|
|
#2701 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
A przydatne chociaż to ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rak jest straszny. Teraz niedawno zmarła kobieta ze wsi obok. Młoda kobieta. Tyle osób na to choruje, plaga jakaś. Chcę sobie zrobić pseudo loczki. polomarket zamknięty, kupiłam jakaś biedronkową piankę do włosów, ciekawe ,czy się coś z tego uda... plus za to,ze z tego co widzę pianka nie ma alkoholu w składzie. Cytat:
|||||
|
|
|
|
#2702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mówie dziś matuli, że idę do dermatologa i w sumie to chciałabym dostać jakieś antybiotykyki. A ona na to: "dziecko i chcesz się tak truć, chyba zwariowałaś - pojedź lepiej marchewki z masełkiem i od razu będziesz miała ładniejszą cerę" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj kawe zbożową też lubię A mleko to najlepiej Krasnystaw - ma taki specyficzny zapaszek - taki wiejski![]() Cytat:
![]() Moja babcia jest w szpitalu. Już od dawna ma poważne problemy. Jej ![]() Edit: Aguś psikadło przydatne Psikam sobie na rekę a potem wcieram w skórę głowy albo rozpylam seboradin na całej długości włosów. Zawsze lepiej mieć niż nie mieć
|
||||
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
Zaćmienie niestety nie minęło Też uwielbiam cudowne porady odnośnie pielęgnacji cery Jak ktoś nie miał z tym problemów, to chyba nie zrozumie. Dawno nie piłam kawy zbożowej Przez Was mam teraz ochotę a do sklepu nie chce mi się ruszyć![]() Przykro mi z powodu babci
|
|
|
|
|
|
#2704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witaj po przerwie dzięki ![]() Milka przykro mi z powodu babci
|
|
|
#2705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rada cudowna :P Cytat:
![]() Ja seboradinu nie daje na włosy. Staram się wcierać w skórę głowy tylko. Trzymajcie kciuki za moją fryzurę jutro ![]() Cytat:
Ech, szkoda ,że nie mogę spotkać niczego co spowolniłoby przetłuszczanie mojego łeba.
||||
|
|
|
|
#2706 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A faktycznie, może to i taft Cytat:
.Dziękuje, ale mi się szminka trochę rozmazała na tym zdjęciu . Ojej, współczuję babci w szpitalu. Mój dziadek jest kilka do roku w szpitalu, ma duże problemy z sercem, płucami i nogą, która czernieje. A wiek ( 73 lata) robi swoja, tak samo jak to, że pracował ciężko na kopalni i to wszystko teraz wychodzi. A co babci jest ? Ja właśnie oglądam "Ze śmiercią jej do twarzy" na tvn. Kocham to
|
||
|
|
|
|
#2707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i efekt był świetny. Tylko ,że po dwóch godiznach zrobiłą sie dupa, że tak powiem, bo proste ![]() Cytat:
.Cytat:
Na tej mojej tez jest napisane,że "extra objętość" i niby ma filtry uv i , haha, prowitaminę b5 -przedpostatnie miejsce w skłądzie . Zapłąciłam za nia 3,99zł, jesli bedzie zła to nie będę się denerwować.
||||
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
pogratulować zdrowia- moim dziadkom nie udało się dożyć takiego wieku- jeden zmarł gdy moja mama była jeszcze dzieckiem a drugi rok temu (68lat)- nie wiem jak trzeci bo nie miałam okazji go poznać.
Trzymam kciuki za loki
|
|
#2709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#2710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Niecałe 1,5 roku temu... Zrobię ![]() Cytat:
Dziękuję Olu Cytat:
Witaj
|
|
|
#2711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja też, ale musze zmyć oleje, a potem wykąpać się...jutro do szkoły Ja nie chceeeee |
|||
|
|
|
|
#2712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo Cytat:
![]() ![]() No w miarę nadrobiłam ![]() Muszę Wam napisać, że mam lekkiego stresa, bo córcia jutro idzie pierwszy dzień do przedszkola... ![]() Nie wiem kto się bardziej denerwuje, czy my czy Ona (obstawiam, że my )Trzymajcie kciuki za nas
|
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdaj relacje jutro, jak sobie poradziła
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
#2715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak to teraz jest, do ilulatków ona idzie ? |
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane, ja z Norwegii...Nasz dom w Norge ma 200m kwadratowych. Jutro o 8 szkola.'
Nie boje sie, nic nie czuje. Sama nie wiem nic. Jestem tu na stale i nie jest zle. Wie ktoras ile kilowat kosztuje w Polsce? |
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale no worries- będzie sexyi zaraz kolejny rok minie jak z bicza strzelił ![]() Cytat:
|
|
|
#2719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czemu akurat Norwegia ?Virka, to już duża dziewczyna jak do 5latków, poradzi sobie
|
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
No MY
|
|
#2721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ale jestem radosna ![]() Co do włosów- za małe zrobiłam ślimaki i niestety myłam głowę, bo było ładnie ,ale eni tak jak chciałam To nic Wiecie co? Strasznie się boje tego roku szkolnego,ale dziś się cieszę, że tam idę ![]() Cytat:
:P Cytat:
Będzie mrucząco Może kilka dni będzie płaczu i smutku,ale potem nie będzie chciała z przedszkola wychodzić ![]() Dziewczyny to tylko kolejny rok szkolny i jak to mój Tż stweirdził "przynajmniej nieprzygotowania są od nowa" .Miłego dnia
|||
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia choruje ze starości. Już jej wszystko szwankuje. Dokładnie nie wiadomo co jej jest. Drętwieje jej lewa część ciała i ostatnio nie mogła się nawet podnieść. Może to serce Jutro do niej jadęAguś rozpoczęcie roku szkolnego i jego zakończenie to najfajniejsza część z całego roku szkolnego ![]() Cóż za optymistyczny napis nas dziś wita zaraz obok spisu dziesiejszych solenizantów Jak to fajnie mieć jeszcze (teoretycznie) miesiąc laby |
|
|
|
|
#2723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Da(cie) radę![]() Cytat:
A Ty już wróciłaś? Pali się to zielone światełko ![]() Tym się pocieszam Pamiętam jak rok temu marudziłam, że nie chce do szkoły i aż nie mogę uwierzyc, że to było tak dawno![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ten napis mnie dobił![]() Ja mam na 11, więc jeszcze korzystam z wakacji
|
||||
|
|
|
|
#2724 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzis nie mam szkoly, az do czwartku, bo wycieczka jest O_O |
||
|
|
|
|
#2725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
, ale jestem pewna, że wszystko pójdzie dobrze Czekam na relację![]() Cytat:
Też się cieszę, że jeszcze miesiąc wakacji, ale mam sporo do zrobienia a po tych dwóch miesiącach zero motywacji
|
||
|
|
|
|
#2726 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Witam Wsztskie
Barówa znowu wyłączyła mnie z wizażowego życia na weekend, całe szczęście to już tylko jeden a nie dwa dni, więc nawet ściorana nie jestem, bo sie mogłam wyspać ![]() I całkiem fajnie się pracowało, mimo natłoku ludzi. Porcelainnn - miło, ze TŻ pamięta i pisze. Dobrze, że się nie poddaje. Trzymam kciuki za Wasze szczęście. A te historyjki, zwłaszcza papierek po krówce Oleczka, Milka, tez uwielbiam likier kokosowy we wszelkich jego postaciach, a najbardziej chyba taki gęsty, mleczno-jajeczny, pychota ![]() Ostatnio w barówie wymysliłam nawet nowego drina na bazie z Malibu. Jakież było moje zdziwienie, gdy przyjechałam tam znów po tygodniu i okazuje się, że zrobił furrorę .Tyle, że jak to zwykle bywa, sukces ma wielu ojców i prawa autorskie do niego przypisała sobie inna barmanka, której nota bene tego drinka serwowałam [wtedy miała wolne i bawiła się na dyskotece].A mleczko też bardzo chętnie pijam i lubię, nawet takie z miodkiem rozpuszczonym polubiłam, chociaż miodu nie cierpię ![]() Xyoko, witaj z powrotem I bardzo przykro mi z powodu brata ![]() Milka, za zdrowie babci trzymam kciuki Virka, będzie dobrze z Julcią. Też wydaje mi się, że to większy stres dla rodziców niż dla dziecka. Dzieci mają nieco inne postrzeganie świata i sądzę, że dla Córci to przede wszystkim okazja do poznania mnóstwa koleżanek i wspólnej zabawy. Ciekawe tylko, czy będzie lubiła leżakowanie ![]() Lanessa, a ja byłam święcie przekonana, że dopiero za rok tam jedziesz, a teraz jeszcze w Polsce do szkoły. O kurczę ![]() A do polskiej szkoły będziesz chodzić, czy od razu z Norwegami? I jak z językiem? |
|
|
|
|
#2727 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
No, superowo jest mieć teoretycznie jeszcze miesiąc wakacji Cytat:
?Szkoda, że nie opatentowałaś drinka, ale może jeszcze coś wymyślisz . A co to za drink w ogóle ?Kurcze zastanawiam się jak to jest, tylko włosów nam wypada codziennie, ja rozumie, że rosną nowe, no ale one rosną wolno, więc czemu nie jestem łysa, bo wypada mi tego strasznie dużo (ale to od zawsze mi tyle wypada), a nawet mam za gęste włosy
|
|||
|
|
|
|
#2728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Mój Przedszkolak w przedszkolu Nie było łez na rozstanie (choć nie wiele MI brakowało Ufff, ale od rana, brzuch mi wariował z nerwów Teraz już jest lepiej, tylko cały czas się zastanawiam jak Jej tam jest...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2729 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wyobrażam sobie te scenę jak się żegnałyście... jestem pewna, ze Julcia wróci do domu zachwycona nowym towarzystwem, nowymi zabawami. Jest tak radosna i energiczna, że okręci sobie wszystkie dzieciaki wokół paluszka ![]() Dorotko-już tak na stałe - stałe tam zostajesz? Trzymam kciuki. Napisz jaką masz tam klasę ![]() Dzień dobry .
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale żeby się Jej przynajmniej podobało i chciała chodzić...Dzięki Emilko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

A przydatne chociaż to ?
Mam ten Seboradin. Kupiłam go tylko jak wyczytałam, że u tulio przyśppiesza on porost włosów. I z jakim psikadłem? Bo faktycznie, ta buteleczka jest bez-na-dziej-na
Nawet ta z Subriny była lepsza, miała taki 'dzióbek', łatwiej było dozować płyn

A mleko to najlepiej Krasnystaw - ma taki specyficzny zapaszek - taki wiejski
Przez Was mam teraz ochotę a do sklepu nie chce mi się ruszyć

A ten napis mnie dobił