|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekoladki, czipsy, draże, cukierki, znów zaczęłam piec ciasta i jeść oczywiście też, do tego dużo kawy. Zajadanie stresu. Idę po kawałek sernika.
|
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po miesiącu pracy w barze, kiedy to jadło się na okrągło, po powrocie do domu nie mogę odejść od lodówki Kiedy przyjdzie ta chwila, gdy cichy głosik w główce powie mi "spójrz w lustro i zrób coś z sobą" ?
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - wlasnie sojrzalam na wqt5ek 'swiat perfum' i bez kitu... takiego szamba nie widzialam jeszcze. Nie chce tam nic pisac, niechy szybko spadnie na dno (gdzie jego miejsce).
Ale noz mi sie w kieszeni otworzyl... |
|
|
|
#2435 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale popaprany wieczór...jestem ja i komp...ale nudy
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Maju
![]() Cytat:
Echhh, mną też zatelepało z odrazy FU, FU i jeszcze raz FU!
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze to nazwałaś, Hecate: faktycznie ten wątek to szambo
![]() Sałatto, próbowałam Ci wysłać brakujące rozdziały mailem, ale wyskakiwał mi błąd, spróbuję jutro, OK? |
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Ty jedna Zuziu
Włączyłam sobie The Tudors, przynajmniej trochę zajmuję myśli czymś...
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się i ja
Wróciłam zmęczona, samolot wystartował z półtoragodzinnym opóźnieniem, ganiali nas od jednego wyjścia do drugiego Padam na nos, ale chciałam jeszcze sprawdzić, co u Was słychać ![]() Asiulek doczytałam, że zaliczyłaś upadek ze schodów. Jak Twoja noga? Dasz radę w poniedziałek podreptać na kurs? Nie lubię powrotów do domu Czuję się dzisiaj paskudnie ![]() |
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaganiku - witaj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie jaki dzis dzien? Sobota.
i ja zara spadam do klubu ![]() Asia - jak noga? lepiej cos? |
|
|
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
He, he skusiłaś się
Aguś wróciłaś |
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrz, jak to szybko zleciało Miłej zabawy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Mamo Antosia boś ty kusicielka
ta śliwa w czekoladzie... umm... a wiesz że Sephore wanilia i karmel też upolowałam? ![]() ![]() straszna jesteś :P Hecate coraz lepiej troszke zaczynam chodzić, boli ale widać że zaczyna być "moją stopą" hehe nawet dziś pocupałam do muzyczki sobie SZALONA BAW SIĘ DOBRZE I WYPIJ ZA MNIE
|
|
|
|
#2447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Madzik
Cytat:
Miłej zabawy imprezowa dziewczyno Napij się za mnie, może poprawi mi się humor.Agulek . Ale ja też rozgrzeszona, bo to na poprawę humoru.Było fajnie, szkoda tylko, że już się skończyło. Jutro wkleję w klubie fotki naszych Lutków
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja mam wyłączność na kuszenie Kagan
hehe wykupiłam pakiet na cały wrzesień a że prawie wrzesień jest :P to pokusiłam
|
|
|
|
#2449 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hecate - wieczór już trwa, ale udanego życzę
![]() Ja wróciłam z pracy, a w pracy byłam na zakupach powypłatowych Mam:- 20ml zapachu kokosowego Yves Rocher, który pachnie jak wanilia z kokosem - spodnie piżamowe z Oysho, taki delikatny materiał, białe w czarne kwiaty - błyszczyk różowy Cosmic Bourjois - cienie z Inglota, takie jakby pigmenty, jeden to sypki AMC w pięknym brązowo-fioletowo-szarym kolorze, perłowy; a drugi to niby ozdoba do ciała, takie małe coś ze srebrno-białym brokatem, nakładam na poprzedni cień i robi piękny efekt, cudeńko - w Croppie damski t-shirt z zielonym robalem oraz super elegancką starodawną bluzkę z guziczkami i bufkami, czerwoną - no i oczywiście zapas kakaowego mydła do ciała Ziaji, bo promocja w Super Pharmie ![]() Jestem zadowolona W tygodniu planuję kupić jeszcze nożyk w Militariach i poszukać butów na zimę i chyba tyle.
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris gratuluje zakupów! Powiedz mi czy takie 20stki kokosu z YR są normalnie dostępne i jaka cena? Czaję sie na kokos ale cce tylko 20ml...
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan
Fenris - dzisiaj mierzyłam tę koszulkę, boooooska jest. Co prawda nie kupiłam, ale chyba jutro padnie jednak moim łupem
|
#2452 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluje udanych łowów ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2453 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Nie taki mdły i poważny jak w Body Shopie, a waniliowy i słodziutki, śmietankowy. 20ml są w każdym YR, seria Rozkosze Natury Kosztuje 17zł.Cytat:
![]() Senkju |
||
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzyłam białą. RE-WE-LAJedno mnie tylko powstrzymało, boję się, że ta aplikacja szybko się spierze. Ale mój TŻ się nie bał i wziął sobie męską z tej serii
|
|
#2455 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Mój by takiej nie nosił.Też się boję o aplikację, ale chyba da radę. A zaszalałam z zakupami (mimo że byłam w trakcie pracy), bo miałam wczoraj paskudny dzień i zapuchnięte ślepia, więc musiałam sobie odbić i się odstresować. |
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie widziałam tych koszulków
bee... ja jakaś ślepota jestem, omijam to co najlepsze ![]() Agusia hehe a no ty też kusiłaś nie pamiętasz ?
|
|
|
|
#2457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jeden dzień to stanowczo za mało na całe Trójmiasto a i tak Sopot ostatecznie sobie odpuściłam.Cytat:
Oczywiście,tak. Byłam z koleżanką w kinie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A za wyjazd do Anglii dałabym się pokroić ,szczególnie,że mam jeszcze cały miesiąc wolnego![]() Ja już zanim tam pojechałam wiedziałam,że mnie oczaruje |
||||
|
|
|
#2458 |
|
rude jest piękne:)
|
Kagan witaj
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

Będzie dobrze, szafki na kłódkę

po miesiącu pracy w barze, kiedy to jadło się na okrągło, po powrocie do domu nie mogę odejść od lodówki
Kiedy przyjdzie ta chwila, gdy cichy głosik w główce powie mi "spójrz w lustro i zrób coś z sobą" ?
FU, FU i jeszcze raz FU!

wróóóóóóóóciłaś 
Gratuluje udanych łowów
?
.Jeden dzień to stanowczo za mało na całe Trójmiasto a i tak Sopot ostatecznie sobie odpuściłam.
,szczególnie,że mam jeszcze cały miesiąc wolnego