Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57. - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-11-05, 21:19   #1951
sania30
Rozeznanie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57.

Cytat:
Napisane przez Fenenna Pokaż wiadomość
No właśnie mogliby uprzedzić co to według nich dokładnie oznacza a nie że znowu na 3 dni przed coś oglosza i wez się człowieku organizuj
Gdzieś znalazłam informację że jeśli średnia zakażeń z 7 kolejnych dni przekroczy ok. 28750 zakażeń to już będzie kwarantanna

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
sania30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-05, 21:26   #1952
Fenenna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sania30 Pokaż wiadomość
Gdzieś znalazłam informację że jeśli średnia zakażeń z 7 kolejnych dni przekroczy ok. 28750 zakażeń to już będzie kwarantanna

To wiem.
Tylko chciałam poznać szczegóły jak to ma wyglądać (oczywiście jeśli ktoś wie bo np. mieszka w miejscu gdzie coś takiego obowiązuje albo znalazł źródło które wyjasnia), szczególnie jeśli chodzi o podróż między miastami.
Fenenna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-05, 22:01   #1953
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenenna Pokaż wiadomość
To wiem.
Tylko chciałam poznać szczegóły jak to ma wyglądać (oczywiście jeśli ktoś wie bo np. mieszka w miejscu gdzie coś takiego obowiązuje albo znalazł źródło które wyjasnia), szczególnie jeśli chodzi o podróż między miastami.
Jestem pewna, że Mati jeszcze sam nie wie jak miałoby to wyglądać, póki co wystarczy że nazwa "narodowa kwarantanna" groźnie brzmi

zakalec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 07:12   #1954
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Może teraz: https://pl.aliexpress.com/item/40000...c00f7pzDq&mp=1

Taki jest opis:
AZQSD diamentowa mozaika notatnik o specjalnym kształcie Mandala kwiatowa wzory A5 pamiętnik haft prezent DIY

Sklep:
AZQSD Official Store

Dzięki, bo mi też się link nie otwierał

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Jak ubieracie się teraz do biegania? Moja obecna forma to jakieś -10/100, po minucie góra dwóch biegu muszę zrobić przerwę i w zależności od potrzeb maszeruję szybkim krokiem przez 5 albo 10 minut. Zakładam legginsy i koszulkę do biegania z długim rękawem, jak biegnę to jest mi tylko trochę chłodno, ale jak idę to jest zdecydowanie za mało. Mam też wiatroszczelną kurtkę, ale biegając mocno się w niej pocę, więc nie bardzo mogę ją zdjąć nawet jak jest mi za ciepło bo całe plecy mam mokre.

Ja polecam koszulkę termiczną i softshell, ale taki prawdziwy, który chroni tylko przed wiatrem, a nie deszczem, bo lepiej oddycha.

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Oprócz jedzenia to tak naprawdę nic mnie nie cieszy

Ja kocham jeść

Piąteczka, mam dokładnie to samo

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Jeśli rząd odgórnie nakaże, to niestety ale sklep tu nie ma nic do powiedzenia, czy sobie może pozwolić czy nie, tylko będzie musiał być zamknięty.

Szybkie pytanie - czy teraz w pepco lub kiku zrobię zakupy? czy obowiązują tam godziny dla seniorów?

Masakra. Współczuję wszystkim prywatnym sklepom. Sieciówki mają sklepy internetowe, ale takie małe to przecież nie przetrwają.

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
nasz uroczy premier groził wczoraj że narodowa kwarantanna wejdzie jak uzyskamy 70-75 zarażonych na 100 tys. mieszkańców.

orientuje się ktoś jakie dokładnie liczby musimy osiągnąć aby to się stało? w sensie jaką liczbę chorych musimy uzyskać? albo jaki przyrost dzienny (jeśli to chodzi o przyrost dzienny)?

zastanawiam się jaka jest szansa, że sobie za kolejny weekend odwiedzę rodziców...

Możesz jechać, przecież rodzice mogą wymagać opieki.

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
A ta naklejka z napisem push, nie trzeba tam lekko docisnąć żeby odkryć głowicę drukującą? Porównaj sobie ze starym tuszem.

U nas obstawili wyjazdy jak przy jakiejś obławie. Moi rodzice jechali na działkę i powiedzieli że uciekają z miasta do lasu żeby się nie zarazić, policjant się chwilę nagradzał z kolegą ale w końcu ich puścił. Za to znajomi chcieli pojechać odwiedzić rodzinę nad morzem i pochodzić po plaży. Przyznali się do tego chociaż mogli powiedzieć że jadą pomóc babci i ich już nie puścili.

Masakra, ja się z czymś takim nie spotkałam. Ja bym pewnie wymyśliła coś na prędko, a jak nie to chyba bym powiedziała, żeby mnie zakuli, bo pewne rzeczy są zwyczajnie absurdalne Ja gdzie indziej mieszkam, gdzie indziej jestem zameldowana, nie wie jak oni to sprawdzają
Stary 2020-11-06, 07:56   #1955
tinkerver2
Zakorzenienie

Dziewczyny, dzisiaj dyrektorka zarządziła, że mamy zakaz dzwonienia z telefonu placowkowego (stacjonarny) na komórki "bo duży rachunek" . Od razu mówię, żadna z nas nie używa telefonu do prywatnych celów, dzwonione jest tylko do lekarzy (a w dobie teleporady podają oni nr komórkowe), do rodziców dzieci, do hurtowni i kierowców. Dyrektorka twierdzi, że nie interesuje ją jak będziemy dzwonić do tych miejsc, "możecie dzwonić nawet kijem o parapet". Ma takie prawo? Każe nam korzystać z telefonów prywatnych, a niektórzy mają na kartę, ja np. Za rozmowy płacę (mam darmowe SMS i internet, bo mało dzwonię i w pakiecie mam 60 min za darmo, za każde kolejne place)

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 08:06   #1956
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

No chyba na glowe upadla. Nie dzwon z prywatnego. Mowcie, ze jest niezalatwione, bo nie mozecie dzwonic
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 08:14   #1957
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzisiaj dyrektorka zarządziła, że mamy zakaz dzwonienia z telefonu placowkowego (stacjonarny) na komórki "bo duży rachunek" . Od razu mówię, żadna z nas nie używa telefonu do prywatnych celów, dzwonione jest tylko do lekarzy (a w dobie teleporady podają oni nr komórkowe), do rodziców dzieci, do hurtowni i kierowców. Dyrektorka twierdzi, że nie interesuje ją jak będziemy dzwonić do tych miejsc, "możecie dzwonić nawet kijem o parapet". Ma takie prawo? Każe nam korzystać z telefonów prywatnych, a niektórzy mają na kartę, ja np. Za rozmowy płacę (mam darmowe SMS i internet, bo mało dzwonię i w pakiecie mam 60 min za darmo, za każde kolejne place)

Ja też bym jej powiedziała, że chyba upadła na głowę Przecież teraz abonamenty bez limitu są śmiesznie niskie, więc dlaczego nie może zakupić służbowych komórek. Ja mam nielimitowane rozmowy i smsy, ale nie wyobrażam sobie załatwiać służbowych spraw ze swojego telefonu, bo przecież potem każdy miałby mój nr i mógł do mnie wydzwaniać
Stary 2020-11-06, 08:22   #1958
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meliandra Pokaż wiadomość
Ja też bym jej powiedziała, że chyba upadła na głowę Przecież teraz abonamenty bez limitu są śmiesznie niskie, więc dlaczego nie może zakupić służbowych komórek. Ja mam nielimitowane rozmowy i smsy, ale nie wyobrażam sobie załatwiać służbowych spraw ze swojego telefonu, bo przecież potem każdy miałby mój nr i mógł do mnie wydzwaniać
No właśnie to też jest problem. Na początku nie było tel. Służbowego, więc wystosowalysmy prośbę i ta daaam... Dostaliśmy stacjonarke.

Stary 2020-11-06, 08:33   #1959
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

No to pani ma chyba problem z zarzadzaniem budzetem, bo sory ale stacjonarny telefon? Jak mozna miec komorke no limit za 25 zl miesiecznie powiedzmy?
Stary 2020-11-06, 08:34   #1960
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie to też jest problem. Na początku nie było tel. Służbowego, więc wystosowalysmy prośbę i ta daaam... Dostaliśmy stacjonarke.

Ale jak nie mieliście telefonu ? Twoja kierowniczka to chyba w średniowieczy żyje. Ja bym powiedziała, że nie będę dzwonić i tyle. Jak będzie pytała czemu coś nie załatwione to powiedz, że nie masz z czego dzwonić.
Stary 2020-11-06, 08:37   #1961
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dokladnie. Niech nie przerzuca na nas odpowiedzialnosci, bo to ona powinna zapewnic narzedzia do pracy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-11-06, 08:43   #1962
Kalindaa
Zadomowienie

Cytat:

A ona jest w stanie dojść kto dzwoni? Ja bym dzwoniła dalej, i nic nie mówiła albo np. że nie wiedziałam czy to komórka. Z tego co piszesz dzwonicie w ważnych sprawach, na pewno ważniejszych niż rachunki. Jak chce zaoszczędzić to nich kupi wam jeszcze komórkowy - przecież to grosze będą.
Kalindaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 08:44   #1963
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Btw u mnie w pracy praktycznie wszyscy pracujacy stacjonarnie z biura mają tez komorke, bo jak ktos mial tylko stacjonarny to byly za wysokie rachunki, bo wtedy wiadomo wszystko szlo ze stacjonarnego łącznie z zagranicą. A tak ludzie w wiekszosci na zewnatrz dzwonia z komorki, bo wygodniej a stacjonarnym z biurka na biurko bo szybciej
Stary 2020-11-06, 08:44   #1964
Cappuccino
Zakorzenienie

Czy któraś z Was orientuje się jak to jest z za wysokiej poziomem TSH a metabolizmem? Jestem po usunięciu tarczycy i mam TSH na poziomie 16. wczoraj miałam pierwsza wizytę u endokrynologa. Pani doktor ostrzegła żeby teraz uważać bo mogę przytyć i jeść mniej. Ograniczyć jedzenie nawet przez miesiąc lub więcej bo żeby TSH spadło to może tyle potrwać. Zastanawiam się jak to jest jak ja mam TSH na poziomie 16 to np powinnam jeść 200 kcal mniej niż dotychczas by niee przytyć (strzelam z tymi kcal). A jeśli będę mieć niższe TSH np na poziomie 5 to wtedy wystarczy 100 )kcal mniej?? A jak ktoś ma TSH na poziomie 40 to zje przez cały dzień np 1000 kcal i może utyc? Chodzi mi o to czy proporcjonalnie do zwiększajacego TSH trzeba jeść dużo mniej, a ok bardziej będzie spadać to można wrócić do normalnego jedzenia
Cappuccino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 08:56   #1965
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki, bo mi też się link nie otwierał

Ja polecam koszulkę termiczną i softshell, ale taki prawdziwy, który chroni tylko przed wiatrem, a nie deszczem, bo lepiej oddycha.

Piąteczka, mam dokładnie to samo

Masakra. Współczuję wszystkim prywatnym sklepom. Sieciówki mają sklepy internetowe, ale takie małe to przecież nie przetrwają.

Możesz jechać, przecież rodzice mogą wymagać opieki.

Masakra, ja się z czymś takim nie spotkałam. Ja bym pewnie wymyśliła coś na prędko, a jak nie to chyba bym powiedziała, żeby mnie zakuli, bo pewne rzeczy są zwyczajnie absurdalne Ja gdzie indziej mieszkam, gdzie indziej jestem zameldowana, nie wie jak oni to sprawdzają
I tu by się przydały te sprzedaże na fb chociażby. Może wywiesiłabym kartkę na drzwiach stacjonarnego (oczywiście w galerii to chyba mija sie z celem, ale jak ktoś ma wolnostojący), że zapraszam na fb. Bo jednak stawiać sklepu internetowego raczej nie ma sensu "na chwilę", za domenę trzeba płacić, za zrobienie strony trzeba zapłacić itd.
Serio poszłabym w stronę na fb i ją rozwinęła, a sklep stacjonarny traktowała jako magazyn, bo magazyny przecież nie muszą być zamknięte 🤷 Trochę drogi ten magazyn, ale lepiej tak niż upaść całkowicie 🤷

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:

Chyba ją Bóg opuścił 🤣🤣🤣
Niech kupi jakiegoś złomka za 300zł do dzwonienia i starter w kiosku 🤷

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Cappuccino Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was orientuje się jak to jest z za wysokiej poziomem TSH a metabolizmem? Jestem po usunięciu tarczycy i mam TSH na poziomie 16. wczoraj miałam pierwsza wizytę u endokrynologa. Pani doktor ostrzegła żeby teraz uważać bo mogę przytyć i jeść mniej. Ograniczyć jedzenie nawet przez miesiąc lub więcej bo żeby TSH spadło to może tyle potrwać. Zastanawiam się jak to jest jak ja mam TSH na poziomie 16 to np powinnam jeść 200 kcal mniej niż dotychczas by niee przytyć (strzelam z tymi kcal). A jeśli będę mieć niższe TSH np na poziomie 5 to wtedy wystarczy 100 )kcal mniej?? A jak ktoś ma TSH na poziomie 40 to zje przez cały dzień np 1000 kcal i może utyc? Chodzi mi o to czy proporcjonalnie do zwiększajacego TSH trzeba jeść dużo mniej, a ok bardziej będzie spadać to można wrócić do normalnego jedzenia
Tego chyba nie da się tak wyliczyć, bo każdy organizm jest inny. Ja miałam lekko podwyższone tsh, ale "w normie laboratoryjnej" i jak wdrożyłam dietę dla IO to nieco spadło. Także zaczęłabym od ograniczenia cukru. Nie eliminacji całkowitej, ale ograniczenia. Nie węglowodanów, a cukrów prostych co to w tabelce na opakowaniu są oznaczone linijką "w tym cukry". Ja się staram wybierać produkty do 9g/100g

b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 09:00   #1966
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak nie mieliście telefonu ? Twoja kierowniczka to chyba w średniowieczy żyje. Ja bym powiedziała, że nie będę dzwonić i tyle. Jak będzie pytała czemu coś nie załatwione to powiedz, że nie masz z czego dzwonić.
No od czerwca do września nie było telefonu w ogóle i dzwonione było z prywatnych telefonów. Potem jednak doszłyśmy wszystkie do wniosku, że to nie fair, więc poprosiłyśmy o telefon służbowy. I dostałyśmy. Stacjonarny.

Stary 2020-11-06, 09:11   #1967
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
No od czerwca do września nie było telefonu w ogóle i dzwonione było z prywatnych telefonów. Potem jednak doszłyśmy wszystkie do wniosku, że to nie fair, więc poprosiłyśmy o telefon służbowy. I dostałyśmy. Stacjonarny.

U mnie w pracy w podobnej branży (placówka opiekuńcza) był zakaz korzystania z prywatnych telefonów do rozmów związanych z pracą. Choćby dlatego, że pracownicy byli w swoim czasie wolnym "nękani" telefonami i wiadomościami od rodzin, jesli nieopatrznie zdarzyło im się załatwić coś ze swojego numeru. Komórkę mieliśmy, ale jedna i nie każdemu chciało się po nią fatygować, więc dzwoniono często z własnych.
Jedna koleżanka nawet zmieniła numer z tego powodu. Potem każdy dostał smartfona.
Podejście Twojej szefowej to jest jakiś głęboki PRL.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 09:12   #1968
Konto usunięte

Mam problem z fb.

Jest sobie jakiś post na jakiejś grupie. Widzę pod postem 25 komentarzy. Rozwijam a tam 1 komentarz i 1 odpowiedź na ten komentarz. Reszty brak. Czasami nie widzę żadnych komentarzy 🤷 O co kaman?

b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 09:29   #1969
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
U mnie w pracy w podobnej branży (placówka opiekuńcza) był zakaz korzystania z prywatnych telefonów do rozmów związanych z pracą. Choćby dlatego, że pracownicy byli w swoim czasie wolnym "nękani" telefonami i wiadomościami od rodzin, jesli nieopatrznie zdarzyło im się załatwić coś ze swojego numeru. Komórkę mieliśmy, ale jedna i nie każdemu chciało się po nią fatygować, więc dzwoniono często z własnych.

Jedna koleżanka nawet zmieniła numer z tego powodu. Potem każdy dostał smartfona.

Podejście Twojej szefowej to jest jakiś głęboki PRL.
Ogolni nasza dyrekcja jest oderwana od rzeczywistości bardzo. Np. Zamiast do jadalni kupić zwykle krzesła, to są takie z jasnym, welurowym oparciem. Są od czerwca, i już są upapciane, bo mamy dzieciaki z różnymi zaburzeniami, które sobie nic nie robią z tego, że akurat całą rękę mają w pasztecie. To samo z kanapa. Super ąę (naprawdę, bardzo ładne) kanapy, ale tak samo, jasne, welurowe, więc muszą być na nich narzuty. Meble w kuchni nie mają stricte uchwytów, tylko fronty są specjalnie wycięte, dzieci niepełnosprawne intelektualnie w stopniu umiarkowanym czy lekkim średnio sobie radzą. Na 12 dzieci 4 palniki na kuchence
A, dodatkowo co miesiąc słyszymy, że trzeba OSZCZĘDZAĆ i straszy nas, że nie wypłaci nam pensji "bo za dużo wydajemy". Bo nie kupujemy tylko w pepco i Kik, tylko śmiemy kupować w housie i croppie. pobrane.jpg

Edytowane przez tinkerver2
Czas edycji: 2020-11-06 o 10:12
Stary 2020-11-06, 09:38   #1970
khloe
Strzelaj lub emigruj!

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88264482]Mam problem z fb.

Jest sobie jakiś post na jakiejś grupie. Widzę pod postem 25 komentarzy. Rozwijam a tam 1 komentarz i 1 odpowiedź na ten komentarz. Reszty brak. Czasami nie widzę żadnych komentarzy 🤷 O co kaman?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Też tak czasem mam.
Potem wszystko wraca do normy.

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 09:45   #1971
Pani_Mada
BAN stały

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88264482]Mam problem z fb.

Jest sobie jakiś post na jakiejś grupie. Widzę pod postem 25 komentarzy. Rozwijam a tam 1 komentarz i 1 odpowiedź na ten komentarz. Reszty brak. Czasami nie widzę żadnych komentarzy �� O co kaman?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

też tak czasem mam
zwykle pomaga zmiana sortowania komentarzy. domyślnie jest aby pokazywało "najtrafniejsze". można wybrać "wszystkie komentarze" i wtedy zwykle rozwijają się wszystkie.

zwykle - bo czasem i to nie działa, ale nie doszłam jeszcze do tego czemu. być może istnieje opcja ustawienia aby czyjeś komentarze widzieli tylko znajomi. i wtedy komentarz fizycznie tam jest ale jako 'nieznajoma' nie mogę go zobaczyć. ale to tylko przypuszczenie. nie wiem czy faktycznie się tak da
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 09:47   #1972
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Czy od jutra zamknięte są również Empiki?

edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 09:51   #1973
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
Czy od jutra zamknięte są również Empiki?

Te w galeriach tak.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-11-06, 09:51   #1974
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
też tak czasem mam
zwykle pomaga zmiana sortowania komentarzy. domyślnie jest aby pokazywało "najtrafniejsze". można wybrać "wszystkie komentarze" i wtedy zwykle rozwijają się wszystkie.

zwykle - bo czasem i to nie działa, ale nie doszłam jeszcze do tego czemu. być może istnieje opcja ustawienia aby czyjeś komentarze widzieli tylko znajomi. i wtedy komentarz fizycznie tam jest ale jako 'nieznajoma' nie mogę go zobaczyć. ale to tylko przypuszczenie. nie wiem czy faktycznie się tak da
No akurat przy tym poście nawet nie było opcji sortowania 🤷
To była grupa budowlana i oznaczenie, że członkowie grupy widzą posty 🤷

Stary 2020-11-06, 09:53   #1975
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Te w galeriach tak.

Gdzies przeczytałam, że księgarnie moga zostać otwarte. Może ktoś pracuje w empiku, bo nie wiem czy na gwałt jechać po odbiór?

edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 11:30   #1976
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88264582]No akurat przy tym poście nawet nie było opcji sortowania
To była grupa budowlana i oznaczenie, że członkowie grupy widzą posty

To czasem tak jest w grupach jak admin usuwa czy ukrywa komentarze innych osób jeśli jest coś nie na temat albo jakies reklamy, rozpętanie gownoburzy czy tez łamanie jakiegoś regulaminu
Dlatego czasem widać po postem 25 komentarzy a jak się wchodzi w post jest tylko jeden albo żaden...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 11:45   #1977
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
To czasem tak jest w grupach jak admin usuwa czy ukrywa komentarze innych osób jeśli jest coś nie na temat albo jakies reklamy, rozpętanie gownoburzy czy tez łamanie jakiegoś regulaminu
Dlatego czasem widać po postem 25 komentarzy a jak się wchodzi w post jest tylko jeden albo żaden...

Aaaa takie buty Dzięki za rozjaśnienie sprawy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-11-06, 12:14   #1978
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88264853]Aaaa takie buty Dzięki za rozjaśnienie sprawy

Myśle ze się nie mylę bo często takie akcje widzę w pewnej grupie książkowej jak admin tak robi

Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-06, 13:49   #1979
tinkerver2
Zakorzenienie

Dziewczyny, co myślicie o mieszkaniu CAŁYM w płytkach na podłodze? Mieszkanie w bloku. Jeśli chodzi o płytki, to w pokojach takie imitujące drewno. Mam psa, który z racji nerek, wieku i serca ma problemy z pęcherzem (bierze bardzo moczopędne leki) i zdarza mu się zsikac. Teraz mam parkiet, i no niestety, zdążyła już go obsikac w kilku miejscach. W domu rodzinnym miałam panele, i też puchły. Plus no, nie da się tego domyć, bo wsiąka... A jeśli zsika się na płytki, to rachu ciachu, można umyć mopem. plytki-imitujace-drewno.jpg

Stary 2020-11-06, 13:55   #1980
Quadesha
Zakorzenienie

Jeśli komuś wyjdzie, że ma koronawirusa to automatycznie osoby, z którymi mieszka idą na kwarantanne. Tylko jak automatycznie? Skąd oni będą wiedzieli kto z kim mieszka? Czy nakładają nie wiem na osoby, które mają ten sam adres zameldowania?

Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości