|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Belle Color - Farba do włosów Ciemny Szatyn nr 24- uzywal ktos??
Hej, uzywalyscie moze farby ciemny szatyn bellecolor? ja sie wlasnie nad nia zastanawiam, ale nie wiem, czy pokryje moje wlosy, ktore wpadaja w czerwowny odcien, ktorego bardzo chce sie pozbyc. Czy ona kryje siwki? I czy nie wychodzi czarna?
Nie wiem, dokladnie jaki jest to odcien, ale wydaje mi sie, ze to taki ciemny braz bez czerwieni. Aha, jak z wydajnoscia? Mam dlugie, bardzo geste wlosy.. Pozdrawiam
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Ja używałam farby ciemny szatyn ale z innej firmy. I zawiodłam się bo włosy mi wyszły strasznie ciemne, prawie czarne. Swoje miałam ciemny brąz. Jeżeli farbujesz włosy w domu to potrzebne ci będą 2 opakowania farby. A jeżeli u fryzjera to wystraczy 1 op. Przekonałam sie o tym bo zawsze farbowałam włosy w domu i zużywałam 2 op. A gdy poszłam do fryzjerki następnym razem, ona mi ją tak dobrze rozprowadziła że wystarczyło tylko 1 . Pozdrawiam!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Belle Color - Farba do włosów Ciemny Szatyn nr 24- uzywal ktos??
ja używałam tej farby i włosy wyszły czarne- swoje mam średni brąz. Po kilku myciach jednak kolor nieco wypłowiał. Jeśli coś to polecam Ci też Belle Color, ale kolor SZATYN. Ja byłam zadowolona
![]() Wydaje mi się że musisz kupić dwa opakowania skoro masz długie i gęste włosy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

Nie wiem, dokladnie jaki jest to odcien, ale wydaje mi sie, ze to taki ciemny braz bez czerwieni. Aha, jak z wydajnoscia? Mam dlugie, bardzo geste wlosy.. Pozdrawiam