|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#3662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3663 | ||
|
Raczkowanie
|
sorry za post pod postem ale w trakcie odpowiedzi naskrobalscie
Cytat:
bo to jest tylko przylepiec, obawiam sie ze większe problemy sa z usunięciem ptasich odchodów jak takiej przyssawki a co do bukietów i kolorystyki to gratuluje wyboru, zresztą ostatnio jednej z Was robiłam podobne bukiety ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba będzie coś innego wymyślić . Dobrze że jeszcze sporo czasu i że wiem już do jakiego samochodu mam dobierać dekoracje. A mniej więcej ile wcześniej trzeba się umawiać w kwiaciarni?madzikownia biżuteria na pewno oryginalna i to oryginalna na tyle że wszyscy będą się ciągle na nią patrzeć (zamiast na sukienkę hehehe ) A poza tym czy do tańców to będzie potem wygodne?
|
|
#3665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zresztą im wcześniej zamówisz tym masz większe szanse na lepszą cenę i wolny termin pamiętaj ze zamówienie zawsze możesz korygować, bo wiele osób trzyma się ze zmianami do ostatniej chwili, nie wiem zresztą dlaczego, a później nie są zadowolone! w tym temacie konkurencja jest dosyć duża więc warto pochodzić i porozglądać się oraz popytać o ceny |
|
|
|
|
#3666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widać, że mam z profesjonalistką do czynienia
|
|
|
|
|
#3667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale z drugiej strony moja sukienka jest dosyc prosta bez zadnych kwiatow ani falban i tym podobnych tkaze chyba troszke moge pokombinowac z kwiatkami. Dzieki dziewczynki za opinie
|
|
|
|
|
#3668 | |
|
Raczkowanie
|
dzięki za miłe słowa- nawet nie wiesz jak miło mi to przeczytać!
a tak poważnie to mogę Wam tylko w ten sposób pomóc i zajmować się tym co lubie i kocham, bo teraz jestem przykuta do łóżka po operacji przez dwa miesiące więc jedyne co mi zostało to net i porady w kwestiach które sa mi bliskie Cytat:
wszytsko jest rzecza gustu, a o gustach się nie dyskutuje!ja osobiście miałam sukienkę baaaardzo prosta, bez ani jednej koronki, koralika, kwiatka czy cekin i do tego zrobiłam równie prosty bukiet ale właśnie w tej prostocie tkwiło całe piękno i urok! po prostu uważaj zeby nie przesadzić... |
|
|
|
|
#3669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwsze slysze) sa trwale i pytanie standard: czy beda w kwietniu? bo do florystki mi daleko ale boje sie ze zostane z samymi rozami
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z kwiatami czy będą czy nie -nie ma problemu, wszystko można zamówić, tylko różna może byc ich cena! a trwałość kwiatów to także najmniejszy problem, stosuje sie różne techniki by kwiaty wyglądały cały czas świeżo i ładnie... |
|
|
|
|
#3671 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki,
Ja juz po, rzadko sie tu odzywalam, ale czytalam na biezaco Wszystko sie udalo, naprawde nie mielismy nawet jednej wpadki albo nieprzewidzianej sytuacji Motyle w brzuchu byly obecne Najwieksze przezycie to jednak to co dzieje sie w kosciele, naprawde to jest COS NIEZAPOMNIANEGO I PIEKNEGO, u nas poszlo bez zajakniecia z usmiechami na twarzy i tu musze powiedziec ze jak juz bylam w kosciele i czekalismy z tatkiem na rozpoczecie mszy, a moj Jarek czekal przed oltarzem to juz wtedy stres mnie opuscil i wiedzialam ze bedzie ok i bylo suuuuuperrrr!!!! Pozniej oczywiscie marsz M, ryz, drobniaki i zyczenia, bylo super, choc wietrznie i ciut chlodno, ale najwazniejsze ze nie padalo i tu nasi goscie spisali sie na medal, prosilismy w zaproszeniu, zeby zamiast kwiatow przyniesli artykuly szkolne, slodycze lub zabawki i musze powiedziec ze sie nie spodziewalam takiego odezwu, a tu caly bagaznik sie zapelnil zeszytami, kredkami, farbami maskotkami itd.... dzieciaki sie uciesza napewno![]() Potem to juz do sali no i przywitanie chlebkiem,, kileiszki poszly w drobny mak wiec chyba dobrze aha i oczko mi poszlo tez w ponczosze , ale mowia ze to tez dobry znak no i po tym na gore a tam toast i pierwszy taniec( troszke inny napewno niektore dziewczyny wiedza o czym mowa, a juz napewno KATEY I GOSIAJ ) wszystkim sie bardzo podobalo i wszyscy odrazu poszli w tany![]() . I tak swietnie sie bawilismy az do 4, parkiet byl caly czas pelen ludzi z nami na czeleTo byl jedyny i niezapomniany dzien tylko dla nas, naprawde bylo pieknie !!! DZIEKUJE SERDECZNIE ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! I ZYCZE WSZYSTKIM PRZYSZLYM PANNOM MLODYM, ABY TEN DZIEN WYGLADAL TAK JAK TO SOBIE WYMARZYCIE( u mnie tak bylo![]() PAMIETAJCIE SKUPIAJCIE SIE NA SOBIE , PATRZCIE SOBIE W OCZY , NIE PRZEJMUJCIE SIE CO MOWIA INNI, BO TO WASZ DZIEN JEDEN JEDYNY I WARTO SIE NIM CIESZYC WE DWOJE ![]() p.s stres , przygotowania, zalatwiania setki rzeczy...............BYLO WARTO A teraz kwestia organizacyjna, moze ktos skorzysta: 1. Sala Dom weselny Skowronek w Snopkowie http://www.dwskowronek.pl POLECAM Z CALEGO SERCA, jedzonko dobre, swieze, bardzo ladna sala( sa dwie my robilismy na jednej), mily, sympatyczny wlasciciel, doradzi raczej jak narzuci, a to sie liczy. 2. Zespol FIESTAhttp://www.imprezka.com.pl poprostu rewelacja, swietnie spiewaja, po polsku i po angielsku, super zabawiaja gosci, umieja ich wyczuc i grac i dla starszych i dla mlodszych, jak dla nas super!!!!!!!!!!!! extra 3. Bukiety zamawialam na targu Podzamcze, Byly bardzo ladne no i trzymaja sie do dzis nic z nich nie wypada no i kwiatuchy nie zwiedly szybko, wiec byly swieze, jesli ktos jest zainteresowany dokladniej gdzie to prosze na pw ![]() 4. Fryzjer U Ani na Fabrycznej, bylam bardzo zadowolona, choc w sobote jest tam duzo ludzi ,to jest organizacja, nie pamietam imienia fryzjerki, ktora mnie czesala, ale zrobila to ladnie, ale moge powiedziec, ze wlascicielka P. Ania, czesala moja druhne i fryura wyszla super. Polecam! 5. Makijaz i paznokcie robila nam znajoma kosmetyczka, namiary moge podac na pw, z mojej strony zadowolenie 100%. 6. Tort byl z Nasutowa, jagodowo smietanowy, pysznnnnyyy, mniam ![]() 7. Ciasto bralismy z Centrum Dystrybucji Cukierniczej na Rapackiego, jest to hurtownia ciastek , ale wspolpracuja z 2 cukierniami i od nich biora ciasta, bardzo smaczne i chyba niedrogo bo 13 z groszami za kilo ![]() 8. podziekowania dla gosci drukowalismy na Wyszynskiego 4, jest tam mala introligatornia, ceny maja nizsze niz np przy Kowalskiej i sa szybcy i rzetelni ![]() 9. Kamerzyste/ fotografa polece po obejrzeniu filmu i zdjec ![]() Nic wiecej mi na razie do glowy nie przychodzi, moze skorzystacie z informacji ![]() Bede do was zagladac, napewno wrzuce zdjecia a teraz przenosze sie na Lubelskie Zonki ![]() Sorki mial byc telegraficzny skrot a wyszlo wypracowanie, ale co tam
Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-09-01 o 15:50 |
|
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
martynka81 - miło czytać wesołą i ciepłą relację. Życzę Wam teraz duzo wspolnej milosci i szczęści szczęścia szczęścia
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - mam pytanie trochę nie-ślubne, ale może mi doradzicie.
Gdzie (z dokładnym opisem poproszę) mogłabym zamówić ładny tort dla rodziców na 25. rocznicę ślubu i jak myślicie czy transport autem 1.5 godz. bardzo mu zaszkodzi? Dziękuję bardzo .
|
|
#3674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeśli mogę spyta to który u Ciebie był skład??bo u mnie ma grac skład Jarka. A jeśli chodzi o ten pierwszy taniec to kto Wam udzielał lekcji ???bo może skorzystam buziaki
|
|
|
|
|
#3675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
No to dziewczyny sytuacja została opanowana.Mam makijażystkę z Parczewa i nie ma konieczności załatwiania takowej z Lublina.Dziękuję wszystkim za namiary i porady
A póki co, to zmykam się uczyć na jutrzejszy egz..
|
|
#3677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!
|
|
|
#3678 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Ja właśnie przebudzam się po weselu. Jestem bardzo zadowolona z firm na które trafiłam podczas przygotowań do mojego wielkiego dnia. Drogie Wizażanki, z pełną odpowiedzialnością moge GORĄCO polecić Zajazd Marzanna w Niedrzwicy - piękne otoczenie i wnętrze, coprawda troche daleko od Lublina, ale naprawdę warto. Jedzenie przepyszne, duże porcje, obsługa sympatyczna i sprawna. Szef kuchni otwarty na wszelkie propozycje. Na moim weselu bez problemów zorganizowano barek z drinkami, stół chłopski. Hitem tych dwóch wieczorów była fontanna czekoladowa, która właśnie na moim weselu miała swoją premierę w tym lokalu. Cukiernia z Modliborzyc (ta co ma swój punkt w Olimpie) - to właśnie od nich Marzanna sprowadza ciasta. Są przepyszne. U nas furrore zrobił Milky Way oraz, wśród gości z bardziej klasycznym gustem, seromakowiec. Dzinos Band - pięcioosobowy skład, dzielnie przez dwa dni grali wszystko czego ucho zapragnie. Muzyka na żywo, przerwy w granicach rozsądku (wiadomo, oni też czasem muszą coś zjeść). Dobrze poprowadzone oczepiny, ogólnie goście bawili się fenomenalnie. Grali świetnie, a żądali o wiele mniej niż inne osławione zespoły. LUBO - zajęli się wystrojem kościoła, wiązankami oraz przybraniem samochodu. Ogólnie wszystko wyszło świetnie, mogłabym wypisywać więcej firm, ale na razie ta kwintesencja Wam musi starczyć
|
|
|
|
#3679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3680 |
|
Rozeznanie
|
madziam15 u mnie gral sklad jarka, poprostu rewelacja, jestesmy wiecej jak zadowoleni, zero falszu, angielski ich nowej wokalistki jest super, poza tym sa mlodzi, usmiechnieci i dobrzy w tym co robia, ogolem same superlatywy, wirze ze i ty bedziesz zadowolona
bo wiadomo, ze dobry zespol to gwarancja udanego wesela
|
|
|
|
#3681 |
|
Rozeznanie
|
martynka81 czekamy na zdjęcia
super relacja!!!
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
O ile pamiętam to chyba do 200 osób, byliśmy oglądać tą salę jak planowaliśmy swoje wesele. Cena w tamtym roku była 120zł/osobę, nie wiem jak teraz.
|
|
#3684 |
|
Rozeznanie
|
Jak byłam ostatnio tam na weselu było ok 180 osób. Wszystko było super tylko mało miejsca do tańczenia.
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powrotu do zrowia- w kazdym razie zyczę-i to jak najszybszego!!!! Ja tez wymarzylam sobie jak najprostsza suknię-bez zbędnych duperelków! To ja mam zdobic suknie a nie ona mnie
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
witajcie!
chcialam Wam podziekowac za wiele dni wspolnych pogawedek, ale ja juz stad odchodze, odwolujemy slub, to byla pomylka...zycze Wam duzo szczescia!
|
|
#3687 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki byłam na próbnej fryzurze. Jakoś sama nie wiem.... Napiszcie co myślicie.
|
|
|
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kłótnia przdmalzenska jakich wiele????????????? HALOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! głowa do gory |
|
|
|
|
#3689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

nie było mnie tydzień i widzę że tyle naskrobałyście ;D ale już zdążyłam to wszystko nadrobić
?) Oczywiście bez takich kilogramów wstążek jak na zdjęciu
czy będę musiała szukać po całym lublinie kogoś kto mi coś takiego wyczaruje
?). Jeśli chodzi o samochód to strasznie podobają mi sie coś takiego jak na 1 zdjęciu. Ale my nie jedziemy do ślubu starym samochodem tylko takim stalowym audi A6 i nie wiem sama czy to by pasowało. co o tym myślicie?

Widać, że mam z profesjonalistką do czynienia

. I tak swietnie sie bawilismy az do 4, parkiet byl caly czas pelen ludzi z nami na czele

....