|
|
#1381 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Dziękuję za życzonka
![]() Również dziękuję Cytat:
a domek będziecie mieli przepiękny ![]() Cytat:
Jeszcze raz gratuluję Cytat:
w końcu niczego już nie zmienie, masz rację wizualnie nieźle się prezentuje ![]() ![]() Cytat:
Udanego weseliska Wam życzę i mam nadzieję, że chłopak zmieni podejście bo w zabawie weselnej nie to co napisał (moim zdaniem jest najważniejsze) ![]() No proszę widzę, że ktoś stęskniony się doczekał
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Jupik piękny ten kościół, w ogóle fajna para i fajne fotki mają
A co depilacji wąsika, to ja za pierwszym samodzielnym razem zerwałam sobie naskórek z ust. Więc treż wyglądałam jak po pobiciu przez Tż ![]() Ale za drugim razem, zrobilam jak mi kazala kiedys kosmetyczka, tak zawinac usta do srodka by chronic usta. i ladnie sie wydepilowalo co trzeba ![]() ![]() ivuszko Ten Twój inwestor to wszechstronnie uzdolniony. Gratuluję Tż i domku super! Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-08-30 o 10:50 |
|
|
|
#1383 |
|
Rozeznanie
|
Ja sobie wtedy ust nie uszkodziłam, ale pod nosem miałam straszne rany. Na szczęście opracowalam technikę usuwania wąsa bez śladu.
Cieszę się, że się Wam kościół podoba a ta dziewczyna na fotkach ma ładny makijaż, świezy i nieprzesadzony, też taki chcę, tylko usta bym odrobinkę mocniej podkreśliła błyszczykiem
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Aż tak dziwnie się czuję,bo praktycznie wszystkie strategiczne sprawy(sala,zespół,fotogr af i kamerzysta)mamy już załatwione i teraz w sumie przez dłuższy czas nic nie trzeba robić.Byłam w slonie zapytać o suknie,pani mi powiedział żeby przyjść w okresie świątecznym,bo wtedy mają bardzo dużo promocji i obniżek,więc czekam do Świąt
Bardzo miła ta pani,powiedziała też,że wcale nie muszę wybierać którejś s sukni z salonu,tylko jeśli znajdę coś co mi się podoba,to mam przynieść zdjęcie i one mi to uszyją
|
|
|
|
#1385 |
|
Rozeznanie
|
nie bój nie bój-jak się postarasz to znajdziesz milion spraw, które można jeszcze załatwić
![]() My ostatnio zamawialiśmy muzyke na ślub w kościele, teraz zastanawiamy się nad "poszerzeniem" sklałdu z jednego skrzypka do kwartetu, za kilka dni wraca moja mama i jedziemy się za zaproszeniami rozejrzeć, winietkami, zawiadomieniami, prezentami dla gości, później będą jeszcze kwiaty do kościoła- wolimy sobie florystkę zamówić wcześniej i miec taką jak chcemy. Później przeróbka ramiączek mojej sukienki, welon, buty i inne dodatki, no w każdym razie jest co robić a za miesiąc mamy spotkać się z szefową restauracji i dogadać wstępnie umowę- na ile osób, jakie dekoracje, obsługa. Powiem Ci że jest co robić, a że niestety musze od jesieni ruszyć tyłek do normalnej, etetowej pracy to wolę mieć jak najwięcej załatwione teraz. Pomyśl, czy Tobie tez nie zostały takie sprawy do załatwienia które juz teraz możesz zrobić? To ma tez dodatkową zaletę- kasę wydaje się w kilku "ratach", równomierniej a tak to byśmy musieli wszystko zapłacić od razu a to spore wydatki jednak.
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, miłego spotkanie z Tadzikiem. Nareszcie!
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!
![]() Powinnam sprzatac teraz chate, ale mi sie tak nie chce. Wczoraj odnawiali mi wanne i brudu w lazience jest na centymetr. Ale dostalam takiego lenia, ze szok. Jeszcze do tego okres dostalam...![]() jupik, fajny kosciolek. Moj jest ciemny, ale tez ma swoj klimacik. Dzieki temu jest taki... kameralny. ![]() Dzis postakalm swoja kolezanke z roku. W tym roku, w grudniu, 27 bierze slub. Dzis poszla wybierac suknie. Ech, troche jej zazdroszcze. Ale zdziwilam sie, ze tak pozno sie na to zdecydowala.
|
#1388 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() pewnie nawet nie odczulyscie mojej nieobecnosci...ale chcialam tylko sie przypomniec ![]() ![]() wczoraj wrocilismy z polski eh ale sie nie chcialo...postaram sie troszke nadrobic ale pewnie napisalyscie tyle ze szok.... Kasiula nareszcie spotkanie z ukochanym![]() ![]() super
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dekorujemy kościoła,więc nie muszę zamawiać kwiatów,oprawę muzyczną mamy zaklepaną,zaproszenia i pudełka na ciasto kupię w zimie,po sukienkę też wybiorę się zimą,podziękowania dla Rodziców też zostawię na pózniej bo jak znam życie,to mi się jeszcze 10 razy odmieni winietek i prezentów dla gości nie kupujemy.Ślub jest dopiero w czerwcu,więc do domu weselnego żeby ustalić menu,podać ilość gości,itp. mamy iść dopiero w maju.Także,jak mawiał mój promotor,luzik,lajcik,spo ksik |
|
|
|
|
#1390 |
|
Rozeznanie
|
To może zrób własnoręcznie zaproszenia albo jednak zdecyduj się na winietki i zawieszki- własnoręczne robienie ich zajmie Ci trochę czasu
ale poza tym to faktycznie nie mam pomysłu co jeszcze mogłabyś zrobić, bo ja też poza tym co napisałam nic nie planuję![]() a Kasia pewnie teraz szaleje z Tadzikiem
|
#1391 |
|
Rozeznanie
|
jupik mam zdjęcia kościoła to wkleje potem bo teraz nie mam myszki przy lapku i źle mi się działa na kompie :P
sas ehh po urlopie to zawsze sie ma takiego lenia że masakra, a od kiedy wracasz do pracy?
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
O ale dzis cicho, az dziwnie
![]() Ale faktycznie teraz to nawet nie ma co robić w zwiąku z weselem. My w przyszłym tygodniu idziemy do księdza, no i organizujemy takie spotkanie dla rodziców (to chyba bedzie najtrudniejsze, ja nie mogę się dogadać z mamą), dlatego postanowiliśmy z TZ zorganizować to na neutralnym gruncie - jak myslicie dobry to jest pomysl zaprosic moich i jego rodzicow na wspolny obiad do restauracji (problem w tym, ze mieszkam z babcia i ona nigdzie juz nie wychodzi - boje się, ze moze czuc sie pominieta) - to chyba najtrudniejsza kwestia w zwiazku ze slubem. |
|
|
|
#1393 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście rzadziej piszecie, ale mi takie tempo odpowiada, przynajmniej nie mam takich zaległości
|
|
|
|
#1394 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, ze ja mam nie najlepsze stosunki z mama i tu jest problem. Ja tez wolalabym w domu no ale po pierwsze to w domu rodzinnym nie mieszkam, a u nas nie ma warunkow na takie spotkanie - dlatego po dlugich debatach wybralismy restauracje - ale jeszcze porozmawiam z mama co ona na to(najwyzej znow sie poklocimy)
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
kilka dni mnie nie było, wiec nawet nie nadrabiam. wczoraj zamykali juz nasza firmę (otwiarją ja dopiero w grudniu) i wszyscy odchodzili (np. ja i mój TZ) ale siostra jego została hehe. w poneidzialek jedziemy z TZ do bira naszego kiedy bedzie dalej praca. wpadłam do was teraz bo TZ pojechał z kolegami (z tymi co u nas spią) po kolege z POlski do innego miasta (ma dla mnie cała reklamówę słodyczy od mojej mamy - wiec czekam na niego hehe) akurat był przejazdem przez Holandie wiec mama dała mu dla mnie paczkę ![]() z TZ wszytsko super, z jego siostrą sie nie odzywamy dalej a dzis siedzimy z TZ a ta do mnie z takim tekstem" ze nie zyczy soebie abym OBCYM ludziem gadała jakies glupoty na jej temat" ja taie oczy o co jej chodzi, jakim ludziom i jakie glupoty. TZ tez sie tak na nia patrzy. wiec mówie aby powiedziała dokładnie o co jej chodzi to wtedy pogadamy, bo tak to kazdy moze innego oskarzac. ale ona ze nie, bo ja napewno wiem. no wiec nie wiem. bo nic takiego nie mialo miejsca. wstała i poszała a TZ stiwerdził, ze sie w to plątac nie bedzie ale ze mogla powiedziec o co chodzi a nie mnie tak oskarzac... no nic
|
|
|
|
#1397 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. jakos nie sądze. ale nawet jakby tak to ona nie jest obca osoba. a poza tym ja nic "wyssanego z palca" nie mówilam jej wiec tym bardziej nie wiem o co biega. w sumie to tylko tamtej powiedziałam te teksty "ze to nic jak tego slubu nie bedzie" i to jak mnie wkurzała jak codziennie mi gadala ile to ona zarobiła itp... ale nic poza tym takiego nie mówiłam jej. kurcze mam wrazenie, ze ona sobie cos wymysliła i specjalnie to powiedziala, aby TZ sie na mnie wkurzył. bo powiedziała cos takiego" ja to sie dziwie ze ty mnie tak obgadujesz, przeciez jestem siostra Kamila. ja tylko dlatego ze jestes z nim nic o tobie złego nie mówie
" i non stop to podkreslała. ale na szczęscie TZ powiedział tak jak miałam na to nadzieje
|
|
|
|
#1399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jesli chodzi o spotkanie na neutralnym gruncie-to wydaje mi sie, że to dobry pomysł. |
|
|
|
|
#1400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
OD poniedziałku zaczynam staż, ale z racji nie wykończonej sali moja grupa nie ma się gdzie podziać w przedszkolu i dlatego będę pierwszy tydzień chodzić na 12 do 17.30 cieszę się bo się wyśpie![]() Cytat:
też kiedyś zrobiłam pastę cukrowa, ale niestety nie miałam tych pasków do odrywania włosów, więc wzięłam jakąś ścierkę, niestety chyba złą, bo w ogóle nie przyklejała się do niej ta pasta Suma sumarum, miałam zabrudzoną całą łazienkę i wszystkie włosy na nogachCytat:
Cytat:
widziałam zdjęcia na nk, śliczne![]() Cytat:
Paniom nauczycielkom gratuluje kolejnych kroków do awansu zawodowego ![]() Natomiast wszystkim balującym dziś na weselach życzę udanej zabawy chociaż już chyba za późno, bo pewnie sie świetnie bawią
|
||||
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Baja oo super to juz pojutrze
a pomyslec ze i ja pojutrze bym szla do pracy w szkole czy w przedszkolu pewnie sie juz doczekac nie mozesz co??
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko boję się o te moje dzieciaki w tych pierwszych dniach, bo to jeszcze małe szkraby są (3, 4 i 5-latki) i zapewne będą wylewać łzy przy rozstaniu z rodzicami. A wiesz jak to jest jak jedno zacznie to potem wszyscy będzie co robić![]() Cieszę się, że będę pracować w tym przedszkolu, co prawda nie jako nauczycielka, bo nie mam ukończonej p.przedszkolnej, ale to akurat dobrze się składa, bo będę mogła poobserwować nauczyciela, zobaczyć to wszystko od kuchni itd. Ta nauczycielka, której będę pomagać powiedziała mi, że pozwoli mi kserować jej materiały na zajęcia, będę sobie to wszystko tematycznie porządkować, żeby po mgr mieć już od razu full gotowych konspektów, scenariuszy i innych materiałów do pracy, o ile uda mi się gdzieś pracę w zawodzie znaleźć
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Baja --> mój TZ luknął mi przez ramię i powiedział "ooo... byłem w Lesznie w wojsku" i teraz muszę wysłuchiwać tych wszystkich wojskowych opowieści (po raz enty)
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz sie poduczysz, zbierzesz doświadczenie i materiały a potem juz sama bedziesz pania nauczycielka
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mu się tam podobało?no dokładnie, zawsze to lepiej niż jakbym miała po studiach zacząć pracę bez większego przygotowania, bo niestety praktyki coś tam dają, ale nie wiele i w zasadzie trzeba ostro zakasać rękawy by się porządnie przygotować pod względem metodycznym |
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Baja no własnie praktyki to tylko praktyki
![]() kurcze ten mój TZ by mógl juz wrócić
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na swojego czekam, za pól godziny powinien być
|
|
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiu, to życzę powodzenia na stażu
Fajna taka praca z maluszkami, ja niestety jako studentka pedagogiki nie miałam z takimi jeszcze kontaktu. Ale pewnie nieźle dają w kość. Madziu, a mi przez myśl przeszło, że może siostra TŻ czyta co piszesz na wizażu?? Może używacie tego samego laptopa, masz zapamiętane hasło i Cię przeszpiegowała?? Mogła? A ja jestem strasznie wnerwiona na TŻ. Czy wszyscy faceci są tak niedomyślni i postępują jakby nie mieli czasem mózgu?? grrr przez jego głupotę siedzę teraz sama w domu w wolny sobotni wieczór, co zdarza mi się raz lub dwa razy na miesiąc:// |
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś pracowałam w przedszkolu przez miesiąc jako wolontariusz, żeby zobaczyć "jak to się je" i od tego czasu mi w głowie tak siedzi ta praca Zdecydowanie lepiej się czuje w przedszkolu niż na świetlicy, chociaż świetlica też fajna![]() Czym Cię tak ten Tż wnerwił? |
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
aaa napisałam wam wiadomosc i mi net padł
![]() No wiec nie mogla tego na wizazu przeczytac bo nie ma dostepu do neta. ja mam latopa i ona od 2 tygdoni z niego nie korzysta. cos czuje ze to wymysliła bo nawet nie chciała podac żadnych szczegółow.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

a domek będziecie mieli przepiękny
Jeszcze raz gratuluję 

o co jej chodzi, jakim ludziom i jakie glupoty. TZ tez sie tak na nia patrzy. wiec mówie aby powiedziała dokładnie o co jej chodzi to wtedy pogadamy, bo tak to kazdy moze innego oskarzac. ale ona ze nie, bo ja napewno wiem. no wiec nie wiem. bo nic takiego nie mialo miejsca. wstała i poszała a TZ stiwerdził, ze sie w to plątac nie bedzie ale ze mogla powiedziec o co chodzi a nie mnie tak oskarzac... no nic