Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-12-31, 12:48   #181
jatoja2x2
BAN stały

Dot.: Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?

Cytat:
Napisane przez lavieenrose789 Pokaż wiadomość
Ojej, a co takiego złego jest w pisaniu o skrobaniu?
Jakby po pierwszym seksie 20stka z Tobą zaszła, to tabletki PO nie, bo bóg patrzy? Wiesz w ogóle co to ta tabletka czy pod kamieniem siedziałeś?
A nie wiem, to Wy sprowadzacie te kobiety jako przedmioty do ruchania. Nie ja.

xD

Cytat:
Napisane przez AleKosmos Pokaż wiadomość

Pewnie to te koleżanki inne niż wszystkie, które nadal mają dwójkę z przodu i za wszelką cenę chcę udowodnić, że są lepsze od tych starych raszpli z trójką.
Mam nadzieje, ze sobie zdajesz sprawe, ze Ty zaczelas ta dyskusje. To Ty kontynuujesz ten wątek.

Ty podzielilas kobiety na gorsze i lepsze ze wzgledu na wiek, z przyczyn oczywistych, bo jestes w okolicach 30tki.

A ja moge chciec spotykac sie z dziewczyna w wieku 27lat, poznac sie wzajemnie a potem jak bedzie chciala i ja bede chcial to zalozyc rodzine. Nie widze w tym problemu. Zeby ja wspierac i byc razem.

Ale co lysiejacy, stary, konserwatywny beznadziejny dziad podbijajacy do 20tek, ktore same daja namiary moze wiedziec o zyciu.

xD

Edytowane przez jatoja2x2
Czas edycji: 2020-12-31 o 12:54
jatoja2x2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 12:53   #182
AleKosmos
Raczkowanie

Cytat:
Moge byc i beznadziejny, ale w zyciu bym nie pomyslal, o mlodej dziewczynie, ze moge ja kopnac w dupe. Albo ze ma sie wyskrobac, albo, ze ma sobie wziac tabletke PO.
Chłopie, pogrążasz się coraz bardziej. Skoro dziecko nie jest dla Ciebie problemem, to czemu czynisz z tego główny argument przemawiający za tym, że kobiety po trzydziestce są złe i niegodne Twoich względów? Teraz to nic nie rozumiem. Sam się motasz. Jakbyś obstawiał, że chodzi o to, że młodsza dziewczyna prędzej w razie wpadki zdecyduje się na aborcję, to Twoje słowa brzmiałyby chociaż odrobinę wiarygodniej.

Cytat:
Bezdzietna wojujaca 30tka pisze o kobietach, czyli o swojej plci, o skrobaniu i tak dalej.
Ależ ja nigdzie nie napisałam, że jestem bezdzietna. Ktoś tu sobie lubi dopowiadać pod tezę.
AleKosmos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 12:53   #183
lavieenrose789
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jatoja2x2 Pokaż wiadomość
A nie wiem, to Wy sprowadzacie te kobiety jako przedmioty do ruchania. Nie ja.

xD
Jesteś dorosły (wg wieku przynajmniej) i wzmianka o seksie dla Ciebie oznacza przedmiotowe traktowanie kobiet?

I jeszcze na koniec XD i pewnie nerwowy śmieszek.
lavieenrose789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 12:56   #184
jatoja2x2
BAN stały

Cytat:

Ależ ja nigdzie nie napisałam, że jestem bezdzietna. Ktoś tu sobie lubi dopowiadać pod tezę.
To jestes czy nie jestes. Jaka jest odpowiedz? Bo skoro tak lubisz oceniac ludzi, to ja stawiam, na bezdzietnosc.
Stary 2020-12-31, 12:57   #185
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

No to już nie wiem, po co ten wątek, skoro dziewczyny same dają namiary. Jak chcesz mieć jeszcze większe powodzenie, to tak, przeszczep włosów jest bardzo dobrym pomysłem. Ogólnie im starszy będziesz, tym starsze kobiety będą się tobą interesować.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 12:58   #186
AleKosmos
Raczkowanie

Cytat:
Ale co lysiejacy, stary, konserwatywny beznadziejny dziad podbijajacy do 20tek, ktore same daja namiary moze wiedziec o zyciu.
Nigdzie nie wprowadziłam podziału na lepsze i gorsze. Podobnie jak reszta Wizażanek, wskazałam Ci jedynie różnice między dwudziestolatką i trzydziestolatką. To dla Ciebie dwudziestolatki są na piedestale i dlatego tak bardzo Cię boli, kiedy widzisz, że ktoś pisze o zaletach starszych kobiet (bo według Ciebie tylko młode je mają).

I wierz mi - obok konserwatywnego mężczyzny z klasą (a ja w takich właśnie gustuję), to Ty nawet nie stałeś. Jesteś łysiejącym facetem o mentalności studenta.
Stary 2020-12-31, 13:00   #187
jatoja2x2
BAN stały

Chcialem zapytac o opinie.

Nie mialem zamiaru z Wami walczyc o cokolwiek, ani przyjmowac krytyki, ze jestem incelem.

Rozumiem co znaczy ten termin, nie mam o nic zalu do kobiet. O co niby mialbym miec?

A tak uslyszalem, ze jestem starym dziadem, lysiejacym (bo nikt o tym nie wspomnial) z wygorowanymi wymaganiami i problemami bo rozmawiam z kobietami mlodszymi od siebie.

Nic tam, zycie.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:

I wierz mi - obok konserwatywnego mężczyzny z klasą (a ja w takich właśnie gustuję), to Ty nawet nie stałeś. Jesteś łysiejącym facetem o mentalności studenta.
A Ty masz problem z mlodszymi kobietami, poniewaz iz, wiesz, ze sa dla Ciebie duza konkurencja.

Ile jeszcze raz napiszesz lysiejacy? Myslisz, ze jak powtorzysz to 50razy to cos to zmieni?

MAM UMOWIONY ZABIEG W KLINICE, JEST TO UZGODNIONE, ZA MIESIAC TO JUZ NIE BEDZIE PROBLEM, WIEC MI ZWISA, ZE MNIE TAK NAZYWASZ. WEZ TO POD UWAGE.

Czas edycji: 2020-12-31 o 13:01

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-12-31, 13:04   #188
lavieenrose789
Rozeznanie

Cytat:
A Ty masz problem z mlodszymi kobietami, poniewaz iz, wiesz, ze sa dla Ciebie duza konkurencja.
A Ty masz konkurencję w postaci dorosłych mężczyzn, którzy mają coś do zaoferowania osobie, która ma swój rozum, swoje zdanie, a nie plastelince, którą można pod siebie urobić.

Oj jaką konkurencją są 20-stki dla 30-stek, naprawdę. Z 30-tek to już się tynk sypie

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
MAM UMOWIONY ZABIEG W KLINICE, JEST TO UZGODNIONE, ZA MIESIAC TO JUZ NIE BEDZIE PROBLEM, WIEC MI ZWISA, ZE MNIE TAK NAZYWASZ. WEZ TO POD UWAGE.
Ty masz inny problem, co pokazałeś w wątku.
Facet, starzejesz się. W końcu Cię dopadną te szukające rozpłodowca trzydziechy.
Stary 2020-12-31, 13:04   #189
Konto usunięte

Cytat:
Chcialem zapytac o opinie.

Nie mialem zamiaru z Wami walczyc o cokolwiek, ani przyjmowac krytyki, ze jestem incelem.

Rozumiem co znaczy ten termin, nie mam o nic zalu do kobiet. O co niby mialbym miec?

A tak uslyszalem, ze jestem starym dziadem, lysiejacym (bo nikt o tym nie wspomnial) z wygorowanymi wymaganiami i problemami bo rozmawiam z kobietami mlodszymi od siebie.

Nic tam, zycie.
Nie. Usłyszałeś to, bo objawiłeś poglądy typowego dziadersa.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 13:07   #190
jatoja2x2
BAN stały

Cytat:
A Ty masz konkurencję w postaci dorosłych mężczyzn, którzy mają coś do zaoferowania osobie, która ma swój rozum, swoje zdanie, a nie plastelince, którą można pod siebie urobić.
Nie znasz mnie z realnego swiata i bylabys mocno zdziwiona. Nie wiesz co przezylem i co robie w zyciu. Nic praktycznie nie wiesz.

Myslisz, ze jakbym poznal jakas kobiete to bym jej na otwarciu powiedzial, wiesz...zaczalem lysiec, ale bedziesz mnie jak cos kochac bardzo?

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:

Oj jaką konkurencją są 20-stki dla 30-stek, naprawdę. Z 30-tek to już się tynk sypie

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Ty masz inny problem, co pokazałeś w wątku.
Facet, starzejesz się. W końcu Cię dopadną te szukające rozpłodowca trzydziechy.
Gwoli scislosci, zaczalem lysiec jak mialem 20lat, ale co Ty mozesz wiedziec jaki to jest dla chlopakow/mezczyzn problem. Jak to dziala na samoocene, poczytaj sobie fora, gdzie Panowie pisza o tym problemie i jak bardzo duzo probuja zrobic zeby temu zapobiec.

Postaw sie w takiej sytuacji. Ale Ty bedziesz bredzic, ze tak sie zachowuja tylko miernoty, ktore nie maja jaj.

Nawet nie chce mi sie tego tlumaczyc.
Stary 2020-12-31, 13:12   #191
lavieenrose789
Rozeznanie

Cytat:
Nie znasz mnie z realnego swiata i bylabys mocno zdziwiona. Nie wiesz co przezylem i co robie w zyciu. Nic praktycznie nie wiesz.

Myslisz, ze jakbym poznal jakas kobiete to bym jej na otwarciu powiedzial, wiesz...zaczalem lysiec, ale bedziesz mnie jak cos kochac bardzo?
Ja o niebie, Ty o chlebie.

Widzę to, co tu zaprezentowałeś. Jasne, że nie będziesz mówił o kompleksach na głos, ale nagle w realu jesteś mega dojrzały, wiesz czego chcesz od życia i wiesz co to tabletka po? Daruj.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Gwoli scislosci, zaczalem lysiec jak mialem 20lat, ale co Ty mozesz wiedziec jaki to jest dla chlopakow/mezczyzn problem. Jak to dziala na samoocene, poczytaj sobie fora, gdzie Panowie pisza o tym problemie i jak bardzo duzo probuja zrobic zeby temu zapobiec.

Postaw sie w takiej sytuacji. Ale Ty bedziesz bredzic, ze tak sie zachowuja tylko miernoty, ktore nie maja jaj.

Nawet nie chce mi sie tego tlumaczyc.
Co mnie w ogóle Twoje łysienie obchodzi, nad kompleksami się pracuje, z nimi się walczy, człowiek 35-letni powinien wiedzieć, że taka wada mu życia nie rujnuje.

Idź może na terapię, nie wiem, na argumenty o niedojrzałości emocjonalnej wyciągasz ten argument o łysieniu. Naprawdę nie jest to problem, kobiety zakochują się w łysych, zakładają z nimi rodziny, uprawiają z nimi seks. Miałeś to napisane tu dziesiątki razy.
Stary 2020-12-31, 13:12   #192
magdalenaCat
Raczkowanie

Łysienie jest nieatrakcyjne. Jeżeli facet ma ładna twarz i generalnie jest wysoki i przystojny i goli się na krótko to marne włosy nie zaszkodzą mocno jego atrakcyjności. A jeżeli mężczyzna jest mało atrakcyjny i do tego ma łysinę to sorry ale nic z tego nie będzie. Łysiejący starszy pan podbijający do studentek 😅 Trochę creepy.
magdalenaCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 13:15   #193
lavieenrose789
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenaCat Pokaż wiadomość
Łysienie jest nieatrakcyjne. Jeżeli facet ma ładna twarz i generalnie jest wysoki i przystojny i goli się na krótko to marne włosy nie zaszkodzą mocno jego atrakcyjności. A jeżeli mężczyzna jest mało atrakcyjny i do tego ma łysinę to sorry ale nic z tego nie będzie. Łysiejący starszy pan podbijający do studentek 😅 Trochę creepy.
Gadanie... Jest wieeeeeele czynników, które są mniej pożądane, ale nie znaczy to, że przekreślają szanse danej osoby.

Autor chciałby usłyszeć, że NIKT nie uważa go za nieatrakcyjnego, a zawsze trafią się takie osoby, którym się nie spodobamy. Nawet hollywoodzkie aktorki nie są w typie każdego człowieka na ziemi. Takie niedojrzałe tupanie nóżką i chęć bycia idealnym.
Stary 2020-12-31, 13:17   #194
jatoja2x2
BAN stały

Cytat:

Idź może na terapię, nie wiem, na argumenty o niedojrzałości emocjonalnej wyciągasz ten argument o łysieniu. Naprawdę nie jest to problem, kobiety zakochują się w łysych, zakładają z nimi rodziny, uprawiają z nimi seks. Miałeś to napisane tu dziesiątki razy.
Mniej wiecej tyle samo mnie obchodzi co Twoje eciepecie, wczesniej to nawet sie madrze wypowiadalas, ale cos w ktoryms momencie przewazylo szale.

No ale jak juz mowilem, po co komus cos tlumaczyc, skoro i tak tego nie zrozumie. Obetnij sie na łyso w wieku 20lat to moze sie kapniesz o co chodzilo, ale jak widac moze byc z tym ciezko.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenaCat Pokaż wiadomość
Łysienie jest nieatrakcyjne. Jeżeli facet ma ładna twarz i generalnie jest wysoki i przystojny i goli się na krótko to marne włosy nie zaszkodzą mocno jego atrakcyjności. A jeżeli mężczyzna jest mało atrakcyjny i do tego ma łysinę to sorry ale nic z tego nie będzie. Łysiejący starszy pan podbijający do studentek �� Trochę creepy.
Dziwnym nie jest. Ale trzeba byc w takiej sytuacji zeby to zrozumiec, to logiczne.

Niewazne czy to studentek, ogolnie to dziala podobnie. Wrecz tak samo.
Stary 2020-12-31, 13:18   #195
Lipoliz
BAN stały

Cytat:
Zapewne Lubię takie czarno-białe myślenie. OK, dla mnie koniec off-topu.
To tylko Twoje odczucie, bo prawda jest w moim przypadku taka, że ogólnie psychicznie czułem się lepiej gdy nie odmawiałem sobie trochę wina i pizzy do tv niż teraz, gdy szczuplutki jestem i w jakimś ciągłym alercie w związku z ćwiczeniami. Naprawdę. tylko, że jestem próżny i uwielbiam gdy kobiety na ulicy czy w sklepie się patrzą na moją sylwetkę i żyły na rękach. tyle w temacie.
Lipoliz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 13:24   #196
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

xD
Czyli nie jest tak źle skoro 20latki same dają Ci namiary. Już nie bądź taki chytry i zostaw coś innym.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 13:29   #197
jatoja2x2
BAN stały

A nie lysiejacy 35latek podbijajacy do studentek to juz bedzie okej czy dalej nie?

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Czyli nie jest tak źle skoro 20latki same dają Ci namiary. Już nie bądź taki chytry i zostaw coś innym.
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, byle do normalnosci.
Stary 2020-12-31, 13:32   #198
Konto usunięte

Cytat:
A nie lysiejacy 35latek podbijajacy do studentek to juz bedzie okej czy dalej nie?
Dalej dla większości studentek będzie to dziwne i będą pękały że śmiechu.

Stary 2020-12-31, 13:35   #199
AleKosmos
Raczkowanie

Cytat:
Mężczyźni, w których gustuję, nie gustują w dwudziestolatkach, bo - podobnie jak ja - traktują je jeszcze bardziej jak podlotki niż jak kobiety wystarczająco dojrzałe do budowania stałej relacji. Próbuj mnie obrazić dalej, może za którymś razem Ci się uda.

Poza tym lubisz stosować cherry picking, tylko robisz to tak nieumiejętnie, że od razu widać. Wielokrotnie w temacie pozytywnie wypowiadałam się o młodszych od siebie kobietach i nastoletnich dziewczętach, więc nikt nie uwierzy Ci w teorię, że jako starsza kobieta czegokolwiek im zazdroszczę.

Coraz bardziej zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że to prowokacja. Dlaczego?
1. Skoro autorowi wątku podobają się jedynie studentki i młodsze, to powinien szukać odpowiedzi na swoje pytanie na forum dla nich przeznaczonym, a nie na takim, po którym od razu widać, że wypowiada się na nim dużo kobiet w starszym wieku.
2. Wiele Wizażanek zapewniło go szczerze, że łysienie dla większości kobiet nie jest problemem, ale faktycznie młodym może się nie podobać, bo kojarzy się ze starzeniem się.
3. Ponieważ autor jednak koniecznie chce mieć powodzenie wśród studentek, postanowił przyjąć teorię, że gadamy głupoty, bo z nim przecież młode kobiety rozmawiają (= ma powodzenie) i w ogóle pewnie jako stare bezdzietne lambadziary po prostu tym młodym zazdrościmy.
4. Nie docierają do niego absolutnie żadne argumenty, stosuje cherry picking i zamienił wątek w swoją prywatną wojnę mającą uświadomić nam, jak bardzo te dwudziestolatki nad nami górują, pod każdym względem.
5. Cały wątek został założony właśnie w tym celu - żeby kobiety podburzyć, wsadzić kij w mrowisko i w ten sposób utwierdzić się w przekonaniu, że kobiety po trzydziestce są złe i niedobre, a eteryczne studentki (oczywiście tylko te, których nie dotyczy społeczna degrengolada) piękne, śliczne, zgrabne, bez cellulitu, dojrzałe, mądre, oczytane, ogarnięte, czyste i niewinne jak lelije.
6. Autor przeczy sam sobie, gubi się we własnych zeznaniach, koniecznie chce mieć rację i bardzo szybko z pozornie kulturalnego i miłego mężczyzny pytającego o radę przemienił się w swoje prawdziwe ja wyznające masę obrzydliwych poglądów i przejawiające typowo incelskie podejście do kobiet. Miałyśmy już na forum dziesiątki takich facetów, każdy działa według tego samego schematu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-12-31, 14:02   #200
jatoja2x2
BAN stały

Cytat:
Mężczyźni, w których gustuję, nie gustują w dwudziestolatkach, bo - podobnie jak ja - traktują je jeszcze bardziej jak podlotki niż jak kobiety wystarczająco dojrzałe do budowania stałej relacji. Próbuj mnie obrazić dalej, może za którymś razem Ci się uda.

Poza tym lubisz stosować cherry picking, tylko robisz to tak nieumiejętnie, że od razu widać. Wielokrotnie w temacie pozytywnie wypowiadałam się o młodszych od siebie kobietach i nastoletnich dziewczętach, więc nikt nie uwierzy Ci w teorię, że jako starsza kobieta czegokolwiek im zazdroszczę.

Coraz bardziej zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że to prowokacja. Dlaczego?
1. Skoro autorowi wątku podobają się jedynie studentki i młodsze, to powinien szukać odpowiedzi na swoje pytanie na forum dla nich przeznaczonym, a nie na takim, po którym od razu widać, że wypowiada się na nim dużo kobiet w starszym wieku.
2. Wiele Wizażanek zapewniło go szczerze, że łysienie dla większości kobiet nie jest problemem, ale faktycznie młodym może się nie podobać, bo kojarzy się ze starzeniem się.
3. Ponieważ autor jednak koniecznie chce mieć powodzenie wśród studentek, postanowił przyjąć teorię, że gadamy głupoty, bo z nim przecież młode kobiety rozmawiają (= ma powodzenie) i w ogóle pewnie jako stare bezdzietne lambadziary po prostu tym młodym zazdrościmy.
4. Nie docierają do niego absolutnie żadne argumenty, stosuje cherry picking i zamienił wątek w swoją prywatną wojnę mającą uświadomić nam, jak bardzo te dwudziestolatki nad nami górują, pod każdym względem.
5. Cały wątek został założony właśnie w tym celu - żeby kobiety podburzyć, wsadzić kij w mrowisko i w ten sposób utwierdzić się w przekonaniu, że kobiety po trzydziestce są złe i niedobre, a eteryczne studentki (oczywiście tylko te, których nie dotyczy społeczna degrengolada) piękne, śliczne, zgrabne, bez cellulitu, dojrzałe, mądre, oczytane, ogarnięte, czyste i niewinne jak lelije.
6. Autor przeczy sam sobie, gubi się we własnych zeznaniach, koniecznie chce mieć rację i bardzo szybko z pozornie kulturalnego i miłego mężczyzny pytającego o radę przemienił się w swoje prawdziwe ja wyznające masę obrzydliwych poglądów i przejawiające typowo incelskie podejście do kobiet. Miałyśmy już na forum dziesiątki takich facetów, każdy działa według tego samego schematu.
Tocz sobie ta prywatne wojenke ile chcesz.

Przypominam, ze wciaz nie odpowiedzialas na bardzo znaczace pytanie.

Doloze do tego, ze sama pewnie jestes singielka, w wieku 30tki, czyli juz by sie przydalo miec jakies powazniejsze plany na przyszlosc, z reszta jak wiekszosc kobiet w tym wieku.

Naklamalabys przynajmniej w odpowiedzi na te dwa pytania na ktore nie odpowiedzialas to bylabys bardziej wiarygodna, jaki to ja jestem zly i jak zdyskredytowalem cos czego nie zdyskredytowalem.

I zapomnialas napisac, lysiejacy. I to Ty po mnie jezdzisz a nie odwrotnie, kazda rzecz odbijasz jako negatywny argument. Tak jak pisalem, gdybym stwierdzil, ze lubie psy to napisalabys, ze to swiadczy o tym, ze jestem zoofilem. Myslisz, ze jestem slepy czy co. Wzrok akurat mam calkiem niezly.

Jak typowa baba odwrocilas kota ogonem i wszystko co zaprezentowalas swoimi wypowiedziami zwalilas na mnie. Brawo Ty.

Czas edycji: 2020-12-31 o 14:07
Stary 2020-12-31, 14:13   #201
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Tocz sobie ta prywatne wojenke ile chcesz.

Przypominam, ze wciaz nie odpowiedzialas na bardzo znaczace pytanie.

Doloze do tego, ze sama pewnie jestes singielka, w wieku 30tki, czyli juz by sie przydalo miec jakies powazniejsze plany na przyszlosc, z reszta jak wiekszosc kobiet w tym wieku.

Naklamalabys przynajmniej w odpowiedzi na te dwa pytania na ktore nie odpowiedzialas to bylabys bardziej wiarygodna, jaki to ja jestem zly i jak zdyskredytowalem cos czego nie zdyskredytowalem.

I zapomnialas napisac, lysiejacy. I to Ty po mnie jezdzisz a nie odwrotnie, kazda rzecz odbijasz jako negatywny argument. Tak jak pisalem, gdybym stwierdzil, ze lubie psy to napisalabys, ze to swiadczy o tym, ze jestem zoofilem. Myslisz, ze jestem slepy czy co. Wzrok akurat mam calkiem niezly.

Jak typowa baba odwrocilas kota ogonem i wszystko co zaprezentowalas swoimi wypowiedziami zwalilas na mnie. Brawo Ty.

o co ci w ogole chodzi z tym watkiem?
Jestes za☠☠☠isty,gadasz z mlodymi , sporo zarabiasz a za miesiac robisz lysine.
jaki jest sens watku?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 14:18   #202
jatoja2x2
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
o co ci w ogole chodzi z tym watkiem?
Jestes zaâ˜☠â˜☠â˜☠isty,gadasz z mlodymi , sporo zarabiasz a za miesiac robisz lysine.
jaki jest sens watku?
Juz o tym mowilem. Dlugo sie zastanawialem nad tym zabiegiem i zastanawiam sie w dalszym ciagu czy powinienem to zrobic.

Chcialem zapytac kobiet czy to faktycznie jest duzy problem poniewaz iz, mimo tego, ze lata temu sie z tym pogodzilem (zaczalem lysiec bardzo mlodo, w okolicach 20tki) [co mialo bardzo duzy wplyw na jakosc mojego zycia i prosze mi wierzyc, ze dotyczy to pewnie 98% facetow, ktorych to dotyka, jak wielkich "jaj" by nie mieli...] to jakies negatywne doswiadczenia zbieram z tym. I pewnie w jakis sposob mi to przeszkadza. Bo mimo wszystko abstrahujac od tego, ze lata leca, mnie to zmienilo i wplywa na ogolny image.

Dodatkowo przeszczepy nie sa takie proste i banalne jak sie moze wydawac i sa rozne tego konsekwencje wiec sytuacja nie jest 0/1. To trudna i wymagaja decyzja.

A watek przerodzil sie w wojne niewiadomo do konca o co. Np. o to, ze jestem niedojrzalym gnojem albo dyskredytuje zyciowo ogarniete dziewczyny pare lat mlodsze ode mnie.
Stary 2020-12-31, 14:37   #203
Mija62
uparta chmura

Ponieważ iż mimo tego że, uważam, że nie powinieneś, to zrób to dla siebie samego!

Stary 2020-12-31, 14:41   #204
Konto usunięte

Ja uważam, że jeśli masz kasę (a piszesz, że masz) to rób ten przeszczep. Zawsze lepiej wyglądać i czuć się bardziej atrakcyjnie niż mniej.
Tylko wybierz dobra klinikę, bo te powikłania to chyba jak ktoś chce zaoszczędzić i wybiera jakieś szemrane tanie instytucje.

Stary 2020-12-31, 14:50   #205
Liliom
Rozeznanie

No to dostałeś odpowiedzi, tak, łysina postarza i zmniejsza atrakcyjność, ale nie jest to coś co cię wyklucza. To czy wykonasz ten zabieg czy nie to już twoja decyzja i sam musisz się nad tym zastanowić. Jeśli chcesz mieć młodszą partnerkę to takiej szukaj, ale szczerze, jeśli chcesz zwiększyć szanse to kieruj się raczej w stronę dziewczyn po studiach a nie ledwo po liceum. Ty chyba sobie nie wyobrażasz jaką masz u nich konkurencję.
Albo nie doczytałam albo nie napisałeś, ile miałeś partnerek do tej pory i jaki czas jesteś sam?
Liliom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 14:59   #206
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Konto usunięte

Treść usunięta
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 15:03   #207
jatoja2x2
BAN stały

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;88398776]Ja uważam, że jeśli masz kasę (a piszesz, że masz) to rób ten przeszczep. Zawsze lepiej wyglądać i czuć się bardziej atrakcyjnie niż mniej.
Tylko wybierz dobra klinikę, bo te powikłania to chyba jak ktoś chce zaoszczędzić i wybiera jakieś szemrane tanie instytucje.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Nie polecam takich zabiegow w Polsce, bo efekty sa mizerne i czytalem posty ludzi, ktorzy zostali w ten sposob oszpeceni.

Jest klinika w Brukseli i ta moge zarekomendowac osobiscie. Po zabiegu jest np. blizna na tylnej czesci glowy, skad pobiera sie material do przeszczepu. Nie ma mozliwosc ostrzyc sie na zero bo ta blizna bedzie widoczna. Tak jak u mnie po pierwszym takim zabiegu...Nie kazdy sie kwalifikuje na taka operacje. U mnie to akurat jeszcze przejdzie ale tez nie jestem wzorowym kandydatem. I to nie jest tez tak, ze cofasz sie o 20lat, ten zabieg to pewnego rodzaju iluzja, kompromis, ktory da sie osiagnac w kwestii mozliwosci vs tego jaki jest efekt wizualny.

Cytat:
Napisane przez Liliom Pokaż wiadomość
No to dostałeś odpowiedzi, tak, łysina postarza i zmniejsza atrakcyjność, ale nie jest to coś co cię wyklucza. To czy wykonasz ten zabieg czy nie to już twoja decyzja i sam musisz się nad tym zastanowić. Jeśli chcesz mieć młodszą partnerkę to takiej szukaj, ale szczerze, jeśli chcesz zwiększyć szanse to kieruj się raczej w stronę dziewczyn po studiach a nie ledwo po liceum. Ty chyba sobie nie wyobrażasz jaką masz u nich konkurencję.
Albo nie doczytałam albo nie napisałeś, ile miałeś partnerek do tej pory i jaki czas jesteś sam?
Nie interesuja mnie dziewczyny w wieku po liceum, powiedzmy 26-27 i w gore, jesli mam byc szczery. Po PESELu tez nie wybieram czy po urodzie. Czy musze to tlumaczyc?

Nie napisalem, mialem kilka partnerek w swoim zyciu. Wiekszosc to jednak przelotne znajomosci. Sam jestem od kilku lat, nie specjalnie szukalem kogos na stale, chociaz jakies tam proby byly. Zajmowalem sie praca i swoimi sprawami.

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;88398809]Treść usunięta[/QUOTE]

Dzieki za opinie. Nie mam zamiaru sie w zaden sposob usprawiedliwiac. Doskonale zdaje sobie sprawe, ze niektore rzeczy w zyciu moglem rozegrac inaczej. I nie chodzi mi o to, zeby za wszelka cene z kims byc. No ale pretensje poki co mam w tej materii tylko i wylacznie do wlasnej osoby.

Czas edycji: 2020-12-31 o 15:09
Stary 2020-12-31, 15:10   #208
Konto usunięte

Cytat:
Nie polecam takich zabiegow w Polsce, bo efekty sa mizerne i czytalem posty ludzi, ktorzy zostali w ten sposob oszpeceni.

Jest klinika w Brukseli i ta moge zarekomendowac osobiscie. Po zabiegu jest np. blizna na tylnej czesci glowy, skad pobiera sie material do przeszczepu. Nie ma mozliwosc ostrzyc sie na zero bo ta blizna bedzie widoczna. Tak jak u mnie po pierwszym takim zabiegu...Nie kazdy sie kwalifikuje na taka operacje. U mnie to akurat jeszcze przejdzie ale tez nie jestem wzorowym kandydatem.
Teraz najnowsza metoda to FUE, ale pewnie wiesz
https://www.estepera.com/fue-hair-transplant/
A jeszcze nowsza i podobno lepsza jest ta
https://www.estepera.com/sapphire-fu...ansplantation/

Chyba linki nie działają, w każdym razie wpisz sobie w Google fue sapphire.
Stary 2020-12-31, 15:14   #209
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Juz o tym mowilem. Dlugo sie zastanawialem nad tym zabiegiem i zastanawiam sie w dalszym ciagu czy powinienem to zrobic.

Chcialem zapytac kobiet czy to faktycznie jest duzy problem poniewaz iz, mimo tego, ze lata temu sie z tym pogodzilem (zaczalem lysiec bardzo mlodo, w okolicach 20tki) [co mialo bardzo duzy wplyw na jakosc mojego zycia i prosze mi wierzyc, ze dotyczy to pewnie 98% facetow, ktorych to dotyka, jak wielkich "jaj" by nie mieli...] to jakies negatywne doswiadczenia zbieram z tym. I pewnie w jakis sposob mi to przeszkadza. Bo mimo wszystko abstrahujac od tego, ze lata leca, mnie to zmienilo i wplywa na ogolny image.

Dodatkowo przeszczepy nie sa takie proste i banalne jak sie moze wydawac i sa rozne tego konsekwencje wiec sytuacja nie jest 0/1. To trudna i wymagaja decyzja.

A watek przerodzil sie w wojne niewiadomo do konca o co. Np. o to, ze jestem niedojrzalym gnojem albo dyskredytuje zyciowo ogarniete dziewczyny pare lat mlodsze ode mnie.
nie wiem jak bardzo lysiejesz..

moj chce zrobic przeszczep w Turcji ( zakola) kolega mial i sobie chwali( tylko ze on ma grube wlosy, nie takie cienkie jakie zwykle maja Polacy). Widac roznice.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-12-31, 15:20   #210
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
nie wiem jak bardzo lysiejesz..

moj chce zrobic przeszczep w Turcji ( zakola) kolega mial i sobie chwali( tylko ze on ma grube wlosy, nie takie cienkie jakie zwykle maja Polacy). Widac roznice.
W Turcji polecam klinikę Estepera, znam kogoś, kto zrobił tam przeszczep i efekt był świetny. Tylko że ta osoba też miała bardzo grube włosy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości