|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
My byliśmy u sąsiadów. Zawsze jak u nich jesteśmy to kopie cały czas. Słyszy dzieciaki i pewnie sam by pokrzyczal
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#4802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję zakupu! Moje wymarzone auto Co jeszcze zamawiasz? Pochwal się jak przyjdzie.Eh, zaczęły mnie łapać skurcze w łydkach a codziennie orzechy jem. I czuję takie ciągnięcie skóry z przodu na piszczelach. Myślicie, że to też od magnezu może być?Z wyprawki musimy już chyba kupić tylko fotelik ale to po wizycie w 8* i suszarkę bębnową może jeszcze jakieś drobiazgi z apteki.Dziś po obiedzie byliśmy u znajomych na imprezie halloweenowej. Córka się wybawiła, my odpoczeliśmy hitem imprezy były ciastka przypominające paluchy wiedźmy
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Luty 2021 cz.II
Dzisiaj pani kasjerka w castoramie zaprosiła mnie do kasy bez kolejki i pan przede mną jak zobaczył ze jestem w ciąży to tez od razu zaprosił przed siebie. Pierwszy raz taka sytuacja i bardzo mi się miło zrobiło
i zdałam sobie sprawę że ten brzuch chyba naprawdę już widać bo miałam luźną koszulkę a i tak poznali ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja raz zareagowała na pisk dziecka ![]() Cytat:
![]() Szoszo - dzięki za miłe słowa otuchy ![]() Stwierdziłam dzisiaj, że muszę dokupić muślinowych i bambusowych pieluszek. Są tak mieciutkie że idealnie się sprawdzą do buźki. A flanelowych mam 6 sztuk (wydaje mi się że wystarczy), 4 sztuki tetry i 2 muślinowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Elf01 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w planie 3 flanelowe, 3 muslinowe, 10 tetry 140g i 10 tetry 110g, może dokupie jeszcze 3 z tych miękkich jak znajdę w dobrej cenie stacjonarnie bo online już nie planuje zamawiać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to musze porownac ceny z online i hurtownia u mnie w miescie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4808 | ||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Ja wolalam wybrać szkołę rodzenia prowadzoną przez Szpital w którym chcę rodzić, zwlaszcza że prowadzą ją położne z tego szpitala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Ale częściej będę się z rodzicami widzieć A z tym snem też prawda. Ostatnio zauważyłam, że dużo śpię, trochę coś porobie i znow najchetniej bym poszła do łóżka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do samego badania. To kobiety tak same nakręcają siebie i inne. Piszą jakby nie wiadomo co to było. Naczytałam się poprzednio i też szłam jak na ścięcie ![]() A w sumie trzeba wypić trochę słodkiego i w sumie tyle. Jeść się nie chce bo to kop energii, mi się nawet po wszystkim nie bardzo chciało jeść. Owszem są kobiety które bardzo źle to znoszą, ale w sumie póki co żadnej takiej nie kojarzę. Ani z wątków staraczkowych, ani mamusioeych, ani koleżanek Więc chyba tak źle nie jest Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4810 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś koszmar. Śniło mi się, że bije się i kłócę z teściowa
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej w Niedzielę
![]() Lecę zobaczyć na to bobasowo ![]() U nas dzisija 25 tydzień (24+2) na plusie 5kg 🤦☠♀️IMG_20201101_103812.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4813 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
ja mam nadzieję, że za dużo nie przytyje póki co 23 tydzień i na plusie 4 kg więc w sumie podobnie jak Ty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4816 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie tak ładnie stopniowo
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś 23+3 i mój brzuszek. Dzisiejsza waga pokazała +5,9 kg
boje się co będzie potem.IMG_1604225681.540359.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
Super brzuszki dziewczyny 🤩🤩
Mnie moja waga przeraża, wczoraj na nią weszłam i przekroczyłam już mój max który zakładałam boję się ćwiczyc przez te szyjkę i nie wiem co począć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
śliczny brzuszek Paula1456, skończyłam You, ale ledwo, bo myślałam, że nie wyrobię z napięcia nie wiem, czy dam radę obejrzeć 3 sezon, jak będzie
Edytowane przez Szoszoszo Czas edycji: 2020-11-01 o 12:22 |
||
|
|
|
#4820 | |||
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Ja to miałam koszmar. Kilka dni temu śniło mi się, że mój tata umarł, kilka dni później mój Tż i ja taka załamana siedziałam w domu i się zastanawiałam, jak sobie z tym wszystkim poradzę, z żałobą, smutkiem itp... A jak się obudziłam to w pierwszej chwili myślałam, że to prawda i aż macałam po łóżku obok siebie, by sprawdzić, czy mój chłop nadal jest xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do "You" to właśnie te napięcie ciągłe mnie trzymało przy tym, zeby go dalej oglądać xD Wczoraj na Netflixie widziałam reklamę, że będzie nowy sezon Sabriny, pewnie obejrzę z przyzwyczajenia, bo raczej już ostatni sezon był dla mnie taki sobie
|
|||
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam codziennie jakieś realne sny niektóre są mega głupie
![]() Macie już wybrane fotelik do aut? Ja jak zobaczyłam ceny z baza isofix to się załamałam to jest spory wydatek jednak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4822 |
|
Zadomowienie
|
U mnie już 9kg na plusie
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoretycznie chcemy Avionaut pixel ale czy okaże się dobry do naszego samochodu to się okaże jak będziemy jechać kupić w styczniu. Z bazą isofix to około 1300-1400 zł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale planujemy w przyszlym roku wymienic meza samochod Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4826 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fotelika jeszcze nie wybraliśmy ale też myślę o Avionaut Pixel, zobaczę co w sklepie podpowiedzą i kupię. Zamówiłam sobie kurtkę ciążową i dwie sukienki Dziewczyny, jakie macie sprawdzone i szybkie przepisy obiadowe albo na sałatki, chętnie takie bardziej treściwe np. z kaszą. Szczyt marzeń to bogate w żelazo i najważniejsze WEGETARIAŃSKIE (bez mięsa i ryb). Szukam inspiracji. Przejrzałam kwestię smaku, jadłonomię i mało co wybrałam.
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie patrzalam na foteliki. Nawet nie wiem jaki model auta mamy
![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wg tego co mam w książeczce to 14kg ale książeczka w 7-8tc założona i już w tedy mi się przytyło napewno zapytam ale dopiero za trzy tyg się dowiem czy luteina, nospa i magnez coś mi pomogły czy nic. Co prawda czuję mniej skurczy ale czekam jak na szpilkach. A sama waga aż tak się nie przejmuje ale czuję się strasznie grubo już, a tu jeszcze 2-3 mies ciąży zostały i pewnie dobije 90kg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podobno na końcówce się najmniej tyje a najwięcej przez drugi trymestr, a to już za nami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

Gratuluję zakupu! Moje wymarzone auto
a codziennie orzechy jem. I czuję takie ciągnięcie skóry z przodu na piszczelach. Myślicie, że to też od magnezu może być?
hitem imprezy były ciastka przypominające paluchy wiedźmy

nastawiam się pozytywnie, w sumie nic mnie to nie kosztuje, a czego się nie dowiem ze spotkań online i książek, najwyżej wyszperam w necie i najwyżej dokupię dostęp np. u położnej Charlotte czy gdzieś tam na ten konkretny temat. Zobaczymy

🤦☠♀️
♀️
ja mam nadzieję, że za dużo nie przytyje póki co 23 tydzień i na plusie 4 kg więc w sumie podobnie jak Ty
boje się co będzie potem.

wg tego co mam w książeczce to 14kg ale książeczka w 7-8tc założona i już w tedy mi się przytyło