Paradise Hotel - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-11-03, 21:28   #1051
new_me
Zadomowienie

Dot.: Paradise Hotel

Tylko że Magda Kamilowi nie pozostawala dłużna. Ogolnie drazni mnie to ze kobieta moze dogryzac facetowi, obrazac ale jak facet cos powie to jest hamem i prostakiem... uwazam ze komentarz odnosnie nie mowienia R jest gorszy niz nazawanie jej kaczka... on nie ma wplywu na wymowe a ona w czolowce mowila ze ma w pelni naturalne usta a pozniej ze ma w nich kwas - no tutaj jest to nie tylko falszywe ale i przyglupie zeby sie tak demaskowac

new_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-03, 21:33   #1052
LiviaVe
hę?

Ja się Magdzie nie dziwię. Porównał ją do śmieci, nazwał kur**, zasugerował, że nie jest ciasna (bez komentarza), cały czas dogryzał jej z wyglądem - że brzydka, że kaczka. Wadę wymowy można skorygować i to nie jest taki kaliber, jak te powyżej.
Nadal nie rozumiem czemu uparł się, że Magda jest fałszywa i wszystkich buntował. Serio, totalnie tego nie zauważyłam i nie wiem co się stało, że zaczął się tak nad nią znęcać.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
LiviaVe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-03, 21:44   #1053
new_me
Zadomowienie

Tych wyzwisak nie slyszalam - rzeczywiscie grubo... ale tez odnosze wrazenie ze ta Magda to jednak taka negatywna osoba...

new_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-03, 23:06   #1054
stesia
Zakorzenienie

Magda może i nie pozostawała Kamilowi dłużna, tylko z tego co ja kojarzę to ona mu odpowiadała na jego zaczepki, nie było tak jak z jego strony że wiecznie musiał jej coś chamskiego powiedzieć, czy się cokolwiek odzywała czy nie
stesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-04, 12:24   #1055
zakalec
Zadomowienie

Poza tym Kamil nie tylko wobec Magdy zachowywał się okropnie. Był podły dla każdego kto nie był z nim, czyli był przeciwko niemu xD Okropny typ

Swoją drogą ciekawe czy Julka żałuje, że weszła sama, bo jakoś nikt się o nią nie bije
zakalec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-04, 12:43   #1056
100mada13
Recenzentka Miesiąca - Czerwiec 2021

Julka wróciła do programu jakaś odmieniona, w sensie jej zachowanie. Takie dziwne i proste, a nie była taką osobą

Mam wrażenie, że czasem zachowania tych osób w hotelu to typowa reżyserka (nie mówię, że wszystkich).
100mada13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-04, 14:39   #1057
veldri
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 100mada13 Pokaż wiadomość
Julka wróciła do programu jakaś odmieniona, w sensie jej zachowanie. Takie dziwne i proste, a nie była taką osobą

Mam wrażenie, że czasem zachowania tych osób w hotelu to typowa reżyserka (nie mówię, że wszystkich).
Nie wydaje mi się, raczej zawsze taka było, tylko trzymała się z Kamilem, więc nie musiała innych facetów na siłe "bajerowac" dlatego odbior był inny. Uwazam, że ona jest dość prosta.
veldri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-11-05, 15:58   #1058
stesia
Zakorzenienie

nie rozumiem do końca Dominiki, na początku Bartek wow ideał dla niej, niepocieszona jak nie mogli być w parze, teraz wraca i dalej jaki to Bartek super, a w międzyczasie sorry Bartek ale Artur jednak lepszy

Sonia to już w ogóle mnie tam rozwala, zdziwiona że Łukasz wolałby Julię niż ją, mimo że wcześniej mu okazuje swoją obojętność. i jeszcze te teksty czy chciałby taką dziewczynę jak Julka w realu, no nawet jakby nie chciał to przecież jest tylko program, więc moze się kierować innymi zasadami

a Adama, to mi trochę szkoda, najpierw Sonia pokazuje jaka to z nim szczęśliwa, po czym jak tylko może to pędzi do Roberta, później układa mu się z Domi ale wraca Bartek (ale ta go przynajmniej uprzedziła), teraz sam jest świadomy swojej sytuacji że będzie wybrany tylko jako koło zapasowe
stesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-05, 21:24   #1059
czekooczekolada
Zakorzenienie

Chciała spróbować z Arturem, nie pyknęło, zaczął ja zlewać.

Ja tam ja rozumiem, też byłam 2 razy w sytuacji że musiałam wybrać jednego z dwóch adoratorow i w pierwszej sytuacji potem zalowalam decyzji, że ten A nie tamten. Druga taka sytuacja już się okazała że dobrym wyborem, jest nim mój mąż właśnie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2020-11-05, 22:04   #1060
zakalec
Zadomowienie

Julka to momentami Kamil 2 śmieszne było jak źle zrozumiała zadanie. Ale właśnie nagradzanie jej za to, że najgorzej wypadła w roli sługi to totalny bezsens. Scenarzyści za bardzo kombinują.
Sonia to przegięcie z tą histerią przy barze, nie na moje nerwy takie osoby

Stary 2020-11-08, 11:18   #1061
sublips
Zakorzenienie

Aż sobie z nudów koronowirusowych spojrzałam na ten program, z ciekawości, bo znam z dalszego otoczenia jednego z uczestników i byłam ciekawa przedstawienia. Program ogólnie raczej nudny, do przewijana. Ciekawa jestem, czy pierwsza edycja była bardziej porywająca, bo tutaj bez Kamila byłoby po prostu nudno.

W kontekście uczestników, choć to takie luźne obserwacje, bo zdaję sobie sprawę, że to tv i tvn, to chyba po tych odcinkach nie lubię już nikogo poza Atą. Ma fajną energię i usposobienie, do tego wydaje się niegłupia.
Wcześniej lubiłam Dominikę, ale jej bierność w relacji z Arturem i brak wyrażania swojego zdania, mnie zniechęcił. Uważam, że w przypadku ich "relacji" to wina jest po obydwu stronach; on ją może wystawił, ale ona mogła zrobić to jemu wcześniej, skoro wiedziała, co się szykuje. Niestety, ona chyba ściemnia z Bartkiem.
Sonia - bez komentarza.
Bez Kamila jest nudno, przesadził kilka razy i to ostro, produkcja powinna zareagować, ale i tak uznaję aż tak duży hejt za niego za nieuzasadniony. Uważam, że Magda tak samo knuła jak on i go obrażała, a do tego kręciła na niego hejt, więc również zasłużyła na przyhamowanie przez produkcję - ten tekst o Julii i jej ustach był naprawdę tak żenujący; nie dosyć że zaatakowała osobę postronną, to jeszcze wykazała się sporą hipokryzją i aż ma się ochotę powiedzieć "kobieta kobiecie". Uważam, że Ata i Julia są lepiej zrobione dużo od niej. W ogóle Magda jest jedną z niewielu osób w tv, która aż tak nie spodobała mi się z wyglądu, ale cóż, kwestia gustu.
Julia - no wypadała sto razy lepiej w parze z Kamilem, mimo że mieli ciągle kłótnie. Pewnie trochę ją stopował z alkoholem i jej zachowaniem. Jak jest sama, to niestety wszystko staje się oczywiste. I co do jej osoby, to nie mam wątpliwości, że to nie montaż.
Łukasz - nie wiem, dla mnie on ma trochę dziwne podejście do seksualności, ale nie chcę go też oceniać po tak krótkim materiale, szczególnie że sporo przewijałam.
Ivan i Ania - obydwoje nie wzbudzają sympatii, ale według mnie naprawdę się w sobie co najmniej zauroczyli i możliwe, że są prawdziwą parą po programie.

A pod kątem wyglądu to dla mnie najładniejsza była bez wątpienia Karolina, dziwię się, że to na niej nie skupiła się uwaga facetów. Oprócz tego Dominika i Sonia. No i wszystkie dziewczyny są całkiem ładne oprócz Magdy. Z facetów w sumie nikt mi się nie podobał, Adam wydaje się ok i teraz Artur zyskuje w parze z Atą, ale wcześniej widać było, że ma problemy z agresją po alkoholu.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-08, 13:09   #1062
Essence89
Rozeznanie

Mi się teraz to o wiele lepiej ogląda jak Kamila nie ma i nie widzę różnicy w zachowaniu Julki, była zapatrzona w siebie jak była w parze z Kamilem i tak samo jest teraz.
Mi najbardziej podoba się buzia Soni i figura Magdy. A z facetów to myślę, że Robert i Adam.

Essence89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-08, 16:44   #1063
Callianna
Zadomowienie

ponoć tvn7 pomyłkowo pokazał zajawkę finału ( szybko usunął)
spoiler:
w finale Artur i Ata oraz Sonia i Łukasz
ciekawe czy to prawda
Stary 2020-11-08, 17:24   #1064
czekooczekolada
Zakorzenienie

To chyba żart, sonia i Łukasz?🤦☠♀️

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2020-11-08, 17:31   #1065
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
To chyba żart, sonia i Łukasz?🤦♀️

Czemu nie, finał za 8 odcinków, po drodze tylko dwa Rajskie rozdania (albo jedno?), może się jakoś prześlizgnęli

Stary 2020-11-08, 17:43   #1066
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Essence89 Pokaż wiadomość
Mi się teraz to o wiele lepiej ogląda jak Kamila nie ma i nie widzę różnicy w zachowaniu Julki, była zapatrzona w siebie jak była w parze z Kamilem i tak samo jest teraz.
Mi najbardziej podoba się buzia Soni i figura Magdy. A z facetów to myślę, że Robert i Adam.

Moim zdaniem była jednak trzeźwiejsza na wizji plus Kamil jednak umie się wypowiadać, więc była dla niego bardziej tłem i ślepo go słuchała. Teraz, jak jest samodzielną bohaterką, to jest non stop na rauszu, nie umie sklecić jednego zdania ani zrozumieć prostego komunikatu plus na jej podrywy czy intrygi aż przykro się patrzy. Wydaje mi się, że lepiej dla jej wizerunku byłoby lepiej, gdyby nie wracała.

Kamil pod koniec swojej kariery w programie zachowywał się, jak się zachowywał, ale Magda według mnie nie jest wcale lepsza. Jej tekst, że "kobieta powinna mieć tyle z przodu co z tyłu" był mega seksistowski, wydaje się bardzo zazdrosna o inne uczestniczki; podobnie pomysł upicia Julii (to nawet Kamil takich zagrywek nie stosował, przynajmniej w tych odcinkach, które widziałam); obgaduje innych na boku, knuje, spiskuje, jej podejście do Anki i Ivana i na siłę udowadnianie, że ich relacja jest kiepska, też wypadło kiepsko, czy darcie się, że nikt jej nie daje dojść do głosu, kiedy to ona nie dawała nikomu dojść do głosu.
Nie wiem, jak ją wcześniej lubiłam jako uczestniczkę, to w całokształcie jest dla mnie gorsza niż Kamil, choć to nie zmienia faktu, że jego sugerowanie, że jest k.... było obrzydliwe. Śmianie się, że jest kaczką nie, bo ona tak samo docinała o Klaudii el Dursi, że mogłaby sobie powiększyć biust, czy Soni, że mogłaby sobie zrobić nos i usta, a o Julii powiedziała to, co powiedziała.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-09, 07:35   #1067
hawananana
Wtajemniczenie

What? Artur i Ata i Sonia i Lukasz w finale?!?
Juz bardziej by mi Artur z Sonia pasowali, ale nikt z nich nie zasluzyl na final.
hawananana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-09, 10:43   #1068
czekooczekolada
Zakorzenienie

ja tam liczę na dominikę i bartka w finale

🤍

Stary 2020-11-09, 15:13   #1069
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
ja tam liczę na dominikę i bartka w finale
Ciekawe co Bartek na to, że Dominika spędziła upojną noc z Arturem.

Stary 2020-11-09, 15:33   #1070
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakalec Pokaż wiadomość
Ciekawe co Bartek na to, że Dominika spędziła upojną noc z Arturem.

mhm, nie była wtedy w parze z Bartkiem, tylko z Arturem. to nie wiem co to ma do rzeczy

🤍

Stary 2020-11-09, 15:41   #1071
Callianna
Zadomowienie

widziałam ten zwiastun finału, widziałam rozbitą kulę i komentarz uśmiechniętego Kamila "karma wraca"
Stary 2020-11-09, 16:46   #1072
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
mhm, nie była wtedy w parze z Bartkiem, tylko z Arturem. to nie wiem co to ma do rzeczy
Może ma, może nie ma, właśnie jestem ciekawa co na to Bartek

Stary 2020-11-09, 21:43   #1073
j_fly
Zakorzenienie

Malbork nie jest w Polsce 🤦☠♀️ Rynce opadają.. .

Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow
j_fly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-09, 21:59   #1074
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez j_fly Pokaż wiadomość
Malbork nie jest w Polsce 🤦♀️ Rynce opadają.. .

Padłam jak to usłyszałam
Anka ma okropne te rzęsy.

Stary 2020-11-10, 10:15   #1075
traicionera
Zakorzenienie

Może Julia myslala, że Adam ja wybierze i jej załatwi zielona kartę w tym Malborku🤣🤣W rankingu na najgłupsza uczestniczkę ma pierwsze miejsce

2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-10, 10:26   #1076
mauve_lips
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Może Julia myslala, że Adam ja wybierze i jej załatwi zielona kartę w tym Malborku🤣🤣W rankingu na najgłupsza uczestniczkę ma pierwsze miejsce

Ogladalam dzisiaj skrót z całego tygodnia, żeby coś tam nadrobić, odkąd Kamil odpadł to mogę oglądać z nim nie dawałam rady. Chociaż widzę, że Madzia to też jest niezła krętaczka i nieźle obgaduje innych za plecami...
Tak czy inaczej, na końcu było zadanie i dziewczyny musiały odpowiedzieć, z jakiego kontynentu pochodzą rodzice Artura (Armenia) - wyobraźcie sobie, że ANI JEDNA nie znała odpowiedzi! To, że nie wiedziały, gdzie leży Armenia to jedno, ale one nawet poprawnie żadnego kontynentu nie potrafiły wymieć!!! Ja padłam!

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Aaa no i Dominika bardzo negatywnie mnie zaskoczyła przy tym zadaniu, myślałam, że ma więcej w głowie

mauve_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-10, 13:35   #1077
shiava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mauve_lips Pokaż wiadomość
Ogladalam dzisiaj skrót z całego tygodnia, żeby coś tam nadrobić, odkąd Kamil odpadł to mogę oglądać z nim nie dawałam rady. Chociaż widzę, że Madzia to też jest niezła krętaczka i nieźle obgaduje innych za plecami...
Tak czy inaczej, na końcu było zadanie i dziewczyny musiały odpowiedzieć, z jakiego kontynentu pochodzą rodzice Artura (Armenia) - wyobraźcie sobie, że ANI JEDNA nie znała odpowiedzi! To, że nie wiedziały, gdzie leży Armenia to jedno, ale one nawet poprawnie żadnego kontynentu nie potrafiły wymieć!!! Ja padłam!

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Aaa no i Dominika bardzo negatywnie mnie zaskoczyła przy tym zadaniu, myślałam, że ma więcej w głowie

Ja to samo, szczęka mi opadła jak oglądałam
Ata jako jedyna napisała jakikolwiek kontynent, po Dominice spodziewałam się więcej, zresztą po Ani czy Soni też.
U Magdy i Julii się wcale nie zdziwiłam, one dbają bardziej o ilość ml w ustach, po co im podstawowa wiedza na temat jakichś tam kontynentów
shiava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-10, 20:55   #1078
mauve_lips
Rozeznanie

Łeee, myślałam, że Sonia naprawdę namiesza na tym rozdaniu

mauve_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-11, 09:26   #1079
czekooczekolada
Zakorzenienie

też myślałam, mieliśmy się "wszyscy zdziwić" jak to zapowiadał lektor a nic tam dziwnego się nie wydarzyło.

anka już dawno powinna jechać do domu, ona tylko czeka na ivana.

🤍

Stary 2020-11-11, 09:44   #1080
zakalec
Zadomowienie

Sonia mogła podejść do Adama, wtedy Łukasz wybrałby Julkę a Anka odpadłaby w końcu a tak będzie ściemniać Adama podczas gdy fizycznie ma do niego wstręt.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości