|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
Mąż jest trochę przeciwny żeby wpuszczać do domu obca osobę tak wcześnie w tych czasach i sama nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już zamówiłam specjalne ubranko na Ali za grosze na taką sesje domową, jest pełno różnych wzorów za grosze a pamiątka będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#153 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nigdy na Ali nic nie zamawiałam, jakoś przekonać się nie mogę
|
|
|
|
|
#154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Polecam niektóre rzeczy się bardzo opłaca, inne mniej
ja zamówiłam taki strój niecałe 15 zł - zdjęcie z aukcji aliexpress IMG_20210106_200421.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
kocham ... Edytowane przez stookrotka1991 Czas edycji: 2021-01-06 o 20:23 |
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O właśnie, tez chciałam się spotkać z doradczynią chustonoszenia, już z nią rozmawiałam i powiedziała że najlepiej się umówić 2 tygodnie po urodzeniu i albo ona przychodzi do domu albo online. Ale online płace tyle samo a dla mnie to tak jakbym sobie obejrzała film na YouTube. Muszę się zastanowić jeszcze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#158 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() Może się przekonam, pomyślę nad tym
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chciałam sesji noworodkowej, nie podoba mi się to jak właśnie te maluszki wyglądają/są układane.
Natomiast taka sesję jak wstawiłam zdjęcia Nairobi (chyba) To z chęcią. Tż już fotografce się zapowiedział na marzec ![]() Oprócz tego chce co roku sesję rodzinną by mieć porównanie jak się wszyscy zmieniamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#160 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Ja muszę poszukać jakis fajnych ramek na zdjęcia, bo mam w pudelkach wywolane kilkadziesiąt zdjęc i tak leżą w szufladzie Tylko nie mam kompletnie pomysłu jak je rozplanowac na ścianie, bo jedne są takie kwadratowe jak zdjęcia n Insta, a inne np standardowego wymiaru, jak normalne zdjęcia
|
|
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
my na pewno zrobimy sobie swiateczna w trojke lub w czworke z piesiem i moze na roczek ale to zobaczymy najpierw musze urodzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Spakowałam właśnie torbę porodową i poporodową.
Jutro pójdę do Biedry po przekąski i słodki napój i gotowe ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#163 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Do porodowej wszystko co da się ssać: lizaki, rozpuszczalne gumy, żelki, Kubusia. Może czekoladę.
Żeby potem przy kryzysie (chyba 9cm) albo po gazie, nie wyrzygać cholera wie czego No i w razie ewentualnej CC to też pełnego żołądka nie można mieć chyba. A do poporodowej: to co wyżej, ciasteczka, batoniki, musy, może gorący kubek🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#165 |
|
💑🐱📚👶
|
Zbieram się powoli na pobranie krwi
![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już siedzę na poczekalni.
Oczywiście jak na czczo to z rana 🤮 Przede mną dwie ciężarne na glukozę. Jak dobrze że to już za mną ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#167 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() A dopiero co my tez tak czekałyśmy przed glukoza ![]() Ja dzisiaj sporo musze zrobić tych badań, więc trochę posiedze pewnie w gabinecie Dobrze, że w tej placówce co idę są zapisy na konkretne godziny, wiec nie muszę słuchać jakis glupich komentarzy Muszę się dopytać tylko w rejestracji za które badania muszę dopłacić ![]() Powodzenia na pobraniu
|
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
![]() Mi dzisiaj tz odbiera 2 ostatnie przesyłki ![]() Popierze dopakuje do torby i jutro o 7 wywiezie z domu ![]() próbujemy żartować ze będzie miał spokój itp ale atmosfera jest napięta ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#169 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie leciała w tv reklama, że w lidlu maja być bodziaki i pościel dla dzidzi
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będzie zobaczysz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc ze mną szybko poszło ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
Jeszcze wrócisz w dwupaku do domku![]() Cytat:
A o pościeli pomyśle jak małą będzie miała już doroślejsze łóżko i będzie starsza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kciuki za dobre wyniki badań
![]() Faith spokojnie wrócisz jeszcze do domu do rodzinki! Trzymam mocno kciuki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#173 |
|
💑🐱📚👶
|
To już nie dla mnie takie spacery nawet do przychodni
Noga mnie boli tak, że ledwo idę
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To u mnie tak samo ![]() Ja właśnie czekam pod gabinetem na wizytę u gina, ciekawe co tam u Miśki słychać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak Miśka (jak to przyjemnie brzmi ).Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za pozytywne wyniki!
![]() ![]() ![]() ![]() Też ruszyłam wczoraj z torbą. Przepakowałam podkłady te na łóżko do worków Ikea i nie zajmują tak dużo miejsca jak wcześniej. Podszykowałam kosmetyki, muszę pójść do Rossmanna (najlepiej zaraz, żeby zdążyć przed seniorami ) po parę pierdółek i zrobię kosmetyczkę. Mąż się ze mnie śmieje, że chcę kupić składaną podróżną szczoteczkę do zębów, a nie wziąć elektryczną, której używam. Tłumaczę mu, że ja nie będę tam latać i szukać kontaktu, żeby podpinać ładowarkę itd. i że mi żałuje 4 zł na szczoteczkę do zębów na kilka dni. I 3 zamówienia na Allegro poszły, mam tam m.in. staniki do karmienia i koszule rozpinane z przodu na całej długości, bo ja to w końcu nie wiem w czym do porodu. Ale już widzę światełko w tunelu. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- My na naszego gałgana zdrobniale mówimy Miesiu. 🥰🥰Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Luzia, Lusanne i Marga co tam u Was? Dajcie jakiegos znaka chyba ze juz po porodzie jestescie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Ja leżę z henna na brwiach. Chociaż sobie brwi zrobię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#179 |
|
💑🐱📚👶
|
Ja właśnie weszłam do domu
![]() Musialam dopłacić za jedno badanie 64 zł i to po rabacie xD Ogolnie bardzo lubię te placówkę Luxmedu, bo w rejestracji panie bardzo miłe, i w zabiegowym również. Zdążyłam podejść pod gabinet i już bylam zaproszona do środka ![]() Na przeciwciala rh-, kiłę i hiv jakieś 3 dni na wyniki trzeba czekać i tylko do odbioru osobistego są, reszta na Portalu Pacjenta będzie Mam nadzieje, ze wyjdzie w normie wszystko
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chciałabym ![]() Za tydzień ciąża donoszona ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

Tylko nie mam kompletnie pomysłu jak je rozplanowac na ścianie, bo jedne są takie kwadratowe jak zdjęcia n Insta, a inne np standardowego wymiaru, jak normalne zdjęcia

No i w razie ewentualnej CC to też pełnego żołądka nie można mieć chyba. 

Muszę się dopytać tylko w rejestracji za które badania muszę dopłacić

będzie zobaczysz 

Podszykowałam kosmetyki, muszę pójść do Rossmanna (najlepiej zaraz, żeby zdążyć przed seniorami