Panny Młode 2009 cz. V - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-30, 09:49   #1381
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
popieram!!!

i dołączam się do życzeń!!!
Dziękuję za życzonka

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla tż!
Również dziękuję

Cytat:
Napisane przez ivuszko Pokaż wiadomość
Aniaa - wszystkiego najlepszego dla TŻ )

strippi - ja mam cichą nadzieje że uda m isię jeździć po przeprowadzce do nowego domu

baja - jeśli chcesz zobaczyć naszą budowę, wejdź tutaj:
http://forum.muratordom.pl/post2041627.htm#2041627
Dziękuję bardzo a domek będziecie mieli przepiękny pochłonie pewnie mase pieniążków, ale będzie WASZ wymarzony,wyśniony jedyny no i własny

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ziewcyznki odebralam dyplom, jestem juz oficjalnie licencjatem jestem juz po konferencji od poniedzialku nauczyciel stazyssta awans na kontraktowego no i uciekam na weekend do cioci odezwe sie jak bede miala chwilke
No moja droga gratuluję, pamiętaj słowa Pani Gieni "[...] teraz jak się będziecie komuś przedstawiać to możecie się już posługiwać tytułem licencjata [...] rozbawiło mnie to do łez bo przecież jak np. poznam koleżanke koleżanki to się nie będe przedstawiała licencjat, prawie magister Ania .... pamiętam jak odbierałam swój dyplom radochy co nie miara i ulga, że się udało Jeszcze raz gratuluję
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
aniu bardzo mi przykro, że nie będziecie ślubować w tę waszą wymarzoną datę, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Ta data wrześniowa wizualnie mi się bardzo podoba
Sto lat dla twojego narzeczonego
Baju_86 Tobie również bardzo dziękuję za życzonka dla Tż-ta Do daty już przywykłam w końcu niczego już nie zmienie, masz rację wizualnie nieźle się prezentuje

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja też się pogodziłam, że ślub będzie 1 VIII, a nie 20 VI, choć na początku byłam zawiedziona na maksiora
Dobrze, że nie tylko ja myślę, że to podejście pana młodego jakieś niepoważne. Tzn. niech sobie takie ma, tylko trzeba mieć moim zdaniem trochę kultury, żeby wiedzieć co sie mówi komus, kogo na wesele się zaprosiło...
Dzięki za życzenia dla TŻa
Młody pewnie najpierw palnął, a potem pomyślał Udanego weseliska Wam życzę i mam nadzieję, że chłopak zmieni podejście bo w zabawie weselnej nie to co napisał (moim zdaniem jest najważniejsze)

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
poszłam spać ok 24:00 wstałam przed 6:00 już się nie moge doczekać
No proszę widzę, że ktoś stęskniony się doczekał namiętnego powitania Wam życzę i wróc szybko zdać relację
Stary 2008-08-30, 10:24   #1382
kliwia
Zakorzenienie

Jupik piękny ten kościół, w ogóle fajna para i fajne fotki mają
A co depilacji wąsika, to ja za pierwszym samodzielnym razem zerwałam sobie naskórek z ust. Więc treż wyglądałam jak po pobiciu przez Tż
Ale za drugim razem, zrobilam jak mi kazala kiedys kosmetyczka, tak zawinac usta do srodka by chronic usta. i ladnie sie wydepilowalo co trzeba

ivuszko Ten Twój inwestor to wszechstronnie uzdolniony. Gratuluję Tż i domku super!

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-08-30 o 10:50
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 11:23   #1383
jupik
Rozeznanie

Ja sobie wtedy ust nie uszkodziłam, ale pod nosem miałam straszne rany. Na szczęście opracowalam technikę usuwania wąsa bez śladu.
Cieszę się, że się Wam kościół podoba a ta dziewczyna na fotkach ma ładny makijaż, świezy i nieprzesadzony, też taki chcę, tylko usta bym odrobinkę mocniej podkreśliła błyszczykiem

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 12:01   #1384
ewelinka3f
Raczkowanie

Aż tak dziwnie się czuję,bo praktycznie wszystkie strategiczne sprawy(sala,zespół,fotogr af i kamerzysta)mamy już załatwione i teraz w sumie przez dłuższy czas nic nie trzeba robić.Byłam w slonie zapytać o suknie,pani mi powiedział żeby przyjść w okresie świątecznym,bo wtedy mają bardzo dużo promocji i obniżek,więc czekam do Świąt Bardzo miła ta pani,powiedziała też,że wcale nie muszę wybierać którejś s sukni z salonu,tylko jeśli znajdę coś co mi się podoba,to mam przynieść zdjęcie i one mi to uszyją
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 12:13   #1385
jupik
Rozeznanie

nie bój nie bój-jak się postarasz to znajdziesz milion spraw, które można jeszcze załatwić
My ostatnio zamawialiśmy muzyke na ślub w kościele, teraz zastanawiamy się nad "poszerzeniem" sklałdu z jednego skrzypka do kwartetu, za kilka dni wraca moja mama i jedziemy się za zaproszeniami rozejrzeć, winietkami, zawiadomieniami, prezentami dla gości, później będą jeszcze kwiaty do kościoła- wolimy sobie florystkę zamówić wcześniej i miec taką jak chcemy. Później przeróbka ramiączek mojej sukienki, welon, buty i inne dodatki, no w każdym razie jest co robić a za miesiąc mamy spotkać się z szefową restauracji i dogadać wstępnie umowę- na ile osób, jakie dekoracje, obsługa. Powiem Ci że jest co robić, a że niestety musze od jesieni ruszyć tyłek do normalnej, etetowej pracy to wolę mieć jak najwięcej załatwione teraz. Pomyśl, czy Tobie tez nie zostały takie sprawy do załatwienia które juz teraz możesz zrobić? To ma tez dodatkową zaletę- kasę wydaje się w kilku "ratach", równomierniej a tak to byśmy musieli wszystko zapłacić od razu a to spore wydatki jednak.

Stary 2008-08-30, 12:38   #1386
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Kasia, miłego spotkanie z Tadzikiem. Nareszcie!
Stary 2008-08-30, 14:44   #1387
jaga_2001
Zakorzenienie

Heja!

Powinnam sprzatac teraz chate, ale mi sie tak nie chce. Wczoraj odnawiali mi wanne i brudu w lazience jest na centymetr. Ale dostalam takiego lenia, ze szok. Jeszcze do tego okres dostalam...

jupik, fajny kosciolek. Moj jest ciemny, ale tez ma swoj klimacik. Dzieki temu jest taki... kameralny.

Dzis postakalm swoja kolezanke z roku. W tym roku, w grudniu, 27 bierze slub. Dzis poszla wybierac suknie. Ech, troche jej zazdroszcze. Ale zdziwilam sie, ze tak pozno sie na to zdecydowala.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 15:34   #1388
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
pewnie nawet nie odczulyscie mojej nieobecnosci...ale chcialam tylko sie przypomniec wczoraj wrocilismy z polski eh ale sie nie chcialo...postaram sie troszke nadrobic ale pewnie napisalyscie tyle ze szok.... Kasiula nareszcie spotkanie z ukochanym super
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 16:19   #1389
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
nie bój nie bój-jak się postarasz to znajdziesz milion spraw, które można jeszcze załatwić
My ostatnio zamawialiśmy muzyke na ślub w kościele, teraz zastanawiamy się nad "poszerzeniem" sklałdu z jednego skrzypka do kwartetu, za kilka dni wraca moja mama i jedziemy się za zaproszeniami rozejrzeć, winietkami, zawiadomieniami, prezentami dla gości, później będą jeszcze kwiaty do kościoła- wolimy sobie florystkę zamówić wcześniej i miec taką jak chcemy. Później przeróbka ramiączek mojej sukienki, welon, buty i inne dodatki, no w każdym razie jest co robić a za miesiąc mamy spotkać się z szefową restauracji i dogadać wstępnie umowę- na ile osób, jakie dekoracje, obsługa. Powiem Ci że jest co robić, a że niestety musze od jesieni ruszyć tyłek do normalnej, etetowej pracy to wolę mieć jak najwięcej załatwione teraz. Pomyśl, czy Tobie tez nie zostały takie sprawy do załatwienia które juz teraz możesz zrobić? To ma tez dodatkową zaletę- kasę wydaje się w kilku "ratach", równomierniej a tak to byśmy musieli wszystko zapłacić od razu a to spore wydatki jednak.
No właśnie na serio nie mam co robićNie dekorujemy kościoła,więc nie muszę zamawiać kwiatów,oprawę muzyczną mamy zaklepaną,zaproszenia i pudełka na ciasto kupię w zimie,po sukienkę też wybiorę się zimą,podziękowania dla Rodziców też zostawię na pózniej bo jak znam życie,to mi się jeszcze 10 razy odmieniwinietek i prezentów dla gości nie kupujemy.Ślub jest dopiero w czerwcu,więc do domu weselnego żeby ustalić menu,podać ilość gości,itp. mamy iść dopiero w maju.Także,jak mawiał mój promotor,luzik,lajcik,spo ksik
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 16:29   #1390
jupik
Rozeznanie

To może zrób własnoręcznie zaproszenia albo jednak zdecyduj się na winietki i zawieszki- własnoręczne robienie ich zajmie Ci trochę czasu ale poza tym to faktycznie nie mam pomysłu co jeszcze mogłabyś zrobić, bo ja też poza tym co napisałam nic nie planuję
a Kasia pewnie teraz szaleje z Tadzikiem

Stary 2008-08-30, 18:34   #1391
zielony_motylek
Rozeznanie

jupik mam zdjęcia kościoła to wkleje potem bo teraz nie mam myszki przy lapku i źle mi się działa na kompie :P
sas ehh po urlopie to zawsze sie ma takiego lenia że masakra, a od kiedy wracasz do pracy?
Stary 2008-08-30, 18:43   #1392
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

O ale dzis cicho, az dziwnie
Ale faktycznie teraz to nawet nie ma co robić w zwiąku z weselem.
My w przyszłym tygodniu idziemy do księdza, no i organizujemy takie spotkanie dla rodziców (to chyba bedzie najtrudniejsze, ja nie mogę się dogadać z mamą), dlatego postanowiliśmy z TZ zorganizować to na neutralnym gruncie - jak myslicie dobry to jest pomysl zaprosic moich i jego rodzicow na wspolny obiad do restauracji (problem w tym, ze mieszkam z babcia i ona nigdzie juz nie wychodzi - boje się, ze moze czuc sie pominieta) - to chyba najtrudniejsza kwestia w zwiazku ze slubem.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 18:57   #1393
anuulaa
Wtajemniczenie

Rzeczywiście rzadziej piszecie, ale mi takie tempo odpowiada, przynajmniej nie mam takich zaległości
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 18:59   #1394
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 19:08   #1395
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Tylko, ze ja mam nie najlepsze stosunki z mama i tu jest problem. Ja tez wolalabym w domu no ale po pierwsze to w domu rodzinnym nie mieszkam, a u nas nie ma warunkow na takie spotkanie - dlatego po dlugich debatach wybralismy restauracje - ale jeszcze porozmawiam z mama co ona na to(najwyzej znow sie poklocimy)

Agatka jest już z nami
Stary 2008-08-30, 19:18   #1396
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witajcie kochane

kilka dni mnie nie było, wiec nawet nie nadrabiam. wczoraj zamykali juz nasza firmę (otwiarją ja dopiero w grudniu) i wszyscy odchodzili (np. ja i mój TZ) ale siostra jego została hehe. w poneidzialek jedziemy z TZ do bira naszego kiedy bedzie dalej praca.

wpadłam do was teraz bo TZ pojechał z kolegami (z tymi co u nas spią) po kolege z POlski do innego miasta (ma dla mnie cała reklamówę słodyczy od mojej mamy - wiec czekam na niego hehe) akurat był przejazdem przez Holandie wiec mama dała mu dla mnie paczkę

z TZ wszytsko super, z jego siostrą sie nie odzywamy dalej a dzis siedzimy z TZ a ta do mnie z takim tekstem" ze nie zyczy soebie abym OBCYM ludziem gadała jakies glupoty na jej temat" ja taie oczy o co jej chodzi, jakim ludziom i jakie glupoty. TZ tez sie tak na nia patrzy. wiec mówie aby powiedziała dokładnie o co jej chodzi to wtedy pogadamy, bo tak to kazdy moze innego oskarzac. ale ona ze nie, bo ja napewno wiem. no wiec nie wiem. bo nic takiego nie mialo miejsca. wstała i poszała a TZ stiwerdził, ze sie w to plątac nie bedzie ale ze mogla powiedziec o co chodzi a nie mnie tak oskarzac... no nic

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 19:21   #1397
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 19:31   #1398
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hmm.. jakos nie sądze. ale nawet jakby tak to ona nie jest obca osoba. a poza tym ja nic "wyssanego z palca" nie mówilam jej wiec tym bardziej nie wiem o co biega. w sumie to tylko tamtej powiedziałam te teksty "ze to nic jak tego slubu nie bedzie" i to jak mnie wkurzała jak codziennie mi gadala ile to ona zarobiła itp... ale nic poza tym takiego nie mówiłam jej. kurcze mam wrazenie, ze ona sobie cos wymysliła i specjalnie to powiedziala, aby TZ sie na mnie wkurzył. bo powiedziała cos takiego" ja to sie dziwie ze ty mnie tak obgadujesz, przeciez jestem siostra Kamila. ja tylko dlatego ze jestes z nim nic o tobie złego nie mówie " i non stop to podkreslała. ale na szczęscie TZ powiedział tak jak miałam na to nadzieje

Stary 2008-08-30, 19:37   #1399
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
My w przyszłym tygodniu idziemy do księdza, no i organizujemy takie spotkanie dla rodziców (to chyba bedzie najtrudniejsze, ja nie mogę się dogadać z mamą), dlatego postanowiliśmy z TZ zorganizować to na neutralnym gruncie - jak myslicie dobry to jest pomysl zaprosic moich i jego rodzicow na wspolny obiad do restauracji (problem w tym, ze mieszkam z babcia i ona nigdzie juz nie wychodzi - boje się, ze moze czuc sie pominieta) - to chyba najtrudniejsza kwestia w zwiazku ze slubem.
Wiem o czym myślisz-dla mnie też kwestia zapoznawania rodziców jest najtrudniejsza w tym calym weselnym rozgardiaszu. Niestety-trzeba bedzie przez to jakos przebrnąć... Boję sie, że sie nie dogadają-między moimi rodzicami a Lubego jest duża różnica wieku...
A jesli chodzi o spotkanie na neutralnym gruncie-to wydaje mi sie, że to dobry pomysł.
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 19:45   #1400
baja_86
Zakorzenienie

Hej dziewczynki OD poniedziałku zaczynam staż, ale z racji nie wykończonej sali moja grupa nie ma się gdzie podziać w przedszkolu i dlatego będę pierwszy tydzień chodzić na 12 do 17.30 cieszę się bo się wyśpie

Cytat:
Hejka. Ale dzis mialam superowy dzień, pojechałam rano do rdziców i TZ tak się stęsknił, ze kiedy przyjechałam do mieszkania na stole stay kwiaty, kazał mi usiąść i podał kolacje (co z tego, ze kanapki z herbatą - ale włożył w to swoje serducho), były świece, a na koniec znowu mi się oświadczył. Ech, fajowo

Ja ostatnio robiłam depilacje pastą cukrową, przepis znalazłam gdzieś na forum. Oprócz tego, ze wyszło mi za żadkie i musiałam użyć jak wosku (smarowałam się mazią, przyklejałam kawałe starej koszulki i ciach, mach - wyjec)

Szczerze mówiąc depilowało się fajnie w miare ładnie wszystko ciągnęło, ale tak zapaskudziłam całą łazienkę, ze cały dzień potem czyściłam, może jeszcze kiedyś spróbuje - narazie tylko maszynka

Kupiłam kiedyś takie paski z woskiem, bodajże Tanita, czy coś takiego, ale do d*py było, kleiłam, zrywałam a włosy tam gdzie były to zostawały
Ale Tż się postarał, bardzo to miłe mieć takie niespodzianki
też kiedyś zrobiłam pastę cukrowa, ale niestety nie miałam tych pasków do odrywania włosów, więc wzięłam jakąś ścierkę, niestety chyba złą, bo w ogóle nie przyklejała się do niej ta pasta Suma sumarum, miałam zabrudzoną całą łazienkę i wszystkie włosy na nogach

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Scio, depilację woskiem albo pastą cukrową najlepiej robią kosmetyczki. Co do pasty cukrowej to ja kilka miesięcy temu byłam taka durna, że postanowilam sobie wąsik usunąć plastrami z nią No i poszło mi to az za dobrze, bo sobie doszczętnie naskórek zerwałam i wyglądałam jak ofiara przemocy domowej z czerwonym wąsiskiem przez nastepny tydzień A jeszcze- kretynka zupełna- postanowiłam tą czerwień przykryć korektorem, który zebrał się na płatkach schodzącej skóry i wyglądałam jak trędowata, o czym mnie dopiero mój TŻ uswiadomił. Szkoda tylko,ze najpierw przejechałam tak przez całe miasto tramwajem
oj ty biedna, wyobraziłam sobie to właśnie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
pewnie nawet nie odczulyscie mojej nieobecnosci...ale chcialam tylko sie przypomniec wczoraj wrocilismy z polski eh ale sie nie chcialo...postaram sie troszke nadrobic ale pewnie napisalyscie tyle ze szok.... Kasiula nareszcie spotkanie z ukochanym super
witaj po urlopiewidziałam zdjęcia na nk, śliczne

Cytat:
to dobry pomysł gadzam się z Rosette babcia na tym czysto rodzicielskim spotkaniu byłaby zbędna, niech rodzice sami sobie pomówią

Paniom nauczycielkom gratuluje kolejnych kroków do awansu zawodowego

Natomiast wszystkim balującym dziś na weselach życzę udanej zabawy chociaż już chyba za późno, bo pewnie sie świetnie bawią
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 19:58   #1401
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baja oo super to juz pojutrze a pomyslec ze i ja pojutrze bym szla do pracy w szkole czy w przedszkolu pewnie sie juz doczekac nie mozesz co??

Stary 2008-08-30, 20:22   #1402
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Baja oo super to juz pojutrze a pomyslec ze i ja pojutrze bym szla do pracy w szkole czy w przedszkolu pewnie sie juz doczekac nie mozesz co??
no nie mogę tylko boję się o te moje dzieciaki w tych pierwszych dniach, bo to jeszcze małe szkraby są (3, 4 i 5-latki) i zapewne będą wylewać łzy przy rozstaniu z rodzicami. A wiesz jak to jest jak jedno zacznie to potem wszyscy będzie co robić
Cieszę się, że będę pracować w tym przedszkolu, co prawda nie jako nauczycielka, bo nie mam ukończonej p.przedszkolnej, ale to akurat dobrze się składa, bo będę mogła poobserwować nauczyciela, zobaczyć to wszystko od kuchni itd. Ta nauczycielka, której będę pomagać powiedziała mi, że pozwoli mi kserować jej materiały na zajęcia, będę sobie to wszystko tematycznie porządkować, żeby po mgr mieć już od razu full gotowych konspektów, scenariuszy i innych materiałów do pracy, o ile uda mi się gdzieś pracę w zawodzie znaleźć
Stary 2008-08-30, 20:32   #1403
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Baja --> mój TZ luknął mi przez ramię i powiedział "ooo... byłem w Lesznie w wojsku" i teraz muszę wysłuchiwać tych wszystkich wojskowych opowieści (po raz enty)

Agatka jest już z nami
Stary 2008-08-30, 20:33   #1404
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no nie mogę tylko boję się o te moje dzieciaki w tych pierwszych dniach, bo to jeszcze małe szkraby są (3, 4 i 5-latki) i zapewne będą wylewać łzy przy rozstaniu z rodzicami. A wiesz jak to jest jak jedno zacznie to potem wszyscy będzie co robić
Cieszę się, że będę pracować w tym przedszkolu, co prawda nie jako nauczycielka, bo nie mam ukończonej p.przedszkolnej, ale to akurat dobrze się składa, bo będę mogła poobserwować nauczyciela, zobaczyć to wszystko od kuchni itd. Ta nauczycielka, której będę pomagać powiedziała mi, że pozwoli mi kserować jej materiały na zajęcia, będę sobie to wszystko tematycznie porządkować, żeby po mgr mieć już od razu full gotowych konspektów, scenariuszy i innych materiałów do pracy, o ile uda mi się gdzieś pracę w zawodzie znaleźć
baja no to tym bardziej masz super teraz sie poduczysz, zbierzesz doświadczenie i materiały a potem juz sama bedziesz pania nauczycielka

Stary 2008-08-30, 20:41   #1405
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja --> mój TZ luknął mi przez ramię i powiedział "ooo... byłem w Lesznie w wojsku" i teraz muszę wysłuchiwać tych wszystkich wojskowych opowieści (po raz enty)
no to pozdrów byłego wojaka z leszczyńskiej jednostki Jak mu się tam podobało?

Cytat:
baja no to tym bardziej masz super teraz sie poduczysz, zbierzesz doświadczenie i materiały a potem juz sama bedziesz pania nauczycielka
no dokładnie, zawsze to lepiej niż jakbym miała po studiach zacząć pracę bez większego przygotowania, bo niestety praktyki coś tam dają, ale nie wiele i w zasadzie trzeba ostro zakasać rękawy by się porządnie przygotować pod względem metodycznym
Stary 2008-08-30, 20:49   #1406
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baja no własnie praktyki to tylko praktyki
kurcze ten mój TZ by mógl juz wrócić

Stary 2008-08-30, 20:51   #1407
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja no własnie praktyki to tylko praktyki
kurcze ten mój TZ by mógl juz wrócić
ja też na swojego czekam, za pól godziny powinien być
Stary 2008-08-30, 20:54   #1408
anuulaa
Wtajemniczenie

Basiu, to życzę powodzenia na stażu Fajna taka praca z maluszkami, ja niestety jako studentka pedagogiki nie miałam z takimi jeszcze kontaktu. Ale pewnie nieźle dają w kość.

Madziu, a mi przez myśl przeszło, że może siostra TŻ czyta co piszesz na wizażu?? Może używacie tego samego laptopa, masz zapamiętane hasło i Cię przeszpiegowała?? Mogła?

A ja jestem strasznie wnerwiona na TŻ. Czy wszyscy faceci są tak niedomyślni i postępują jakby nie mieli czasem mózgu?? grrr przez jego głupotę siedzę teraz sama w domu w wolny sobotni wieczór, co zdarza mi się raz lub dwa razy na miesiąc://
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 21:06   #1409
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Basiu, to życzę powodzenia na stażu Fajna taka praca z maluszkami, ja niestety jako studentka pedagogiki nie miałam z takimi jeszcze kontaktu. Ale pewnie nieźle dają w kość.

Madziu, a mi przez myśl przeszło, że może siostra TŻ czyta co piszesz na wizażu?? Może używacie tego samego laptopa, masz zapamiętane hasło i Cię przeszpiegowała?? Mogła?

A ja jestem strasznie wnerwiona na TŻ. Czy wszyscy faceci są tak niedomyślni i postępują jakby nie mieli czasem mózgu?? grrr przez jego głupotę siedzę teraz sama w domu w wolny sobotni wieczór, co zdarza mi się raz lub dwa razy na miesiąc://
dziękuje praca z dziećmi jest trudna, ale daje dużo satysfakcji Kiedyś pracowałam w przedszkolu przez miesiąc jako wolontariusz, żeby zobaczyć "jak to się je" i od tego czasu mi w głowie tak siedzi ta praca Zdecydowanie lepiej się czuje w przedszkolu niż na świetlicy, chociaż świetlica też fajna
Czym Cię tak ten Tż wnerwił?
Stary 2008-08-30, 21:12   #1410
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaa napisałam wam wiadomosc i mi net padł jak ja tego nie lubię

No wiec nie mogla tego na wizazu przeczytac bo nie ma dostepu do neta. ja mam latopa i ona od 2 tygdoni z niego nie korzysta. cos czuje ze to wymysliła bo nawet nie chciała podac żadnych szczegółow.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości