![]() |
#1051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Paradise Hotel
Tylko że Magda Kamilowi nie pozostawala dłużna. Ogolnie drazni mnie to ze kobieta moze dogryzac facetowi, obrazac ale jak facet cos powie to jest hamem i prostakiem... uwazam ze komentarz odnosnie nie mowienia R jest gorszy niz nazawanie jej kaczka... on nie ma wplywu na wymowe a ona w czolowce mowila ze ma w pelni naturalne usta a pozniej ze ma w nich kwas - no tutaj jest to nie tylko falszywe ale i przyglupie zeby sie tak demaskowac
![]()
![]() |
#1052 |
hę?
|
Ja się Magdzie nie dziwię. Porównał ją do śmieci, nazwał kur**, zasugerował, że nie jest ciasna (bez komentarza), cały czas dogryzał jej z wyglądem - że brzydka, że kaczka. Wadę wymowy można skorygować
![]() Nadal nie rozumiem czemu uparł się, że Magda jest fałszywa i wszystkich buntował. Serio, totalnie tego nie zauważyłam i nie wiem co się stało, że zaczął się tak nad nią znęcać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Zadomowienie
|
Tych wyzwisak nie slyszalam - rzeczywiscie grubo... ale tez odnosze wrazenie ze ta Magda to jednak taka negatywna osoba...
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Magda może i nie pozostawała Kamilowi dłużna, tylko z tego co ja kojarzę to ona mu odpowiadała na jego zaczepki, nie było tak jak z jego strony że wiecznie musiał jej coś chamskiego powiedzieć, czy się cokolwiek odzywała czy nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
Poza tym Kamil nie tylko wobec Magdy zachowywał się okropnie. Był podły dla każdego kto nie był z nim, czyli był przeciwko niemu xD Okropny typ
![]() Swoją drogą ciekawe czy Julka żałuje, że weszła sama, bo jakoś nikt się o nią nie bije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Recenzentka Miesiąca - Czerwiec 2021
|
Julka wróciła do programu jakaś odmieniona, w sensie jej zachowanie. Takie dziwne i proste, a nie była taką osobą
![]() Mam wrażenie, że czasem zachowania tych osób w hotelu to typowa reżyserka (nie mówię, że wszystkich). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Przyczajenie
|
Nie wydaje mi się, raczej zawsze taka było, tylko trzymała się z Kamilem, więc nie musiała innych facetów na siłe "bajerowac" dlatego odbior był inny. Uwazam, że ona jest dość prosta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem do końca Dominiki, na początku Bartek wow ideał dla niej, niepocieszona jak nie mogli być w parze, teraz wraca i dalej jaki to Bartek super, a w międzyczasie sorry Bartek ale Artur jednak lepszy
Sonia to już w ogóle mnie tam rozwala, zdziwiona że Łukasz wolałby Julię niż ją, mimo że wcześniej mu okazuje swoją obojętność. i jeszcze te teksty czy chciałby taką dziewczynę jak Julka w realu, no nawet jakby nie chciał to przecież jest tylko program, więc moze się kierować innymi zasadami a Adama, to mi trochę szkoda, najpierw Sonia pokazuje jaka to z nim szczęśliwa, po czym jak tylko może to pędzi do Roberta, później układa mu się z Domi ale wraca Bartek (ale ta go przynajmniej uprzedziła), teraz sam jest świadomy swojej sytuacji że będzie wybrany tylko jako koło zapasowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Chciała spróbować z Arturem, nie pyknęło, zaczął ja zlewać.
Ja tam ja rozumiem, też byłam 2 razy w sytuacji że musiałam wybrać jednego z dwóch adoratorow i w pierwszej sytuacji potem zalowalam decyzji, że ten A nie tamten. Druga taka sytuacja już się okazała że dobrym wyborem, jest nim mój mąż właśnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1060 |
Zadomowienie
|
Julka to momentami Kamil 2
![]() Sonia to przegięcie z tą histerią przy barze, nie na moje nerwy takie osoby ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Aż sobie z nudów koronowirusowych spojrzałam na ten program, z ciekawości, bo znam z dalszego otoczenia jednego z uczestników i byłam ciekawa przedstawienia. Program ogólnie raczej nudny, do przewijana. Ciekawa jestem, czy pierwsza edycja była bardziej porywająca, bo tutaj bez Kamila byłoby po prostu nudno.
W kontekście uczestników, choć to takie luźne obserwacje, bo zdaję sobie sprawę, że to tv i tvn, to chyba po tych odcinkach nie lubię już nikogo poza Atą. Ma fajną energię i usposobienie, do tego wydaje się niegłupia. Wcześniej lubiłam Dominikę, ale jej bierność w relacji z Arturem i brak wyrażania swojego zdania, mnie zniechęcił. Uważam, że w przypadku ich "relacji" to wina jest po obydwu stronach; on ją może wystawił, ale ona mogła zrobić to jemu wcześniej, skoro wiedziała, co się szykuje. Niestety, ona chyba ściemnia z Bartkiem. Sonia - bez komentarza. Bez Kamila jest nudno, przesadził kilka razy i to ostro, produkcja powinna zareagować, ale i tak uznaję aż tak duży hejt za niego za nieuzasadniony. Uważam, że Magda tak samo knuła jak on i go obrażała, a do tego kręciła na niego hejt, więc również zasłużyła na przyhamowanie przez produkcję - ten tekst o Julii i jej ustach był naprawdę tak żenujący; nie dosyć że zaatakowała osobę postronną, to jeszcze wykazała się sporą hipokryzją i aż ma się ochotę powiedzieć "kobieta kobiecie". Uważam, że Ata i Julia są lepiej zrobione dużo od niej. W ogóle Magda jest jedną z niewielu osób w tv, która aż tak nie spodobała mi się z wyglądu, ale cóż, kwestia gustu. Julia - no wypadała sto razy lepiej w parze z Kamilem, mimo że mieli ciągle kłótnie. Pewnie trochę ją stopował z alkoholem i jej zachowaniem. Jak jest sama, to niestety wszystko staje się oczywiste. I co do jej osoby, to nie mam wątpliwości, że to nie montaż. Łukasz - nie wiem, dla mnie on ma trochę dziwne podejście do seksualności, ale nie chcę go też oceniać po tak krótkim materiale, szczególnie że sporo przewijałam. Ivan i Ania - obydwoje nie wzbudzają sympatii, ale według mnie naprawdę się w sobie co najmniej zauroczyli i możliwe, że są prawdziwą parą po programie. A pod kątem wyglądu to dla mnie najładniejsza była bez wątpienia Karolina, dziwię się, że to na niej nie skupiła się uwaga facetów. Oprócz tego Dominika i Sonia. No i wszystkie dziewczyny są całkiem ładne oprócz Magdy. Z facetów w sumie nikt mi się nie podobał, Adam wydaje się ok i teraz Artur zyskuje w parze z Atą, ale wcześniej widać było, że ma problemy z agresją po alkoholu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 |
Rozeznanie
|
Mi się teraz to o wiele lepiej ogląda jak Kamila nie ma i nie widzę różnicy w zachowaniu Julki, była zapatrzona w siebie jak była w parze z Kamilem i tak samo jest teraz.
Mi najbardziej podoba się buzia Soni i figura Magdy. A z facetów to myślę, że Robert i Adam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Zadomowienie
|
ponoć tvn7 pomyłkowo pokazał zajawkę finału ( szybko usunął)
spoiler: w finale Artur i Ata oraz Sonia i Łukasz ciekawe czy to prawda
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
To chyba żart, sonia i Łukasz?🤦☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamil pod koniec swojej kariery w programie zachowywał się, jak się zachowywał, ale Magda według mnie nie jest wcale lepsza. Jej tekst, że "kobieta powinna mieć tyle z przodu co z tyłu" był mega seksistowski, wydaje się bardzo zazdrosna o inne uczestniczki; podobnie pomysł upicia Julii (to nawet Kamil takich zagrywek nie stosował, przynajmniej w tych odcinkach, które widziałam); obgaduje innych na boku, knuje, spiskuje, jej podejście do Anki i Ivana i na siłę udowadnianie, że ich relacja jest kiepska, też wypadło kiepsko, czy darcie się, że nikt jej nie daje dojść do głosu, kiedy to ona nie dawała nikomu dojść do głosu. Nie wiem, jak ją wcześniej lubiłam jako uczestniczkę, to w całokształcie jest dla mnie gorsza niż Kamil, choć to nie zmienia faktu, że jego sugerowanie, że jest k.... było obrzydliwe. Śmianie się, że jest kaczką nie, bo ona tak samo docinała o Klaudii el Dursi, że mogłaby sobie powiększyć biust, czy Soni, że mogłaby sobie zrobić nos i usta, a o Julii powiedziała to, co powiedziała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Wtajemniczenie
|
What? Artur i Ata i Sonia i Lukasz w finale?!?
Juz bardziej by mi Artur z Sonia pasowali, ale nikt z nich nie zasluzyl na final. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
ja tam liczę na dominikę i bartka w finale
![]()
![]() |
![]() |
#1069 |
Zadomowienie
|
Ciekawe co Bartek na to, że Dominika spędziła upojną noc z Arturem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Zadomowienie
|
widziałam ten zwiastun finału, widziałam rozbitą kulę i komentarz uśmiechniętego Kamila "karma wraca"
![]() |
#1072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Malbork nie jest w Polsce 🤦☠♀️ Rynce opadają.. .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Anka ma okropne te rzęsy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
Może Julia myslala, że Adam ja wybierze i jej załatwi zielona kartę w tym Malborku🤣🤣W rankingu na najgłupsza uczestniczkę ma pierwsze miejsce
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1076 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak czy inaczej, na końcu było zadanie i dziewczyny musiały odpowiedzieć, z jakiego kontynentu pochodzą rodzice Artura (Armenia) - wyobraźcie sobie, że ANI JEDNA nie znała odpowiedzi! To, że nie wiedziały, gdzie leży Armenia to jedno, ale one nawet poprawnie żadnego kontynentu nie potrafiły wymieć!!! Ja padłam! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Aaa no i Dominika bardzo negatywnie mnie zaskoczyła przy tym zadaniu, myślałam, że ma więcej w głowie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ata jako jedyna napisała jakikolwiek kontynent, po Dominice spodziewałam się więcej, zresztą po Ani czy Soni też. U Magdy i Julii się wcale nie zdziwiłam, one dbają bardziej o ilość ml w ustach, po co im podstawowa wiedza na temat jakichś tam kontynentów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Rozeznanie
|
Łeee, myślałam, że Sonia naprawdę namiesza na tym rozdaniu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
też myślałam, mieliśmy się "wszyscy zdziwić" jak to zapowiadał lektor a nic tam dziwnego się nie wydarzyło.
anka już dawno powinna jechać do domu, ona tylko czeka na ivana.
![]() |
![]() |
#1080 |
Zadomowienie
|
Sonia mogła podejść do Adama, wtedy Łukasz wybrałby Julkę a Anka odpadłaby w końcu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.