|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
lenka79 skrzatek24 martynka81 aniago25
Dziewczynki a raczej już Panie Drogie Zycze Wam duzo szczescia bo przychlnosc z Góry widać po pogodzie że macie Duzo miłości na codzien iiiii czekamy na relacje |
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się pochwalić,że podpisaliśmy umowę z całkiem fajnym kamerzystą
Podoba nam się to,że on nie jest sztywny,nie narzuca swojego zdania,jest otwarty na propozycje.Pokazał nam kilka czołówek,opowiedział co i jak,no i się zdecydowaliśmy
|
|
|
|
#3603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a jeszcze takie małe pytanko, gdzie mieliście robioną sesję zdjęciową i jakie pieśni ślubne grali Wam w kościele? My nie możemy się zdecydować.Podaje mój e-mail: kasienka230@buziaczek.pl
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro wywalam ze swojego podpisu linki do dat ślubów i namiarów na sale itp więc niech któraś skopiuje to do swojego podpisu
|
#3605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki
|
|
#3608 |
|
Rozeznanie
|
skopiować skopiowałam już do podpisu ale nadal nie widzę jak tu mam edytować....
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Joasia*** Czas edycji: 2008-08-30 o 18:25 Powód: pomyłka |
|
|
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
Daty ślubów w 2008r
PAŹDZIERNIK linkao 11 października *kaalinaa* 18 października, restauracja Fiesta Daty ślubów w 2009r. KWIECIEŃ Itenka 25 kwietnia, wesele Katarzynka Bogucin MAJ pokropce 9 maja godz. 15, Katedra, wesele w Dworze Anna Diamante 16 maja godz. 15.00, Bazylika św. Anny, wesele klub Havana w Lubartowie Klementyna1 16 maja godz. 15.15, par. św. Rodziny, wesele w sali Jaśmin w Niedrzwicy Kościelnej Asiulak 23 maja, Fara Kazimierz Dolny, wesele w Dworze Lwowskim CZERWIEC ewelinka3f 6 czerwca MAGiALENA 6 czerwca khirali 13-14 czerwca godz. 17.00 parafia NMP Matki Kościoła w Świdniku, wesele Zajazd "Złota Podkowa" w Świdniku Miira 20 czerwca, wesele w Dworze Anna madzia66 27 czerwca godz. 16 LIPIEC korzel 4 lipca, ślub w Konopnicy, wesele Zajazd Kmicic edytka27101982 4 lipca 2009 Piotrowice godz.16.00, wesele Bistro Podolanka Bogucin malemalenstwo 4 lipca godz.16, parafia Dobrego Pasterza w Lublinie, wesele Zajazd Gościnny w Lublinie Janulla 18 lipca godz. 16 Kama24 18 lipca Amira_2007 25 lipca, Zajazd Kmicic Gosiczek 25 lipca Marianna 54 25 lipca, Sala bankietowa w Dysie SIERPIEŃ kasia0706 1 sierpnia godz. 16, parafia św. Antoniego, Sala Bankietowa w Dysie Joasia*** 8 sierpnia godz. 16, wesele w Hotelu Korona karolada 8 sierpnia godz. 17 kościół św. Antoniego, wesele w Akropolu AgneseW 8 sierpnia MoniaFT 22 sierpnia Dwór Lwowski Bogucin Ladyinred85 22 sierpnia Wesele w Notabene w Świdniku egwene6 29 sierpnia delsebastian 29 sierpnia, wesele w Dworze Anna WRZESIEŃ madziam15 12 września godz. 16 madzikownia 19 września maria28 19 września godz. 15 u Dominikanów, wesele w Akropolu iwonka861 26 września, Dom weselny Ola PAŹDZIERNIK marteczka266 3 października, Impuls w Świdniku calinkinia 3 października Daty ślubów w 2010r. SIERPIEŃ ana_01 14 sierpnia, sala bankietowa w Dysie Onaella 14 sierpnia, Kościół św. Rodziny, wesele w Szalonym Kogucie tancerka212 21 sierpnia LISTA MAILOWA: (adresy oczywiście bez spacji) żonki 2007 *kasieńka* -> basse7 @ wp.pl agusiagr -> agusiagr @ wp.pl Alusia -> alusia200 @ op.pl anadun -> annna123 @ op.pl annabel_lee -> annabel @ poczta.onet.pl Andzia27 -> aneta-lotek @ wp.pl Anet2007 -> anet49 @ orange.pl Anex -> elgoog @ gazeta.pl anuś800 -> annaszymczak1 @op.pl aurelia-aurita -> aurelia-aurita @ tlen.pl bandola18 -> bandola @ op.pl Beata Marcina -> beateczka @ op.pl brunetka2000 -> ka_siaka @ wp.pl Brzuszek -> kitydo @ poczta.onet.pl Eemila -> eemila1 @ op.pl Frecia_28 -> orbit5 @ poczta.fm gabi0711 -> gabi0711 @ wp.pl Jagnabe -> kreciapa @ wp.pl Jodie -> kozlowska_katarzyna @ o2.pl Jolinek -> jackyrudy @ op.pl justyś81 -> justakam7 @ poczta.onet.pl Kasiakkk -> kasiakkk1 @ wp.pl lalunia 105 -> 20079 @ wp.pl lenka -> malenkajalenka @ gazeta.pl magdulec -> magdulec @ poczta.fm martuko -> on.na @ gazeta.pl megiwu -> megiwu @ wp.pl mila25 -> lobo25 @ gazeta.pl milly -> Nina-78 @ wp.pl, milly07 @ wp.pl Neiti -> neiti1 @ o2.pl Nicky1981 -> madziara_b @ op.pl nicedream -> jeczydusza @ wp.pl olahola -> olahop @ poczta.fm paticzka -> gabrysia53 @ wp.pl pola m -> pauliner @ interia.pl ruda 3d -> ruda3d @ wp.pl Rudalbn -> rudalbn @ o2.pl sija -> sija @ enterpol.pl Silvershine -> silvershine @ poczta.fm Smarti_ter -> Smarti_ter @ interia.pl Sonia11 -> kornixsc @ interia.pl szczęśliwa_82 -> ashanti13 @wp.pl tola 3804 -> tola3804 @ epf.pl, tola3804 @ gazeta.pl wiolkaslonko -> wiolkaslonko @ gmail.com Wojtusia -> anka2 @ interia.pl żonki 2008 calva -> calva @ o2.pl Cannabis84 -> dzastinka031 @ wp.pl katey -> kasiula515 @ wp.pl katia0117 -> california1987 @ o2.pl Malpka -> schwester @ buziaczek.pl miss.hot -> miss.hot @ poczta.fm Natalia*79 -> natalia_panczak @ poczta.onet.pl niebieska.lwica -> niebieska.lwica @ gazeta.pl sade -> sade_1 @ o2.pl selka -> agnieszka-ruta @ wp.pl skrzatek24 -> schimmer @ interia.pl Sylwia_84 -> wosiaksylwia84 @ o2.pl sylwunia_p -> sylwuniap @ gmail.com tygrysiak -> paula @ wyspa.org indygo -> indygo79 @ poczta.fm Gosiaczek 82 -> malgusa @ wp.pl Panny Młode 2009 *kaalinaa* kaalina-a @ o2.pl AgneseW -> agnesew @ gmail.com ana_01 -> ana_01 @ wp.pl Itenka -> aneti_g @ op.pl Joasia*** -> joasia_j @ wp.pl karolinka.f -> karolinaf @ poczta.onet.pl khirali -> khirali @ tlen.pl korzel -> korzel @ gmail.com kruszynki kruszynka -> samurajka7 @ wp.pl madzikownia -> madzikownia @ wp.pl MAGiALENA -> em_jot_es @ wp.pl maria28 -> maria1980 @ amorki.pl monik1984 -> monia.olka @ wp.pl Jeśli ktoś chce coś dodać/zmienić proszę o info na PW [/quote]
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Joasia*** Czas edycji: 2008-10-10 o 20:33 |
|
|
|
#3610 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam ślub 6.6.2009r Można mnie dopisać do tej listy?
|
|
|
|
#3611 |
|
Rozeznanie
|
Asiu, to teraz zrób sobie w opisie linka do tego posta wyżej
![]() ![]() może się uda ![]() możesz też po eksperymentować u mnie, bo mój nick sie powtarza w linijce wyżej.. i dodaj moją knajpę weselną:P Bistro Podolanka Bogucin
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
Dzięwczyny, czy macie jakieś namiary na firme przewozową, wynajem autokarów na przewóz gości z kościoła do restauracji??
|
|
#3613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mpk.lublin.pl ciekawe czy dziś w Dworku Graffa mają fajerwerki bo oglądam z balkonu, a że dziś samotny wieczór to przydałoby się coś na rozweselenie
|
|
#3614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3617 |
|
Przyczajenie
|
Hejka wszystkie przyszłe i obecne już żonki, chciałam umiescić tu jedną swoją uwagę - bardziej kierowaną do tych przyszłych... Ja ślub brałam niedawno i wszystko było jak z bajki, cudnie, we wspaniałym miejscu - Karczma Bida w |Bogucinie - jedzenie miodzio a obsługa - dwoiła się i troiła aby zadowolić wszystkich gosci - usługa pierwsza klasa - gorąco polecam - organizują tam wesela od 90 do chyba 140 osób, tzn można na mniej ale trzeba zapłacić za min 90 osób (ale to nie problem gdyż wlicza się w to zespół, kamerzysta, fotograf itp). Każda przyszła Panna Młoda, która zastanawia się nad wybraniem lokalu - powinna uwzględnić ten lokal w swoich poszukiwaniach
Chciałam też wspomnieć o tym, że jedna sytuacja omal nie zepsóła mojego jedynego w życiu przyjęcia weselnego. Mianowicie miałam problem z suknią zakupioną w salonie Lisa Ferrera w Galerii Orkana w Lublinie - około godz 23.00 pękł mi zamek w sukni i spędziłam 2 godziny z własnego wesela na jeżdżeniu po Lublinie w celu znalezienia krawcowej - w koncu sie udało i zostałam "zeszyta" ale kosztowało mnie to nie tylko stres ale również dodatkowy wydatek za transport... Pomijając ten fakt starałam się jednak nadal cieszyć tym wydażeniem. Miałam tylko jeden problem, w poniedziałek miałam umówione zdjęcia w plenerze z fotografem - którego polecać chyba nie muszę - Artur Zomer - REWELACJA!!! ale wracając do sukni - w zw ze zdjęciami w niedziele rano musiałam wstać i pojechałam do salony zgłosić reklamację - przyjęła mnie i męża miła pani i powiedziała, ze suknia rano w godzinę zostanie naprawiona. W poniedziałek o 10 rano zadzwoniła do mnie krawcowa i poinformowała, że zrobi to najwczesniej za tydz i że muszę za to zapłacić. Powiedziałysmy sobie pare słów i byłam znowu w drodze do salonu. W salonie nadal mi mówiono to samo - nikt nie chciał mi pomóc a menadżer - wysoki, młody Pan - miał chyba wygórowane mniemanie o sobie, gdyż myślał że powtarzając to samo zdanie 25 razy zbędzie mnie i pójdę sobie. Ale tak się nie stało - pan menadżer nie wykazywał nawet krzty dobrej woli w udzieleniu pomocy, gdyż była to nagła sytuacja - jedyne co mi powtarzał to że ta Pani co mi w niedzielę powiedziała ze suknia zostanie naprawiona nie powinna była mi tego powiedziec - cóż niekompetencja pracowników firmy Lisa Ferrera nie jest problemem jej klientów - dodam że suknia kosztowała dużo i wg prawa polskiego jak i unijnego jest objęta gwarancją... Dopiero gdy oznajmiłam, że zamierzam skorzystać z praw przysługujących mi jako konsumentowi oraz z praw wynikających z kodeksu cywilnego, wtedy jedna z Pań zaoferowała mi zeszycie na zdjęcia a po zdjęciach powrót w celu złożenia rekamacji. Krótkie podsumowanie: Suknia piękna (ale daleko jej do nawyższej jakości - jak to jest napisane w umowie, którą podpisałam kupując od nich tę suknię) ale jest to produkt niezgodny z umową. Panie w sklepie były miłe ale gdy przyszłam z reklamacją to rozmawiałam głownie z menadżerem, który niestety miły nie był i nie zależało mu na tym aby klientka była zadowolona, dla niego najważniejsze było to jak wymigać się z tego co powiedziała mi Pani w niedzielę - NIE POLECAM, WRĘCZ PRZESTRZEGAM PRZED SALONEM LISA FERRERA W LUBLINIE (może te w innych miastach są bardziej kompetętne) Pozdrawiam |
|
|
|
#3618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pojechaliśmy którejś niedzieli na obiad z Tż i jego siostrą. Tż i jego siostra zamówili sałatki z jakiegoś menu typu "szef poleca", do sałatki w zestawie było pieczywo czosnkowe. Kelner przyniósł na początek to pieczywo- dwie grzanki wielkości zapiekanek, a następnie te sałatki- porcja jak dla 3 osób, w sumie Bida z tego jest znana, że dają duże porcje, ale nie o to się rozchodzi. Sałatki wyglądały niezbyt apetycznie, wędlina była nieświeża- miała już taki białawy nalot... Ale to co się stało później... Siostra Tż wzięła do ręki tą grzankę no i przez przypadek zajrzała pod spód a tam-nie uwierzycie dziewczyny-pleśń!!! Wielkie obrzydliwe zielone wykwity pleśni!!! Odechciało nam się wszystkim jeść, zawołaliśmy kelnera pokazaliśmy co dostaliśmy a on na to, że zawoła "menadżera". Przyszedł do nas młody chłopaczek no i zaczął nas urabiać, że on nie ma pojęcia jak to się mogło stać i takie tam, no i że zwróci nam pieniądze. Tż i jego siostra oddali te sałatki a ja tam jeszcze coś podłubałam, ale przeszedł mi cały głód po takiej sytuacji. Owszem oddali nam pieniądze za jedną sałatkę, pozostawię to bez komentarza. Dodam jeszcze, że ta pleśń na tych grzankach była już taka kilkudniowa (wiem coś o tym, miałam mikrobiologię na studiach) więc to nie był przypadek, nie muszę chyba dodawać, że całe pieczywo czy inna żywność, która była razem z tymi grzankami przechwywana też była skażona.Tak więc od tamtej pory Bidę omijamy szerokim łukiem i wszystkim opowiadamy naszą historię dla przestrogi, bo to na pewno nie był pojedynczy incydent. Nigdy nic tam nie zjem a organizacji wesela w tym miejscu radzę zapomnieć.
|
|
|
#3619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3620 |
|
Raczkowanie
|
To ja też wyraże swoją opinię co do karczmy Bida. Tzn na jedzenie nigdy tam nie narzekałam, widocznie nie spotkałam sie z przypadkiem nieświeżego jedzenia (albo tego nie zauważyłam)
Na jedzonko jeździć tam czasami będę.Co do Karczmy Bida na wesele.. Moi rodzice byli rok temu tam na weselu... jeśli chodzi o jedzenie, wystrój, obsługę wszystko było na jak najlepszym poziome, ale jeśli chodzi o miejsce do tańczenia.. to porażka. Podłoga to tzw "kocie łby" Na tym wogóle się nie dało tańczyć... Są tam 2 piętra, ale przecież 2 piętro (gdzie podłoga jest z desek) jest bardzo małe i wesela są organizowane na dole... Więc to chyba też trzeba wziąć pod uwagę jeśli ktoś planuje tam wesele.. |
|
|
|
#3621 |
|
Przyczajenie
|
To prawda, podłoga też mnie przerażała ale gdy się przyjżałam uważnie to część "taneczna" nie ma takich kocich łbów jak część na której są stoły. Parkiet u nas na weselu był pełny do białego rana, ja sama na szpilkach (co bardzo rzadko mi się zdaża) nie usiadłam na chwilę (z wyłączeniem tych 2 godzin kiedy to po całym Lbl jeździłam naprawiać suknię). Co do jedzenia podczas przyjęcia weselnego - wszystko było bardzo świerze, do dziś nie słyszałam aby nasi goście się skarżyli - a uwierzcie mi, moja rodzina, gdy coś jest nie tak, w życiu nie pozostawi suchej nitki na "winnym". Jedzenia było dużo aczkolwiek porcje na przyjęciu nie są takie duże jak podczas zwykłego obiadku w Bidzie... Byliśmy tam też ze znajomymi kilka razy wcześniej na obiedzie i nigdy nie mieliśmy problemu ze świerzością posiłków - wszystko było bardzo świerze i bardzo smaczne - i to nie to, że ja tego nie widziałam - nie muszę czegoś widzieć - mam problemy z żołądkiem i jeśli coś jest nie tak z jedzeniem to wiem o tym zalednie po kilku machnięciach łyżką - oczywiście Doro22_10 nie twierdzę, że Tobie się to nie przytrafiło - wiem, że w tego typu lokalach różne rzeczy mogą się zdażyć. Chcę tylko powiedzieć, że przyjęcie było suuuuuuper
wszyscy goście do dziś wychwalają mi obsługę z Bidy i nikt na nic nie narzekał - gdyby tylko nie ta suknia - Dziewczyny, nie kupujcie w Lisa Ferrera - choć mają ładne suknie i przed kupnem wszyscy będą dla Was super mili - w końcu zostawia się tam grube pieniądze - to w razie przykrej sytuacji jak moja - oby to żadnej z Was się nie przytrafiło - będziecie mieć problemy z nimi i zszargane nerwy...pozdrawiam |
|
|
|
#3622 |
|
Rozeznanie
|
Co do Bidy, byliśmy tam na weselu we wrześniu 2004, więc baaardzo dawno temu, ale mogę powiedzieć że jedzenie było rewelacyjne i nie do przejedzenia, co do miejsca do tańczenia to kapela przygrywała właśnie tam koło tych kocich łbów jednak wszyscy tańczyli na górze na tym podeście drewnianym...
Nie jeżdze do bidy często, jednak nigdy nie trafiłam na złe jedzonko, jednak moi rodzice wspominali że jak oni byli z moim wujkiem to niestety dużo dań im podali zimnych...a za powtórne podanie ciepłego doliczyli dodatkową porcję...wrrrr
|
#3623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A orietujesz się ile kosztują fajerwerki, mój brat chciał mi zamówić. Szukałam na allegro to najtansze 1000 zł
|
|
|
#3624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chcesz firmę wynająć z fajerwerkami to polecę Ci firmę z Chełma http://www.slubadriana.pl/ tylko z nimi mialam osobisty kontakt, zrobią CI pokaz w zaleznosci od czasu i petadr, zadzwoń i zapytaj, niestety 1000zł to teraz normalka za pokaz weselny, ale zawsze trzeba negocjowac...
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Daisy_80;8832110]To ja też wyraże swoją opinię co do karczmy Bida. Tzn na jedzenie nigdy tam nie narzekałam, widocznie nie spotkałam sie z przypadkiem nieświeżego jedzenia (albo tego nie zauważyłam)
Na jedzonko jeździć tam czasami będę.Ja też sie jeszcze nie naciełam na Bidę.Co prwda nie jeżdżę tam zbyt często ale zarówno do jedzenia jaki i obsługi nie mam zastrzeżeń. |
|
|
|
#3626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do sesji to mieliśmy za lublinem w strone lubartowa, na łakach w lesie i przy torach kolejowych! a co do pieśni ślubnych to jak orzekł nasz ksiądz proboszcz "mieliśmy troszkę nie liturgicznie ale ślub był wazny" tzn na wejście mieliśmy zagrany nasz kawałek Beaty Bartelik "Sena na pogodne dni" , podczas komunii tylko Ave Maria (choć to pieśń Maryjna) ale było stworzone ze skrzypek, trabki, gitary i organów, więc efekt powalajacy, no i na wyjście Marsz Mendelsona! w trakcie mszy wszystkie przyśpiewki były na gitarze i skrzypcach przy akompaniamencie organów! No i jeszcze po wyjsciu z Kościoła trąbka |
|
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie uwierzycie co się stało!!!
Zostałam bez makijazystki.Od kwietnia byłam umówiona z dziewczyną,od jakiegoś czasu widziałam jej opis na gg,że jest w Niemczech.No to uznałam,że sie do niej odezwę i upewnie.A ta mi jakby nigdy nic,ze sory że tak późno ale ma robote w Niemczech do końca września i jej nie będzie...Bo zaraz mnie krew zaleje chyba,nie zostało już nic jak tylko ;( i to właśnię uczynie...
![]() Edytowane przez AgaOp Czas edycji: 2008-09-02 o 00:46 |
|
|
|
#3628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może uda ci się znaleźć jeszcze kogoś wolnego? na wizażu znalazłam cos takiego: (mam nadzieje ze to nie ta )Aleksandra Szymanek dyplomowana wizażystka Lublin Mój numer kontaktowy: 509 504 200 szyman8@o2.pl http://www.flickr.com/photos/aszymanek/ Dyplomowana wizażystka oferuje usługi z zakresu makijażu dziennego, wieczorowego, ślubnego, fantazyjnego, itd. Zapraszam serdecznie! Koszt makijazu dziennego 35 zł Koszt makijażu wieczorowego 50 zł Koszt makijażu ślubnego 100 zł (z próbą) Istnieje możliwość dojazdu do klientek na terenie Lublina. Pracuje na kosmetykach dobrej jakości co nie oznacza iz tylko na tych z najwyższej półki. Guerlain,Estee Lauder,Lancome,Givenchy, Revlon, Isadora, Gosh, Bourjois,Sephora Kosmetyki profesjonalne: Kryolan i jeszcze: PROFESJONALNY WIZAŻ, MARKOWE KOSMETYKI – Edyta Błaszczak Informacje tel: 0-692-398-768 no i ta Pani: PROFESJONALNY MAKIJAŻ/ZAWODOWA WIZAŻYSTKA EWA KAZNOWSKA-FLIS tel: (0)502-359-914 e-mail: newam @ wp.pl i pamietam ze miss.hot miała fajna makijażystke, kiedyś podawała linka to spojrzałam na stronke, bardzo mi się podobały dzieła tej pani ale nie pamietam jak sie nazywala
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Joasia*** Czas edycji: 2008-08-31 o 19:53 Powód: dopiski |
|
|
|
|
#3629 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe co tam u skrzatka, czy podobalo jej sie wesele w Oli?
jestem bardzo ciekawa jak bylo wiec - skrzatku wracaj i opowiadaj!
|
|
#3630 |
|
Rozeznanie
|
no i jeszcze znalazłam tutaj:
http://www.makijaz.lublin.pl/
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

Zycze Wam duzo szczescia bo przychlnosc z Góry widać po pogodzie że macie 

, a jeszcze takie małe pytanko, gdzie mieliście robioną sesję zdjęciową i jakie pieśni ślubne grali Wam w kościele? My nie możemy się zdecydować.

za 4 dni 

Pojechaliśmy którejś niedzieli na obiad z Tż i jego siostrą. Tż i jego siostra zamówili sałatki z jakiegoś menu typu "szef poleca", do sałatki w zestawie było pieczywo czosnkowe. Kelner przyniósł na początek to pieczywo- dwie grzanki wielkości zapiekanek, a następnie te sałatki- porcja jak dla 3 osób, w sumie Bida z tego jest znana, że dają duże porcje, ale nie o to się rozchodzi. Sałatki wyglądały niezbyt apetycznie, wędlina była nieświeża- miała już taki białawy nalot... Ale to co się stało później... Siostra Tż wzięła do ręki tą grzankę no i przez przypadek zajrzała pod spód a tam-nie uwierzycie dziewczyny-pleśń!!!
to jak orzekł nasz ksiądz proboszcz "mieliśmy troszkę nie liturgicznie ale ślub był wazny" tzn na wejście mieliśmy zagrany nasz kawałek Beaty Bartelik "Sena na pogodne dni" , podczas komunii tylko Ave Maria (choć to pieśń Maryjna) ale było stworzone ze skrzypek, trabki, gitary i organów, więc efekt powalajacy, no i na wyjście Marsz Mendelsona! w trakcie mszy wszystkie przyśpiewki były na gitarze i skrzypcach przy akompaniamencie organów! No i jeszcze po wyjsciu z Kościoła trąbka