|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
stwierdzilam, że jak będzie potrzebny to dokupię.Prześcieradeł do gondoli mam 3,ale u mnie pasują też do kosza Mojżesza, więc stąd ta liczba. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4412 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się "zapisać" do szkoły rodzenia. W poniedziałek możemy przyjść już na zajęcia z tż
![]() Jedno z głowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecka i tak sie nie kapie codziennie to w razie czego zdazy wyschnac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
ja juz sie swojej nie moge doczekac. Dziewczyny ktore juz zaczely szkole.rodzenia jak wrazenia? Duzo rzeczy nowych sie dowiedzialyscie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam online. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także fajnie znaczynamy![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wesoło on pewnie czeka na ciekawsze tematy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Potem będzie ciekawej, mają być spotkania z doradcą laktacyjnym i doradca chustowania
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile takie spotkanie online ze szkoly rodzenia trwa?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
Nairobi rodziłam dwa razy a i tak dowiedziałam się nowych rzeczy na szkole rodzenia
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, rozkładam ręce.
Oddzwonili do mnie od mojej lekarki rodzinnej, że ona też nie wie nic o konieczności szczepienia w ciąży i żeby mnie zaszczepić to mam przynieść od ginekologa zaświadczenie o konieczności takiego szczepienia. Dzwonię do położnej, by zapytać o to czy moja ginka wystawi mi takie zaświadczenie a ona do mnie, że nie wie i że pierwsze słyszy o szczepieniu kobiet w ciąży na krztusiec (bo przecież w dzieciństwie się szczepilam). Dramat. Odechciewa się wszystkiego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
My już trzeci tydzień mamy szkołę rodzenia, online, wykłady 2 razy w tygodniu po 2 godziny zegarowe. Mieliśmy już zajęcia z psychologiem, stomatologiem, fizjoterapeutą, kilka razy z położną. Wczoraj było o dolegliwościach ciążowych, porodzie rodzinnym, wyprawce noworodka.
![]() Przyjemnie się tego słucha, ja dużo już wiem, ale dla męża lecą same nowości. Jeszcze dużo zajęć przed nami, bo koniec jest jakoś w tygodniu przed świętami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się pytałam o szkole rodzenia płatna w moim mieście to 500 zł i tylko 5 spotkań a u Was widzę wiele tygodni to trwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4426 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na razie mam okrągłe zero, ale na liście do kupienia wpisałam dwa. Cytat:
ale fajnie, że się interesuje.Ze wzrostem zachorowań - totalna prawda, niestety to wszystko jest tak właśnie wykalkulowane, koszmarny jest ten rząd, wyć mi się chce każdego dnia. Cytat:
Cytat:
myślę, że ginka wystawi Ci bez problemu, mój gin też się kazał szczepić i wśród ginów to pewnie normalne, ale trochę słabo, że nikt inny z lekarzy tego nie ogarnia
|
|||||
|
|
|
#4427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
dr
Cytat:
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Francesc_a, też próbuję iść za ciosem i załatwić szkołę rodzenia, ale nie odbierają telefonu
pisałam też maila w piątek - również nic, ale próbujemy dalej... ![]() Edit: Oddzwonili! Dopisałam się do kursu ruszającego pod koniec listopada, online, 6-7 spotkań jest przewidzianych, mam nadzieję, że będzie choćby w połowie tak ciekawie jak u Was
Edytowane przez Szoszoszo Czas edycji: 2020-10-27 o 14:02 |
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4431 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, nie odzywałam się wczoraj po kontroli u lekarza, bo na wizycie lekarz zauważył, że mam mało wód płodowych i wystawił skierowanie do szpitala. Prosto od lekarza jechałam do domu się spakować, a potem od razu zgłosić się na oddział. Także leżę sobie od wczoraj na patologii ciąży i pewnie jeszcze kilka dni tutaj pobędę, bo mnie badają i szukają przyczyny. Także Wasze dobre myśli i kciuki się przydadzą.
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się! Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki za was ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nairobi, dziękuję, kciuki pomogły udało się!
Cytat:
Staram się powoli ogarniać to, co mogę. Mam jeszcze przed sobą sporo zakupów, w tym takie gabarytowe, jak łóżeczko itd., bo pewnie na początku/w połowie grudnia czeka nas przeprowadzka i staram się zamawiać głównie mniejsze rzeczy, żeby mieć jak najmniej gratów... No ale powoli do przodu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że szybko wyjdziesz i będzie wszystko dobrze ️IMG_20201027_141854~2.jpg Do mnie przyszła mata, zamawiałam na paczkomat a przyszedł kurier, wzięłam też gryzak i dali mi inny a w macie brakuje jednej zawieszki muszę mieć pecha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4436 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam szkołę rodzenia online od położnej środowiskowej do której się zapisałam, póki co były dwa spotkania jedno o szczepieniach nawet ciekawe, ja będę też miała spotkania z położną niby prywatne też i jakoś w listopadzie mamy się umówić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Kaewso, łooo kurka! Trzymaj się i niech szybko sprawdzą co się dzieje.
Jakie to jest wszystko nieprzewidywalne. Jest ok, wszystko super, idzie się na kolejną wizytę kontrolną, w sumie nic się złego w naszym odczuciu nie dzieje, zwykła kontrola i bach, wychodzi się ze skierowaniem do szpitala. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś zakupów ciąg dalszy wanienka tega ze stelażem, prześcieradła do gondoli i do dostawki, kocyk z lullalove piwonia
|
|
|
#4439 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przesyłam duzo pozytywnej energii i tule mocno wirtualnieWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
a kocyk z lullalove to merino wzielas czy zwykly? Ja pewnie w listopadzie zaczne znowu zamawiacWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tż mówi że coś ogarnie małemu ![]() Zamówiłam teraz kokon z jukki, kostkę sensoryczna i flanelke. Ma iść na paczkomat, mam nadzieję że będzie bo w piątek muszę kolejne sprawy w zusie załatwiać i nikogo nie będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

stwierdzilam, że jak będzie potrzebny to dokupię.

ale fajnie, że się interesuje.
myślę, że ginka wystawi Ci bez problemu, mój gin też się kazał szczepić i wśród ginów to pewnie normalne, ale trochę słabo, że nikt inny z lekarzy tego nie ogarnia
trzymaj się! 

muszę mieć pecha. 
wanienka tega ze stelażem, prześcieradła do gondoli i do dostawki, kocyk z lullalove piwonia