|
|
#1171 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
Warkoczyki to bylby dobry pomysł tylko ze ja mam wlosy bardzo krotko sciete tak na Rihanne Z przodu dlugie a z tylu krotkie Takze ten pomysl odpada Zostaje wiec tylko turban ![]() Ja juz tez PO Plan mam strasznie glupi! Same Okienka i to jeszcze na co musze czekac ?! Na RELIGIE! Wrrr.. ale jestem zla zeby w klasie maturalnej takie szopki robis?!Ale przetrwamy dziewczyny Damy rade
|
|
#1172 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodkie dziecko ale biedne, z chemią za pan brat od urodzenia bo mama też chemiczka![]() Cytat:
tragedia ;/
|
|
|
#1174 |
|
Konto usunięte
|
ja mam plan na 2 dni... jeszcze go zmienią nie raz... ale w tym roku odeszło nam 6 przedmiotów a doszedł chyba jeden... no jeden ;] ale za to 2 rpzedmioty mam z babką która mnie wprost nienawidzi... jezusie;/ marketing i hotelarstwo...
wiecie co? patrze na plan w środe (tymczasowy) a tam na 7 i tylko 5 godzin... kopara mi opadła... ja potrafiłam rok temu chodzić na 14 na 5 godzin... albo na 8 na 9 ;/ a gegry nie mam już 2 lata;/esh |
|
|
|
#1175 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze nie poszłam, bo się wsio zmieniło. Kolega ma po Mnie zajechać dopiero pod 16 więc na razie chyba idę pojeździć rowerkiem z kumpelą. Może gdzieś się słońca załapie. U mnie dziś ładnie smali
![]() Jakoś tak dziwnie, bo zostało mi 31h... Odeszły 3h hist ale przyszły 3h wosu; poszły sobie 2h ros (została 1h) ale przyszły 2h pp... Ale ten plan i tak się chodź troche zmieni.
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() My sobie z kumpelami urządziłysmy miłe południe po rozpoczęciu, dlatego dopiero teraz piszę. Ogólnie rzecz biorąc - masakra. Pozmieniali nam nauczycieli, w tym jednego wogóle nie znamy(nowozatrudniona) To nie fair... ;( Ja nie chcę zmian ![]() A sam apel ogólnie poszedł sprawnie i szybko
|
#1177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podam Wam przykład Srody na 8.00 1.matematyka 2.matematyka 3.chemia rozszerzona 4.chemia rozszerzona 5. podstawy przedsiębiorczosci (po cholere mi taki przedmiot w 3 klasie!!) 6. religia 7.OKIENKO 8.j. rosyjski ! Religia okienko zeby na glupi rosyjski czekac?! W zeszlym roku bylo podobnie tylko byla religia a potem rosyjski nikt nie czekal na rosyjski na religie nie szli Ile przez przechlapane u wychowawczyni mielismy! To co sie bedzie w tym roku dzialp jak jeszcze ONIENKO mamy!? wole nie myslec
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
bobolinka - współczuję
![]() U nas nie ma czegoś takiego jak okienka. No, tylko wtedy, jeżeli jakiegoś nauczyciela nie ma, to wtedy jest lekcja wolna i musimy za kolejną czekać. Ale w planie czegos takiego nie ma
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też już dobrych pare lat nie ma okienek.
kiedyś to najczęściej chłopcy mieli okienko, bo my miałyśmy wf i jakoś tak był w środku no i musieli czekać na dalsze lekcje... dobra lecę na ten rower, bo właśnie widze jak kumpela jedzie. miłego!
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no więc ja jako przykładna uczennica jestem już po piwku no i po pizzy w końcu trzeba dobrze ten rok szkolny zacząć plan mi się bardzo podoba. o dziwo. mam nowego księdza i nauczyciela od fizyki, ale to wiedzieliśmy już wcześniej. no i od WOSu czego nikt nie rozumie. ale nic. w piatek koncze dwoma religiami, więc sadze, że ksiadz nie zdazy zapamietac naszych twarzy ogolnie mam jakiś dziwnie dobry humor (taaa, dziwnie, piwo ), boli mnie brzuch, jutro tylko 5 lekcji, poczekam aż TŻ wróci z pracy i wybywam się wakacjować póki mogę
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam niezły plan (choć liczyłam na jeszcze lepszy
). Codziennie na 8:15 i do 13:45, a w czw do 12:25 ![]() ![]() ale za to wracam do beznadziejnej klasy i nauczycieli, nie wiem jak przezyję jeszcze te 8mies ![]() w ogóle po co wychodzę z tej sali ;|
|
|
|
|
#1183 |
|
Konto usunięte
|
a ja zapomniałam ze dojdzie mi oplaka... i anglika bede miała chyba z 8 godzin... uff masakra
killerzin ja nic o mojj klasie anwet nie mówie;/ |
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też melduję się już po rozpoczęciu! Nie było tak źle, wychowawca gadał tylko chwilę, podał jakie dni do odpracowania, kiedy zebrania, konferencje kwalifikacyjne, czyli standard.
O planie już wcześniej Wam mówiłam - nie jest zły, mam tylko raz 8 godzin, no i w sumie 29 godzin tygodniowo. Potem poszłyśmy z mamą na małe zakupy i kupiła mi torbę do szkoły Dobrze że tata nie widział, bo zawsze wtedy mi wypomina ile to toreb nie mam.. ![]() Popołudniu idę z rodzicami do chrześnicy mojej mamy, nie lubię tam chodzić no ale dwa razy w roku wypada.. Lirangel, co to ta oplaka? Ja bym się cieszyła z 8h angielskiego, chociaż z moją nauczycielką przy 5 czasem jest masakra..
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoła jest złem.
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Aż tak źle?? Ja tam się cieszę, chociaż znajomych zobaczyłam
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu widok i wykład mojej słynnej pani J. mnie totalnie rozbroił.
Znajomi ok. Jestem po dwóch piwach także...
|
#1188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ale konczyc lekcje po 17 to jest juz przegiecie ;|
w ogole jakos dzisiaj nastroju nie mam.. odechciewa mi sie wszystkiego
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wróciłam, bo jak wsiąkliśmy na klasowym piwie tak i dopiero teraz zabrałam się do domu
![]() Plan...beznadziejny, ale moja szkoła słynie ze zmian planów a zatem za dwa tygodnie będę miała jakoś pewnie zmieniony... I mam raz na popołudnie, w poniedziałek od 12:05-17:25
|
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja też dopiero wróciłam - po piwku dlatego dłużej zeszło
![]() Rozpoczęcie trwało około godziny, potem wszyscy byli wolni. Plan jakis beznadziejny, niby tylko 27h plus fakultety ale tak poukładany, ze konczymy o 16 i 15 a raz tylko o 13 Ale licze, ze cos sie jeszcze zmieni.... Taaa, napewno. Najfajniej ma nasza druga grupa - niemicki z Niemka A dodam, że jestesmy klasa angielska i z niemieckim niewiele mamy wspolnego. Zapowiada sie pogorm ![]()
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, straasznie wam wspólczuję tych okienek. hardkor!
Chyba nie mogę narzekać - najgorszy czwartek - lekcje do 15, ale to religia, więc zbyt wielu nas nie zostanie na tej lekcji , bo prawka, korki, kursy przedmatur. itd.z niehumanstycznych przedmitoow tylko matma, wfu nie liczę, za to polski i historia aż do urzygu.. ![]() aha, kiedy kończymy rok szkolny? bo wersje są różne, a moj wych. jak zwykle niedoinformowany . najbardziej prawdopod. wydaje mi się opcja z 24 kwietnia....
|
#1192 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie narzekam na mojego wychowawcę, może nie jest idealny, ale jak pomyślę o wychowawcach równoległych klas.. to chyba całkiem dobrze trafiłam. Cytat:
Cytat:
U mnie maksymalnie ma się 8h czyli do 15.. Chyba zaczynam coraz bardziej doceniać moją szkołę.. Cytat:
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, w drugiej klasie miałam dwa razy do 18:20 a w pierwszej raz do 18:20...przyzwyczaić sie w sumie można...
|
|
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powiem Wam, że są przydatne Zawsze idziemy na jedzenie / picie, albo spotykamy się ze znajomymi. No, ale u nas jest taka szkoła, że ZAWSZE od 8 do 20 ktoś się plącze i jest co robić ![]() Cytat:
Ja też Jeszcze poszłyśmy PRZED rozpoczęciem na małe procentowe co nieco, za maturę, więc może rok będzie udany ![]() A nasza wychowawczyni, zawsze taka znerwicowana, dzisiaj naprawdę ucieszyła się i nawet mówiła, żebyśmy zrobili coś, żeby zostać dłużej niż rok ![]() No i ten chłopak z wczorajszego koncertu chce się ze mną umówić!
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1196 | |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewuszki
![]() Aaaa, od dzisiaj oficjalnie jestem maturzystką, ale się staro czuję. Cytat:
![]() ___________ Moje rozpoczęcie było baaaaaardzo długie: 15min . Babka rozdała nam plan lekcji, powiedziała, że w czwartek zebranie, że mamy przeczytać "Zbrodnię i Karę" no i przypomniała, że czeka nas spr z "Lalki" (nie ma to jak zapowiedź spr w pierwszym dniu szkoły)Wiecie co, nawet mam całkiem zjadliwy plan 8/6/6/6/5 (w sumie 31h) Tsa, ale nacieszę się tym planem przez miesiąc bo od października fakultety. I zmienili moją ulubioną babeczkę od matmy, buu I babkę od niemca. Przyjdzie nowa i zobaczy, że po 2 latach nic nie umiemy .A moja szkoła w trakcie remontu. Wchodzę na hol a tam podłogi nie ma , jakieś rusztowania przed szkołą, panie woźne skrobiące i suszące suszarką ściany (! )___________ Byłam dzisiaj u optyka-okulisty. Chciałam sobie zrobić badanie pod soczewki, a oni mi mówią, że muszę mieć 18lat albo zgodę od rodziców! (mogli powiedzieć tydzień temu jak byłam zasięgnąć informacji, a tak muszę czekać tydzień, aż się z rodzicami zobaczę :/) Zaraz przychodzi do mnie kumpela i robimy plan przygotowań i przegląd repetytoriów, testów i innych vademeców. Trzymajcie się dziewczyny
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
W taki razie jak patrze jak u was jest w szkole to ciesze się z tego mojego "kromschwitz"
jak to nazywają moja szkołę ![]() U nas nie ma czegoś takiego jak okienka, jak już to gdy nie ma jakiegoś nauczyciela to mamy zastępstwa ![]() Śmialiśmy się w szkole dziś gdy dyrektor powiedział że po remoncie nie jest posprzątane więc niemożemy siadać na parkiecie, płytka, parapetach i wyszło na to, że chyba musimy sobie przynieśc krzesełka takie rybackie bo u nas z ławkami na korytarzach to ciężko ![]() Lecę gdzies z koleżanką, wreszcie da mi zdjęcia które mi zrobiła ostatnio ja chce lustrzankę...
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
dołączam się
![]() maturka : historia,wos,polski,ang ![]() może by tak już wątek studniówkowy?
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1200 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Uuugh, pierwszy dzień szkoły i już jestem zła. Lepiej nie mówić. A plan lekcji ujdzie w tłoku. Byleby nie było okienek, a 3 godziny mi odpadają, gdyż nie zdaję fizy ani nie będę chodzić na fakultety.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

Sweter na pewno zrobił dobrą robotę
Chetnie oglądnęłabym to zdjęcie

Wrrr.. ale jestem zla zeby w klasie maturalnej takie szopki robis?!

wole nie myslec

Ja bym się cieszyła z 8h angielskiego, chociaż z moją nauczycielką przy 5 czasem jest masakra..