Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-31, 15:06   #2641
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Hej kochane

My z mężulem byliśmy dziś na zakupkach i porwałam jeszcze jedną paczkę huggisów dla malutkiej, tak mi się spodobały, że hihihi pewnie wyrośnie z tych pampków dwójek a ja będę na huggisach, chociaż może jeszcze uda się zużyć i pampki. Zgadnijcie ile w Auchan chcą za mega pakę huggisów? Zdrowo ich popieściło!!! 69,99 zł!!! Dobrze, że sprawdziliśmy z małżonem na czytniku, w tesco za te same daliśmy niecałe 43 zł.

Poza tym w tesco nie mają wcale bebilonu ha 1, w auchan wzięliśmy ostatnie dwie puszki. Dobrze, że w Cerfurze były to wpakowaliśmy 6 sztuk, zostawiając na półce dwie. Normalnie armagedon, żeby problem z mlekiem był!

Judi super, że synek Twojej siostry może skorzystać z Twojego mleczka Mam nadzieję, że Tymusiowi też będzie można jeszcze jakoś ulżyć.Kochana i gratulacje z perfumiarskiego zakupu Ja ostatnio namiętnie zlewam się Envy me, ogromnie mi podeszły, chociaż kiedy stwierdziłam, że są zwyczajne i wcale ich nie chcę. Teraz super na mnie pachną, może to kwestia hormonów

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 16:04   #2642
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Kurzosławko Nastusia jest przepiękna, ślicznie razem wyglądacie
Zgadzam sie w 100%

Kasiuniu no nie wierze...Bylam ostatnio w tesco i nie bylo huggisów i w e.leclerku kupilam za 69.90 no ładnie przepłaciłam
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 16:13   #2643
jowisz
Zakorzenienie

wczoraj Iga spała i spała, dziś nie śpi wcale na cały dzień może uzbiera się z 1,5 godziny krótkich drzemek. wróżę mega ryk za jakąś godzinę, i nie dotrwanie do normalnej godziny kąpieli (20sta).
nawet na spacerze oka nie zmrużyła tylko kwękała.
Kasiu super ciuszki
i śliczna Anastazja

Aniu Piterek ledwie dzień młodszy ale jego waga urodzeniowa jednak troszkę niższa więc pewnie stąd ta różnica na tę chwilę
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 16:23   #2644
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Jowiszku, mnie to nie przeszkadza przynajmniej moge go jeszcze ponosic i sie tak nie meczyc

zapakowalam piterka w spiworek, super wyglada taki kurdupelek w takim duzym spiworku ale przynajmniej jest mu cieplo i nie daje sobie kocyka na twarz

w ogole to jak mu dam w reke grzechotke to wklada ja do buzi, odkryl ze ma jezorek i go wywala co jakis czas, wpycha piastki do ust badz jak lezy na brzuszku i cwiczy grzbiet to smakuje doslownie wszystko co ma pod reka.

Dzis z ojcem prowadzil sobie z 10 min gadke, Rafal mowil ze widzial po nim jak otwiera buzie by cos powiedziec i gdy mu mowil aguuu to jak mu sie udalo to odpowiadal a po wszystkim to mial goracawa czaszke, pewnie mu sie zgrzała z intensywnego myslenia

Teraz moje dziecko odkrylo lampe i wpatrzony w nia jak w obrazek

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 16:42   #2645
marticia
Zakorzenienie

Anisiu czy jak karmisz Piotrusia to tylko z jednej piersi czy dajesz mu tez z drugiej? bo ja zaczelam miec watpliwosci, czy jak zje z jednej w 15 min. to czy mu wystarcza. mam juz 4 noc z rzedu nieprzespana i budzi sie co godzine i chce jadulkac... a mi zaczelo pokarmu nie starczac w takim tempie.. no i wyc mi sie chce, bo dlaczego sie wybudza tak szybko???

Dziewczynki ja tez bylam zachwycona huggisami, ale zauwazylam, ze szybko odparzenia sie w nich robia jak kupka w nocy troche dluzej polezy, wiec moze wroce do pampkow
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 17:13   #2646
anka1900
Zakorzenienie

Smile Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

wlasnie wrocilismy z obiadku w podmiejskiej spelunce
http://www.krezniczanka.pl/html/
byl przepyszny pstrag smazony i frytki oraz surowka, mniam, no i Mikolaj tak sobie spokojniutko spal i spal przy odglosie szumu rzeczki
w domku bedzie konsumpcja swiezo wedzonego halibuta oraz lososia, ale paaaaachnie jakbym nad morzem byla
potem byl spacer nad zalewem lubelskim, oraz obserwacja mistrzostw w skokach narciarstwa wodnego, a teraz Miki wcina podwieczorek z cyca
ps. Anisiu moj Miki od kilku dni strasznie wpycha piastki do buzi, nawet jak nie jest glodny, nie mam pojecia co to moze oznaczac
ps,2 dla mam maluszkow z szerokopieluszkowaniem, znalazlam oferte na allegro
http://www.allegro.pl/item421104954_...niemowlat.html
Stary 2008-08-31, 17:44   #2647
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Anisiu czy jak karmisz Piotrusia to tylko z jednej piersi czy dajesz mu tez z drugiej? bo ja zaczelam miec watpliwosci, czy jak zje z jednej w 15 min. to czy mu wystarcza. mam juz 4 noc z rzedu nieprzespana i budzi sie co godzine i chce jadulkac... a mi zaczelo pokarmu nie starczac w takim tempie.. no i wyc mi sie chce, bo dlaczego sie wybudza tak szybko??
Marti, karmie go naprzemiennie z obu piersi (raz je z jednej a po 2h z drugiej), by nie dopuscic do nadmiernej dysproporcji miedzy nimi, choc i tak lewa jest mniejsza od prawej. Teraz sa w miare rowne. Mario najprawdopodobnie ma kryzysik i szybko sie rozwija stad potrzebuje wiecej pokarmu, dawaj mu cycusia ilekroc chce, pokarmu masz napewno wystarczajaco, w przerwach duzo pij i jedz (mnie laktacje mocno pobudza jadanie bananow) pij herbatki laktacyjne, a dzien pozniej bedziesz miala nawal pokarmu. Jak zada wiecej pokarmu to wez go do lozka i niech spi przy tobie, podczas karmienia zawsze sobie pospisz deko. Ja tak robie i leniuchuje z nim do poludnia nawet. Ten kryzys minal pare dni pozniej i znow jest normalnie, posilki co 2h wiec i tak w miare czesto.

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
ps. Anisiu moj Miki od kilku dni strasznie wpycha piastki do buzi, nawet jak nie jest glodny, nie mam pojecia co to moze oznaczac
Aniu, to tylko kolejny etap w rozwoju dziecka, podobnie pokazanie sie sliny czy łez mozliwe tez ze zaczynaja swedziec go dziąsełka, niektore dzieci w 3 miesiacu potrafią już ząbkować, wiec jesli u was w rodzinie byly takie przypadki to kto wie.. u nas zabkowanie bylo w obrebie 1 roku zycia dziecka, zazwyczaj pojawialy sie ząbki na roczek wiec ciekawam jak bedzie z Piterkiem

It is what it is

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-31, 17:51   #2648
anka1900
Zakorzenienie

dzieki Anisia za wskazowki, lezki juz tez mu sie pokazuja jak sobie zalosnie za cycem placze
a co do dysproporcji biustu, to u mnie zauwazam, ze prawa jest wieksza od lewej, nawet po oproznieniu, ale u mnie to rodzinne bo moja mamus tez tak ma
Stary 2008-08-31, 17:58   #2649
marticia
Zakorzenienie

Malgosiu ale Nastka jest slicznosci po prostu!!! mam nadzieje, ze w koncu sie wykupkuje. I az wierzyc mis ie nie chce, ze ona juz gaworzy, moj Marys to dopiero zaczyna gebe rozdziawiac))

Anka ja tez patrzec na siebie nie moge, bo caly czas w konskim ogonie chodze i dopiero jak tesciowka troche go wezmie do siebie to moge doprowadzic sie do porzadku...a ona idzie od jutra do pracy i bedzie tragedia..chyba sobie tez karuzelke kupie, bo mieli mi w prezencie znajomi kupic a znajomych ni widu ni slychu

Anisiu mowisz ze to kryzys i ze on minie?? oj mam nadzieje, bo az nie moge patrzec jak on sie meczy bo nie spi. A w nocy jak go karmisz na lezaco to bierzesz go do odbicia? u mie tez jedna piers wieksza od drugiej, ale z pokarmem nie mialam problemow, bo i pije jakies 4 l na dzien i jem duzo i roznie (mnostwo ryb i takich tam). Jednak jak sie przestawil na czeste karmienie to nie nadazam a i myslalam, ze przez to brzuszko go boli, ale widze, ze po prsotu nie dojada. Ok, wiec dzis w nocy mezus musi skoczyc do innego wyrka i przeczekac kryzys

Judi jakie to szczescie, ze mozesz w jakis sposob wykorzystac swoj pokarm.. daj koniecznie znac jak tam wizyta u neurologa choc jestem pewna, ze nic Tymciowi nei jest..Kiedys pisalam Ci o mojej siostrze - byla tylko troche nadpobudliwa i jedyne co lekarz powiedzial to to, zeby traktowac ja normlanie (miala juz 2 latka i wykorzystywala cwaniara to ze kazdy sie nad nia litowal)
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 18:06   #2650
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Malgosiu ale Nastka jest slicznosci po prostu!!! mam nadzieje, ze w koncu sie wykupkuje. I az wierzyc mis ie nie chce, ze ona juz gaworzy, moj Marys to dopiero zaczyna gebe rozdziawiac))

Anka ja tez patrzec na siebie nie moge, bo caly czas w konskim ogonie chodze i dopiero jak tesciowka troche go wezmie do siebie to moge doprowadzic sie do porzadku...a ona idzie od jutra do pracy i bedzie tragedia..chyba sobie tez karuzelke kupie, bo mieli mi w prezencie znajomi kupic a znajomych ni widu ni slychu

Anisiu mowisz ze to kryzys i ze on minie?? oj mam nadzieje, bo az nie moge patrzec jak on sie meczy bo nie spi. A w nocy jak go karmisz na lezaco to bierzesz go do odbicia? u mie tez jedna piers wieksza od drugiej, ale z pokarmem nie mialam problemow, bo i pije jakies 4 l na dzien i jem duzo i roznie (mnostwo ryb i takich tam). Jednak jak sie przestawil na czeste karmienie to nie nadazam a i myslalam, ze przez to brzuszko go boli, ale widze, ze po prsotu nie dojada. Ok, wiec dzis w nocy mezus musi skoczyc do innego wyrka i przeczekac kryzys

Judi jakie to szczescie, ze mozesz w jakis sposob wykorzystac swoj pokarm.. daj koniecznie znac jak tam wizyta u neurologa choc jestem pewna, ze nic Tymciowi nei jest..Kiedys pisalam Ci o mojej siostrze - byla tylko troche nadpobudliwa i jedyne co lekarz powiedzial to to, zeby traktowac ja normlanie (miala juz 2 latka i wykorzystywala cwaniara to ze kazdy sie nad nia litowal)
Ile ma Mario tygodni? karmie go na lezaco brzuszek do brzuszka, zasypia przy cysiu, wiec do odbicia brany nie jest, bo nie pije wtedy lapczywie i nie lyka powietrza, w ciagu dnia jest odbijany bo pije gdy jest mocno swiadomy otoczenia, a w nocy to zawsze ma zamkniete oczka jak podaje mu piers.. Moj TZ tez idzie na kanape spac, tlumaczy ze chodzi do pracy i musi sie wyspac, a ze mamy duuuuze mieszkanie to spiac 2 pokoje dalej malego po prostu nie slyszy. Cwaniak!

It is what it is

Stary 2008-08-31, 18:10   #2651
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
dzieki Anisia za wskazowki, lezki juz tez mu sie pokazuja jak sobie zalosnie za cycem placze
a co do dysproporcji biustu, to u mnie zauwazam, ze prawa jest wieksza od lewej, nawet po oproznieniu, ale u mnie to rodzinne bo moja mamus tez tak ma
u nas dysproporcja cycusiow tez jest rodzinna, a wkurza mnie to bo przed ciaza to bylo to dosyc mocno widoczne i wkurzalam sie jak kupowalam biustonosze bez push-upow

It is what it is

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-31, 18:16   #2652
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
u nas dysproporcja cycusiow tez jest rodzinna, a wkurza mnie to bo przed ciaza to bylo to dosyc mocno widoczne i wkurzalam sie jak kupowalam biustonosze bez push-upow
ja tam słyszałam ze kazda kobita ma jedna mniejsza pierś
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 18:19   #2653
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
wlasnie wrocilismy z obiadku w podmiejskiej spelunce
http://www.krezniczanka.pl/html/
byl przepyszny pstrag smazony i frytki oraz surowka, mniam, no i Mikolaj tak sobie spokojniutko spal i spal przy odglosie szumu rzeczki
w domku bedzie konsumpcja swiezo wedzonego halibuta oraz lososia, ale paaaaachnie jakbym nad morzem byla
potem byl spacer nad zalewem lubelskim, oraz obserwacja mistrzostw w skokach narciarstwa wodnego, a teraz Miki wcina podwieczorek z cyca
ps,2 dla mam maluszkow z szerokopieluszkowaniem, znalazlam oferte na allegro
http://www.allegro.pl/item421104954_...niemowlat.html

Ania powiem ci ze Lenka ma pierwszego ząbka a lekarka mówiła ze to przebarwienie ale to ząb bo juz czuc i widac a drugi obok sie przewija a ostatnio tez wkłada często piąstki do buzi i palce chociaż nie jest głodna moze Mikiemu tez cos wyrosnie
Lena jest szybsza od swojej cioci ktora pierwszego zabka miała w 3 i pół miesiącu życia
Stary 2008-08-31, 18:20   #2654
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez rusalka Pokaż wiadomość
ponoc minus silikonowe landrynki

It is what it is

Stary 2008-08-31, 18:21   #2655
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Ania powiem ci ze Lenka ma pierwszego ząbka a lekarka mówiła ze to przebarwienie ale to ząb bo juz czuc i widac a drugi obok sie przewija a ostatnio tez wkłada często piąstki do buzi i palce chociaż nie jest głodna moze Mikiemu tez cos wyrosnie
Lena jest szybsza od swojej cioci ktora pierwszego zabka miała w 3 i pół miesiącu życia
o kurka!!! to gratuluje slyszalam ze zabkowanie to masakra dla dziecka i jego samopoczucia... a jak twoje piersi wiedzac ze zabek tam sie czai?

It is what it is

Stary 2008-08-31, 18:27   #2656
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
o kurka!!! to gratuluje slyszalam ze zabkowanie to masakra dla dziecka i jego samopoczucia... a jak twoje piersi wiedzac ze zabek tam sie czai?
Dzięki
narazie ok zobaczymy co będzie dalej , mała marudna trochę jest ale najgorzej było 3 tyg temu jak dopiero było ledwo widac pewnie wtedy sie przbijał no i kupke ma wodnista a przy ząbkowaniu takie się zdarzają muszę ją obserwować byle takie nie były za często
Stary 2008-08-31, 18:29   #2657
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
ponoc minus silikonowe landrynki
he he no ponoć
Stary 2008-08-31, 19:21   #2658
Ando
Rozeznanie

Hej dziewczyny. Mam problem maly - moja Idka od miesiaca (czyli prawie od poczatku) nie zrobila sama kupy... dzis 3 doba od ostatniej z czopkiem... juz nie wiem co robic... Ma sie meczyc az wymeczy sama, czy jak...? Ide w tym tyg do lekarz, ale czy cos sie da wymyslec?
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 20:09   #2659
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Jowiszku, mnie to nie przeszkadza przynajmniej moge go jeszcze ponosic i sie tak nie meczyc
no właśnie, ja się już męczę poza tym jak noszę ją w pionie - a tak jest właściwie zawsze, to gniecie mi prawego cycka mocno co pewnie nie sprzyja napływaniu mleka

Cytat:
też mi się tak zdaje chyba zawsze są jakieś dysproporcje między lewą a prawą stroną, czy to na dłoni, stopach, cyckach. u mnie prawy większy

Cytat:
gratulacje z okazji ząbka

Iga też od ładnych paru dni odkryła ręce i kciuka i okres ślinienia się zaczął na dobre
a dziś po raz pierwszy na macie leżała. ze 20 min. tylko co prawda, ale widać tyle jej było trzeba do pogaworzenia z zabawkami myślę, że jak zacznie miętosić zabawki to mata się sprawdzi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5760.JPG (65,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5762.JPG (88,8 KB, 20 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-31, 20:11   #2660
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Mam problem maly - moja Idka od miesiaca (czyli prawie od poczatku) nie zrobila sama kupy... dzis 3 doba od ostatniej z czopkiem... juz nie wiem co robic... Ma sie meczyc az wymeczy sama, czy jak...? Ide w tym tyg do lekarz, ale czy cos sie da wymyslec?
ja nie pomogę ale myślę, że lekarz wskazany. bidulka się męczy. może bardziej doświadczone mamy pomogą - Ela lub Kristi ?
Stary 2008-08-31, 20:19   #2661
wersta
Zakorzenienie

Cestia pięknie wyglądasz, a piersi masz nieprzyzwoite

dziś ostatni dzień karmienia piersią. wreszcie już nie daję rady, mam przez to zły humor, a to odbija się negatywnie na sofiji, bo brak mi cierpliwości. soł, jestem już wolna i dobrze, bo w środę do szkoły

resztę doczytam później
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 20:19   #2662
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Hej kochane

My z mężulem byliśmy dziś na zakupkach i porwałam jeszcze jedną paczkę huggisów dla malutkiej, tak mi się spodobały, że hihihi pewnie wyrośnie z tych pampków dwójek a ja będę na huggisach, chociaż może jeszcze uda się zużyć i pampki. Zgadnijcie ile w Auchan chcą za mega pakę huggisów? Zdrowo ich popieściło!!! 69,99 zł!!! Dobrze, że sprawdziliśmy z małżonem na czytniku, w tesco za te same daliśmy niecałe 43 zł.

Poza tym w tesco nie mają wcale bebilonu ha 1, w auchan wzięliśmy ostatnie dwie puszki. Dobrze, że w Cerfurze były to wpakowaliśmy 6 sztuk, zostawiając na półce dwie. Normalnie armagedon, żeby problem z mlekiem był!

Judi super, że synek Twojej siostry może skorzystać z Twojego mleczka Mam nadzieję, że Tymusiowi też będzie można jeszcze jakoś ulżyć.Kochana i gratulacje z perfumiarskiego zakupu Ja ostatnio namiętnie zlewam się Envy me, ogromnie mi podeszły, chociaż kiedy stwierdziłam, że są zwyczajne i wcale ich nie chcę. Teraz super na mnie pachną, może to kwestia hormonów
Ja za huggiesy w sklepie (jakas drogeria ....pharm nie pamietam nazwy) zaplacilam za paczke 78szt 33,90zl- kupilismy 3 sa ciut za duze, ale nie jest zle.
Stary 2008-08-31, 20:53   #2663
Judi21_84
Zakorzenienie

hej Kochane!!!
Martcia dzięki...
my po wizycie więc Tymcio pod względem neurologicznym jest zdrów jak ryba!!!!!:jup i::jupi : : jupi:
jedynym minusem-że jak leży na pleckach i ciągnie się go za rączki jakby do siadania to w ogóle nie trzyma główki a dzieci w tymm wieku już trzymaja..
aha i co...kazał kłaść Tymcia na brzuchu jak tylko ma ochotę i kłaść mu przed nim zabawki, gadać do niego. Chodzi o to by trzymał główkę, ćwiczy wtedy mięśnie szyi, kaltki piersiowej. trzeba poprawiać rączki tak by opierał się na łokciach-pilnować trzeba by rączki się nei rozjeżdżały. no i tak powinno się układać każde dziecko od początku. jak najczęściej do momentu jak się znudzi. choćby na 5 sekund 15 razy dziennie. więc tak od dzisiaj bedziemy z nim ćwiczyć.
mamy liste badań do zrobienia by sprawdzic czemu on jest taki niespokojny, nerwowy czy to tylko sprawa kolek czy cos innego, np jakaś infekcja układu moczowego czu cuś.
no i co najważniejsze to powiedział że nie zna przypadku by dziecko od zaniesienia się umarło-zapytałam go o to wprost. powiedział co mamy robić jak się zanosi. no i powiedział że zanoszenie minie gdy miną problemy z brzuchem bo to brzuszysko powoduje u niego te napady płaczu.
jedno jest wiadome, Tymek będzie (już jest) rozpuszczonym dzieckiem... bo z powodu tych bóli brzucha on ciągle jest noszony, śpi na nas, bo sen ma taki niespokojny że ciągle się budzi z wrzaskiem (a pomyśleć że teraz jest i tak spokojniejszy niż po moim mleku) tej nocy spał na mnie prze 3-4 godziny, inaczej ciągle się wybudzał. efekt taki ze miałam taką nadprodukcję mleka że odciągnęłam 300 ml z obu cyców... już tz wie że jak dzisiaj młody będzie marudził to śpi na nim, ja się drugi raz nie dam zrobić w konia... on śpi na naszych klatkach piersiowych i co moment sie wije i pręży. Biedne dziecko. on chyba jako jedyny z naszych dzieciaczków wątkowych się nie śmieje... tylko przez sen... ale co się mu dziwić, z czego on ma się śmiać jak ciągle go coś boli, mi też nie byłoby do śmiechu... wiecie co, chciałabym by on miał już z rok...

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 21:10   #2664
wersta
Zakorzenienie

Judi super wieści Tymek musi to pić mlekiem
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 21:47   #2665
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
Judi super wieści Tymek musi to pić mlekiem

aha no i oczywiscie ma juz troszke odksztalcona glowke... musimy go pilnowac...woli lezec na prawej stronie

Stary 2008-08-31, 21:49   #2666
Sosnowa
Zakorzenienie

Ufff, dobrze, że Tymek zdrowy Pewnie Ci teraz ulży, jak będziesz wiedziała, ze od zanoszenia nic strasznego się nie stanie
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 22:07   #2667
maladT
Zakorzenienie

Laski moja juz od 2tygodni ryczy z łzami, od tygodnia wsuwa pięści, rękaw, kość obojjczykową mojej mamy, moje ramiona, ślini się... boję się że zabki beda... mój chrzestny jak miał 3 miesiace to miał 2 zeby juz
moja robi ostatnio kupę raz na 2-3 dni, i to jest dziwna kupa.. wali jak nie wiem co... konsystencja kremu, kolor pomarańczowo-musztardowy... jak sie zwali to pełen pampers... 3chusteczki bynajmniej na to idą...
macie coś takiego??? tj. taki wygląd kupy?? kiedys u młodej były inne a karmie nadal moim mlekiem.

słuchajcie jak wyglada u Waszych dzieci alergia np. na jedzenie?? wysypało je wszedzie czy np. tylko na buźce bo moja ma cos takiego i lekarz mówił że prawdopodobnie to alergia, nie ma to jak dostać coś fajnego po tatusiu,... tyle ze nie powiedział od czego moze to byc... help

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 22:14   #2668
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sosnowa Pokaż wiadomość
Ufff, dobrze, że Tymek zdrowy Pewnie Ci teraz ulży, jak będziesz wiedziała, ze od zanoszenia nic strasznego się nie stanie
jestem troche spokojniejsza... ale i tak wpadne w panike jak sie zaniesie... jakos nie umiem byc opanowana w takiej chwili, pewnie z czasem sie tego naucze

Stary 2008-09-01, 07:50   #2669
anka1900
Zakorzenienie

oooooooo widze ze dzis szewski poniedzialek
i wszyskie spiochy jeszcze w piernatach
a my juz na nogach po nocy z karmieniem co 2 godz. i utulaniem godzinnym do snu
maly daje mi popalic
Rusalka tylko nie strasz mnie zabkami bo myslalam, ze moge miec jeszcze pare m-cy oddechu
do mam niebutelkowych, czy jak wychodzicie na spacer to obywa sie bez wyciagania cyca, czy wrecz przeciwnie? Miki ma takie kaprysy szczegolnie jak byly te upaly, ze co chwila chcial pic, czy jesc, a na spacerze czy zakupach jest to mega uciazliwe, no ale co poradzisz jak wycie nie z tej ziemi odchodzi, a smoczek mozna sobie wsadzic gdzies z drugiej strony to nie placze ze smok to jest beeee dla Mikiego, nie trzeba bedzie go w pewnym okresie oduczac
Stary 2008-09-01, 08:03   #2670
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

piter w nocy od 2 do 5 postanowił pogadać... ożywiony był bardzo, dużo gadał, wierzgał, pojadl i chciał się bawic zamiast spac.. ja teraz padam na ryj.. bo w oczach to czuje piasek..

dobranoc laseczki ide sie kimnąć ciekawe ile mi da pospać

It is what it is

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości