|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Nooo to trzymam kciuki ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4322 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny zpo wczorajszym przeszłam mała zalamke. Moja cierpliwość jest na wykończeniu, i w ogóle jest be, także trochę sobie odpuszczam forum. Będę was pewnie podczytywać, ale muszę jakoś dotrwać do 2.12. Obdzwoniłam kilku ginekologów wczoraj, takie badanie drożności zaczyna się od 600 zł. Wspólnie uzgodniliśmy, że poczekamy na wizytę, niech nam powie co wyszło z tych badań, które robiliśmy a później pomyślimy,co będziemy robić dalej. Póki co idę na kontrolę do endokrynologa, jutro rano sprawdzę swoje tsh i prolaktyne, tak żeby była na świeżo przed wizytą, i trzeba żyć dalej. A nóż te moje sny o szczeniakach się sprawdza i zamiast dziecka weźmiemy jeszcze jednego psa. Trzymam za was wszystkie mocno kciuki. Róbcie testy, sypcie pyłem ciążowym, a jak wrócę to pozbieram od wszystkich ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]() A kto wie czy jak teraz nie odpuścicie to nie zajdziesz ? Często tak bywa, że pary odpuszczają i „pyk” ciąża ![]() ![]() Dzień dobry! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Kruszyna ❤️❤️❤️ z Tobą
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
...
|
Kruszyna trzymam kciuki za dobre wyniki. Chociaż mam nadzieję, że tak jak u dziewczyn uda się jak zrobisz sobie chwilkę przerwy.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Dobijcie mnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cichazabka Czas edycji: 2020-11-18 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
...
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może zadzwoń jutro, a nóż się uda wpisać na wizytę jutro/pojutrze (po okuliście). Teraz takie czasu nastały, że co chwile ktoś odpada z wizyt - choroba, kwarantanna itd. - wiem bo sama przez miesiąc kwarantanny odpadłam z 3... ![]() Kurczę poszłam położyć po 20 małą do spania...i już nie wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4331 | |
...
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O masakro ale to skomplikowane ![]() Spróbuj z tą sobotą, spróbować nic nie szkodzi ![]() Dzień dobry ![]() Jak wczoraj fajnie zasnęłyśmy z młodą po 20tej, tak obudziła się po 24tej i zasnęła przed 5 ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4333 |
Raczkowanie
|
Ale tu ostatnio cichutko dziewczyny...
![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Też to zauważyłam ale ja się witam codziennie :P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Eeej, ja pierwszą ciąże bezobjawowo w ogóle. Wtedy stwierdziłam, że w ciąży mogę chodzić całe życie. Ale poród to ja już komuś chętnie oddam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
Jeju aż zatęskniłam za swoimi wizytami i „spotkaniami” z małą ![]() Kciuki za wizytę! ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4338 | |
...
|
Cytat:
Udało mi się dodzwonić do obu poradni - w jednej mogę być wcześniej, w drugiej jak się spóźnię to nic się nie stanie, dopóki to nie będą jakieś 2-3 godziny, bo i tak są mega kolejki codziennie. Może jakoś się uda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli uda się oba badania ogarnąć ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4340 | |
...
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to trzymam kciuki ![]() Ważne, że wstępnie się uda ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole mega sie ciesze Twoim szczesciem i mocno trzymam kciukaski Cytat:
my to sie czesto niepotrzebnie stresujemy ![]() hejka laski. ja dzis na 16 mam fizjo uroginekologicznego.Syna mi babcia z przedszkola odbierze. Powiem Wam ze jutro mlody jedzie na jedna noc do mojej mamy i totalnie nie moge sie doczekac, bo od sierpnia caly czas jest z nami i przyda sie nam wszystkim odpoczynek. Co prawda on juz marudzi ze na noc nie chce, ze tylko na caly dzien, ale jakos mam nadzieje ze babcia go zakreci jak juz tam u niej bedzie. moj maz dzis w pracy 24h, potem w niedziele to samo. ja mam dzis 14dc. wiec owu za rogiem i od jutra musimy wdrozyc dzialania. Wczoraj ogladalismy film dziewczyna we mgle, polecam. Odwiedzilismy tez roczna corke chrzestnej mojego synka i bylismy z prezentem, a we wtorek bylismy u znajomych, bylo super, winko, zarelko, bo obie przygotowalysmy cos dobrego. Dzieciaki sie pobawily ;-) ale dobrze ze juz weekend. nie mam specjalnie planow oczywiscie z wyjatkiem ogarniania i gotowania xD |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Też się cieszę, że już weekend, głowa trochę odpocznie od tej pracy chociaż. Ja się chyba muszę zarejestrować do lekarza, bo coś mnie pobolewa i ciągnie od kilku dni podbrzusze, jakoś dziwnie się czuje i zalewa mnie od wczoraj biel jakaś (ale „czysta” taka ![]() ![]() Dzisiaj jedziemy oglądać choinki, w tamtym roku „na nowy dom” miałam już kupić jakąś taką ekstra (bo ta co teraz mamy to metr ma i taka licha bardzo...nasza pierwsza choinka, kupiliśmy ją jak zamieszkaliśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4344 |
...
|
U mnie weekend nic nie zmienia, jeszcze tydzień siedzę w domu
![]() Cale szczęście nie odwołałam tej wizyty dzisiaj... Dużo się pogorszyło, na tyle, że kolejne badania mam w czerwcu, a normalnie terminy były na połowę grudnia 2021 dla swoich pacjentów i chyba kwiecień 2022 dla nowych. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.
Frezjan oby tak cala ciąża bez objawowo ![]() Cichazabka trzymam kciuki! Widzisz, a u mnie kazali przyjść midzy 3 a 7 dc ![]() Ogólnie od kilku dni jestem poprostu wściekła na ten popieprzony system. Raz, że tyle kasy wydalam na prywatne wizyty i nikt nie wpadł na to, żeby sprawdzić czy nie mam żadnego stanu zapalnego. A 2 kończą program Przez co mi i cichejzabce nie pomogą do końca, a dlaczego kończą? Bo się nie udał. A dlaczego się nie udał? Bo ku*** mało kto o tym wiedział ![]() ![]() Żeby tego było mało, zrobiłam tsh i prolaktyne. Znowu beznadzieja. Prolaktyna 33,7 (max norma 23,3)a tsh jeszcze niżej niż w lipcu bo 0,66 (norma 0,27 do 4,20). W poniedziałek mam endo. Jednak cały czas muszę brać tabsy. To tyle. Musiałam się 'wykrzyczeć' Werkus a który masz dc? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4346 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Cioteczki
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że ze zdjęcia popłynie dzidziowa energia i posypią się kolejne podwójne kreseczki. Powodzenia, cały czas jestem z Wami! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zadomowienie
|
Karo991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | ||
...
|
Cytat:
Rozmawiałam z pielęgniarką tam i profesor, który prowadzi poradnię, cały czas stara się dogadać ze szpitalem, żeby chociaż móc dokończyć diagnostykę u par, które zaczęły. Poradni już nie będzie, ale próbuje u prosić dyrekcję, żeby przenieść wszystkich pod endokrynologię. W sierpniu jeszcze im mówili, że poradnia na pewno zostanie. Mają poumawiane pary do końca kwietnia i będą musieli im odmówić. ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.