![]() |
#181 | ||
BAN stały
|
Dot.: Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?
Cytat:
xD Cytat:
Ty podzielilas kobiety na gorsze i lepsze ze wzgledu na wiek, z przyczyn oczywistych, bo jestes w okolicach 30tki. A ja moge chciec spotykac sie z dziewczyna w wieku 27lat, poznac sie wzajemnie a potem jak bedzie chciala i ja bede chcial to zalozyc rodzine. Nie widze w tym problemu. Zeby ja wspierac i byc razem. Ale co lysiejacy, stary, konserwatywny beznadziejny dziad podbijajacy do 20tek, ktore same daja namiary moze wiedziec o zyciu. xD Edytowane przez jatoja2x2 Czas edycji: 2020-12-31 o 12:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Konto usunięte
|
No to już nie wiem, po co ten wątek, skoro dziewczyny same dają namiary. Jak chcesz mieć jeszcze większe powodzenie, to tak, przeszczep włosów jest bardzo dobrym pomysłem. Ogólnie im starszy będziesz, tym starsze kobiety będą się tobą interesować.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I wierz mi - obok konserwatywnego mężczyzny z klasą (a ja w takich właśnie gustuję), to Ty nawet nie stałeś. Jesteś łysiejącym facetem o mentalności studenta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
BAN stały
|
Chcialem zapytac o opinie.
Nie mialem zamiaru z Wami walczyc o cokolwiek, ani przyjmowac krytyki, ze jestem incelem. Rozumiem co znaczy ten termin, nie mam o nic zalu do kobiet. O co niby mialbym miec? A tak uslyszalem, ze jestem starym dziadem, lysiejacym (bo nikt o tym nie wspomnial) z wygorowanymi wymaganiami i problemami bo rozmawiam z kobietami mlodszymi od siebie. Nic tam, zycie. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() Ile jeszcze raz napiszesz lysiejacy? Myslisz, ze jak powtorzysz to 50razy to cos to zmieni? MAM UMOWIONY ZABIEG W KLINICE, JEST TO UZGODNIONE, ZA MIESIAC TO JUZ NIE BEDZIE PROBLEM, WIEC MI ZWISA, ZE MNIE TAK NAZYWASZ. WEZ TO POD UWAGE. Edytowane przez jatoja2x2 Czas edycji: 2020-12-31 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj jaką konkurencją są 20-stki dla 30-stek, naprawdę. Z 30-tek to już się tynk sypie ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Facet, starzejesz się. W końcu Cię dopadną te szukające rozpłodowca trzydziechy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Myslisz, ze jakbym poznal jakas kobiete to bym jej na otwarciu powiedzial, wiesz...zaczalem lysiec, ale bedziesz mnie jak cos kochac bardzo? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Postaw sie w takiej sytuacji. Ale Ty bedziesz bredzic, ze tak sie zachowuja tylko miernoty, ktore nie maja jaj. Nawet nie chce mi sie tego tlumaczyc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę to, co tu zaprezentowałeś. Jasne, że nie będziesz mówił o kompleksach na głos, ale nagle w realu jesteś mega dojrzały, wiesz czego chcesz od życia i wiesz co to tabletka po? ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Idź może na terapię, nie wiem, na argumenty o niedojrzałości emocjonalnej wyciągasz ten argument o łysieniu. Naprawdę nie jest to problem, kobiety zakochują się w łysych, zakładają z nimi rodziny, uprawiają z nimi seks. Miałeś to napisane tu dziesiątki razy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Łysienie jest nieatrakcyjne. Jeżeli facet ma ładna twarz i generalnie jest wysoki i przystojny i goli się na krótko to marne włosy nie zaszkodzą mocno jego atrakcyjności. A jeżeli mężczyzna jest mało atrakcyjny i do tego ma łysinę to sorry ale nic z tego nie będzie. Łysiejący starszy pan podbijający do studentek 😅 Trochę creepy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Autor chciałby usłyszeć, że NIKT nie uważa go za nieatrakcyjnego, a zawsze trafią się takie osoby, którym się nie spodobamy. Nawet hollywoodzkie aktorki nie są w typie każdego człowieka na ziemi. Takie niedojrzałe tupanie nóżką i chęć bycia idealnym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No ale jak juz mowilem, po co komus cos tlumaczyc, skoro i tak tego nie zrozumie. Obetnij sie na łyso w wieku 20lat to moze sie kapniesz o co chodzilo, ale jak widac moze byc z tym ciezko. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Niewazne czy to studentek, ogolnie to dziala podobnie. Wrecz tak samo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym lubisz stosować cherry picking, tylko robisz to tak nieumiejętnie, że od razu widać. Wielokrotnie w temacie pozytywnie wypowiadałam się o młodszych od siebie kobietach i nastoletnich dziewczętach, więc nikt nie uwierzy Ci w teorię, że jako starsza kobieta czegokolwiek im zazdroszczę. Coraz bardziej zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że to prowokacja. Dlaczego? 1. Skoro autorowi wątku podobają się jedynie studentki i młodsze, to powinien szukać odpowiedzi na swoje pytanie na forum dla nich przeznaczonym, a nie na takim, po którym od razu widać, że wypowiada się na nim dużo kobiet w starszym wieku. 2. Wiele Wizażanek zapewniło go szczerze, że łysienie dla większości kobiet nie jest problemem, ale faktycznie młodym może się nie podobać, bo kojarzy się ze starzeniem się. 3. Ponieważ autor jednak koniecznie chce mieć powodzenie wśród studentek, postanowił przyjąć teorię, że gadamy głupoty, bo z nim przecież młode kobiety rozmawiają (= ma powodzenie) i w ogóle pewnie jako stare bezdzietne lambadziary po prostu tym młodym zazdrościmy. 4. Nie docierają do niego absolutnie żadne argumenty, stosuje cherry picking i zamienił wątek w swoją prywatną wojnę mającą uświadomić nam, jak bardzo te dwudziestolatki nad nami górują, pod każdym względem. 5. Cały wątek został założony właśnie w tym celu - żeby kobiety podburzyć, wsadzić kij w mrowisko i w ten sposób utwierdzić się w przekonaniu, że kobiety po trzydziestce są złe i niedobre, a eteryczne studentki (oczywiście tylko te, których nie dotyczy społeczna degrengolada) piękne, śliczne, zgrabne, bez cellulitu, dojrzałe, mądre, oczytane, ogarnięte, czyste i niewinne jak lelije. 6. Autor przeczy sam sobie, gubi się we własnych zeznaniach, koniecznie chce mieć rację i bardzo szybko z pozornie kulturalnego i miłego mężczyzny pytającego o radę przemienił się w swoje prawdziwe ja wyznające masę obrzydliwych poglądów i przejawiające typowo incelskie podejście do kobiet. Miałyśmy już na forum dziesiątki takich facetów, każdy działa według tego samego schematu. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przypominam, ze wciaz nie odpowiedzialas na bardzo znaczace pytanie. Doloze do tego, ze sama pewnie jestes singielka, w wieku 30tki, czyli juz by sie przydalo miec jakies powazniejsze plany na przyszlosc, z reszta jak wiekszosc kobiet w tym wieku. Naklamalabys przynajmniej w odpowiedzi na te dwa pytania na ktore nie odpowiedzialas to bylabys bardziej wiarygodna, jaki to ja jestem zly i jak zdyskredytowalem cos czego nie zdyskredytowalem. I zapomnialas napisac, lysiejacy. I to Ty po mnie jezdzisz a nie odwrotnie, kazda rzecz odbijasz jako negatywny argument. Tak jak pisalem, gdybym stwierdzil, ze lubie psy to napisalabys, ze to swiadczy o tym, ze jestem zoofilem. Myslisz, ze jestem slepy czy co. Wzrok akurat mam calkiem niezly. Jak typowa baba odwrocilas kota ogonem i wszystko co zaprezentowalas swoimi wypowiedziami zwalilas na mnie. Brawo Ty. ![]() Edytowane przez jatoja2x2 Czas edycji: 2020-12-31 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes za☠☠☠isty,gadasz z mlodymi , sporo zarabiasz a za miesiac robisz lysine. jaki jest sens watku?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chcialem zapytac kobiet czy to faktycznie jest duzy problem poniewaz iz, mimo tego, ze lata temu sie z tym pogodzilem (zaczalem lysiec bardzo mlodo, w okolicach 20tki) [co mialo bardzo duzy wplyw na jakosc mojego zycia i prosze mi wierzyc, ze dotyczy to pewnie 98% facetow, ktorych to dotyka, jak wielkich "jaj" by nie mieli...] to jakies negatywne doswiadczenia zbieram z tym. I pewnie w jakis sposob mi to przeszkadza. Bo mimo wszystko abstrahujac od tego, ze lata leca, mnie to zmienilo i wplywa na ogolny image. Dodatkowo przeszczepy nie sa takie proste i banalne jak sie moze wydawac i sa rozne tego konsekwencje wiec sytuacja nie jest 0/1. To trudna i wymagaja decyzja. A watek przerodzil sie w wojne niewiadomo do konca o co. Np. o to, ze jestem niedojrzalym gnojem albo dyskredytuje zyciowo ogarniete dziewczyny pare lat mlodsze ode mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
uparta chmura
|
Ponieważ iż mimo tego że, uważam, że nie powinieneś, to zrób to dla siebie samego!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#204 |
Konto usunięte
|
Ja uważam, że jeśli masz kasę (a piszesz, że masz) to rób ten przeszczep. Zawsze lepiej wyglądać i czuć się bardziej atrakcyjnie niż mniej.
Tylko wybierz dobra klinikę, bo te powikłania to chyba jak ktoś chce zaoszczędzić i wybiera jakieś szemrane tanie instytucje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
No to dostałeś odpowiedzi, tak, łysina postarza i zmniejsza atrakcyjność, ale nie jest to coś co cię wyklucza. To czy wykonasz ten zabieg czy nie to już twoja decyzja i sam musisz się nad tym zastanowić. Jeśli chcesz mieć młodszą partnerkę to takiej szukaj, ale szczerze, jeśli chcesz zwiększyć szanse to kieruj się raczej w stronę dziewczyn po studiach a nie ledwo po liceum. Ty chyba sobie nie wyobrażasz jaką masz u nich konkurencję.
Albo nie doczytałam albo nie napisałeś, ile miałeś partnerek do tej pory i jaki czas jesteś sam? |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;88398776]Ja uważam, że jeśli masz kasę (a piszesz, że masz) to rób ten przeszczep. Zawsze lepiej wyglądać i czuć się bardziej atrakcyjnie niż mniej.
Tylko wybierz dobra klinikę, bo te powikłania to chyba jak ktoś chce zaoszczędzić i wybiera jakieś szemrane tanie instytucje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie polecam takich zabiegow w Polsce, bo efekty sa mizerne i czytalem posty ludzi, ktorzy zostali w ten sposob oszpeceni. Jest klinika w Brukseli i ta moge zarekomendowac osobiscie. Po zabiegu jest np. blizna na tylnej czesci glowy, skad pobiera sie material do przeszczepu. Nie ma mozliwosc ostrzyc sie na zero bo ta blizna bedzie widoczna. Tak jak u mnie po pierwszym takim zabiegu...Nie kazdy sie kwalifikuje na taka operacje. U mnie to akurat jeszcze przejdzie ale tez nie jestem wzorowym kandydatem. I to nie jest tez tak, ze cofasz sie o 20lat, ten zabieg to pewnego rodzaju iluzja, kompromis, ktory da sie osiagnac w kwestii mozliwosci vs tego jaki jest efekt wizualny. Cytat:
Nie napisalem, mialem kilka partnerek w swoim zyciu. Wiekszosc to jednak przelotne znajomosci. Sam jestem od kilku lat, nie specjalnie szukalem kogos na stale, chociaz jakies tam proby byly. Zajmowalem sie praca i swoimi sprawami. [1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;88398809]Treść usunięta[/QUOTE] Dzieki za opinie. Nie mam zamiaru sie w zaden sposob usprawiedliwiac. Doskonale zdaje sobie sprawe, ze niektore rzeczy w zyciu moglem rozegrac inaczej. I nie chodzi mi o to, zeby za wszelka cene z kims byc. No ale pretensje poki co mam w tej materii tylko i wylacznie do wlasnej osoby. Edytowane przez jatoja2x2 Czas edycji: 2020-12-31 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.estepera.com/fue-hair-transplant/ A jeszcze nowsza i podobno lepsza jest ta https://www.estepera.com/sapphire-fu...ansplantation/ Chyba linki nie działają, w każdym razie wpisz sobie w Google fue sapphire. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj chce zrobic przeszczep w Turcji ( zakola) kolega mial i sobie chwali( tylko ze on ma grube wlosy, nie takie cienkie jakie zwykle maja Polacy). Widac roznice.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.