Włosomaniaczki :D - część III - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-31, 18:33   #2701
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
To właśnie ten Tylko do niego takie jakieś psikadło do pudełka dodali
Oszukańce jedne! Mi nie dali! do sądu! A przydatne chociaż to ?

Cytat:
Mam ten Seboradin. Kupiłam go tylko jak wyczytałam, że u tulio przyśppiesza on porost włosów. I z jakim psikadłem? Bo faktycznie, ta buteleczka jest bez-na-dziej-na Nawet ta z Subriny była lepsza, miała taki 'dzióbek', łatwiej było dozować płyn
Ja miałam starą wersję i też mi szybko po nim rosły :tak:

Cytat:
No i jeżeli chodzi o raka, to przeraża mnie, jak dużo osób ma z nim styczność. Nawet tu, w wątku, prawie każda zna kogoś, kogo to cholerstwo pokonało. Mój brat zmarł na białaczkę.

Rak jest straszny. Teraz niedawno zmarła kobieta ze wsi obok. Młoda kobieta. Tyle osób na to choruje, plaga jakaś.

Chcę sobie zrobić pseudo loczki. polomarket zamknięty, kupiłam jakaś biedronkową piankę do włosów, ciekawe ,czy się coś z tego uda... plus za to,ze z tego co widzę pianka nie ma alkoholu w składzie.

Cytat:
Dziękuje . Właśnie dodałam jedno zdjęcie z wczoraj przed imprezą. Robiłyśmy z koleżanką sesje. Ona wpadła, żeby suszarkę włączyć i wyszło pseudo reaklama L'oreal
To Taft! "wrzuć na turbo przyśpieszenie! Moja fryzura to wytrzyma!"
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 18:41   #2702
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Milka - wiem, że chciałam Ci coś napisać, ale nie mogę sobie przypomnieć co
Poczekam, może zaćmienie Ci minie

Cytat:
Poza tym widzę, że pojawił się znowu temat cery - łączę się w bólu.

Mówie dziś matuli, że idę do dermatologa i w sumie to chciałabym dostać jakieś antybiotykyki. A ona na to: "dziecko i chcesz się tak truć, chyba zwariowałaś - pojedź lepiej marchewki z masełkiem i od razu będziesz miała ładniejszą cerę" podoba mi się takie rozumowanie. Gdyby to było takie proste to chyba problemy ze skórą odeszły by w niepamieć

Cytat:
No i jeżeli chodzi o raka, to przeraża mnie, jak dużo osób ma z nim styczność. Nawet tu, w wątku, prawie każda zna kogoś, kogo to cholerstwo pokonało. Mój brat zmarł na białaczkę.
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Ja mleko tak średnio trawię. Często mi nic nie jest w ogóle, a czasem kończy się to wizytą na kibelku. Kupuję takie co jest ważne kilka dni z lodówek z nie UHT.
Ale uwielbiam, samo do kawy zbożowej, do musli, do likieru mniam

Oj kawe zbożową też lubię A mleko to najlepiej Krasnystaw - ma taki specyficzny zapaszek - taki wiejski

Cytat:
ojej, miło mi hehe

Cytat:
Właśnie dodałam jedno zdjęcie z wczoraj przed imprezą. Robiłyśmy z koleżanką sesje. Ona wpadła, żeby suszarkę włączyć i wyszło pseudo reaklama L'oreal
Jak zwykle cudnie wyszłaś Z wiatrem we włosach

Moja babcia jest w szpitalu. Już od dawna ma poważne problemy. Jej

Edit: Aguś psikadło przydatne Psikam sobie na rekę a potem wcieram w skórę głowy albo rozpylam seboradin na całej długości włosów. Zawsze lepiej mieć niż nie mieć
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 19:00   #2703
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Dzięki

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Poczekam, może zaćmienie Ci minie

Mówie dziś matuli, że idę do dermatologa i w sumie to chciałabym dostać jakieś antybiotykyki. A ona na to: "dziecko i chcesz się tak truć, chyba zwariowałaś - pojedź lepiej marchewki z masełkiem i od razu będziesz miała ładniejszą cerę" podoba mi się takie rozumowanie. Gdyby to było takie proste to chyba problemy ze skórą odeszły by w niepamieć

Przykro mi

Oj kawe zbożową też lubię A mleko to najlepiej Krasnystaw - ma taki specyficzny zapaszek - taki wiejski

Edit: Aguś psikadło przydatne Psikam sobie na rekę a potem wcieram w skórę głowy albo rozpylam seboradin na całej długości włosów. Zawsze lepiej mieć niż nie mieć

Zaćmienie niestety nie minęło

Też uwielbiam cudowne porady odnośnie pielęgnacji cery Jak ktoś nie miał z tym problemów, to chyba nie zrozumie.

Dawno nie piłam kawy zbożowej Przez Was mam teraz ochotę a do sklepu nie chce mi się ruszyć

Przykro mi z powodu babci
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 19:10   #2704
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Może nie jest jakoś super-hiper wysokobiałkowa, ale z racji tego, że nie mam dostępu do lepszych, to kota je takie, tj. Purinę One, można kupić chociażby w Rossmannie(gdzie ja się zaopatruje), kosztuje jakieś 12 zł za 800 g(mniejszych ani większych pojemności nie widziałam). Ma 34% białka, z czego min. 16% to czysty kurczak, reszta to ryż(14%) i jakieś tam jeszcze mączki czy inne pierdoły. Jak pisałam w poprzednim poście, to dosyć sporo jak na supermarketowe żarełko dla futrzaka, a przynajmniej mój skłonny jest zjeść ją chociażby samą(co nigdy się nie przydarzyło z innymi karmami), kiedy ja nie mam siły na gotowanie mięcha Z tego co pamiętam są 2 smaki, z kurczakiem(mój je) i wołowiną.
dzięki za info
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Hmm... opisze Wam coś dziwnego Otóż odkąd nie jestem z TŻ, mam wrażenie jakby dużo nieznajomych mężczyzn wiedziało, że jestem wolna (choć wcale tego nie okazuję) i zdarzają mi się naprawdę strasznie śmieszne sytuacje. Dziś np beztrosko oglądając dżinsy w Galerii Krakowskiej usłyszałam nad uchem głośne: 'Nie, nie, są prawie takie same jak te, które masz na sobie. Weź jaśniejsze' strasznie się przestraszyłam, pierwszym odruchem było rozejrzenie sie dookoła, by sprawdzić do kogo kierowane były te słowa. Naokoło pusto, a nade mną stoi strasznie wysoki chłopak i podaje mi jasne dżinsy.I do tego mówi bardzo głośno, ja jestem bez obcasów, czuję się przy nim jakaś malutka i trochę zastraszona. Chłopak chodził za mną pół godziny po sklepie i starał się wybierać dla mnie spodnie. A potem uparł się, że chce mi włożyć buta na stopę I nie był to pan z obsługi. Zmierzając dso przymierzalni z 8ma parami spodni grzecznie mu podziękowałam i pożegnałam

Ale apogeum tego była sytuacja sprzed kilku dni. Byłyśmy z koleżanką umówione na wieczorny seans w kinie ('3:10 do Yumy', genialne) i gdy dotarłyśmy do sali, okazało się, że na naszym miejscy siedzi jakis chłopak. Poprosiłyśmy by się przesiadł i usiadłyśmy. Zapomniał wziąć jednak z naszego siedzenia torebki i po cichu (aloe jednak trochę za głośno) wyrwało mi się : 'Tinky Winky' Po chwili przyszła jego dziewczyna, ale to nie przeszkadzało mu częstować nas krówkami. Pod koniec seansu puścił swoja dziewczynę przodem, wyszedł, po czym wrócił się do mojego siedzenia i z uśmiechem wręczył mi złożony papierek po krówce coś mówiąc Gdy odszedł, okazało się, ze na papierku zapisał swój numer Sytuacja była przekomiczna, koleżanka umierała ze śmiechu. Ale... jak sobie pomyślę, że facet robi takie rzeczy swojej dziewczynie to nóż mi się w kieszenie otwiera
niezłe historie
Cytat:
Skład Seboradinu: alcohol and diethyl phthalate and propylene glycol, aqua, hypeicum perforatum extract, pinu oil, clamus extract, raphanus nigra extrat, coriander oil, thymol, tea tree oil, cl 17200

alkoholu więcej niż wody ?
a no więcej- alkoholu jest tyle samo co pozostałych dwóch rozpuszczalników (ftalan dietylowy i glikol propylenowy). Też mam tą nową wersję- mało wygodna- ale dziubek mojego zakraplacza idealnie pasuje do otworu w opakowaniu
Cytat:
Kasia - Śliczna figurka i nowy avek
witaj po przerwie
dzięki

Milka przykro mi z powodu babci
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 20:42   #2705
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam też teraz jakiś dziwny wysyp

A rada cudowna :P

Cytat:

Mam nadzieję,że babcia szybko wyzdrowieje

Ja seboradinu nie daje na włosy. Staram się wcierać w skórę głowy tylko.

Trzymajcie kciuki za moją fryzurę jutro

Cytat:
a no więcej- alkoholu jest tyle samo co pozostałych dwóch rozpuszczalników (ftalan dietylowy i glikol propylenowy). Też mam tą nową wersję- mało wygodna- ale dziubek mojego zakraplacza idealnie pasuje do otworu w opakowaniu
Oby dobrze działał tylko.

Ech, szkoda ,że nie mogę spotkać niczego co spowolniłoby przetłuszczanie mojego łeba.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-08-31, 20:43   #2706
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Chcę sobie zrobić pseudo loczki. polomarket zamknięty, kupiłam jakaś biedronkową piankę do włosów, ciekawe ,czy się coś z tego uda... plus za to,ze z tego co widzę pianka nie ma alkoholu w składzie.

O nawet nie wiedziałam, że jest inna pianka bez alkoholu niż nivea, bo ona u mnie jest na pierwszym miejscu wśród pianek. A na czym kręcisz?

A faktycznie, może to i taft

Cytat:

Od kawy zbożowej się uzależniłam jakiś czas temu, piłam codziennie z dwie, ale już mi przeszło i nie mogę na nią patrzeć .
Dziękuje, ale mi się szminka trochę rozmazała na tym zdjęciu .

Ojej, współczuję babci w szpitalu. Mój dziadek jest kilka do roku w szpitalu, ma duże problemy z sercem, płucami i nogą, która czernieje. A wiek ( 73 lata) robi swoja, tak samo jak to, że pracował ciężko na kopalni i to wszystko teraz wychodzi.
A co babci jest ?

Ja właśnie oglądam "Ze śmiercią jej do twarzy" na tvn. Kocham to
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 20:49   #2707
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
O nawet nie wiedziałam, że jest inna pianka bez alkoholu niż nivea, bo ona u mnie jest na pierwszym miejscu wśród pianek. A na czym kręcisz?
Robię sobie takie hmm. Zakręcam wokół palca i gumką związuje. Takie ślimaczki.U mnie zadne papiloty nie wchodzą w grę. Kiedyś tak robiłam na ślimaczki ( ) i efekt był świetny. Tylko ,że po dwóch godiznach zrobiłą sie dupa, że tak powiem, bo proste

Cytat:
Ojej, współczuję babci w szpitalu. Mój dziadek jest kilka do roku w szpitalu, ma duże problemy z sercem, płucami i nogą, która czernieje. A wiek ( 73 lata) robi swoja, tak samo jak to, że pracował ciężko na kopalni i to wszystko teraz wychodzi.
Mój dziadek ma 90 lat, w tym roku skończy, w paździertniku .

Cytat:
O nawet nie wiedziałam, że jest inna pianka bez alkoholu niż nivea, bo ona u mnie jest na pierwszym miejscu wśród pianek.
Ta dodająca objętości? Chciałąm ja właśnie dziś kupić.
Na tej mojej tez jest napisane,że "extra objętość" i niby ma filtry uv i , haha, prowitaminę b5 -przedpostatnie miejsce w skłądzie . Zapłąciłam za nia 3,99zł, jesli bedzie zła to nie będę się denerwować.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-08-31, 21:04   #2708
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Mój dziadek ma 90 lat, w tym roku skończy, w paździertniku .
pogratulować zdrowia- moim dziadkom nie udało się dożyć takiego wieku- jeden zmarł gdy moja mama była jeszcze dzieckiem a drugi rok temu (68lat)- nie wiem jak trzeci bo nie miałam okazji go poznać.

Trzymam kciuki za loki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-31, 21:15   #2709
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Robię sobie takie hmm. Zakręcam wokół palca i gumką związuje. Takie ślimaczki.U mnie zadne papiloty nie wchodzą w grę. Kiedyś tak robiłam na ślimaczki ( ) i efekt był świetny. Tylko ,że po dwóch godiznach zrobiłą sie dupa, że tak powiem, bo proste

Mój dziadek ma 90 lat, w tym roku skończy, w październiku .

Ta dodająca objętości? Chciałąm ja właśnie dziś kupić.
Na tej mojej tez jest napisane,że "extra objętość" i niby ma filtry uv i , haha, prowitaminę b5 -przedpostatnie miejsce w skłądzie . Zapłąciłam za nia 3,99zł, jesli bedzie zła to nie będę się denerwować.
Ta skręt fal i loków, ale tą do objętości też miałam taką próbkę 50 ml i była fajna .
Stary 2008-08-31, 21:18   #2710
virka
Zakorzenienie

Dobry wieczór Witam pięknie i zaczynam nadrabianie

Cytat:
dawno to było ?
Niecałe 1,5 roku temu...

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A moje też zrobisz ???
Zrobię

Cytat:
Przykro mi Marzenko

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn;8816016[I
]Marzenko... [/I]

Cytat:
Marzenko, prześliczny zegarek
Dziękuję Olu

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Witam serdecznie! pamiętacie o mnie jeszcze?
Wróciłam i postaram sie nadrobić zaległości - będzie cieżko... pozdrawiam serdecznie!
Pamiętamy, a jakże Witaj

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 21:23   #2711
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kochane

Wróciłam znad morza 2 godziny temu, wykąpałam się, wrzuciłam do pralki pierwszą turę prania i wpadłam się przywitać Ogólnie jestem wypoczęta, pogoda dopisała i wszystko było super Poczytam trochę co u Was
Cześć

Cytat:
Napisane przez oleczka87
Dziękuje . Właśnie dodałam jedno zdjęcie z wczoraj przed imprezą. Robiłyśmy z koleżanką sesje. Ona wpadła, żeby suszarkę włączyć i wyszło pseudo reaklama L'oreal
Padłam

Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Chyba tego nie widziałam

Cytat:

Cytat:
Ja właśnie oglądam "Ze śmiercią jej do twarzy" na tvn. Kocham to
Ja też, ale musze zmyć oleje, a potem wykąpać się...jutro do szkoły Ja nie chceeeee
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 21:35   #2712
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Viruś- chyba zapomniałam- ZEGAR JEST SUPER, taki romantyczny. I wygląda jakby miał ten obrazek od zawsze
Dziękuję pięknie Emilko

Cytat:
Ale jestem zła. Popsuto mi mój odtwarzacz.Ponadto dowiedziałam się od taty takich rzeczy o sobie,że już nawet i się płakać nie chce.

Cytat:
Marzenka - zegar super Ci wyszedł
Dziękuję bardzo

Cytat:

Cytat:

No w miarę nadrobiłam

Muszę Wam napisać, że mam lekkiego stresa, bo córcia jutro idzie pierwszy dzień do przedszkola...
Nie wiem kto się bardziej denerwuje, czy my czy Ona (obstawiam, że my )
Trzymajcie kciuki za nas

Stary 2008-08-31, 21:52   #2713
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Ja też, ale musze zmyć oleje, a potem wykąpać się...jutro do szkoły Ja nie chceeeee
Nic mi, kurde, nie mów

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Muszę Wam napisać, że mam lekkiego stresa, bo córcia jutro idzie pierwszy dzień do przedszkola...
Trzymajcie kciuki za nas
No to trzymam kciuki Zdaj relacje jutro, jak sobie poradziła

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 22:00   #2714
virka
Zakorzenienie

Cytat:
No to trzymam kciuki Zdaj relacje jutro, jak sobie poradziła
Dzięki Zdam na pewno, jak sobie wszyscy poradziliśmy

Stary 2008-08-31, 22:03   #2715
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

o kurna, ja zapomniałam, że to ostatni dzień wakacji dla uczniów. Ja jeszcze miesiąc, ale ten miesiąc będzie pełen pracy (nieszczęsne tłumaczenia artykułów do pracy licencjackiej - w końcu się muszę za to zabrać i kursowanie między domem a Brzegiem), więc nie traktuje go wakacyjnie.

Cytat:

Trzymajcie kciuki za nas
a jak to teraz jest, do ilulatków ona idzie ?
Stary 2008-08-31, 22:08   #2716
Lanessa
Zadomowienie

Hej kochane, ja z Norwegii...Nasz dom w Norge ma 200m kwadratowych. Jutro o 8 szkola.'
Nie boje sie, nic nie czuje. Sama nie wiem nic. Jestem tu na stale i nie jest zle. Wie ktoras ile kilowat kosztuje w Polsce?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 22:11   #2717
virka
Zakorzenienie

Cytat:
a jak to teraz jest, do ilulatków ona idzie ?
Do 5 latków

Stary 2008-08-31, 22:55   #2718
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki za nas
Na pewno WY ale no worries- będzie sexy
Cytat:
Nic mi, kurde, nie mów
i zaraz kolejny rok minie jak z bicza strzelił
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Hej kochane, ja z Norwegii...Nasz dom w Norge ma 200m kwadratowych. Jutro o 8 szkola.'
Nie boje sie, nic nie czuje. Sama nie wiem nic. Jestem tu na stale i nie jest zle. Wie ktoras ile kilowat kosztuje w Polsce?
będzie sexy- zadomowisz się szybciej niż myślisz- jeszcze będziesz zachwycona nowym miejscem
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-31, 22:58   #2719
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ja chyba coś przeoczyłam, wiem, że jesteś w Norwegii, ale myślałam, że wakacyjnie. A Ty na stałe Czemu akurat Norwegia ?

Virka, to już duża dziewczyna jak do 5latków, poradzi sobie
Stary 2008-08-31, 23:11   #2720
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Na pewno WY ale no worries- będzie sexy
No MY

Cytat:
Virka, to już duża dziewczyna jak do 5latków, poradzi sobie

Stary 2008-09-01, 06:32   #2721
19agusia91
Zakorzenienie

Hej!
Ale jestem radosna
Co do włosów- za małe zrobiłam ślimaki i niestety myłam głowę, bo było ładnie ,ale eni tak jak chciałam To nic Wiecie co? Strasznie się boje tego roku szkolnego,ale dziś się cieszę, że tam idę
Cytat:
Chyba tego nie widziałam
http://www.youtube.com/watch?v=A4ybP...eature=related

:P

Cytat:
Do 5 latków
Przedszkole naprawdę służy dzieciom Będzie mrucząco Może kilka dni będzie płaczu i smutku,ale potem nie będzie chciała z przedszkola wychodzić

Dziewczyny to tylko kolejny rok szkolny i jak to mój Tż stweirdził "przynajmniej nieprzygotowania są od nowa" .

Miłego dnia
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-09-01, 08:03   #2722
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Babcia choruje ze starości. Już jej wszystko szwankuje. Dokładnie nie wiadomo co jej jest. Drętwieje jej lewa część ciała i ostatnio nie mogła się nawet podnieść. Może to serce Jutro do niej jadę Ona wogóle jest biedna, bo dom w którym mieszkała całe swoje życie trzeba było sprzedać. Postanowili wybudować w tym miejscu autostradę. Domyślacie się co czuje taki stary człowiek, który nie ma już swojego miejsca na ziemi, tuła się od domu do domu i czuje, że już jest nikomu nie potrzebny.

Aguś rozpoczęcie roku szkolnego i jego zakończenie to najfajniejsza część z całego roku szkolnego

Cóż za optymistyczny napis nas dziś wita zaraz obok spisu dziesiejszych solenizantów

Jak to fajnie mieć jeszcze (teoretycznie) miesiąc laby
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 08:49   #2723
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki za nas
Da(cie) radę

Cytat:
Ty też dasz rade Dorotko
A Ty już wróciłaś? Pali się to zielone światełko

Cytat:
i zaraz kolejny rok minie jak z bicza strzelił
Tym się pocieszam Pamiętam jak rok temu marudziłam, że nie chce do szkoły i aż nie mogę uwierzyc, że to było tak dawno

Cytat:
Hej!
Ale jestem radosna
Co do włosów- za małe zrobiłam ślimaki i niestety myłam głowę, bo było ładnie ,ale eni tak jak chciałam To nic Wiecie co? Strasznie się boje tego roku szkolnego,ale dziś się cieszę, że tam idę

http://www.youtube.com/watch?v=A4ybP...eature=related

:P

Przedszkole naprawdę służy dzieciom Będzie mrucząco Może kilka dni będzie płaczu i smutku,ale potem nie będzie chciała z przedszkola wychodzić

Dziewczyny to tylko kolejny rok szkolny i jak to mój Tż stweirdził "przynajmniej nieprzygotowania są od nowa" .

Miłego dnia
Cieszyć się, że do szkoły trzeba iść

Cytat:

Babcia choruje ze starości. Już jej wszystko szwankuje. Dokładnie nie wiadomo co jej jest. Drętwieje jej lewa część ciała i ostatnio nie mogła się nawet podnieść. Może to serce Jutro do niej jadę Ona wogóle jest biedna, bo dom w którym mieszkała całe swoje życie trzeba było sprzedać. Postanowili wybudować w tym miejscu autostradę. Domyślacie się co czuje taki stary człowiek, który nie ma już swojego miejsca na ziemi, tuła się od domu do domu i czuje, że już jest nikomu nie potrzebny.

Aguś rozpoczęcie roku szkolnego i jego zakończenie to najfajniejsza część z całego roku szkolnego

Cóż za optymistyczny napis nas dziś wita zaraz obok spisu dziesiejszych solenizantów

Ja ci dam zaraz miesiąc laby A ten napis mnie dobił

Ja mam na 11, więc jeszcze korzystam z wakacji
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 09:35   #2724
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
będzie sexy- zadomowisz się szybciej niż myślisz- jeszcze będziesz zachwycona nowym miejscem
No tak, tylko jezyk...

Cytat:
Ja chyba coś przeoczyłam, wiem, że jesteś w Norwegii, ale myślałam, że wakacyjnie. A Ty na stałe Czemu akurat Norwegia ?
Bo tu mamy przyjaciol..i mama ma prace

Cytat:
Ty też dasz rade Dorotko
A Ty już wróciłaś? Pali się to zielone światełko
Dzis nie mam szkoly, az do czwartku, bo wycieczka jest O_O
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 10:12   #2725
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Trzymajcie kciuki za nas
Mocno trzymam kciuki , ale jestem pewna, że wszystko pójdzie dobrze Czekam na relację

Cytat:

Bardzo mi przykro z powodu babci, starość jest przerażająca.

Też się cieszę, że jeszcze miesiąc wakacji, ale mam sporo do zrobienia a po tych dwóch miesiącach zero motywacji
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 10:36   #2726
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Witam Wsztskie
Barówa znowu wyłączyła mnie z wizażowego życia na weekend, całe szczęście to już tylko jeden a nie dwa dni, więc nawet ściorana nie jestem, bo sie mogłam wyspać
I całkiem fajnie się pracowało, mimo natłoku ludzi.

Porcelainnn - miło, ze TŻ pamięta i pisze. Dobrze, że się nie poddaje. Trzymam kciuki za Wasze szczęście.
A te historyjki, zwłaszcza papierek po krówce

Oleczka, Milka, tez uwielbiam likier kokosowy we wszelkich jego postaciach, a najbardziej chyba taki gęsty, mleczno-jajeczny, pychota
Ostatnio w barówie wymysliłam nawet nowego drina na bazie z Malibu. Jakież było moje zdziwienie, gdy przyjechałam tam znów po tygodniu i okazuje się, że zrobił furrorę .
Tyle, że jak to zwykle bywa, sukces ma wielu ojców i prawa autorskie do niego przypisała sobie inna barmanka, której nota bene tego drinka serwowałam [wtedy miała wolne i bawiła się na dyskotece].
A mleczko też bardzo chętnie pijam i lubię, nawet takie z miodkiem rozpuszczonym polubiłam, chociaż miodu nie cierpię

Xyoko, witaj z powrotem , cieszę się, że urlop się udał
I bardzo przykro mi z powodu brata

Milka, za zdrowie babci trzymam kciuki

Virka, będzie dobrze z Julcią. Też wydaje mi się, że to większy stres dla rodziców niż dla dziecka. Dzieci mają nieco inne postrzeganie świata i sądzę, że dla Córci to przede wszystkim okazja do poznania mnóstwa koleżanek i wspólnej zabawy.
Ciekawe tylko, czy będzie lubiła leżakowanie bo córcia mojego brata ciotecznego [nota bene są rówieśniczkami z tego co się orientuję] stwierdziła, że o ile przedszkole jest fajne, to leżakowanie jest najgorszą jego częścią

Lanessa, a ja byłam święcie przekonana, że dopiero za rok tam jedziesz, a teraz jeszcze w Polsce do szkoły. O kurczę
A do polskiej szkoły będziesz chodzić, czy od razu z Norwegami? I jak z językiem?
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 11:09   #2727
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
oj, to nie jest powiedziane. Ja nienawidziłam do przedszkola chodzić, jak miałam tam iść to zaczynała się histeria, płacz. Miałam tam dużo przyjaciół i w ogóle fajnie było, ale ja miałam jakąś awersję. Chciałam być w domu i dobijało mnie najbardziej na świecie leżakowanie.

Cytat:

koło mojej babci też zaczynają teraz budowę autostrady, ale jednak ich domu nie burzą. Tylko jakby burzyli do dostaliby dużo pieniędzy z tego, Twoja babcia nic nie dostala ? A ile ona ma lat?

No, superowo jest mieć teoretycznie jeszcze miesiąc wakacji

Cytat:
Witam Wsztskie

Oleczka, Milka, tez uwielbiam likier kokosowy we wszelkich jego postaciach, a najbardziej chyba taki gęsty, mleczno-jajeczny, pychota
Ostatnio w barówie wymysliłam nawet nowego drina na bazie z Malibu. Jakież było moje zdziwienie, gdy przyjechałam tam znów po tygodniu i okazuje się, że zrobił furrorę .
Tyle, że jak to zwykle bywa, sukces ma wielu ojców i prawa autorskie do niego przypisała sobie inna barmanka, której nota bene tego drinka serwowałam [wtedy miała wolne i bawiła się na dyskotece].
A mleczko też bardzo chętnie pijam i lubię, nawet takie z miodkiem rozpuszczonym polubiłam, chociaż miodu nie cierpię
To lubisz adwokat ?
Szkoda, że nie opatentowałaś drinka, ale może jeszcze coś wymyślisz . A co to za drink w ogóle ?

Kurcze zastanawiam się jak to jest, tylko włosów nam wypada codziennie, ja rozumie, że rosną nowe, no ale one rosną wolno, więc czemu nie jestem łysa, bo wypada mi tego strasznie dużo (ale to od zawsze mi tyle wypada), a nawet mam za gęste włosy
Stary 2008-09-01, 11:51   #2728
virka
Zakorzenienie

Witajcie

Mój Przedszkolak w przedszkolu Nie było łez na rozstanie (choć nie wiele MI brakowało ) Zobaczymy jakie będą wrażenia po powrocie, dzisiaj pierwszy dzień jest krócej, tak do 13, a od jutra już pełną parą Ufff, ale od rana, brzuch mi wariował z nerwów Teraz już jest lepiej, tylko cały czas się zastanawiam jak Jej tam jest...

Cytat:
Obyś miała rację

Cytat:
Zdrówka dla Babci, mimo wszystko

Cytat:
Da(cie) radę

Cytat:
Virka, będzie dobrze z Julcią. Też wydaje mi się, że to większy stres dla rodziców niż dla dziecka. Dzieci mają nieco inne postrzeganie świata i sądzę, że dla Córci to przede wszystkim okazja do poznania mnóstwa koleżanek i wspólnej zabawy.
Ciekawe tylko, czy będzie lubiła leżakowanie bo córcia mojego brata ciotecznego [nota bene są rówieśniczkami z tego co się orientuję] stwierdziła, że o ile przedszkole jest fajne, to leżakowanie jest najgorszą jego częścią
Całe szczęście, że tutaj nie ma w 5-latkach leżakowania , bo na pewno by nie lubiła, Ona już od bardzo dawna nie śpi po południu

Stary 2008-09-01, 12:00   #2729
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Witam Wsztskie
Barówa znowu wyłączyła mnie z wizażowego życia na weekend, całe szczęście to już tylko jeden a nie dwa dni, więc nawet ściorana nie jestem, bo sie mogłam wyspać
I całkiem fajnie się pracowało, mimo natłoku ludzi.

Porcelainnn - miło, ze TŻ pamięta i pisze. Dobrze, że się nie poddaje. Trzymam kciuki za Wasze szczęście.
A te historyjki, zwłaszcza papierek po krówce
Dziękuję bardzo Chociaż jestem chyba trochę staromodna i uważam, że mógłby zadzwonić, a nie pisać smsy i wysyłać mi linki do wzruszającej Muzyki na gg... ale jest mi ciepło na sercu, że szuka kontaktu..

Cytat:
Witajcie

Mój Przedszkolak w przedszkolu Nie było łez na rozstanie (choć nie wiele MI brakowało ) Zobaczymy jakie będą wrażenia po powrocie, dzisiaj pierwszy dzień jest krócej, tak do 13, a od jutra już pełną parą Ufff, ale od rana, brzuch mi wariował z nerwów Teraz już jest lepiej, tylko cały czas się zastanawiam jak Jej tam jest...

Wyobrażam sobie te scenę jak się żegnałyście... jestem pewna, ze Julcia wróci do domu zachwycona nowym towarzystwem, nowymi zabawami. Jest tak radosna i energiczna, że okręci sobie wszystkie dzieciaki wokół paluszka

Dorotko
-już tak na stałe - stałe tam zostajesz? Trzymam kciuki. Napisz jaką masz tam klasę

Dzień dobry Ostatnio pisałyście o zak7upach - u mnie ostatnio było spokojnien /brak pieniążków/ ale przyszły mi pieniążki z allegro i idę dziś kupić burty A potem na fitness , pierwsze zajęcia w nowym klubie .

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 12:03   #2730
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobrażam sobie te scenę jak się żegnałyście... jestem pewna, ze Julcia wróci do domu zachwycona nowym towarzystwem, nowymi zabawami. Jest tak radosna i energiczna, że okręci sobie wszystkie dzieciaki wokół paluszka
Lepiej Jej to okręcanie wychodzi z dorosłymi Ale żeby się Jej przynajmniej podobało i chciała chodzić...
Dzięki Emilko i udanych zakupów

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości