Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 8. - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-10-30, 07:47   #3271
wika82
Zakorzenienie

Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 8.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;88245279]My też, wszelkie diagnozy psych, badania (tak BTW ostatnio robiłam synowi rezonans, jeszcze EEG by się przydało, myślę, że z 250 minimum), to są setki złotych. Np. nasza poradnia psych ped nie robi diagnozy SI, która w przypadku dzieciaków dotkniętych nawet lekkimi zaburzeniami rozwojowymi jest kluczowa, bagatelka 400 zł.
A mam względnie naprawdę zdrowe dziecko.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Chciałabym, żeby oprócz normalnego utrzymania - to były setki złotych.

Idą tysiące miesiąc w miesiąc.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2020-10-30, 07:55   #3272
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarina Pokaż wiadomość
Przerwanie transmisji i ochronę szpitali. Tym to było argumentowane.
I jeszcze Bożym Narodzeniem, niektórzy uważają, że jeśli teraz zostanie wprowadzony lockdown, to że święta będą normalne Lampart
A za co najechała?

W ogóle bardzo mi się nie podoba w jaką stronę to wsztstko zmierza i to że nurty feministyczne wyjechały z postulatami lgbt i aborcji na życzenie. Osobiście ja te postulaty popieram, ale zdaje sobie sprawę z tego że te tematy, to ogniwo zapalne dla społeczeństwa i boję się że teraz dużo ludzi się od strajku odwróci
Coś tam próbowałam się udzielać na ten temat , ale mnie wyzwali od homofobów.

Co do zawłaszczania TK i SN to wydaje mi się że człowiek siedzi cicho i się nie interesuje, dopóki go to osobiście nie tyka.

---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Staska_stasia właśnie wpadł mi w oko wywiad z prof Ryszardem Piotrowskim i on tam radzi by ogłosić wyrok TK, a zaraz po nim uchwalić przepis który to TK skasował. Czyli jakieś wyjście jest.

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ----------

Akurat wydziałam jego wystąpienie po wyroku TK i nadal utrzymywał że jest przeciw aborcji, natomiast dobrze się wypowiedział na temat tej całej sytuacji i nie poparł wyroku. W moim odczuciu mądrze gadał.

Wjechanie z LGBT i aborcją na życzenie to spełnienie marzenia Kaczora. Ludzie, on tylko na to czekał!
On chce podzielić społeczeństwo. O ile za kompromisem jest większość konserwatywnej części społeczeństwa, i większość społeczeństwa w ogóle, to już nie za dalszymi postulatami Kaczynski umocni swe wpływy na Polskę katolicką, konserwatywną, która dąży do tego, żeby zasadniczej, wielkiej zmiany obyczajowej nie było. Zaostrzenie postulatów pogłębi podział w społeczeństwie i ugruntuje pozycje PiSu jako tego który broni moralności.

Edytowane przez Linka25
Czas edycji: 2020-10-30 o 08:13
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 07:56   #3273
Misia452
Zakorzenienie

Wynik negatywny a dowiedziałam się, że mogłam mieć kontakt z osobą zarażona, więc ciesze się podwójnie to pokazuje, że ten wirus nie jest aż tak zaraźliwy jak pokazują media.

Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 07:56   #3274
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie bo zniknęło w gąszczu postów o protestach...

Hej

Wiem że jest lupka ale kiedy wpisuję w nią frazę wyrzuca mnie z wątku w ogóle Mam nadzieję że piszę na dobrym wątku...

Chciałabym zapytać ile u Was/bliskich Wam osób które chorowały trwała utrata węchu i smaku? Bo ja po 3 dniach mam ochotę usiąść i płakać skoro mogłabym jeść tekturę czy karmę dla psa i nie czuję różnicy

U mojej siostry to jedyny objaw ale trwa już prawie 2 tyg

Stary 2020-10-30, 07:57   #3275
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 08:04   #3276
Lumimi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanir410 Pokaż wiadomość
Ludzie też mogą mieć po prostu własne zdanie. Czy protesty nie sprzyjają zwiększonej liczbie chorych? Czy przez to nie ma paraliżu służby zdrowia? Czy przez to nie umrze więcej ludzi?

Zamykają restaurację, ludzie tracą pracę i nie będą mieli jej DŁUŻEJ.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Ja tam zawsze wybieram opcje grzecznościowe. Ktoś zachowuje się okropnie? Nie będę lepsza odpowiadając tym samym.
A kampania wyborcza nie wplynela? U mnie w miescie jak byl prezydent to byl caly rynek scisnietych ludzi bez masek. Teraz na marszach ludzie nie sa tak scisnieci I maski maja

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Lumimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 08:05   #3277
Snowdrop_
Animal Liberation

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Wjechanie z LGBT i aborcją na życzenie to spełnienie marzenia Kaczora. Ludzie, on tylko na to czekał!
On chce podzielić społeczeństwo. O ile za kompromisem jest większość konserwatywnej części społeczeństwa, i większość społeczeństwa w ogóle, to już nie za dalszymi postulatami Kaczynski umocni swe wpływy na Polskę katolicką, konserwatywną, która dąży do tego, żeby nie było zasadniczej, wielkiej zmiany obyczajowej nie było. Zaostrzenie postulatów pogłębi podział w społeczeństwie i ugruntuje pozycje PiSu jako tego który broni moralności.

Właśnie o to chodzi, za kompromisem jest wielu, za postulatami LGBT wręcz odwrotnie i stąd (na niekorzyść protestujących) już utworzyły się ogromne podziały osłabiające wpływ protestów.

Snowdrop_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 08:06   #3278
Monia284
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarina Pokaż wiadomość
A chociaż to, że rząd zobaczy że Polacy mają swoją granicę tolerancji dla ich wybryków. I jeśli przekroczą tę granicę to będzie dym. Ta sytuacja zasiała w nich strach że nie są nietykalni.

No w sumie racja.

Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 08:08   #3279
cava
Zakorzenienie

Francja co odwaliła.
Calkowity lockdown do 1 grudnia.
Można wyjść w ramach rekreacji tylko na max godzinę z domu i nie dalej jak na kilometr.
Jak się gdzieś idzie, w celach niezbędnych, nawet do pracy, trzeba mieć ze sobą szczegółowy certyfikat którędy, dokąd, ile czasu, w jakiej kolejności i w jakim celu.

Masakra.

Ciekawe ile Francuzi wytrzymają i kiedy u nich pójdzie na ostro. Bo tam się nikt nie szczypie z pokojowymi protestami, od razu zaczynaja się napierać z policją, palić samochody, demolować okolice, rozkradać sklepy, wyrywać bruk z ulic.:/

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 08:12   #3280
Monia284
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Stara retoryka z twojej strony, pt.bo będzie dużo zarażeń, bo ja się zarażę 🤷

Nawet nie wiem, jak to skomentować 🤷

No nie ukrywam ze przeraza mnie ilosc chorych a coraz wiecej ich tez mam w otoczeniu znajomych.

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ateris Pokaż wiadomość
Nie widzi, bo sama napisała, że głosowała na PiS.

Tak ale akurat tego zaluje. Nie musze protestowac, narazac sie. Wiecej na nich nie zaglosuje.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Misia452 Pokaż wiadomość
Wynik negatywny a dowiedziałam się, że mogłam mieć kontakt z osobą zarażona, więc ciesze się podwójnie to pokazuje, że ten wirus nie jest aż tak zaraźliwy jak pokazują media.

To super ze jestes zdrowa

Stary 2020-10-30, 08:13   #3281
Misia452
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monia284 Pokaż wiadomość
No nie ukrywam ze przeraza mnie ilosc chorych a coraz wiecej ich tez mam w otoczeniu znajomych.

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Tak ale akurat tego zaluje. Nie musze protestowac, narazac sie. Wiecej na nich nie zaglosuje.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

To super ze jestes zdrowa

Wiesz, pozytywny test też nie oznacza, że jesteś chora możesz być bezobjawowa

Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 08:13   #3282
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monia284 Pokaż wiadomość

Monia, przyjmij do wiadomości ze albo się zarazisz albo już bylas zarażona.
Bedze ci lżej żyć sama ze sobą. Bo ile można?

Liz Williams
Stary 2020-10-30, 08:15   #3283
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snowdrop_ Pokaż wiadomość
Właśnie o to chodzi, za kompromisem jest wielu, za postulatami LGBT wręcz odwrotnie i stąd (na niekorzyść protestujących) już utworzyły się ogromne podziały osłabiające wpływ protestów.

Kaczor zaciera rączki. Plan się sam spełnia.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość

Ciekawe ile Francuzi wytrzymają i kiedy u nich pójdzie na ostro. Bo tam się nikt nie szczypie z pokojowymi protestami, od razu zaczynaja się napierać z policją, palić samochody, demolować okolice, rozkradać sklepy, wyrywać bruk z ulic.:/
Ale nie przeklinaja jak u nas, mam nadzieję? (Ironia)

Stary 2020-10-30, 08:18   #3284
Snowdrop_
Animal Liberation

Cytat:

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Przeklinaja chociaż każda gazeta podaje co innego, centro lub lewicowe Le Monde chwalą działania rządu, a w prawicowym Le Figaro jadą równo po Macronie.

Stary 2020-10-30, 08:19   #3285
cava
Zakorzenienie

Cytat:

Nawet jeśli to elegancko, po francusku.

Liz Williams
Stary 2020-10-30, 08:22   #3286
Snowdrop_
Animal Liberation

Tylko co do tych zadym we Francji, spójrzmy prawdzie w oczy, że to nie biali Francuzi palą samochody i rzucają kostką brukową, głównie jednak imigranci.

Stary 2020-10-30, 08:24   #3287
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie bo zniknęło w gąszczu postów o protestach...

Hej

Wiem że jest lupka ale kiedy wpisuję w nią frazę wyrzuca mnie z wątku w ogóle Mam nadzieję że piszę na dobrym wątku...

Chciałabym zapytać ile u Was/bliskich Wam osób które chorowały trwała utrata węchu i smaku? Bo ja po 3 dniach mam ochotę usiąść i płakać skoro mogłabym jeść tekturę czy karmę dla psa i nie czuję różnicy

Szacuje się, że ten symptom dotyczy 60 do 80%, a więc nie jest to nic niezwykłego.
Co więcej badania University College London na 590 osobach , które zauważyły ten symptom u siebie (często jako jedyny) wykazały, że 80% z nich miało przeciwciała, czyli przeszło Covid.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 08:44   #3288
Monia284
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misia452 Pokaż wiadomość
Wiesz, pozytywny test też nie oznacza, że jesteś chora możesz być bezobjawowa

No wiem. Nie chcialabym jednak zarazac wiadomo.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Monia, przyjmij do wiadomości ze albo się zarazisz albo już bylas zarażona.
Bedze ci lżej żyć sama ze sobą. Bo ile można?
Oczywiscie ze tak ale skoro moge unikac skupisk ludzi to unikam.

Stary 2020-10-30, 08:50   #3289
c794f3216fa96d344d93a9c8b507d0f47f8f8180_61da25c290477
Konto usunięte

czy ktoś wie, o której dziś jest konferencja?
c794f3216fa96d344d93a9c8b507d0f47f8f8180_61da25c290477 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 09:00   #3290
Monia284
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sublips Pokaż wiadomość
Ale przecież nikt tutaj nie atakuje; warto otworzyć oczy na pewne rzeczy, bo jak sobie ktoś pozwoli, to całe życie ludzie będą jak sępy bazować na jego naiwności, dobroci etc.
Jak jesteś chory, to masz prawo nie przyjść do pracy. Umowa o pracę działa w dwie strony - pracownik też może nie chcieć gdzieś pracować. Obecnie to nie jest idealna okazja na zmianę pracy w handlu, ale w normalnych okolicznościach spokojnie taką pracę można zmienić i 100 razy, także może pewni wielcy "kierownicy sklepu" powinni przestać traktować pracowników, jakby ci złapali Pana Boga za nogi.

Dodatkowo, z tego co pamiętam, to kwalifikacje Moniki przewyższają jej pracę, więc tym bardziej nie powinni żerować na tym, że jest dobrym i obowiązkowym pracownikiem.
Masz racje. Na pewno potrzeba mi wiecej asertywnosci i mniej nakrecania sie bez powodu. Tydzien bez kogos dla przykladu lub nawet dluzej firma sie nie zawali, a lepsze to niz przychodzic i zarazac innych. Wtedy wydajnosc zespolu bardziej spada. Moj tata na szczescie juz dobrze sie czuje

Najlepsze u innej kolezanki w innym sklepie w galerii - jej tesciowej z ktora mieszka robia testy na koronawirusa. Jest podejrzenie zachorowania. Szefowa powjedziala jej chamsko powiedziala, zeby w razie czego powiedziala, ze byla na urlopie i nie miala kontaktu z pracownikami. Na szczescie i ona i pracownice asertywnie powiedzialy, ze nie beda klamac. No sorry beda wiedzialy ze moga byc zarazone i maja dalej zarazac? Mozna sie bac o swoj biznes ale namawianie do czegos takiego jest oburzajace. Sytuacja z zachorowaniami jest zbyt powazna, zeby robic cos takiego. Sa pewne granice. Do tego jak piszecie zazwyczaj nie ma potrzeby zamykania calego sklepu i tak nie robia. No i rzadko tez okazuje sie ze caly zespol jest zarazony.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;88245516]czy ktoś wie, o której dziś jest konferencja?[/QUOTE]Niestety nie wiem ale pewnie wiele nowego sie nie dowiemy ;-)

Stary 2020-10-30, 09:05   #3291
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Nie śledzę go, i mam go w nosie, podobnie jak resztę polityków, ale podobno rok temu mówił inaczej o aborcji z powodu ciężkich wad płodu.

Ale nie sprawdzałam czy to prawda.

Jeśli tak, to faktycznie, wieje hipokryzją na kilometr i facet próbuje zbić kapitał polityczny.

No bo mówił. Można znaleźć jego wypowiedzi. Kiedy kandydował na prezydenta to mówił, że jego poglądy nie mają znaczenia, ale nie oszukujmy się, mają. Kto podpisze cokolwiek ważnego z czym się nie zgadza w tak dużym stopniu.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 09:20   #3292
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Trzepotja, dziękuję.
Oburzające zachowanie organizatorek

Czarina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 09:29   #3293
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usunięte

Oho już nawet w mojej, wychwalanej tu przeze mnie, przychodni nie odbierają telefonów, super. Dzwonię od rana. Chciałam coś na mokry kaszel dla dziecka, bo mam wrażenie, ze po tym grintussie nie odkrztusza wszystkiego. Dalej nic mu nie jest, kaszel nie jest częsty ale chciałam jakoś zwiększyć efektywność wykrztuszania i zapytać o to lekarza. Nie wiem czy mi się to uda, także super, nic tylko chorować...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 09:33   #3294
695d786c3492781c3fd020c39a3abf990173eddf_6577a2b887a02
Konto usunięte

Cytat:
To samo mozesz odnieść do korony. Większość osób przejdzie łagodnie. A nawet wiecej: 80-90% osób nawet nie będzie sobie zdawała sprawy z faktu zainfekowania. Pozostałe 10-20% osób będzie miało objawy. 1-2% przejdzie ciężko. Lub umrze.
Twój katar też większość przejdzie łagodnie. A np. niemowlę dostanie zapalenia płuc. https://www.medonet.pl/choroby-od-a-...l,1696397.html
Wirus RSV. Mega powszechny. U jednego katar u innego oddział intensywnej opieki.

Dlatego do dorosłych ludzi z lżejszym katarem pójdę - w sumie to jest tak, że często to ja się męczę z katarem dłużej niż przeciętnie. Do niemowlęcia absolutnie, jeśli nie jest to konieczne. (Wiem, że dorosły może przenieść na swoje niemowlę, ale to już dłuższa droga).
695d786c3492781c3fd020c39a3abf990173eddf_6577a2b887a02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 09:39   #3295
justysiaa89
Zakorzenienie

Cytat:
U mojej siostry to jedyny objaw ale trwa już prawie 2 tyg

U mnie oprócz bólu głowy to też jedyny objaw właśnie. Ale strasznie dokuczliwy.

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Szacuje się, że ten symptom dotyczy 60 do 80%, a więc nie jest to nic niezwykłego.
Co więcej badania University College London na 590 osobach , które zauważyły ten symptom u siebie (często jako jedyny) wykazały, że 80% z nich miało przeciwciała, czyli przeszło Covid.
Wiem że jest to częsty objaw ale ciężko znaleźć informacje ile przeciętnie trwa bo rozbieżności są od kilku dni do nawet kilku miesięcy.

justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 09:46   #3296
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Ja proponuję po prostu ignorować jej posty, od samego początku pandemii retoryka jest taka sama. Mogę nie czytać, a już wiem, że będzie masło maślane w postaci chcialabym, ale nie, bo ja się niby zgadzam, ale nie do końca, olaboga zarazimy się i kto mnie zastąpi w sklepie z butami.

Z całym szacunkiem, nie idzie tego czytać.

Ja niestety z powodów osobistych byłam tylko chwilę na proteście.
Pociesza mnie, że jak temat się podniósł to okazało się, że spora większość mojego otoczenia podziela moje zdanie w kwestii aborcyjnej (tak w sumie to tylko jeden facet w pracy jest szczęśliwy, bo to morderstwo i kobieta ma sobie ponosić konsekwencje, jakby to była jej decyzja, począć chore dziecko).

Co jest dla mnie nad wyraz miłe na sercu - moja 72 letnia babcia, ekstremalnie wierząca, chodząca na pielgrzymki co roku, zawsze w niedzielę w kościele, rano wieczór modlitwy, jest równie mocno zbulwersowana tą sytuacją. Bo kobieta powinna mieć wybór, bo te choroby są zbyt okrutne, żeby na chwilowe życie z nimi skazywać te dzieci. Bo pomoc niepełnosprawnym i ich rodzinom nie istnieje w Polsce na poziomie systemowym! Bo opieka okołoporodowa leży i kwiczy, w przypadku ciąż z płodami z wadą letalną jest jeszcze gorzej.

Ja bym poszła, bo nawet w moim powiatowym mieście są lokalne protesty, ale jestem w ciąży i się boje zwyczajnie. Nawet nie zarażenia, ale ze coś pójdzie nie tak, ktoś mnie popchnie, albo coś.

Ale się czuję w obowiązku i chociaż kasę wpłaciłam na strajk kobiet.

A propos dzisiejszych strajków.
Była dzisiaj w rozmowie radia Zet jakas baba z PiSu i jej się pytali, co myśli o dzisiejszych strajkach.

A ona na to :" mnie te strajki nie ruszają, bo ja wiem, że to są ustawki specjalnie ściąganych lewaków zza granicy"

O panie, niektórzy to już dawno odpłynęli

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 09:56   #3297
cukierek_z_cykuty
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;88244658]O, widzę, że napuszczanie władzy na protestujących już przynosi plon 🤩 I to wśród tych, których ten wyrok może dotyczyć. To co dopiero wśród tych, co nie.. Ciężko widzę przyszłość tego kraju.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
No, w tym akurat Jarek jest świetny.
Żeby nawet ludzi stojących po tej samej stronie barykady umieć se soba skłócić... ticz mi master.
Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość

O panie, niektórzy to już dawno odpłynęli

No odpłynęli, odpłynęli. Tylko oni pewnie przynajmniej mają świadomość, że to co pieprzą jest goopie, ale obliczone na konkretny zysk. A co można powiedzieć o ludziach, którzy w to wierzą i są wpatrzeni w tych odpływających jak w święte obrazki?
cukierek_z_cykuty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 10:19   #3298
Konto usunięte

No nie, szlag mnie tragi, nie dodzwonię się do tej przychodni. Co to za cyrk się odbywa to ja już nie ogarniam. Chaos totalny.

07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 10:29   #3299
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-30, 10:30   #3300
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Widzę, ze chyba oglądałaś filmik z losowaniem obostrzeń jak w totolotku

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości