Mamy Luty 2021 cz.II - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-11-03, 10:01   #4921
Nairobi89
Zakorzenienie

Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Ostatnio pytałam męża czy jego rodzice w ogóle pamiętają, że jestem w ciąży
Ale podobno teściowa ostatnio mu powiedziała, że już nie może się doczekać chyba żeby zrobić zdjęcie i pochwalić się koleżanka

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
fotki najwazniejsze i najlepiej aby byly ze szpitala jaka to ona oddana babcia jest właczyl mi sie syndrom wrednosci przepraszam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2020-11-03, 10:02   #4922
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nairobi89 Pokaż wiadomość
fotki najwazniejsze i najlepiej aby byly ze szpitala jaka to ona oddana babcia jest właczyl mi sie syndrom wrednosci przepraszam

Haha, teraz że szpitala nie będzie, jaką strata

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 10:30   #4923
Nairobi89
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, teraz że szpitala nie będzie, jaką strata

teściowa odstawiona do domu, przeżyłam teraz cały dzionek mam dla siebie mąż w pracy
Stary 2020-11-03, 10:53   #4924
Paulina1671
Zadomowienie

Nairobi dzięki, już się uspokajam i nie pajacuje
Na pocieszenie dziś ma przyjść kokon i karuzela, karuzela używana nie ma w niej baterii więc odrazu nie sprawdzę ale chociaż pooglądam

Paulina1671 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 11:04   #4925
Nairobi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina1671 Pokaż wiadomość
Na pocieszenie dziś ma przyjść kokon i karuzela, karuzela używana nie ma w niej baterii więc odrazu nie sprawdzę ale chociaż pooglądam

To pochwal sie od razu jak przyjdzie. Na pewno nie pozwola Ci urodzic na ulicy wiec spokojnie ale rozumiem doskonale ze sie przejmujesZ

Stary 2020-11-03, 11:11   #4926
stookrotka1991
Zadomowienie

Cytat:

Pochwal się jaki kokon zamówiłaś, ja się zastanawiam czy zamawiać czy szyć samemu

kocham ...
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 11:20   #4927
echme
Zakorzenienie

Wiem że nie pocieszę ale ja o mojej teściowej złego słowa nie powiem. Zarówno teść jak u teściowa bardzo się ucieszyli z ciąży i przy każdej okazji pytają jak się czuje i mam wrażenie że kochają mnie bardziej niż swojego syna oczywiście oboje maja wady, np teść jest typem despoty i on zawsze ma racje a teściowa jest nazbyt religijna i taka zaściankowa.

Stary 2020-11-03, 11:27   #4928
lausanne
Wtajemniczenie

Tak tylko przypomnę, że my też będziemy teściowymi
Oby nasze synowe nie mówiły tak o nas...
Ja mam z moją dobry kontakt, bardzo dobry. Nie od początku tak było, ale każda z nas się bardzo starała. Pierwsze lata to był wypracowany kompromis, uważanie, żeby żadna z nas drugiej nie zrobiła przykrości, poznawanie się, co można powiedzieć, jak zażartować etc. A i tak mama płakała dzień przed ślubem, że jej syn się żeni ze mną Bała się, że już nie będzie jej, że zawsze na święta będziemy jechać do moich rodziców, że będzie "gorszą babcią" Ale lata leciały, dzieci się urodziły, poznałyśmy się dobrze, my dzieliliśmy uwagę równo między dwa domy rodzinne, a teściowa z kolei starała się nie wyróżniać córki nad synową jeśli chodzi o wnuki, czas, prezenty etc i z czasem przyszła szczera sympatia. Teraz częściej potrafię zadzwonić do teściowej i więcej jej powiedzieć niż własnej mamie, bo mnie tak nie ocenia tylko po prostu słucha Oczywiście nie zawsze jest różowo, ale w sumie znamy się już 18 lat, a rodziną jesteśmy prawie 13, więc był czas, żeby się dopasować do siebie

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

W Smyku 30% na kombinezony zimowe jeśli jeszcze ktoś nie ma
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 11:30   #4929
Paulina1671
Zadomowienie

Wrzucę fotkę jak odbiore tylko nie wiem czy dziś da radę, bo jeszcze nie przyszło a potrzebuje do tego tż. On na nockach to tylko po godzinach seniorów wychodzi i idzie spać

Stookrotka widziałam na fb że całkiem sporo dziewczyn robi kokony samodzielnie i całkiem całkiem to wygląda gdybym umiala może też bym się skusiła

Stary 2020-11-03, 12:12   #4930
lausanne
Wtajemniczenie

Na liskach są jeszcze butelki silikonowe, muszę jeszcze o tych poczytać zanim zdecyduję się na szklane. Bo za "moich czasów" ich nie było
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 12:45   #4931
Szoszoszo
Zakorzenienie

Hej! Mignął mi już nowy wątek i prawie się osunęłam, że zdążyłyście tyle od rana naklepać

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Nie wiem czy tutaj już było to poruszane ale polecam do wypicia glukozy zabrać swoją słomkę. Pani była zdziwiona że tak szybko wypiłam: „ale to już?”. Podobno pierwszy raz się z takim sposobem spotkała i zawsze się wszyscy męczą Mi ktoś doradził w poprzedniej ciąży (miałam to badanie już 2x robione ).
Mam wyniki:
na czczo 4,3/77
po 1h 7,6/138
po 2h 5,6/100
Moja gin mi napisała że wynik prawidłowy. Śmieję się że mogę w takim razie nadal jeść Kinder Bueno

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pewnie, że możesz gratuluję super wyników

Cytat:
A dajta spokój dziewczyny.. Mój wrócił z pracy i mi mówi że w tym najbliższym szpitalu też nie urodzę bo on też covidowy. Zostaje Warszawa, gdzie o tych najbliższych szpitalach dziewczyny w moim mieście piszą że odsyłają bo mają za dużo ludzi. Jeszcze mi opowiedział że ktoś od kumpla z pracy miał otwarte złamanie nogi i powiedzieli że go nie przyjmą. Chyba że podpisze papiery że ma covid. Ja już się śmieje ze do Poznania 300km dalej będę jechać 🤦☠♀️🤦☠♀️

Wdech, wydech! Do stycznia naprawdę w tych szpitalach jeszcze wszystko się może wydarzyć. Spróbuj się ze sobą umówić, że, tak jak pisałaś wcześniej, będziesz się przejmować dopiero w styczniu Wiem, że jest stresująco, chyba wszystkie mamy nieciekawe myśli w obecnej sytuacji, ale szkoda naszych nerwów, zwłaszcza że jest jeszcze czas i szkoda do porodu być kłębkiem nerwów. Tulę

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
Czy na tą krzywą glukoze myślicie że lepiej iść pojedynczo na to podanie a inne które mam zrobić sobie z w innym terminie? Bo mam jeszcze morfologie i toxo i się zastanawiam czy robić za jednym zamachem czy osobno

Ja też robię z morfologią i badaniami tarczycy, raz, a dobrze, z jednego kłucia

Cytat:
Hahaha tesciowe to sa tesciowe. Uwaga moja wraca ciekawe ile sie naslucham zaraz

Ja dołączam do tego chyba mniej licznego grona, które ma wspaniałe teściowe wiadomo, czasami mnie zirytuje, ale to chyba normalne. Wspaniała, niewtrącająca się kobieta z otwartą głową, teść też bardzo spoko, lubię z nimi spędzać czas i naprawdę dobrze się dogadujemy.

Cytat:

Oooo, to oby nowe nabytki poprawiły humor Pokaż, jak się pojawią

Ja mam dziś zjazd energetyczny. Wczoraj wpadłam w szał gotowania i naprodukowałam żarcia na 3 dni, wieczorem byłam na jodze i dziś rano znowu, a teraz mam odpływ energii i najchętniej bym resztę dnia przespała
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 13:52   #4932
Nairobi89
Zakorzenienie

Przyszlo moje zamowienie z lullalove kolejne cudne rzeczy dla malej kocyk z welny merino i otulacz bambusowy i olejek ze slodkich migdałow 20201103_135224.jpg

Stary 2020-11-03, 14:19   #4933
echme
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszlo moje zamowienie z lullalove kolejne cudne rzeczy dla malej kocyk z welny merino i otulacz bambusowy i olejek ze slodkich migdałow Załącznik 7731707

Tez zamówiłam ten olejek. Przyda się tez dla mnie.

Czytałam że rząd planuje zamknąć galerie handlowe. Zbliżają się święta, ludzie już planują kupno prezentów a oni chcą zamknąć galerie mimo że zakażeń tam praktycznie nie ma. Dramat.

Stary 2020-11-03, 14:26   #4934
Nairobi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość

Czytałam że rząd planuje zamknąć galerie handlowe. Zbliżają się święta, ludzie już planują kupno prezentów a oni chcą zamknąć galerie mimo że zakażeń tam praktycznie nie ma. Dramat.

Coś czuję,że oni najchętniej to zamknęli by nas tak samo jak na wiosnę w domach tylko ciekawego z czego ludzie będą mieli żyć
Stary 2020-11-03, 14:41   #4935
echme
Zakorzenienie

Cytat:
Coś czuję,że oni najchętniej to zamknęli by nas tak samo jak na wiosnę w domach tylko ciekawego z czego ludzie będą mieli żyć

No nad tym to się w ogóle nie zastanawiają. Nie ma co ukrywać że przed świetami ludzi robią najwiecej zakupów, raz że prezenty a dwa mnóstwo ludzi chce się wprowadzić na swoje przed świetami wiec taka ikea tez przechodzi oblężenie a jak to wszystko zamkną to wiele firm upadnie.

Stary 2020-11-03, 15:08   #4936
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszlo moje zamowienie z lullalove kolejne cudne rzeczy dla malej kocyk z welny merino i otulacz bambusowy i olejek ze slodkich migdałow Załącznik 7731707

Ten kocyk jest przepiękny
Olejek też wzięłam

Cytat:

Cytat:
No nad tym to się w ogóle nie zastanawiają. Nie ma co ukrywać że przed świetami ludzi robią najwiecej zakupów, raz że prezenty a dwa mnóstwo ludzi chce się wprowadzić na swoje przed świetami wiec taka ikea tez przechodzi oblężenie a jak to wszystko zamkną to wiele firm upadnie.

Na ten rząd to w ogóle nie mam słów...

Ze sklepami masz rację, do ikei też się wybieramy, zaraz się może okazać, że zamkną na amen i tyle z naszych planów... Też mieliśmy w planie przeprowadzić się przed świętami, nie bardzo da się to przyspieszyć.

Ech, szkoda gadać.
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 16:20   #4937
Nairobi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
Ten kocyk jest przepiękny
Olejek też wzięłam

Na ten rząd to w ogóle nie mam słów...

Ze sklepami masz rację, do ikei też się wybieramy, zaraz się może okazać, że zamkną na amen i tyle z naszych planów... Też mieliśmy w planie przeprowadzić się przed świętami, nie bardzo da się to przyspieszyć.

Ech, szkoda gadać.
Oj tak kocyk to cudo
Kciuki za przeprowadzke aby przegiela jak najsprawniej i oby sklepow nie pozamykali

Stary 2020-11-03, 17:09   #4938
Francesc_a
Zakorzenienie

Zadzwoniła do mnie położna, że mogę do innego miasta jechać do mojej ginki. Także się umówiłam w mieście oddalonym o prawie 50km.
Nairobi możesz mi zmienić wizytę z 10.11 na 16:11 na godz 15:50?

Boli mnie dzisiaj podbrzusze, tak jakby jajniki przed okresem. Dodatkowo mała się dzisiaj praktycznie nie rusza, tylko kilka razy czułam jak się przelewa czy pyknie. I już się martwię...

Francesc_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 17:13   #4939
Paulina1671
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Francesc_a Pokaż wiadomość
Zadzwoniła do mnie położna, że mogę do innego miasta jechać do mojej ginki. Także się umówiłam w mieście oddalonym o prawie 50km.

Boli mnie dzisiaj podbrzusze, tak jakby jajniki przed okresem. Dodatkowo mała się dzisiaj praktycznie nie rusza, tylko kilka razy czułam jak się przelewa czy pyknie. I już się martwię...

Dobrze ze się udało to jakoś zorganizować będziesz miała wizytę razem ze mną

Jajniki mnie (tak mi się wydaje że to one) raz na jakiś czas bolą.. Mam nadzieję że nic się nie dzieje złego i dziś mala ma dzień lenia.
A co do ruchów to mój ostatnio bardzo mało kopie raczej jeździ noga czy ręka. Też tak macie ostatnio? Kopniaków prawie nie widać, czasem się brzuch zatrzęsie za to lekkie wybrzuszenia wędrujące w górę i dół przyszła paczka ale dopiero teraz włożyli do paczkomatu, może mój mi rano odbierze

Stary 2020-11-03, 17:33   #4940
echme
Zakorzenienie

Mamy Luty 2021 cz.II

To u mnie mała prawie non stop kopie ale to dlatego że praktycznie całe dnie się lenie na kanapie wiec nie śpi

W czwartek idę na krzywą, boje się że wyjdzie mi cukrzyca bo bardzo słabo się odżywiam ostatnio. Prawie w ogóle nie jem warzyw i owoców tylko jakieś kanapki z serem i szynką, pierogi z białym serem od babci, parówki ale czytałam ostatnio że u dziewczyny która bardzo uważa na to co je i odżywia się bardzo zdrowo wyszła cukrzyca wiec już sama nie wiem od czego to zależy.

Edytowane przez echme
Czas edycji: 2020-11-03 o 17:37
echme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 17:44   #4941
Francesc_a
Zakorzenienie

Cytat:

Jajniki mnie (tak mi się wydaje że to one) raz na jakiś czas bolą.. Mam nadzieję że nic się nie dzieje złego i dziś mala ma dzień lenia.
A co do ruchów to mój ostatnio bardzo mało kopie raczej jeździ noga czy ręka. Też tak macie ostatnio? Kopniaków prawie nie widać, czasem się brzuch zatrzęsie za to lekkie wybrzuszenia wędrujące w górę i dół przyszła paczka ale dopiero teraz włożyli do paczkomatu, może mój mi rano odbierze

Też się cieszę, bo u mnie w mieście pewnie dopiero w grudniu byłaby opcja wizyty. A to za długo. I tak mi się nie uśmiecha czekać dodatkowy tydzień 🤷🏻☠♀️

Zjadłam kilka czekoladowych ciastek i mała chwilę się uaktywniła. Teraz znowu spokój. Ale przynajmniej wiem, że wszystko ok.
Swoją drogą dostałam wczoraj od położnej ze szkoły rodzenia kartę ruchów płodu. Że po 29tc mam sprawdzać i notować.

Podbrzusze dalej boli, trochę tak jakbym miała zaraz okres dostać. Oby to nic takiego
Takie smyranie czy przelewanie to mała też częściej praktykuje. Czasami mnie skopie, natomiast zaczyna się gdzieś wypinać, rozciągać czy właśnie drapać.

Stary 2020-11-03, 18:44   #4942
adhoc
Zadomowienie

A u mnie studniówka dzisiaj

adhoc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 18:52   #4943
Paulina1671
Zadomowienie

photo~2.jpg
Gratuluję studniówki 🤩
Przypomniało mi się że jukki wysyła zdjęcie spakowanej paczki, wstawiam jak to wg nich wygląda po zapakowaniu

Stary 2020-11-03, 19:08   #4944
Francesc_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adhoc Pokaż wiadomość
A u mnie studniówka dzisiaj

Super!
Bezalkoholowe wino idzie w ruch
Cytat:
Załącznik 7731727
Gratuluję studniówki 🤩
Przypomniało mi się że jukki wysyła zdjęcie spakowanej paczki, wstawiam jak to wg nich wygląda po zapakowaniu

Fajnie to wygląda! Zobaczymy czy na żywo tak samo

Stary 2020-11-03, 19:35   #4945
Nairobi89
Zakorzenienie

Cytat:

jasne już to robię
czy komuś coś jeszcze dopisać?
Stary 2020-11-03, 20:17   #4946
stookrotka1991
Zadomowienie

Cytat:
jasne już to robię
Możesz mi mi dopisać wizytę 20 listopada na 18:30 :róża:

kocham ...
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 20:31   #4947
Nairobi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
Możesz mi mi dopisać wizytę 20 listopada na 18:30 :róża:

dodane
Stary 2020-11-03, 20:53   #4948
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość

Super! Będę czekać na relację

Z przepisów przypomniał mi się jeszcze jeden, często do niego wracam. Moim zdaniem jest superpyszny (kocham ricottę!), a jak się robi ze świeżymi płatami lasagne, to idzie nawet całkiem szybko. Choć robiłam też z cannelloni bez obgotowywania wcześniej (nadziałam i do pieca), też się super zrobiły, nic nie było surowe, więc jak coś takiego by ci leżało, to też polecam całym sercem. Rzadko wracam do przepisów, a ten był w obrotach chyba 4 albo 5 razy
A podasz link? Może jestem ślepa ale nic nie widzę

Cytat:

Marga - może i klasyk ale ja lubię robić smazone pieczarki w bułce tartej, do tego surówka (np mix sałat z pomidorkami koktajlowymi i vinegretem miodowym czy surówka z pora i jabłka) i ziemniaki.
Może faszerowane papryki?
Ja teraz podobnie jak Szoszoszo, nie trzymam diety vege bo ciągnie mnie do mięsa🤷🏻☠♀️

O, dziękuję! Klasyka zawsze w modzie. I zapomniałam o faszerowanych paprykach, dzięki!

Cytat:
A dajta spokój dziewczyny.. Mój wrócił z pracy i mi mówi że w tym najbliższym szpitalu też nie urodzę bo on też covidowy. Zostaje Warszawa, gdzie o tych najbliższych szpitalach dziewczyny w moim mieście piszą że odsyłają bo mają za dużo ludzi. Jeszcze mi opowiedział że ktoś od kumpla z pracy miał otwarte złamanie nogi i powiedzieli że go nie przyjmą. Chyba że podpisze papiery że ma covid. Ja już się śmieje ze do Poznania 300km dalej będę jechać 🤦☠♀️🤦☠♀️

Haha, ten sam termin mamy to się do mnie wprowadź ja z Poznania, fajny szpital blisko i cały czas są rodzinne

Cytat:
Moja ma jeszcze jeden fajny myk zawsze mówi, nie ma problemu, zaraz zrobimy po czym każe to zrobić mężowi lub bratu męża
W stylu: chcecie herbatę?
-tak
I od razu do meza: zrób herbatę.

To ja

Cytat:

Piękności! Też mam ten olejek. Kupiłam też u nich szczotkę do masowania na sucho, używam od jakiegoś czasu i naprawdę widać poprawę w sprężystości skóry.

Cytat:

I ze mną też wizytuje 16go.

Cytat:
Załącznik 7731727
Gratuluję studniówki 🤩

Miałam tę kostkę przy córce! Ekstra była, niestety trochę ją zniszczyła. Przypomniałaś mi o niej i chyba zamówię dla syna

Cytat:
jasne już to robię
Mi 16.11 godz. 17.20

Kupiłam sobie dwie sukienki ciążowe, jedna z H&M dzianinowa a druga z Lidla. Była przeceniona za 20zł a może się nada na święta. Mąż ją zaraz przyniesie to będę obczajać.

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-11-03, 21:02   #4949
Paulina1671
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
A podasz link? Może jestem ślepa ale nic nie widzę

O, dziękuję! Klasyka zawsze w modzie. I zapomniałam o faszerowanych paprykach, dzięki!

Haha, ten sam termin mamy to się do mnie wprowadź ja z Poznania, fajny szpital blisko i cały czas są rodzinne

To ja

Piękności! Też mam ten olejek. Kupiłam też u nich szczotkę do masowania na sucho, używam od jakiegoś czasu i naprawdę widać poprawę w sprężystości skóry.

I ze mną też wizytuje 16go.

Miałam tę kostkę przy córce! Ekstra była, niestety trochę ją zniszczyła. Przypomniałaś mi o niej i chyba zamówię dla syna

Mi 16.11 godz. 17.20

Kupiłam sobie dwie sukienki ciążowe, jedna z H&M dzianinowa a druga z Lidla. Była przeceniona za 20zł a może się nada na święta. Mąż ją zaraz przyniesie to będę obczajać.
Co do Poznania to ja Mieszkałam niedaleko stadionu inea, została moja rodzina dlatego się śmieje ze tam pojadę jaki szpital wybrałaś?
Fajnie, że polecasz kostkę, nie miałam jej brać ale tyle piszecie o zabawkach kontrastowych że musiałam wziąć
No to wizytujemy w trójkę. Ja akurat na usg IIIt. ale to nawet lepsze niż wizyta

Stary 2020-11-03, 21:05   #4950
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456

Hejo
Dziewczyny, co to był za dzień! Wszyscy w pracy dzisiaj się ze mną żegnali, przytulali, dopytywali jak się czuję itp.
Ale najbardziej, oczywiście, zaskoczyła mnie sama szefowa. Dawno nie widziałam jej takiej radosnej jak dziś, pomyślałam, że coś się kroi i miałam rację. Zaprosiła mnie do gabinetu i podziękowała za tak długą pracę, że niekiedy różnie się to układało, były jakieś zastrzeżenia co do mnie (trudno, żeby było cały czas różowo), ale w ogólnym rozrachunku są ze mnie zadowoleni, że ta moja koleżanka z rejestracji bardzo docenia moje staranne wykonywanie obowiązków, ogólnie, że się tak we wszystko zaangażowałam i poinformowała mnie, że dostałam podwyżkę I na koniec jeszcze wyraziła nadzieję, że ta dziewczyna nowa, co przyszła na moje miejsce to się sprawdzi. Powiedziałam więc jej szczerze, że na początku jak były jeszcze 2 kandydatki to po pierwszym dniu od razu menadżerce mówiłam, że ta jedna z nich lepiej rokuje. I ona została, i szefowa powiedziała, że cieszy się, że od początku miałyśmy obydwie takie same odczucia co do tej dziewczyny. No i jeszcze zapewniała, że na pewno będę miała gdzie wracać po macierzyńskim
Ale... Na koniec mojej zmiany koleżanki i szefowa zaprosiły mnie do gabinetu, złożyły życzenia, trochę się pośmiałyśmy i dostałam od nich miły upominek dla Malutkiej

A jutro wizyta u gina. Muszę poruszyć 3 kwestie:
1. L4
2. wypisanie wniosku potrzebnego do becikowego - żeby napisała kiedy w danym trymestrze miałam wizytę u gina. Nie wiem, czy już jutro to wypisze, czy będzie chciała to zrobić na następnej wizycie, bo tam również jest wizyta w III trymestrze, a ja jeszcze w nim nie jestem, ale już naświetlę sytuację.
3. Boląca kość ogonowa - nie wiem, może coś doradzi mi jeszcze na to. Przyznam szczerze, że najlepiej mi się zrobiło, jak wczoraj wracałam z Tż z pracy i załączył w aucie grzane fotele

Jutro do lekarza jadę z mamą i później na cały dzień jadę do rodziców, także to będzie miło spędzony czas

EDIT: W tym szpitalu, co ja wybrałam też są porody rodzinne nadal. Właśnie wczoraj na FB dziewczyna się o to pytała i dostała informację, że jak najbardziej takowe się odbywają. Więc mam nadzieję, że tak pozostanie do lutego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gift.jpg (36,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gift 2.jpg (90,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gift 3.jpg (35,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gift 4.jpg (104,7 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez paula1456
Czas edycji: 2020-11-03 o 21:08
paula1456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości