 24!

No ciekawe ciekawe.. Ja mam taka nadzieje że za te 2 miechy to sie ta sytuacja koronowa troche ogarnie i będzie można swobodnie poświętować z rodziną.

Ale gdzieś z tyłu głowy jest że może być słabo..

Ja dziś kupiłam komplet lampek choinkowych. Jeden taki już mam więc dorwałam drugi z tej samej firmy. Bo wcześniej miałam jedne z Lidla a drugie z Actiona i było widać różnicę..

I podłaczyłam do kontaktu żeby sprawdzić czy działają! To moje dzieciątko było takie podekscytowane i krzyczało hura choinka! Aż miło i weź wytłumacz że do choinki jeszcze musimy poczekać. Synek w styczniu skończy 3 latka

Magda_lena111 może poszukaj gdzieś swiątecznego tła do kupienia? Ono zrobi robote. Fajnie by tez wyglądały drewniane sanki

Dziewczyny!! Jutro jakiś świąteczny film w tv? Wiecie coś?
Z Netflixem są różne kwiatki, bo można mieć po polsku Netflixa, nawet za granicą - ale wyskakuje oferta zagraniczna, a za jakiś czas zmienia się w całości zagraniczną. U mnie tego nigdy nie było, a mam polską ciągle.

Stary 2020-10-25, 07:27   #948
fairywho
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
Z innej beczki. Chce córce zrobić samodzielnie sesję zdjęciową świąteczną.
Może macie jakieś patenty na fajne fotki, jakie gadżety zorganizować ?
Na pewno myślę o światełkach na druciku.

Dużo światełek, porozkładane bombki, może pudełka opakowane jak prezenty, iglakowe gałązki / girlanda ze sztucznych liści w tle, drewniane dodatki; widziałam też fajne zimowe sesje na puchatym, białym dywanie lub kocu. Ale najlepsze zdjęcia i tak wychodzą przy choince. Ja przy tego typu projektach inspiruję się pinterestem, jest tam mnóstwo pięknych zdjęć.

Ciekawa jestem jaka będzie sytuacja w te Święta. Miałam mnóstwo planów, a okazuje się, że być może będziemy z TŻ w domu jeść pierogi przed TV. Mieszkam kilkaset kilometrów od domu rodzinnego. Zastanawiam się jeszcze czy jechać, choć przykro mi na samą myśl, że nie... A pierwszy raz w życiu mam długi urlop na Święta.

Na pocieszenie oglądam świąteczne filmy. W tym tygodniu "Last Christmas".
fairywho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-25, 07:36   #949
Konto usunięte

wasza ulubiona popowa piosnka świąteczna? Ja polecę banałem, ale kocham last christmas zawsze jak pierwszy raz usłyszę w radiu to daje głośność na max i śpiewam. Słowo daje, ze ta piosenka nigdy mi się nie znudzi. A poza tym lubię praktycznie większość tak naprawdę.
Mój ulubiony dzień to wigilia - najpierw przygotowania, potem kolacja i na koniec gwóźdź programu czyli wieczór wigilijny. Wszyscy już wyluzowani, objedzeni, sączymy winko na spokojnie, siedzimy do późna w świetle choinki

07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-10-25, 07:38   #950
j_fly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fairywho Pokaż wiadomość
Dużo światełek, porozkładane bombki, może pudełka opakowane jak prezenty, iglakowe gałązki / girlanda ze sztucznych liści w tle, drewniane dodatki; widziałam też fajne zimowe sesje na puchatym, białym dywanie lub kocu. Ale najlepsze zdjęcia i tak wychodzą przy choince. Ja przy tego typu projektach inspiruję się pinterestem, jest tam mnóstwo pięknych zdjęć.

Ciekawa jestem jaka będzie sytuacja w te Święta. Miałam mnóstwo planów, a okazuje się, że być może będziemy z TŻ w domu jeść pierogi przed TV. Mieszkam kilkaset kilometrów od domu rodzinnego. Zastanawiam się jeszcze czy jechać, choć przykro mi na samą myśl, że nie... A pierwszy raz w życiu mam długi urlop na Święta.

Też mieszkam kilkaset km od domu rodzinnego i w tym roku właśnie tam chcemy jechać, no i póki co, twardo stoimy przy wyjeździe.

Stary 2020-10-25, 07:41   #951
Konto usunięte

No ale jechać podejrzewam będzie można, No mam nadzieje, ze nie wprowadza jakiś dziwnych pomysłów w stylu zakazu oddalania się od domu na więcej niż kilometr, bo pierwsza złamie ten zakaz. Nikt mnie nie zmusi do spędzenia kolejnych świat bez najbliższych.

Stary 2020-10-25, 07:42   #952
paulinusia180
Raczkowanie

Też Last Christmas. 😁
Cytat:
O związek trzeba walczyć po pół roku, 2 latach, 10, 30... zawsze!
paulinusia180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-25, 07:43   #953
Sz05
Zakorzenienie

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231760]No ale jechać podejrzewam będzie można, No mam nadzieje, ze nie wprowadza jakiś dziwnych pomysłów w stylu zakazu oddalania się od domu na więcej niż kilometr, bo pierwsza złamie ten zakaz. Nikt mnie nie zmusi do spędzenia kolejnych świat bez najbliższych.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]To samo.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-10-25, 09:02   #954
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Moj nr 1

zaczne ogladac filmy swiateczne w polowie listopada
Stary 2020-10-25, 09:05   #955
Konto usunięte

Muszę syna zaopatrzyć w świąteczne piżamy, bo już powyrastał.

Stary 2020-10-25, 09:08   #956
Ondiine
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fairywho Pokaż wiadomość

Obejrzalas już? Podobał Ci się? Bo ja się tak nastawiłam na wyjście do kina, nie udało się i tak się cieszyłam pozniej jak obejrzałam w necie, ze nie poszłam do kina! Hahaha

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231754]wasza ulubiona popowa piosnka świąteczna? Ja polecę banałem, ale kocham last christmas zawsze jak pierwszy raz usłyszę w radiu to daje głośność na max i śpiewam. Słowo daje, ze ta piosenka nigdy mi się nie znudzi. A poza tym lubię praktycznie większość tak naprawdę.
Mój ulubiony dzień to wigilia - najpierw przygotowania, potem kolacja i na koniec gwóźdź programu czyli wieczór wigilijny. Wszyscy już wyluzowani, objedzeni, sączymy winko na spokojnie, siedzimy do późna w świetle choinki

December Song - George Micheal
Last Christmas to klasyk, tez uwielbiam
Chyba lubię wszystkie poza Rudolph the red nosed reindeer

Stary 2020-10-25, 09:16   #957
tinkerver2
Zakorzenienie

Ja za świętami jakoś nie przepadam, no i w dodatku ateistka, więc jestem super pracownikiem, bo zawsze w BN chce pracować.
ALE uwielbiam ubierać choinkę, jako, że jesteśmy chwilę po ślubie, mamy własne mieszkanie, to będzie pierwsze ubieranie NASZEJ, RODZINNEJ choinki kupiłam wczoraj lampki, bombki kupione już w marcu na wyprzedażach, razem z łańcuchami.

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
Załącznik 7730937
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-25, 09:35   #958
Konto usunięte

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88231754]wasza ulubiona popowa piosnka świąteczna? Ja polecę banałem, ale kocham last christmas zawsze jak pierwszy raz usłyszę w radiu to daje głośność na max i śpiewam. Słowo daje, ze ta piosenka nigdy mi się nie znudzi. A poza tym lubię praktycznie większość tak naprawdę.

Ja uwielbiam "All I Want For Christmas" niezmiennie od lat i jeszcze jedną polską piosenkę, grali ją w rmf w ubiegłym roku, coś o zaśnieżonych miastach w tekście jest

Zastanawiam się która świąteczna piżamkę z Sinsay kupić w tym roku. Duży wybór i najchętniej wzięłabym trzy. No ale rozsądek podpowiada mi żeby wziąć jedną, góra dwie
Stary 2020-10-25, 09:37   #959
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Też Last Christmas.
Zdecydowanie.
Chyba u mnie nic nie zdetronizuje tej piosenki. Jeszcze ten przepiękny teledysk.

Chociaż to taka przewrotna piosenka, bo o złamanym sercu, a nie o świętach

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-25, 09:58   #960
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Macie jakieś swoje ulubione herbaty zimowe? Ja znalalaam tylko Zimowy sekret z Herbapolu i ta mi najbardziej smakuje.

Wysłane z mojego TRT-LX1 przy użyciu Tapatalka
Teekanne Winter Time, od lat piję ją od początku grudnia, moja typowa zimowa, świąteczna herbata. W tamtym roku nie mogłam jej łatwo kupić, już miałam obawy, że nie będzie jej w grudniu. Teraz muszę rozglądać się już teraz http://www.teekanne.pl/shop/herbatki...-5901086000524

Queen- Thank God It's Christmas i to mam zawsze w grudniu jako dzwonek w telefonie
Brenda Lee- Rockin' Around the Christmas Tree
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości