|
|
#3961 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ubrania- Oldschool II
Cytat:
no ja tak samo choruje na nie, to juz moja druga tego typu bluza tyle, ze ta z kapturem a mozesz pokazac swoją?
|
|
#3962 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny orientujecie się ile kosztuje bluza z adidasa bez kaptura na zamek z bardziej śliskiego materiału z paskami na rękawach ,na plecach duży znaczek adidasa ,a z przody taki mały ? Szukałam na allegro i nie znalazłam ani jednej takiej ;/
edit. coś takiego http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1211211682 |
|
|
|
#3963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest wersja mens. ja bym nie brała. taniej można znaleźć coś lepszego. poszukajcie na ebay'ach jak chcecie zaoszczędzić, chociaż te 50-60 zł.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Rozeznanie
|
Doraaa - swietna bluza
![]()
|
#3967 | |
|
Rozeznanie
|
Napisane przez Nancy_Franciss
Dziewczyny orientujecie się ile kosztuje bluza z adidasa bez kaptura na zamek z bardziej śliskiego materiału z paskami na rękawach ,na plecach duży znaczek adidasa ,a z przody taki mały ? Szukałam na allegro i nie znalazłam ani jednej takiej ;/ edit. coś takiego http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=12112116 82 Cytat:
|
|
#3968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No niestety te bluzy tyle kosztuja na allegro sa takie po 230-250 zł.Ja za swoją dałam 260 zł kupowałam w sklepie,ale chce jeszcze sobie zamówić taka z kapturem. Na tej stronie są te bluzy z kapturem,bez kaptura, ze znaczkiem adidasa na plecach jakie tylko dusza zapragnie :http://www.centersport.pl/?p=prod&idk=50 A oto zdjęcia mojej bluzy,na live wygląda o wiele lepiej
|
|
#3969 |
|
Zadomowienie
|
Jak na rozpoczecie roku ? Tradycyjnie czy oldschoolowo :P? Jeśli opcja 2 to w czym :P?
|
|
#3970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciemne jeansy, tramposzki, biała zwykła bluzka na ramiączka i chusta w paski na szyi ewentualnie jak będzie zimno biała bluza (o ile jej na showcasie nie upapram)
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teeej, swietna ta bluza i jeszcze dwustronna ;o
|
|
#3972 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięks ![]() Zdecydowałam sie w sumie na ta bo jest dwustronna a teraz zbieram kasiorke na taka jak ty masz
|
#3973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boskie te bluzy na tej stronce ![]()
|
|
|
|
|
#3974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no funkcjonalna dwustronna ja sie nie moge doczekac mojeeej!
|
|
#3975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A taką o której mówisz,widziałam na allegro kiedyś coś około 270 zł. Szukaj w lumpkach,bo zawsze można trafić na jakieś fajne,za marne grosze,tylko wątpie,że dostaniesz ze znaczkiem z tyłu bo rzadziej sie takie spotyka.
|
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
mam takie same, zamawiałam na amerykańskim ebay'u.
Tylko zastanawiam sie,dlaczego masz je tak wygięte z przodu? Skoro paczka Ci doszła w tym samym dniu to nie mogłaś w nich na tyle chodzić żeby sie wygięły. I czy ten zielony jest taki czy poprostu wyszedł na zdjęciach tak mętnie?
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam szczęście i zamóiłam sobie czarną za 70 zł ( bo właściecielka uważała, że są znaczne zmechacenia ) , żółtą wylicytowałam za 100 kilka złotych a czerwoną sprzedała mi moja znajoma za 80 zł. ![]() EDIT : Zamawiała któraś z tego cenetrsportu, bo mi się bluzka spodobała?
|
|
|
#3978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zamawiałam juz pare rzeczy polecam !!!
|
|
#3979 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny złapałyście się może na tym, że ta sama bluza adidasa z "nowym" znaczkiem nie jest tak atrakcyjna jak ta z "listkiem"?:P
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3981 |
|
Rozeznanie
|
no wiem, że stary to ten oldschoolowy
ale to trochę śmieszne, ze jeden malutki znaczek zmienia wygląd i atrakcyjność całej bluzy no ale cóż.... i tak się na nią czaje :d
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w tej chwili 5 bluz adidasa. 3 kupilam na allegro, jedna za 80zl, druga za 170 a 3cia za 150zl. W sklepie kupilam czarna,ale to podchodzi pod kurtke przeceniona z 399 na 259 i dzis moja zdobycz czerwona lekko pikowana ze znaczkami przecena z 299 na 179
Jak bede miala czas to wkleje foty ![]() ps i szczerze powiedziawszy odkad kupilam sobie pierwsza i potem kolejne to nie nosze niczego innego ,tak je lubie
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też czasami wstyd jak cały czas chodzę w tych samych
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
No dokladnie
dobrze ze chodze w tych 5ciu to dziwnie to jakas nie wyglada haha Ale naprawde bez porownania do innych bluz. Wiadomo,ze mam tam jeszcze kilka niefirmowych ktore rownie lubie,ale szczerze to wole wydac zamiast 100zl to te 200 i miec cos porzadnego .A cala moja "garderobe" bluz adidasa skompletowalam dopiero w te wakacje.Juz jakis czas czailam sie na niektore,ale to zawsze jakos przepuscilam kase albo zal mi troche bylo,ze takie drogie.
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Oto zdjecia 3ech bluz. jedna do mnie nie doszla jeszcze,a kolejna w praniu wiec zrobie pozniej. 2 sa z kolekcji missy elliot respect me.
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
fajne są
ta czarna super.
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
ta czarna jak narazie jest moja ulubiona;d moglabym ja nosic CODZIENNIE
|
|
|
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko
Cudne masz te bluzy czerwona i czarna --> boskie !!!
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
a możesz wkleić jakieś zdjęcie na Tobie?
![]() Ja właśnie teraz muszę kupić jakąś bluzę/kurtkę
|
#3990 |
|
Raczkowanie
|
Super ze podalyscie te strony
Ja taka bluze sobie sprawie .. troche mi szkoda kasy ale jak je tak chwalicie ;D oczywiscie czarna, ale jeszcze chcialabym taka niebieska ;D -> http://www.quelle.pl/pl/q4r/home/son...072/index.html i takiego typu koszulki szukalam, moze tez sobie kupie.. moze ;D hehe.. http://www.centersport.pl/index.php?p=produkt&id=1452 Dzieki dziewczyny *Jeszcze pytanie.. Wczesniej, kiedys tam.. pisalyscie o kims, ze sklada sie mu zamowienie z zapposa i on dolara liczy za 3 zl i przesylka 30 zl, moze ktos chcial by zlozyc takie zamowienie, co? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

a mozesz pokazac swoją?

U mnie jest jeden sklep taki i takie bluzy po 290 ;/ więc pytam ile kosztują normalnie

*