![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#603 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się ogólnie czuje w miarę dobrze w ciąży (poza mdłościami). Normalnie chodzę, nie spuchłam. Czasami jak wchodzę na 3 piętro to mi mała strasznie ciąży i idę zgięta. Ale dziewczyny, już zaraz koniec ![]() ![]() Poza tym od wczoraj wróciła mi ochota na moje stare nawyki żywieniowe! ![]() ![]() ![]() ![]() Szoszo - nie martw się! Serduszko Ci się powiększy na kolejnego domownika ![]() Ja też bym chciała odwlec w czasie poród by zdążyć wyremontować mieszkanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy wasze maluszki nadal mają często czkawki?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Ugh! Tramwaj miałam 54, a wymyśliłam sobie, że 45 i leciałam na złamanie karku, założyłam za gruby sweter, nie poszłam do toalety i jadę zgięta w pół. A i tak mnie nie wpuszczą do LM, bo będę za szybko.
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#607 |
Zakorzenienie
|
Mamy Luty 2021 cz.IV
Dzisiaj znowu wstałam o 11
![]() ![]() ![]() Dzisiaj planuje ugotować pomidorowa ❤️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#608 |
Przyczajenie
|
Mój mały ma rzadko czkawkę.
Ujawniłam się ostatnio i jakoś nie miałam weny na pisanie. Mam termin na 29.01-01.02 i mam już umówiony termin cc w przyszłym tygodniu. Także dziewczyny to już. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej cc i zrobiło się już tak realnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam podobnie ze słodyczami. Jem cały czas żelki albo płatki kukurydziane, bo mnie mdli a inne produkty mi nie pomagają na mdłości 🤦🏻☠♀️ Nie mogę się doczekać czasu po porodzie. Wszystkie słodycze idą do kosza! Ja póki co przytyłam około 8kg. Pewnie do 10kg dojdę do porodu.. Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nairobi jak się dziś czujesz? Opuchlizna po nocy trochę puściła? Dziewczyny dziś mam pytanie o szczepienia. Wiecie jakim schematem chcecie iść czy zostawiacie to na później? Aktogimka to prawda, że EuvaxB zawiera Thiomersal? Niby czytam, że nie a na forach nagonka na tę szczepionkę... Sama chyba kupię Engerix...
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
A propo szczepień to patrzyłam wczoraj kalendarz szczepień na 2021 i wydaje mi się że w 2020 wcześniej się szczepiło dzieci? Teraz się w sumie zaczyna od 2 miesiąca życia a wydawało mi się że w 2020 na 5 tyg już coś było. W ogóle oglądam ten live położnej charlotte i ona źle oceniła smoczki do butelek z aventu. Tyle ludzi je poleca a tu okazuje się że są złe? Oczywiście lansinoh super butelka i smoczek. Mam wrażenie ze ta firma jej płaci za promocję.
![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2021-01-11 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Taak wczoraj tez w nocy jak nie mogłam spać to myślałam sobie jak będę tulić moją malutką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Biedna, mam nadzieje ze cię wpuścili wcześniej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Dziewczyny, zrobiłam dziś nieświadomie zakupy w godzinach dla seniorów ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Wrrrr. Dostałam list z sądu i mam sprawę 12 kwietnia bo gminia mnie pozwała o zapłatę. Radca prawny przez chwilą napisała, że taka jest procedura w związku z moim sprzeciwem. I chyba będę musiała pojechać i chociaż będzie spokój. Mama złożyła pismo do urzędu o rozłożenie długi na raty, ja mam dowody, że nie mieszkałam w tym okresie w domu rodzinnym. Tylko najgorzej że będę musiała małego ciągnąć bo nie zostawię go na 2 dni z teściową
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
#615 |
Zakorzenienie
|
Marga, ja nie widzę w składzie Euvaxu dodatku tiomersalu.
![]() Wracam, ugotuję się zaraz 🥵🥵, piękne słońce na dworze, ja w tym za grubym kardiganie i jeszcze oczywiście ogrzewanie hula w tramwaju. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#616 |
Zakorzenienie
|
Na weekend w mojej okolicy zapowiadają minus 19. mam nadzieję że w razie czego auta odpalą
![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
#617 |
Zadomowienie
|
Paula szukam tych papierków lakmusowych i normalnie nigdzie ich nie ma! Już sobie zorganizowałam kartonik na to, znalazłam wszystko inne co w tedy zamówiłam a tego nie. Pamiętam że odkładałam i pomyślałam a może na następną ciążę się przyda. Jeszcze poszukam ale przepraszam bo powiedziałam że ogarnę i nie ogarnęłam
![]() Wyszedł zalpost. Scrollujcie go ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej, mam nadzieje jednak że się ułoży między Wami. Byłam w lidlu na małych zakupach i zanieść TŻ paczke do paczkomatu do zwrotu i jak doszłam do paczkomatu to myślałam że zejdę. Tak mi się momentalnie słabo zrobiło. A szlam z 500-600m ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#620 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pochwal się koszula ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Paulina, wysyłam dobre myśli.
![]() Echme, ja dziś to samo - wysiadłam z tego tramwaju i maska z twarzy, bo zaraz to bym po TŻ dzwoniła, żeby mnie pozbierał. ![]() TŻ mówi, że tak ładnie i słonecznie to może bym poszła na spacer do parku. Ja mu na to, że nie ma opcji, idziemy razem po jego pracy, już będzie ciemno i zimno, ale ja się będę czuła bezpieczniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zmieniając temat, co z tymi waszymi porodami (donoszonymi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj poszlam pieszo na zakupy. Jak zwykle za dużo naladowalam do toreb i ledwo to doniosłam... Plus pilnowanie 3latka i ganianie żeby nie wpadł na ulicę... Przed samą klatka noga mi się poslizgnela
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie jak to słońce przygrzało pod paczkomatem to poczułam się najgorzej ![]() A koszula nie wiem czy jest się czym chwalić bo to taka babciowa stylówka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Wtajemniczenie
|
Ja będę szczepić 5w1 + rota i pneumo. Narazie nic dodatkowego nie planuje
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Materiał 100% bawełna i jest naprawdę milusia w dotyku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Paulina moja mala narazie siedzi i mamy uklad ze musi wytrzymac do 21 stycznia a najlepiej do 22 aby mamusia zdazyla zaliczyc fryzjera ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O no to trochę jeszcze poczekamy ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.