![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci u
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Dot.: CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci u
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
kusi mnie:
-BHS LIP GLOSS 7 ml śliczny cielisty beż z perłowym blaskiem.Z aplikatorem gąbeczkowym. Nadpęknieta skuwka, w niczym nie przeszkadza. Trochę starte napisy. Ubytek w granicach 2% - Loreal Studio Hot Curl termoelastyczny spray do loków do stosowania z lokówką i suszarką. 100 / 150 ml. Zgubiłam zatyczkę ale w niczym to nie przeszkadza. - ESTEE LAUDER -Elegancka i wykwintna puderniczka z lusterkiem i resztką Ideal Matte Compact Makeup 02 Pale Almond. Zostało na 1-2 zastosowania . Ale polecam ze względu na samą puderniczkę bo wkład z pudrem się wyjmuje i można włożyc nowy. Identyczna jak na fotce , nie zniszczona , gąbeczka uprana . i cos jeszcze ale teraz muszę lecieć więc poszperam wieczorkiem i dogadamy sie co do wymianki, dobrze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie m.in. AA THERAPY Naczynka - krem nawilżający z escyną i trokseutyną. Tuba 40/50 m znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Idiaminko, najbardziej zalezaloby mi na tym, choc nie znam firmy wiec bede musiala poczytac necie jeszcze, ale mam praktycznie codziennie prostowane losy iec takie kosmetyki najieksze maja u mnie wziacie
![]() -TONI&GUY no- kinks smoothing balm for sleeker, straighter looks.Specyfik profesjonalnie prostujący włosy. 50 ml saszetka z zakręcanym korkiem. Nie używany i zaplombowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
-BHS LIP GLOSS 7 ml śliczny cielisty beż z perłowym blaskiem.Z aplikatorem gąbeczkowym. Nadpęknieta skuwka, w niczym nie przeszkadza. Trochę starte napisy. Ubytek w granicach 2%
- L' oreal Lash Architect Carbon Glos CLARINS AFTER SUN SHIMMER OIL SWEDISH BEAUTY BRONZE BODIES SUNLESS SunOzon w sprayu to mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Witaj, może znajdziesz coś za Allure?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
zapach niestety nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
-BOURJOIS Effet 3D Cosmic błyszczyk w kolorze 20 Rose Symphonic .Ubytek 10% , nieco pościerane opakowanie.
-BHS LIP GLOSS 7 ml śliczny cielisty beż z perłowym blaskiem.Z aplikatorem gąbeczkowym. Nadpęknieta skuwka, w niczym nie przeszkadza. Trochę starte napisy. Ubytek w granicach 2% - -TOO FACED LIP INJECTION EXTREME kolor f 26 3,5 z 6 gram http://www.toofaced.com/product.asp?cat_id=65&dept_id=1 -N.Y.C. Liquid Lip Shine 7 g kolor 556U przeźroczysty róż mocno błyszczący różnokolorowymi maleńkimi drobinkami. Użyty ze dwa trzy razy. -Orlane Brillant Lumiere błyszczyk do ust brylantowy polysk kolor 41 mocna fuksja łamana fioletem. Bez drobinek , mocno nabłyszczający transparentny kolor.Opakowanie z gąbeczkowym aplikatorem 5,5 ml. Użyty raz. - INGLOT CANDY LIP GLOSS kryjący cukierkowy błyszczyk.Bezdrobinkowy ,perłowy -kolor bodajże 27 ale nie pamiętam dokładnie bo odlepila się nalepka/ na fotce trzeci od prawej/ . Używany , zostało 7/9g http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1216577843 cos za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Co szukasz za Euphorie?Moze chcialabys oba moje zapachy z watku ??https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274177 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
A za euphorię chciałabym raczej zapach z listy wanted ze wskazaniem na mademoiselle edt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.