Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 13:00   #3661
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez marzedowna Pokaż wiadomość
hmmm bukiet nawet ładny ale ja osobiście odradzam bukiety jednostronne, i takie duze sztuczne dodatki, typu koraliki i szarfy!
zależy jeszcze jaką masz sukienkę i kolor garnituru młodego? bo sam bukiet jest baaardzo dekoracyjny i wiele rzeczy moze przy nim po prostsu zniknąć, np Twoja biżuteria czy nawet sama sukienka!
Chyba macie racje , jest bardzo ladny ale ja osobiscie tez wolalabym cos bardziej klasycznego. Pokaze Wam jescze bizuterie jaka bede miala na 100procent. Tez prosze Was o opinie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bizuteria.jpg (28,7 KB, 83 załadowań)
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 13:03   #3662
marzedowna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Ojjj nie było mnie tydzień i widzę że tyle naskrobałyście ;D ale już zdążyłam to wszystko nadrobić Jak widzę jesteście na etapie bukietów i firm przewozowych ;D hm... więc jeśli chodzi o bukiet to ja mam mniej więcej swój typ zarówno na samochód jak i dla siebie Jeśli chodzi o bukiet dla mnie to taki dość spory, złożony z róż i stefanotisów (chyba one się tak nazywają ?) Oczywiście bez takich kilogramów wstążek jak na zdjęciu tylko klasycznie obwinięte łodyżki jakimś białym materiałem. No i musi być dłuższy (nie znoszę bukietów które są tak krótkie, że ledwo da sie je trzymać). Butonierka z różyczki (podoba mi się coś takiego zawiniętego jak na zdjęciu - pytanie do pani florystki da się coś takiego zrobić czy będę musiała szukać po całym lublinie kogoś kto mi coś takiego wyczaruje ?). Jeśli chodzi o samochód to strasznie podobają mi sie coś takiego jak na 1 zdjęciu. Ale my nie jedziemy do ślubu starym samochodem tylko takim stalowym audi A6 i nie wiem sama czy to by pasowało. co o tym myślicie?
Mirra wykonanie zarówno dekoracji jak i wiązanki oraz butonierki w takim stylu jak pokazałaś nie powinno byc żadnym problemem dla jakiejkolwiek kwiaciarni. Pamiętaj tylko ze kolorystyka zarówno bukietu ślubnego jak i dekoracji samochodu powinna być utrzymana w tej samej tonacji. tzn mozna od tego odejść ale takie sa ogólne zasady którymi przynajmniej ja się posługuje! myślę ze dekoracje samochodu można śmiało przerobic pod konkretny model auta więc z tym nie ma problemu.
marzedowna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 13:11   #3663
marzedowna
Raczkowanie

sorry za post pod postem ale w trakcie odpowiedzi naskrobalscie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
śliczne bukieciki....
my będziemy mieć biały bukiet na samochód (wydaje mi się że biały najlepiej na czarny kolor samochodu pasuje) a mój tż to już drży na samą myśl jak to się odklei od naszego samochód po...bo kiedyś widział jak wiózł PM jak się nie chciał ten głowny bukiet od lakieru odlepić z winy tych mocnych przyssawek....i przerażony co to się stanie jak i nas cos takiego spotka
ja bym chciała mieć bukiet biały z zielonymi dodatkami i fantastycznie sie składa bo świadkowa chciałaby mieć zieloną suknię a ja chciałam pod kolor bukiet jej sukni a ona żeby miała pod mój kolor kremowej czy białej sukni
niech nie drży to się odkleja i nie ma żadnego problemu, zreszta mnie takie opinie rozbawiają bo to jest tylko przylepiec, obawiam sie ze większe problemy sa z usunięciem ptasich odchodów jak takiej przyssawki
a co do bukietów i kolorystyki to gratuluje wyboru, zresztą ostatnio jednej z Was robiłam podobne bukiety

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
Chyba macie racje , jest bardzo ladny ale ja osobiscie tez wolalabym cos bardziej klasycznego. Pokaze Wam jescze bizuterie jaka bede miala na 100procent. Tez proszę Was o opinie
jesli decydujesz się na taką biżuterię to stanowczo doradzam bukiet z góra 7 kwiatów, zresztą tylko takich samych jak w biżuterii i to tylko samych kwiatów bez żadnych dodatków!!! no chyba ze chcesz wyglądać jak Bożonarodzeniowa choinka osobiście przy takiej biżuterii odradzałabym ci jakiejkolwiek wiązanki
Stary 2008-09-01, 13:23   #3664
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Mirra wykonanie zarówno dekoracji jak i wiązanki oraz butonierki w takim stylu jak pokazałaś nie powinno byc żadnym problemem dla jakiejkolwiek kwiaciarni. Pamiętaj tylko ze kolorystyka zarówno bukietu ślubnego jak i dekoracji samochodu powinna być utrzymana w tej samej tonacji. tzn mozna od tego odejść ale takie sa ogólne zasady którymi przynajmniej ja się posługuje! myślę ze dekoracje samochodu można śmiało przerobic pod konkretny model auta więc z tym nie ma problemu.
No właśnie też tak pomyślałam że dekoracja samochodu powinna być w tej samej tonacji jak bukiet ślubny hm.. więc różowe róże na samochodzie odpadają trzeba będzie coś innego wymyślić . Dobrze że jeszcze sporo czasu i że wiem już do jakiego samochodu mam dobierać dekoracje. A mniej więcej ile wcześniej trzeba się umawiać w kwiaciarni?

madzikownia biżuteria na pewno oryginalna i to oryginalna na tyle że wszyscy będą się ciągle na nią patrzeć (zamiast na sukienkę hehehe ) A poza tym czy do tańców to będzie potem wygodne?
Stary 2008-09-01, 13:29   #3665
marzedowna
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie też tak pomyślałam że dekoracja samochodu powinna być w tej samej tonacji jak bukiet ślubny hm.. więc różowe róże na samochodzie odpadają trzeba będzie coś innego wymyślić . Dobrze że jeszcze sporo czasu i że wiem już do jakiego samochodu mam dobierać dekoracje. A mniej więcej ile wcześniej trzeba się umawiać w kwiaciarni?
zależy od kwiaciarni, ale im szybciej tym lepiej- stara zasada jak świat
zresztą im wcześniej zamówisz tym masz większe szanse na lepszą cenę i wolny termin
pamiętaj ze zamówienie zawsze możesz korygować, bo wiele osób trzyma się ze zmianami do ostatniej chwili, nie wiem zresztą dlaczego, a później nie są zadowolone!
w tym temacie konkurencja jest dosyć duża więc warto pochodzić i porozglądać się oraz popytać o ceny
Stary 2008-09-01, 14:41   #3666
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
kochana, powiem tak, teraz wszystkie zasady i szkoły stale się zmieniają!
tak jest również we florystyce, stale się rozwija i przekształca
jesli chodzi o bukiety ślubne to raczej w mniejszej mierze stawia się na ich kształt i rozmiar! choc wiele osób nadal to praktykuje! ja jako pierwsze pytanie zadaje o kolory, sukienki, garnitury, świadków, wystroju, zaproszeń- całej masy szczegółów!
i tak tym razem tez robię, bo co z tego jak powiem Ci jaki kształt mogłabyś mieć, jak nie mam pojęcia jaką masz sukienkę i całe wyobrażenie o ślubnie! w rezultacie Towja wiązanka pasowałaby jak świni siodło!
jeśli chcesz to napisz więcej szczegółów a ja podrzucę parę propozycji
Dzięki za odpowiedź Widać, że mam z profesjonalistką do czynienia
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 14:48   #3667
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
madzikownia biżuteria na pewno oryginalna i to oryginalna na tyle że wszyscy będą się ciągle na nią patrzeć (zamiast na sukienkę hehehe ) A poza tym czy do tańców to będzie potem wygodne?
W tancach taka bizuteria kwiatowa raczej nie przeszkadza moje dwie kolezanki mialy takie i nic nie mowily zeby im przeszkadzaly. Szczerze mowiac nie mam za bardzo pomyslu na bizuterie a takie rozwiazanie mi osobisce bardzi pasuje. Oczywiscie nie chce wygladac jak choinka ale z drugiej strony moja sukienka jest dosyc prosta bez zadnych kwiatow ani falban i tym podobnych tkaze chyba troszke moge pokombinowac z kwiatkami. Dzieki dziewczynki za opinie
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 14:55   #3668
marzedowna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź Widać, że mam z profesjonalistką do czynienia
dzięki za miłe słowa- nawet nie wiesz jak miło mi to przeczytać!
a tak poważnie to mogę Wam tylko w ten sposób pomóc i zajmować się tym co lubie i kocham, bo teraz jestem przykuta do łóżka po operacji przez dwa miesiące więc jedyne co mi zostało to net i porady w kwestiach które sa mi bliskie

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
W tancach taka bizuteria kwiatowa raczej nie przeszkadza moje dwie kolezanki mialy takie i nic nie mowily zeby im przeszkadzaly. Szczerze mowiac nie mam za bardzo pomyslu na bizuterie a takie rozwiazanie mi osobisce bardzi pasuje. Oczywiscie nie chce wygladac jak choinka ale z drugiej strony moja sukienka jest dosyc prosta bez zadnych kwiatow ani falban i tym podobnych tkaze chyba troszke moge pokombinowac z kwiatkami. Dzieki dziewczynki za opinie
madzikownia- kazdy lubi co innego i jeśli takie sobie dodatki wymarzyłas to oczywiście nkt Ci ich nie zabroni wszytsko jest rzecza gustu, a o gustach się nie dyskutuje!
ja osobiście miałam sukienkę baaaardzo prosta, bez ani jednej koronki, koralika, kwiatka czy cekin i do tego zrobiłam równie prosty bukiet ale właśnie w tej prostocie tkwiło całe piękno i urok!
po prostu uważaj zeby nie przesadzić...
Stary 2008-09-01, 15:21   #3669
Itenka
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli chodzi o bukiet dla mnie to taki dość spory, złożony z róż i stefanotisów (chyba one się tak nazywają ?)
Czy te kwiatki tzn Stefanotisy ( pierwsze slysze) sa trwale i pytanie standard: czy beda w kwietniu? bo do florystki mi daleko ale boje sie ze zostane z samymi rozami

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 15:24   #3670
marzedowna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
Czy te kwiatki tzn Stefanotisy ( pierwsze slysze) sa trwale i pytanie standard: czy beda w kwietniu? bo do florystki mi daleko ale boje sie ze zostane z samymi rozami

z kwiatami czy będą czy nie -nie ma problemu, wszystko można zamówić, tylko różna może byc ich cena!
a trwałość kwiatów to także najmniejszy problem, stosuje sie różne techniki by kwiaty wyglądały cały czas świeżo i ładnie...
Stary 2008-09-01, 15:24   #3671
martynka81
Rozeznanie

Witam dziewczynki,
Ja juz po, rzadko sie tu odzywalam, ale czytalam na biezaco To bedzie taki telegraficzny skrot, jesli mozna???

Wszystko sie udalo, naprawde nie mielismy nawet jednej wpadki albo nieprzewidzianej sytuacji Motyle w brzuchu byly obecne wiec chyba standard
Najwieksze przezycie to jednak to co dzieje sie w kosciele, naprawde to jest COS NIEZAPOMNIANEGO I PIEKNEGO, u nas poszlo bez zajakniecia z usmiechami na twarzy i tu musze powiedziec ze jak juz bylam w kosciele i czekalismy z tatkiem na rozpoczecie mszy, a moj Jarek czekal przed oltarzem to juz wtedy stres mnie opuscil i wiedzialam ze bedzie ok i bylo suuuuuperrrr!!!! Pozniej oczywiscie marsz M, ryz, drobniaki i zyczenia, bylo super, choc wietrznie i ciut chlodno, ale najwazniejsze ze nie padalo i tu nasi goscie spisali sie na medal, prosilismy w zaproszeniu, zeby zamiast kwiatow przyniesli artykuly szkolne, slodycze lub zabawki i musze powiedziec ze sie nie spodziewalam takiego odezwu, a tu caly bagaznik sie zapelnil zeszytami, kredkami, farbami maskotkami itd.... dzieciaki sie uciesza napewno
Potem to juz do sali no i przywitanie chlebkiem,, kileiszki poszly w drobny mak wiec chyba dobrze aha i oczko mi poszlo tez w ponczosze , ale mowia ze to tez dobry znak no i po tym na gore a tam toast i pierwszy taniec( troszke inny napewno niektore dziewczyny wiedza o czym mowa, a juz napewno KATEY I GOSIAJ) wszystkim sie bardzo podobalo i wszyscy odrazu poszli w tany. I tak swietnie sie bawilismy az do 4, parkiet byl caly czas pelen ludzi z nami na czele oczywiscie.
To byl jedyny i niezapomniany dzien tylko dla nas, naprawde bylo pieknie !!!

DZIEKUJE SERDECZNIE ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! I ZYCZE WSZYSTKIM PRZYSZLYM PANNOM MLODYM, ABY TEN DZIEN WYGLADAL TAK JAK TO SOBIE WYMARZYCIE( u mnie tak bylo)
PAMIETAJCIE SKUPIAJCIE SIE NA SOBIE , PATRZCIE SOBIE W OCZY , NIE PRZEJMUJCIE SIE CO MOWIA INNI, BO TO WASZ DZIEN JEDEN JEDYNY I WARTO SIE NIM CIESZYC WE DWOJE

p.s stres , przygotowania, zalatwiania setki rzeczy...............BYLO WARTO

A teraz kwestia organizacyjna, moze ktos skorzysta:

1. Sala Dom weselny Skowronek w Snopkowie http://www.dwskowronek.pl
POLECAM Z CALEGO SERCA, jedzonko dobre, swieze, bardzo ladna sala( sa dwie my robilismy na jednej), mily, sympatyczny wlasciciel, doradzi raczej jak narzuci, a to sie liczy.

2. Zespol FIESTAhttp://www.imprezka.com.pl poprostu rewelacja, swietnie spiewaja, po polsku i po angielsku, super zabawiaja gosci, umieja ich wyczuc i grac i dla starszych i dla mlodszych, jak dla nas super!!!!!!!!!!!! extra

3. Bukiety zamawialam na targu Podzamcze, Byly bardzo ladne no i trzymaja sie do dzis nic z nich nie wypada no i kwiatuchy nie zwiedly szybko, wiec byly swieze, jesli ktos jest zainteresowany dokladniej gdzie to prosze na pw

4. Fryzjer U Ani na Fabrycznej, bylam bardzo zadowolona, choc w sobote jest tam duzo ludzi ,to jest organizacja, nie pamietam imienia fryzjerki, ktora mnie czesala, ale zrobila to ladnie, ale moge powiedziec, ze wlascicielka P. Ania, czesala moja druhne i fryura wyszla super. Polecam!

5. Makijaz i paznokcie robila nam znajoma kosmetyczka, namiary moge podac na pw, z mojej strony zadowolenie 100%.

6. Tort byl z Nasutowa, jagodowo smietanowy, pysznnnnyyy, mniam

7. Ciasto bralismy z Centrum Dystrybucji Cukierniczej na Rapackiego, jest to hurtownia ciastek , ale wspolpracuja z 2 cukierniami i od nich biora ciasta, bardzo smaczne i chyba niedrogo bo 13 z groszami za kilo

8. podziekowania dla gosci drukowalismy na Wyszynskiego 4, jest tam mala introligatornia, ceny maja nizsze niz np przy Kowalskiej i sa szybcy i rzetelni

9. Kamerzyste/ fotografa polece po obejrzeniu filmu i zdjec

Nic wiecej mi na razie do glowy nie przychodzi, moze skorzystacie z informacji

Bede do was zagladac, napewno wrzuce zdjecia a teraz przenosze sie na Lubelskie Zonki

Sorki mial byc telegraficzny skrot a wyszlo wypracowanie, ale co tam

Edytowane przez martynka81
Czas edycji: 2008-09-01 o 15:50
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 15:55   #3672
Itenka
Raczkowanie

Cytat:
z kwiatami czy będą czy nie -nie ma problemu, wszystko można zamówić, tylko różna może byc ich cena!
a trwałość kwiatów to także najmniejszy problem, stosuje sie różne techniki by kwiaty wyglądały cały czas świeżo i ładnie...
Dziekuje bardzo juz mi lżej na serduchu

martynka81 - miło czytać wesołą i ciepłą relację. Życzę Wam teraz duzo wspolnej milosci i szczęści szczęścia szczęścia

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 16:19   #3673
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Dziewczyny - mam pytanie trochę nie-ślubne, ale może mi doradzicie.
Gdzie (z dokładnym opisem poproszę) mogłabym zamówić ładny tort dla rodziców na 25. rocznicę ślubu i jak myślicie czy transport autem 1.5 godz. bardzo mu zaszkodzi? Dziękuję bardzo .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 16:26   #3674
madziam15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki,
Ja juz po, rzadko sie tu odzywalam, ale czytalam na biezaco To bedzie taki telegraficzny skrot, jesli mozna???

Wszystko sie udalo, naprawde nie mielismy nawet jednej wpadki albo nieprzewidzianej sytuacji Motyle w brzuchu byly obecne wiec chyba standard
Najwieksze przezycie to jednak to co dzieje sie w kosciele, naprawde to jest COS NIEZAPOMNIANEGO I PIEKNEGO, u nas poszlo bez zajakniecia z usmiechami na twarzy i tu musze powiedziec ze jak juz bylam w kosciele i czekalismy z tatkiem na rozpoczecie mszy, a moj Jarek czekal przed oltarzem to juz wtedy stres mnie opuscil i wiedzialam ze bedzie ok i bylo suuuuuperrrr!!!! Pozniej oczywiscie marsz M, ryz, drobniaki i zyczenia, bylo super, choc wietrznie i ciut chlodno, ale najwazniejsze ze nie padalo i tu nasi goscie spisali sie na medal, prosilismy w zaproszeniu, zeby zamiast kwiatow przyniesli artykuly szkolne, slodycze lub zabawki i musze powiedziec ze sie nie spodziewalam takiego odezwu, a tu caly bagaznik sie zapelnil zeszytami, kredkami, farbami maskotkami itd.... dzieciaki sie uciesza napewno
Potem to juz do sali no i przywitanie chlebkiem,, kileiszki poszly w drobny mak wiec chyba dobrze aha i oczko mi poszlo tez w ponczosze , ale mowia ze to tez dobry znak no i po tym na gore a tam toast i pierwszy taniec( troszke inny napewno niektore dziewczyny wiedza o czym mowa, a juz napewno KATEY I GOSIAJ) wszystkim sie bardzo podobalo i wszyscy odrazu poszli w tany. I tak swietnie sie bawilismy az do 4, parkiet byl caly czas pelen ludzi z nami na czele oczywiscie.
To byl jedyny i niezapomniany dzien tylko dla nas, naprawde bylo pieknie !!!

DZIEKUJE SERDECZNIE ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! I ZYCZE WSZYSTKIM PRZYSZLYM PANNOM MLODYM, ABY TEN DZIEN WYGLADAL TAK JAK TO SOBIE WYMARZYCIE( u mnie tak bylo)
PAMIETAJCIE SKUPIAJCIE SIE NA SOBIE , PATRZCIE SOBIE W OCZY , NIE PRZEJMUJCIE SIE CO MOWIA INNI, BO TO WASZ DZIEN JEDEN JEDYNY I WARTO SIE NIM CIESZYC WE DWOJE

p.s stres , przygotowania, zalatwiania setki rzeczy...............BYLO WARTO

A teraz kwestia organizacyjna, moze ktos skorzysta:

1. Sala Dom weselny Skowronek w Snopkowie http://www.dwskowronek.pl
POLECAM Z CALEGO SERCA, jedzonko dobre, swieze, bardzo ladna sala( sa dwie my robilismy na jednej), mily, sympatyczny wlasciciel, doradzi raczej jak narzuci, a to sie liczy.

2. Zespol FIESTAhttp://www.imprezka.com.pl poprostu rewelacja, swietnie spiewaja, po polsku i po angielsku, super zabawiaja gosci, umieja ich wyczuc i grac i dla starszych i dla mlodszych, jak dla nas super!!!!!!!!!!!! extra

3. Bukiety zamawialam na targu Podzamcze, Byly bardzo ladne no i trzymaja sie do dzis nic z nich nie wypada no i kwiatuchy nie zwiedly szybko, wiec byly swieze, jesli ktos jest zainteresowany dokladniej gdzie to prosze na pw

4. Fryzjer U Ani na Fabrycznej, bylam bardzo zadowolona, choc w sobote jest tam duzo ludzi ,to jest organizacja, nie pamietam imienia fryzjerki, ktora mnie czesala, ale zrobila to ladnie, ale moge powiedziec, ze wlascicielka P. Ania, czesala moja druhne i fryura wyszla super. Polecam!

5. Makijaz i paznokcie robila nam znajoma kosmetyczka, namiary moge podac na pw, z mojej strony zadowolenie 100%.

6. Tort byl z Nasutowa, jagodowo smietanowy, pysznnnnyyy, mniam

7. Ciasto bralismy z Centrum Dystrybucji Cukierniczej na Rapackiego, jest to hurtownia ciastek , ale wspolpracuja z 2 cukierniami i od nich biora ciasta, bardzo smaczne i chyba niedrogo bo 13 z groszami za kilo

8. podziekowania dla gosci drukowalismy na Wyszynskiego 4, jest tam mala introligatornia, ceny maja nizsze niz np przy Kowalskiej i sa szybcy i rzetelni

9. Kamerzyste/ fotografa polece po obejrzeniu filmu i zdjec

Nic wiecej mi na razie do glowy nie przychodzi, moze skorzystacie z informacji

Bede do was zagladac, napewno wrzuce zdjecia a teraz przenosze sie na Lubelskie Zonki

Sorki mial byc telegraficzny skrot a wyszlo wypracowanie, ale co tam
martynko,ciesze się że wszytsko WAM wyszło tak jak planowaliście,dużo szczęścia Wam życze!!!!powiem że z niecierpliwością czekałam na Twój wpis bo strasznie byłam ciekawa co do zespołu fiesta,bo oni u mnie też grają a jeśli mogę spyta to który u Ciebie był skład??bo u mnie ma grac skład Jarka. A jeśli chodzi o ten pierwszy taniec to kto Wam udzielał lekcji ???bo może skorzystam buziaki
madziam15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 16:31   #3675
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
nie mieliśmy pokazu sztucznych ogni tylko ogniomistrzów!
to taki pokaz ludzi którzy robią różne sztuczki, figury z ogniem
zamawialiśmy u Chłopaka który się tym profesjonalnie zajmuje i zapłaciliśmy coś około 500 złotych za 20 minutowy pokaz!
musisz pamiętać ze na pokaz sztucznych ogni musisz mieć zezwolenia i specjalnie dostosowane miejsce!
Acha, dzięki!! Muszę się zapytac właścicieli restauracji, czy mozna zrobic taki pokaz sztucznych ogni, fajnie to wygląda
Stary 2008-09-01, 16:37   #3676
AgaOp
Raczkowanie

No to dziewczyny sytuacja została opanowana.Mam makijażystkę z Parczewa i nie ma konieczności załatwiania takowej z Lublina.Dziękuję wszystkim za namiary i poradyA póki co, to zmykam się uczyć na jutrzejszy egz..
Stary 2008-09-01, 16:38   #3677
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgaOp Pokaż wiadomość
Kajka jak jutro się okaże,że nie ma dla mnie miejsc w salonie gdzie sie czesze(bo makijaz tez tam robią)to skorzystam z Twojej pomocy?Hmmm,ale ona nie dojeżdza do domu???
Marzedowna a masz namiary na tych ludzi??
Na ten dzień już ma tyle klientek, że tylko udało mi się umówić u niej w domu. Ogólnie to jak ma mało dziewczyn do malowania to dojeżdza, ale w moim przypadku było to nie możliwe, gdyż ja mieszkam w tej chwili w świdniku i kupę czasu by jej zajął dojazd. Ale jak chcesz to moge podać Ci jej adres, moze nie daleko ciebie mieszka!
Stary 2008-09-01, 16:48   #3678
sylwia1985
Przyczajenie

Witam!

Ja właśnie przebudzam się po weselu. Jestem bardzo zadowolona z firm na które trafiłam podczas przygotowań do mojego wielkiego dnia.
Drogie Wizażanki, z pełną odpowiedzialnością moge GORĄCO polecić

Zajazd Marzanna w Niedrzwicy - piękne otoczenie i wnętrze, coprawda troche daleko od Lublina, ale naprawdę warto. Jedzenie przepyszne, duże porcje, obsługa sympatyczna i sprawna. Szef kuchni otwarty na wszelkie propozycje. Na moim weselu bez problemów zorganizowano barek z drinkami, stół chłopski. Hitem tych dwóch wieczorów była fontanna czekoladowa, która właśnie na moim weselu miała swoją premierę w tym lokalu.

Cukiernia z Modliborzyc (ta co ma swój punkt w Olimpie) - to właśnie od nich Marzanna sprowadza ciasta. Są przepyszne. U nas furrore zrobił Milky Way oraz, wśród gości z bardziej klasycznym gustem, seromakowiec.

Dzinos Band - pięcioosobowy skład, dzielnie przez dwa dni grali wszystko czego ucho zapragnie. Muzyka na żywo, przerwy w granicach rozsądku (wiadomo, oni też czasem muszą coś zjeść). Dobrze poprowadzone oczepiny, ogólnie goście bawili się fenomenalnie. Grali świetnie, a żądali o wiele mniej niż inne osławione zespoły.

LUBO - zajęli się wystrojem kościoła, wiązankami oraz przybraniem samochodu.

Ogólnie wszystko wyszło świetnie, mogłabym wypisywać więcej firm, ale na razie ta kwintesencja Wam musi starczyć
sylwia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 16:48   #3679
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Ja coprawda sie tam nie czesałam ale widziałam kilka fryzur od tej Pani, wyglądaja bardzo fajnie moja kuzynka chodzi do niej regularnie
pozdrawiam
Dzięki wielkie za informację!! Ja czesze sie u niej na swoj slub, ale bylam troszke zaniepokojna, gdyz okazalo sie ze nie ma mejsca w żaden dzien wcisnac mnie na czesanie próbne. I teraz troszkę się obawiam, czy ta fryzura wyjdzie taka jaką chcę
Stary 2008-09-01, 18:54   #3680
martynka81
Rozeznanie

madziam15 u mnie gral sklad jarka, poprostu rewelacja, jestesmy wiecej jak zadowoleni, zero falszu, angielski ich nowej wokalistki jest super, poza tym sa mlodzi, usmiechnieci i dobrzy w tym co robia, ogolem same superlatywy, wirze ze i ty bedziesz zadowolona bo wiadomo, ze dobry zespol to gwarancja udanego wesela
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 19:06   #3681
Joasia***
Rozeznanie

martynka81 czekamy na zdjęcia
super relacja!!!
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 20:11   #3682
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny orientujecie się do ilu osób jest sala w Wólce Lubelskiej "Gościniec"??

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 20:24   #3683
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientujecie się do ilu osób jest sala w Wólce Lubelskiej "Gościniec"??
O ile pamiętam to chyba do 200 osób, byliśmy oglądać tą salę jak planowaliśmy swoje wesele. Cena w tamtym roku była 120zł/osobę, nie wiem jak teraz.

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 20:43   #3684
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Jak byłam ostatnio tam na weselu było ok 180 osób. Wszystko było super tylko mało miejsca do tańczenia.
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 20:52   #3685
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
dzięki za miłe słowa- nawet nie wiesz jak miło mi to przeczytać!
a tak poważnie to mogę Wam tylko w ten sposób pomóc i zajmować się tym co lubie i kocham, bo teraz jestem przykuta do łóżka po operacji przez dwa miesiące więc jedyne co mi zostało to net i porady w kwestiach które sa mi bliskie

madzikownia- kazdy lubi co innego i jeśli takie sobie dodatki wymarzyłas to oczywiście nkt Ci ich nie zabroni wszytsko jest rzecza gustu, a o gustach się nie dyskutuje!
ja osobiście miałam sukienkę baaaardzo prosta, bez ani jednej koronki, koralika, kwiatka czy cekin i do tego zrobiłam równie prosty bukiet ale właśnie w tej prostocie tkwiło całe piękno i urok!
po prostu uważaj zeby nie przesadzić...
A co się stalo-Moja Droga-jesli oczywiscie mogę spytać?
Powrotu do zrowia- w kazdym razie zyczę-i to jak najszybszego!!!!
Ja tez wymarzylam sobie jak najprostsza suknię-bez zbędnych duperelków! To ja mam zdobic suknie a nie ona mnie
Stary 2008-09-01, 20:59   #3686
gwiazdeczka84
Raczkowanie

witajcie!
chcialam Wam podziekowac za wiele dni wspolnych pogawedek, ale ja juz stad odchodze, odwolujemy slub, to byla pomylka...zycze Wam duzo szczescia!

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 21:01   #3687
Tasiorowa
Przyczajenie

Dziewczynki byłam na próbnej fryzurze. Jakoś sama nie wiem.... Napiszcie co myślicie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02274.jpg (23,5 KB, 107 załadowań)
Tasiorowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 21:01   #3688
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
witajcie!
chcialam Wam podziekowac za wiele dni wspolnych pogawedek, ale ja juz stad odchodze, odwolujemy slub, to byla pomylka...zycze Wam duzo szczescia!
ojjj co to za glupoty!!!!!!!!!!!!?????? ??????
kłótnia przdmalzenska jakich wiele?????????????

HALOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
głowa do gory
Stary 2008-09-01, 21:02   #3689
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
A byłyście wcześniej na próbnym czesaniu??
Stary 2008-09-01, 21:04   #3690
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tasiorowa Pokaż wiadomość
Dziewczynki byłam na próbnej fryzurze. Jakoś sama nie wiem.... Napiszcie co myślicie.
Mogę być szczera?
Wg mnie wlosy wygladają jak zniszczone i spalone lokówką...
odradzam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości