|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Szefowa wydziału ds. niemożliwych Edytowane przez Xantia Czas edycji: 2008-08-30 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |||||
Zakorzenienie
|
No to jestem
Zaległe życzenia dla Tymka z okazji wczorajszego roczku ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8809578]wiecie sprzedałam wózek. ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote] Wow, to Ci się udało! Cytat:
A surykatkę sama chętnie bym zobaczyła na żywo. One są takie śmieszne. Cytat:
Cytat:
Gratki ![]() Dzięks ![]() Cytat:
Oj, niech Polcia wraca do zdrowia ![]() ![]() Cytat:
![]() O właśnie, zakupy też by mi się przydały. A z tym chodzeniem to tak - Mąż zabrał Mikołaja na działkę. Zostałam w domu, bo mam plany wynikowe do porobienia. Wrócili, patrzę, a Mikołaj wędruje sobie po pokoju ![]() Na działce dziadek z nim chodził za rękę i w pewnym momencie go puścił, a Mikołaj poszedł dalej. I tak już chodził. Mąż nagrał go komórką, to chociaż sobie zobaczyłam, jak to było. W domu też go nagrałam, jak maszeruje po przedpokoju.
![]() |
#1263 |
Wtajemniczenie
|
xantia- chętnie bym się już z Wami spotkała
![]()
#1264 | ||
Zakorzenienie
|
Oj, one się nam wszystkim czasami przydają, niekoniecznie z potrzeby fizycznej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1265 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TYmuś dzięuje Wam za życzenia donoszę,że wszystko się udało, choć pogoda pokrzyżowała plany i imprezka była w domu, w sumie od 12 do 17. potem miałam radę ped. a potem imprezka cz. II z chrzestnymi, jak Tymek spał. poszłam spać o 3 rano (a może w nocy) a wstałąm o 7, jestem już padnięta. jutro wkleję fotki i opowiem Wam co i jak, no i odpiszę na posty, bo przeczytałąm, ale już nie mam siły spokojnej nocy
#1266 |
Zakorzenienie
|
Do tego zeżartego posta...
Obkupiłam też Elis. Dostała dwie pidżamki z Rekids'a i pastę do żebów Elmex. Od jutra szorujemy i czekajcie na wrażenia ![]()
#1267 |
Wtajemniczenie
|
Ewa, gratulacje dla Mikołaja
![]() Xantia, jak to mawiasz zazdraszczam zakupów ![]() Patrilla, a Wy jak się czujecie? bo u nas wirusówkę mieliśmy wszyscy w 5. jeśli to ona (tfu, tfu), to ja już w trakcie dowiedziałam się, że nie ma sensu podawać Smecty, bo i tak cała śluzówka musi się złuszczyć, a Smecta właśnie ją powleka ![]() ![]() ![]()
#1268 |
Zakorzenienie
|
Patrilla buziak dla Polci oby szybko przeszło
![]() eve no to trzymam dalej kciuki za egzaminy TŻ ![]() ewa.nea gratulacje dla Mikiego - chodzącego ![]() Xantia no to miałaś przygody ![]() barwa czekamy z niecierpliwością na fotki z imprezki ![]() karo dobrze, ze nic złego się nie stało - szczęście w nieszczęściu ![]() Dziś w pracy nawet mi szybko zleciało, a jutro poprostu będzie sajgon nad sajgony, bo jest impreza w Silesii - Eska Hity na czasie i będzie Doda, Feel, Łzy, Video i takie dam ![]() Taka impreza w Silesii na górnym parkingu - chyba ich pogięło ![]() I jeszcze maila dostaliśmy, ze pracownicy Silesii jeżdżący autem mają nie przyjeżdżać autem ![]() ![]() Pojadę tramwajem jutro, bo nie mam zamiaru zostawiać auta gdzieś tam na osiedlu i błądzić ![]()
#1269 |
Rozeznanie
|
Witam w niedzielny poranek
![]() Patrilla biedna Pola ![]() ![]() Karo dobrze, że się nic nie stało, buziaczek dla Nikolki ![]() Xantia przyłączam się do klubu zazdrośnic ![]() ![]() Współczuję przygody ![]() Minisiu dzięki ![]() Ło matko to będzie normalnie masakra, najwyżej ludziska się zadepczą. U nas też wpadają co jakiś czas na taki pomysł ![]() Barwa no to super i czekamy na fotki ![]() Ewa, Xantia dzięki za odpowiedź ![]() No mogę powiedzieć, że się praaawie wyspałam ![]()
#1270 |
Zakorzenienie
|
Również witam niedzielnie
![]() Ja się wyspałam, R. poszedł do pracy, zjadłyśmy śniadanko z Hanusią i nie wiem co dalej robić ![]() Patrilla jak tam POlcia ![]()
#1271 |
Zakorzenienie
|
ewa.nea dziękuję
![]() wczoraj byłam na wystawie koni huculskich ale piękne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Rozeznanie
|
Eva - Gratulacje dla Mikiego, super!!! Tymek zrobił na razie w czwartek 2 kroki i wczoraj 3
![]() Xantia - fiu fiu - zakupki niczego sobie i przyznam - masz gust do perfum ![]() Pati - ![]() ![]() ![]() Powiem wam, że dziś imieniny teściowej mam, no i muszę koniecznie iść do chrzestnego Tymka zgrać fotki z chrzcin, bo znaszego aparatu sama marnota wyszła. ale jak już dorwię się - to was zasypię zdjęciami. jutro pierwszy dzień w nowej pracy, która z Was ma to samo? Ewa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dziś całuśna jestem, idę więc do męża ![]() ![]() ![]()
#1273 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam chwilę spokoju, bo Daniel pojechał po moja babcię i zabrał ze sobą dziewczyny. U nas mały sukces- kupiłam Klaudii nowy kubek i tak jej podpasował, że w końcu zaczęła sama pić. A wczoraj sama zjadła kolację ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
z Poli leci już tylko dołem normalnie szlam
![]() ![]() Ajanna ![]() ![]() uciekam ...
![]() |
#1275 |
Konto usunięte
|
Patrilla, jak się teraz czuje Pola?
![]() ewa. nea, gratki wielgachne dla Mikiego. ![]() ![]() ![]() karo, jak będę w Anglii to mam zamiar takie śniegowce w wersji dla chłopca, kupić Maksiowi, kosztują bodajże 17funtów. ![]() a tak w ogóle to Maks moim wczorajszym obiadkiem pogardził. ![]() Dziś spróbujemy na słodko- kluski z masełkiem. ![]() no i Maks nie chce wieczorem kaszki. wcina kanapki, serki, cokolwiek, ale jak widzi butelkę z kaszką to zaciska usteczka. barwa, a jakie podarki zebrał Tymek?? Wczoraj teściowa pilnowała Maksia po zaśnięciu, a my zabalowaliśmy na ognisku u znajomego, żarcia, picia do zabicia. ![]() ![]() Teraz młody śpi, a ja nie mam pomysłu na popołudnie,.. wózka nie mamy, stary dziś odjechał do nowej właścicielki, a w nowym dętka mi strzeliła przy samym wintylu i trzeba kupić nową. ![]() to papatki. miłej niedzieli. no i mnóstwo zdrówka dla chorowitków. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
czesc ja tez witam niedzielnie..
wczoraj chcialam wieczorem zajrzec ale tz mnie spoil winem i wykorzystal ![]() Ewuniu ogromniaste gratki za te kroczki ![]() Barwa ![]() ![]() Patrillko no dla Poli tez calusek biedna.. te nasze dzieci to caly czas raczki w buzi i co znajda to musza dotknac wiec o zatrucia nie trudno.. najwazniejsze ze juz w dobrym humorze ![]() Minisiu wspolczuje.. pamietam jak pracowalam w anglii zaraz obok naszej kregielni byl v festival i naprawde wszystkie miejsca parkingowe zajete, na drogach i poboczach tez parking a my mielismy 3 razy wiecej pracy ![]() a wlasnie pieka sie skrzydelka kurczaka ![]() a i kupilismy dzis w biedronce 4 bigpacki chusteczek do pupy dada 3+1 gratis jest u nas za 10,25zl wzielabym wiecej niz 4 paczki ale mialam tylko 50zl
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie Barwa nie chwalisz sie podarkami Tymka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zadomowienie
|
Witam.Mój brat się wreszcie wyprowadził więc możemy szykować pokoik dla nikoli
![]() ![]() Nikola dostała wysypkę z antybiotyku no i zrobiła już dziś chyba 4 śmierdzącą kupę fuuuuj ale smrodzik. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
karolinqa23 ufff zrobiła Nikola
![]() ![]()
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
Musiałam ja wsadzić pod prysznic bo tego smrodu nie dało się wymyć chusteczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8833366]a tak w ogóle to Maks moim wczorajszym obiadkiem pogardził. ![]() A co, Maks królik żeby zielenine wtranżalać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pati, jak Pola?? Wróciłyśmy z Olsztyna. Niestety w Ecco nie mają butów dla dzieci, za to w Bartku mają też dziecięce Ecco ![]() ![]() Buty jednej firmy, tylko kurcze zapomniałam nazwy - bardzo drogie - 205 zł miały w środku tak beznadziejne wykończenie, że mój tata myślał że tam druty jakieś wystają ![]() W Smyku za to żadnych nie mogłam nałożyć na stópkę, bo tak beznadziejnie zaprojektowane, bez pomyślunku że dziecko też może mieć wysokie podbicie ![]() Lecę sprzątać i później zajrzę.
![]() |
#1282 |
Rozeznanie
|
Tam ta ram tam tam ogłaszam, że TŻ zdał
![]() Dziękujemy za kciukasy ![]() Karo wiem jak się cieszysz ![]() ![]() Barwa to udanego pierwszego dnia w nowej pracy ![]() Lea ale pech z tym wózkiem ![]() My dzisiaj byłyśmy u mojej babci. Babcia mnie podtuczyła, ale pycha ![]() P.S. W Biedronce są fajne duże puzzle (kolorowy nadruk jest z jednej strony) za 24,90. Ja kupiłam Oliwci z Kubusiem Puchatkiem ![]()
#1283 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Xantia to mnie z butami pocieszyłaś ... Pola ma też wysokie podbicie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, może Tobie jakieś podpasują. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1285 |
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki!
My dzisiaj cały dzień na wsi u mojej siostry byliśmy bo pogoda tak piękna i gorąco było, aż żal w domu siedzieć ![]() eve - gratki dla TŻ ![]() Wzniosę toast moim amaretto ![]() Pati - buziaczki dla Polci ![]() ![]() Anula - pochwal się co to za kubek ![]() ewa - gratulacje dla Mikiego ![]() Dziewczyny, czy kupujecie, bądź upowałyście ciuszki w jakichś sklepach internetowych? Jeśli tak to dajcie namiary bo ja szukam pajacyków bez stópek i nie mogę znaleźć ![]() Acha, jak będzie chłodniej to będziecie zakładać dzieciom do spania polarkowe pajacyki ...? Bo mi się wydaje że w polarze to chyba za gorąco do spania nie??
#1286 | ||
Zakorzenienie
|
O, to i ja Ci poleję, bo u mnie stoi już nie wiem jak długo i nie ma na to cudo chętnych
![]() Cytat:
![]() Cytat:
EDIT: https://ssl.allegro.pl/item404901642...ez_stopek.html http://eraomnix.allegro.pl/show_item.php?item=422843619
![]() |
#1287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Xantia - lej kochana lej ![]() ![]() No właśnie nie znalazłam ładnych na allegro, a jak są używane to ceny ... Dzięki za fatygę ![]() ![]() Acha, zapomniałam wam napisać, że dzisiaj rozmawiałam z nianią i przychodzi od wtorku. Ciekawe co to będzie ... ![]()
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
juleczko napewno bedzie dobrze
![]() co do pajacykow to dzis np Adi spi w takim chyba welurowym bo u nas chlodno a my spimy z oknami otwartymi szeroko.. no a ja siedze i licze bo wczoraj bylismy tak upojeni ze zapomnielismy o zabezpieczeniu.. 10 dzien cyklu ![]() ![]() jak nie jestem w ciazy to obiecuje ze przestaje pic ![]() a jak jestemto sie chyba upije!! ![]()
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Polek śpi
![]() ![]() co do spania Pola teraz śpi w bodziaku na długi rękaw najczęściej odkryta jak jest chłodniej zakładam jej śpiworek http://allegro.pl/item427257980_my_s...zo_wzorow.html mam też taki z Polaru ale sama nie wiem czy jej założę chyba za ciepło będzie ... a pajace zwykłe kupiłam jej early daysy za duże jeszcze sporo i nogi jej uciekają ... ![]() co do butów podają mi sie na all ale nie odważę się chyba Poli kupić ... w zeszłym roku w reserved kupiłam jej za 15 zł ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wróciliśmy było extra ![]() ![]() ![]() jechałyśmy dorożką było fajnie ![]() dzisiaj zauważyłam że Wikusia ma u dołu trzeciego zabka ![]() ![]() a u góry ma 3 i czwarty wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.