|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mały biust :/
Tikitaka zapamietaj jedna rzecz. Roznica miedzy jednym a drugim obwodem mowi o rozmarze miseczki, im wieksza ta roznica tym miseczka wieksza.
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
prześliczny ten strój http://bi.gazeta.pl/im/0/4157/z4157100X.jpg gdzie go można kupić .? wiem, że coś podobnego, tylko czarnego jest w trollu,tylko trójkątne miseczki i push-up
|
|
|
#783 |
|
Konto usunięte
|
a ja się zawiodłam, bo pojechałam nad jeziorko, była super zabawa, opaliłam się na brązowo, ale mam białe ślady na dekolcie po ramiączkach
muszę kupić inne bikini i jeszcze raz się opalać |
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
tatty, mam niestety tak samo.. głupio zakładać bluzki z dużym dekoltem, bo widać te białe ślady
|
|
|
#785 |
|
Konto usunięte
|
straszne, co nie
![]() mama do mnie mądra mówi, żebym ramiączka zdjęła i poopalała, ale jak ja je zdejmę, to od razu miseczki w dół oklapną (bo to nie jest sztywny stanik tylko takie trójkąty wiązane na sznurkach) ![]() no nic, wybiorę się na zakupy i kupię jakieś jeszcze bikini. teraz może poszukam coś z tych "bandażowanych"
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
hej, właśnie wróciłam znad morza
![]() nie miałam problemów z odwiązaniem stroju, żeby opalać plecy.. ![]() no i w ogóle to wydaje mi sie za mam jakieś większe
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
dzieeewczyny ! pobudka
|
|
#788 |
|
Konto usunięte
|
już wstałam
![]() a jakie stroje wy sobie na wakacje załatwiłyście? może jakieś zdjęcia?
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
ja już tu pokazywałam górę od mojego
![]() i nawet dobrze czułam się w nim na plaży
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam do grona małobiuściastych
Mam 181 wzrostu i miseczkę 80 B co przy mojej szerokiej miednicy wygląda średnio zachęcająco Nie wiem kiedy wyleczyłam się z tego kompleksu...Zaczęłam przyjmować do wiadomości chyba, że moje piersi większe nie będą i po prostu je polubiłam Bo są miłe w dotyku i całkiem jędrne poza tym co najważniejsze stanowią ze mną integralna całość![]() POzdrawiam inne małobiuściaste
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam końcówka wakacji?
|
|
#792 |
|
Konto usunięte
|
końcówka wakacji spędzona na pięknej, imprezowej, słonecznej Sycylii, gdzie mimo małej wady mojego ciała (wiecie jakiej
) byłam adorowana przez zgraję napalonych włochów
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
oo, tatty to gratuluję
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem 'małobiuściasta'
Nie mogę nigdy stanika dobrać , wszystkie mi odstają Już mnie to denerwuje czasem... Mogły by być troszkę wieksze ...
|
|
|
#795 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ja mam 75A i już prawie je zaakceptowałam, gdyby nie obóz, a tam jakiś koleś powiedział mi, że jestem ładna i mądra decha! Do tego jeszcze dodał, że gorzej wyglądać niż ja nie można (jestem szczupła). I coś gadał, że mogę sobie kupić cycki na pomkę. Co prawda koleś miał 13 lat, więc nie powinnam przejmować się gadaniem jakiegoś smarkacza, ale jednak jest mi smutno i mam doła.
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taki wiek, najarany małolat
|
|
|
|
#797 |
|
Konto usunięte
|
ale smarkacz...
ale ja na Sycylii takich problemów nie miałam, wręcz przeciwnie - jak wszyscy Włosi zobaczyli jaka jestem pełna życia, imprezowa, zabawna, nie patrzyli na "rozmiar" tylko od razu w kolejeczkę się ustawiali mimo że chyba byłam najbardziej "płaska" na obozie, miałam chyba największe powodzenie. bo najbardziej liczy się charakter i temperament
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;8845219]ale smarkacz...
ale ja na Sycylii takich problemów nie miałam, wręcz przeciwnie - jak wszyscy Włosi zobaczyli jaka jestem pełna życia, imprezowa, zabawna, nie patrzyli na "rozmiar" tylko od razu w kolejeczkę się ustawiali mimo że chyba byłam najbardziej "płaska" na obozie, miałam chyba największe powodzenie. bo najbardziej liczy się charakter i temperament [/QUOTE]tatty-super podejście I tak trzymać!
|
|
#799 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję
![]() grunt to dobre podejście, reszta leci z górki. aż strach pomyśleć, że ja te dobre podejście wyrabiałam u siebie z 3 miesiące... taka mała zakompleksiona szara myszka byłam, a teraz przemieniłam się w pełną życia kobitkę
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
Teraz na rynku są takie staniki które potrafią zdziałać cuda.
.
|
|
|
|
|
#801 |
|
Konto usunięte
|
heh, ja tam żadnych silikonowych wkładek na 5cm nie dam sobie wsadzić do stanika
a push-up wbrew ogólnej opinii nie powiększa biustu, tylko ładnie zbiera go do ciuszków z dekoltami. ma też taką wadę, że "spłaszcza" piersi. więc założyć stanik push-up pod t-shirt albo golf to czyste samobójstwo, bo wtedy wyjdzie się na całkiem płaską polecam po prostu jakieś porządne staniki na fiszbinach, najlepiej nie takie miękkie czy sportowe, ale jak kto woli, bo to osobista sprawa
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już w sumie się nie przejmuję moimi małymi
![]() kupilam ostatnio na bazarku push-up i suuuper zbiera mi piersi ..
|
|
#803 |
|
Konto usunięte
|
ja noszę zwykłe staniki, z fiszbinami, lekko usztywniane, bo te miękkie mi nie odpowiadają
ale push-up to ja mam tylko jeden |
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ratujcie! jestem w dziwnej sytuacji. spotykam sie z pewnym chlopakiem i mam obawy przed tym ze moze do czegos dojsc czy cos a ja mam male piersi
krepuje mnie to bo jego ex miala ogromne i teraz nie chce rozczarowania z jego strony co on o mnie pomysli
|
|
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli Cię kocha to nie będzie to dla niego problem, jeśli nie kocha to nie warto zawracać sobie nim głowy. Naprawdę piersi i ich wielkość nie są najważniejsze w związku.
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a jeśli facet patrzy na dziewczyny kategorią rozmiaru stanika, to uwierz, nie jest ciebie wart
|
|
|
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie małobiuściaste i pozdrawiam
![]() Ja wciąż mam nadzieję, że coś mi urośnie (w końcu mam 17 lat, więc niby wiek dojrzewania się nie zakończył, tym bardziej, że późno dostałam okres(ale nie wiem czy to ma jakiś wpływ)). Jeszcze wciąż się często załamuję moimi miniaturkami :P, ale w miarę możliwości staram się zmienić nastawienie. |
|
|
|
|
#808 |
|
Konto usunięte
|
czas ma wielki wpływ, bo to, kiedy dostałaś okres, oznacza mniej więcej początek twojego okresu dojrzewania. ale przede wszystkim trzeba siebie zaakceptować i z podniesioną głową podrywać chłopaków
najlepszy sposób
|
|
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
No racja, ale jak widzisz, że np. dziewczyny z większym biustem i wydające się ładniejsze "kręcą się" koło faceta, który ci się podoba, to pewność siebie znika i uważasz, że nie masz szans..
ale staram się widzieć pozytywy mimo, że mam problem z dobraniem biustonosza...eh pozdrawiam ;* |
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam okres od 12 roku życia, a biust nadal maleńki mimo 18 skonczonych. Ale już to zaakceptowałam i lubie je takie jakie są, mimo ze z moich kumpeli to chyba są najmniejsze
A ze stanikami też mam duży problem bo powinnam nosić 60, max 65 w obwodzie Jeszcze rok temu miałam taki kompleks że bez push upa ani rusz. A teraz ważne jest tylko żeby biust ładnie wyglądał bez tych gąbek, a da sie to uzyskać nawet na małym biuście. Dzisiaj nawet wyszłam w kompletnie miękkim staniku, nie licząc mini mini poduszeczek dokładanych Ale naprawde mini mini, no i też przeżyłam i nawet nie zwracałam na to uwagi ![]() Kwestia akceptacji. Akceptacja, akceptacja i jeszcze raz akceptacja. I nie ma sensu wmawiać sobie że duży biust jest o wiele lepszy niż mały. O duży trzeba bardziej dbać, ma większą tendencje do obwisania, bo jest cięższy. ( co nie znaczy że o mały dbać nie trzeba bo nawet mały może obwisnąć )Często porównując oba biusty nago okazuje sie że ten pozornie okropny mały biuścik jest ładniejszy niż ten większy Nie ma reguły!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

muszę kupić inne bikini i jeszcze raz się opalać

Już mnie to denerwuje czasem... Mogły by być troszkę wieksze ...

i teraz nie chce rozczarowania z jego strony co on o mnie pomysli
Ale naprawde mini mini, no i też przeżyłam i nawet nie zwracałam na to uwagi