|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 8.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;88245279]My też, wszelkie diagnozy psych, badania (tak BTW ostatnio robiłam synowi rezonans, jeszcze EEG by się przydało, myślę, że z 250 minimum), to są setki złotych. Np. nasza poradnia psych ped nie robi diagnozy SI, która w przypadku dzieciaków dotkniętych nawet lekkimi zaburzeniami rozwojowymi jest kluczowa, bagatelka 400 zł.
A mam względnie naprawdę zdrowe dziecko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Chciałabym, żeby oprócz normalnego utrzymania - to były setki złotych. Idą tysiące miesiąc w miesiąc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On chce podzielić społeczeństwo. O ile za kompromisem jest większość konserwatywnej części społeczeństwa, i większość społeczeństwa w ogóle, to już nie za dalszymi postulatami Kaczynski umocni swe wpływy na Polskę katolicką, konserwatywną, która dąży do tego, żeby zasadniczej, wielkiej zmiany obyczajowej nie było. Zaostrzenie postulatów pogłębi podział w społeczeństwie i ugruntuje pozycje PiSu jako tego który broni moralności. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2020-10-30 o 08:13 |
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Wynik negatywny
a dowiedziałam się, że mogłam mieć kontakt z osobą zarażona, więc ciesze się podwójnie to pokazuje, że ten wirus nie jest aż tak zaraźliwy jak pokazują media. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Animal Liberation
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Francja co odwaliła.
Calkowity lockdown do 1 grudnia. Można wyjść w ramach rekreacji tylko na max godzinę z domu i nie dalej jak na kilometr. Jak się gdzieś idzie, w celach niezbędnych, nawet do pracy, trzeba mieć ze sobą szczegółowy certyfikat którędy, dokąd, ile czasu, w jakiej kolejności i w jakim celu. Masakra. Ciekawe ile Francuzi wytrzymają i kiedy u nich pójdzie na ostro. Bo tam się nikt nie szczypie z pokojowymi protestami, od razu zaczynaja się napierać z policją, palić samochody, demolować okolice, rozkradać sklepy, wyrywać bruk z ulic.:/
|
|
#3280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz być bezobjawowaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedze ci lżej żyć sama ze sobą. Bo ile można?
|
|
|
#3283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
(Ironia)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#3284 | |
|
Animal Liberation
|
Cytat:
chociaż każda gazeta podaje co innego, centro lub lewicowe Le Monde chwalą działania rządu, a w prawicowym Le Figaro jadą równo po Macronie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3286 |
|
Animal Liberation
|
Tylko co do tych zadym we Francji, spójrzmy prawdzie w oczy, że to nie biali Francuzi palą samochody i rzucają kostką brukową, głównie jednak imigranci.
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co więcej badania University College London na 590 osobach , które zauważyły ten symptom u siebie (często jako jedyny) wykazały, że 80% z nich miało przeciwciała, czyli przeszło Covid. |
|
|
|
|
|
#3288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
||
|
|
|
|
#3289 |
|
Konto usunięte
|
czy ktoś wie, o której dziś jest konferencja?
|
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze u innej kolezanki w innym sklepie w galerii - jej tesciowej z ktora mieszka robia testy na koronawirusa. Jest podejrzenie zachorowania. Szefowa powjedziala jej chamsko powiedziala, zeby w razie czego powiedziala, ze byla na urlopie i nie miala kontaktu z pracownikami. Na szczescie i ona i pracownice asertywnie powiedzialy, ze nie beda klamac. No sorry beda wiedzialy ze moga byc zarazone i maja dalej zarazac? Mozna sie bac o swoj biznes ale namawianie do czegos takiego jest oburzajace. Sytuacja z zachorowaniami jest zbyt powazna, zeby robic cos takiego. Sa pewne granice. Do tego jak piszecie zazwyczaj nie ma potrzeby zamykania calego sklepu i tak nie robia. No i rzadko tez okazuje sie ze caly zespol jest zarazony. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- [1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;88245516]czy ktoś wie, o której dziś jest konferencja?[/QUOTE]Niestety nie wiem ale pewnie wiele nowego sie nie dowiemy ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzepotja, dziękuję.
Oburzające zachowanie organizatorek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3293 |
|
Konto usunięte
|
Oho już nawet w mojej, wychwalanej tu przeze mnie, przychodni nie odbierają telefonów, super. Dzwonię od rana. Chciałam coś na mokry kaszel dla dziecka, bo mam wrażenie, ze po tym grintussie nie odkrztusza wszystkiego. Dalej nic mu nie jest, kaszel nie jest częsty ale chciałam jakoś zwiększyć efektywność wykrztuszania i zapytać o to lekarza. Nie wiem czy mi się to uda, także super, nic tylko chorować...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do niemowlęcia absolutnie, jeśli nie jest to konieczne. (Wiem, że dorosły może przenieść na swoje niemowlę, ale to już dłuższa droga).
|
|
|
|
|
|
#3295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
|
#3296 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Ale się czuję w obowiązku i chociaż kasę wpłaciłam na strajk kobiet. A propos dzisiejszych strajków. Była dzisiaj w rozmowie radia Zet jakas baba z PiSu i jej się pytali, co myśli o dzisiejszych strajkach. A ona na to :" mnie te strajki nie ruszają, bo ja wiem, że to są ustawki specjalnie ściąganych lewaków zza granicy" ![]() ![]() O panie, niektórzy to już dawno odpłynęli ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3297 | |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;88244658]O, widzę, że napuszczanie władzy na protestujących już przynosi plon 🤩 I to wśród tych, których ten wyrok może dotyczyć. To co dopiero wśród tych, co nie.. Ciężko widzę przyszłość tego kraju.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No, w tym akurat Jarek jest świetny. Żeby nawet ludzi stojących po tej samej stronie barykady umieć se soba skłócić... ticz mi master. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Konto usunięte
|
No nie, szlag mnie tragi, nie dodzwonię się do tej przychodni. Co to za cyrk się odbywa to ja już nie ogarniam. Chaos totalny.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3299 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Lampart 

Kaczynski umocni swe wpływy na Polskę katolicką, konserwatywną, która dąży do tego, żeby zasadniczej, wielkiej zmiany obyczajowej nie było. Zaostrzenie postulatów pogłębi podział w społeczeństwie i ugruntuje pozycje PiSu jako tego który broni moralności.
a dowiedziałam się, że mogłam mieć kontakt z osobą zarażona, więc ciesze się podwójnie
to pokazuje, że ten wirus nie jest aż tak zaraźliwy jak pokazują media.
26.08.2023

Mam nadzieję że piszę na dobrym wątku...

możesz być bezobjawowa

(Ironia)
chociaż każda gazeta podaje co innego, centro lub lewicowe Le Monde chwalą działania rządu, a w prawicowym Le Figaro jadą równo po Macronie.