|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
kciuki aby przyszlo tym razem na paczkomat a kostke se nsoryczna jaka wybralas?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://jukki.pl/pl/p/Kostka-sensory...EaAq1LEALw_wcB Zostało mi jeszcze kupić aptekę, wózek i koniec później będę wymyślać bo bym jeszcze chciała mieć. Szukam fajnego termosu, tak jak pisałyście żeby mieć tam gorąca wodę przegotowana i jakiś ubranek na wyjścia. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- I lozeczko, zapomniałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie wózek do odebrania i tylko laktator do zakupu ![]() 3 dzień oglądam samochody, to już wolę wyprawkę robić ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Luzia, haha, ja też wolę wyprawkę, niż szukanie tego samochodu.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4446 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale powiem szczerze, że bardzo się cieszę że to końcówka wyprawki. Nie mam siły już chodzić po sklepach i przy tym co się aktualnie dzieje to pewnie za dużo bym nie pochodziła. Wiem, że niektóre dziewczyny zaczynają wyprawkę w 30 tc mogę je tylko podziwiać ze maja siłę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
jakoś ciężko mi w tej ciąży, podziwiam też dziewczyny pracujące do np 8mies ja to tylko narzekam i marudzę są na allegro za ok 40-50zl ale one nie są takie jak kiedyś a ubzdurałam sobie ze taki z kubeczkiem na górze chce jak nic nie znajdę to kupię to co mają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, do łóżeczka bierzecie prześcieradełka z tą ceratą (tak żeby nie zamoczyc ewentualnie materaca)?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Także mnie to czeka w zaawansowanej ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wierzch zwykle prześcieradło. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam tylko jedno prześcieradełko i kilka ceratek. Chyba w styczniu jeszcze coś domówię. Do łóżeczka mam takie podgumowane prześcieradełka, podobno nie będą przemakać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wow, ale jesteście zaawansowane! Ja to daleeeko, daleko w tyle, powoli kupuję kolejne drobiazgi. Ale muszę powiedzieć, że kompletowanie wyprawki to dla mnie przyjemność - a odkąd jestem na zwolnieniu, to już w ogóle. Tak naprawdę dopiero zaczynam się tym cieszyć (drugi tydzień jestem na zwolnieniu ) i poza tym, że tyle kasy jeszcze przede mną do wydania ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4456 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kocyk wzięłam zwykły ten bambusowy. Merino nie planuje kupować. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przed chwilą klinęłam jeszcze łóżeczko dostawne z Lionelo, model theo
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jak ja kupowałam to cena była niższa, mi się wyświetla, że cena już nieaktualna.Będę kupowała medele swing. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woda przegotowana do przemywania pupki aby nie robic tego zimna chusteczka wiadomo ze nie wrzatek ale zeby byla taka letnia przyjemna I na jaki wozek sie zdecydowalas? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Małe czyny, które robisz, są lepsze, niż wielkie, które planujesz. Edytowane przez Nairobi89 Czas edycji: 2020-10-27 o 17:41 |
|
|
|
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
A tak apropo zamówień z Gemini, niektóre z Was już zamawiały takie większe paczki (w sensie sporo różnych rzeczy dla maluchów w jednej paczce) to możecie mi powiedzieć ile czasu czekałyście od zakupu do przyjścia kuriera?
Bo nie wiem kiedy zamówić, mi najbardziej pasi jak mój ma ranna zmianę w tedy w domu jestem do wieczora, bo na wieczór wychodzimy na zakupy. I czy oni przesyłają sms że dziś będzie paczka? W poczcie Polskiej tak robią, a dziś jak mnie inpost zaskoczył to nie miałam zadnej inf od nich ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostaniesz od dpd maila z terminem dostawy. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź to muszę poczekać jeszcze z zamówieniem, bo na kolejnej rannej zmianie mam dwóch lekarzy i mnie nie będzie dwa dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczę jak mi przyjdzie kasa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o szczepienia to ja też chcę właśnie po 3 miesiącu zacząć szczepić. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
A ja jestem straszną kluchą. Dzisiaj z synkiem poskakalam, pobawiliśmy się "aktywnie" (Dwa razy podniosłam nogę do góry) i ledwo sie ruszam
![]() jestem klocem, który już do niczego się nie nadaje ![]() Ja teraz chciałabym nie szczepić od razu, ostatnim razem dziecko przywieźli mi po 2 godzinach po porodzie... Mąż mi zdjęcie pokazał, bo nawet nie wiedziałam jak wygląda i przeżywałam, że nie dostał mojej siary w pierwszych minutach życia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
U nas położna mówiła, że można odwlec szczepienia do kolejnej doby lub zrezygnować i szczepić samemu. Ale dodała, że dochodzą do nich sygnały, że przez pandemię jest problem z realizowaniem tych szczepień. Dużo z nich robiła poradnia w szpitalu zakaźnym, a on jest u nas pierwszym covidowym rzutem w mieście. Mówiła, że największy problem jest ze szczepieniem p/gruźlicy. Sama się tym nie interesowałam, więc nie wiem jak działa szczepienie we własnym zakresie.
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
My podjelismy decyzje ze nie zaszczepimy malej w pierwszej dobie ani w 3 w szpitalu tylko po 3 miesiach zeby nabrala masy i zeby byla silniejsza plus nie wyraze zgody na zabieg Credego tylko zgodze sie na podanie witaminy K. A szczepienie na pewno na wlasna reke da rade sie załatwic wiadomo w szpitalu beda straszyc itd ale w koncu to nasze dziecko i nasza decyzja
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
Spokojnie kochana jeszcze troche i bedziesz smigac i juz na pewno nadajesz sie do wielu rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu nie zgadzasz się na zakraplanie oczu? Są jakieś powikłania? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

tż mówi że coś ogarnie małemu 

kciuki aby przyszlo tym razem na paczkomat 

) i poza tym, że tyle kasy jeszcze przede mną do wydania 

jestem klocem, który już do niczego się nie nadaje 
i przeżywałam, że nie dostał mojej siary w pierwszych minutach życia