|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
| Tak |
|
1 457 | 84,91% |
| Nie |
|
259 | 15,09% |
| Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza-klasa.pl
Cytat:
kobieta 27 lat a takie coś z siebie robi... Okropność ![]() Jedyne jej normalne zdjęcie to to http://nasza-klasa.pl/profile/3049643/gallery/98
|
|
#3362 | |||||
|
MUSEarka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny jesteście delikatnie mówiąc niestosowne. JAK można wyrażać się w taki sposób o nieznanej Ci osobie? a wytłuszczone teksty po prostu powalają Co Wy sobie myślicie?! Że możecie jeździć po ludziach tylko dlatego, że jesteście anonimowe na wizażu? Bez skrupułów podajecie tutaj konta osób, ich nazwiska, dane. Jak można! Przecież jesteśmy rozumnymi dziewczynami. A co by było, gdyby to była ciocia/siostra/przyjaciółka/kuzynka którejś z Wizażanek. Wchodzi ona sobie na Jej profil, a potem czyta Wasze głupie komentarze. Z pewnością byłoby jej przykro i śmiać by się jej nie chciało. Jestem zszokowana jak mogłyście się dopuścić czegoś takiego. to bardzo nieładne z Waszej strony. Ten Wątek powstał chyba dlatego, żeby pogadać O naszej klasie, CZY masz konto, ew. ZADAĆ jakieś PYTANIE dot. naszej klasy, ale z pewnością nie po to, żeby parę anonimek obsmarowywało profile osób, które akurat im się nie spodobały. Zaraz najedziecie na mnie i użyjecie argumentów " jak wystawia na nk zdjęcia to musi się liczyć, że osoby nieznajome mogą jej wchodzić na profil". Zgoda. Wchodzić a nie NABIJAĆ SIĘ! Śledziłam ten wątek, czytałam, wchodziłam na zalinkowane profile, ale to co Wyście tu uczyniły przerasta moje najśmielsze oczekiwania. Można rzec nawet, że bardzo mnie zawiodłyście.
|
|
#3363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia z powyższego profilu pooglądałam, a co sobie pomyślałam i jaka była moja reakcja - to już moja sprawa. Nie odważyłabym się tu na forum komentować czyjegoś wyglądu i używać epitetów, jakie tu padły - z powodów, o których piszesz. |
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyżby? |
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem jak wy byscie sie czuly jak by was ktos tak za plecami obgadywal to co piszecie jest okropne moze ta pani co jest na tych zdjeciach podoba sie sobie tak wlasnie jak wyglada to przeciez jest jej prywatn sprawa nikt nie obraza was wiec i wy nie powinnyscie obrazac innych nie ladnie jestesce dorosle a zachowujecie sie jak dzieci
|
#3366 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
dlatego sądzę, że ten wątek zbyt daleko się posunął. Na początku to były tylko opinie na jego temat. Ewentualnie posyłałyście linki do śmiesznych profili fikcyjnych. Ale właśnie od kilku stron zaczęła się nagonka na profile osób, że tak powiem "Rzeczywistych". I bez jakiegokolwiek szacunku dziewczyny po tych osobach jeżdża i się z nich nabijają.
|
|
#3367 |
|
Rozeznanie
|
@ serenite_: o ile pamiętam, to komentarz atki odnosił się do dosyć niecenzuralnego zdjęcia nastolatki, a link podała do jakiejś fotki która jej się spodobała
ale macie rację dziewczyny z tym podawaniem zabawnych profili... fakt, przy kilku się sama uśmiałam (czasem nie wiedziałam śmiać sie czy płakać) ale jednak co mamy do tego jak się ktoś ubiera i jakie zdj sobie robi... a jeśli są takie jak ta nieszczęsna "sexi-laseczka" to wystarczy zgłosić nadużycie
|
#3368 |
|
Rozeznanie
|
a wie ktos czy można wyłaczyć cos takiego, żebym sie nie pojawiała u kogoś w tym " ostatnio do twoich szkół dołączyli " ?? można to wyłączyc ?
|
#3369 |
|
Rozeznanie
|
Mesarka Nie "najadę" na Ciebie, jak to określiłaś
Muszę przyznać, że macie rację... Nie pomyślałam o tym, że ta kobieta może być np. jedną z Wizażanek i to przeczytać... Przyznaję się do błędu, nie mamy prawa oceniać kogoś, w dodatku w taki sposób ![]() Aczkolwiek ja nazwałam tylko tą Panią chrabąszczem... Kurczę pierwszy raz wypowiedziałam się w tym wątku i zostałam sprowadzona do pionu
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyż nie?
|
|
#3371 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Rozeznanie
|
ahaaa dzieki
![]()
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli wstawiam zdjęcie do Internetu, to muszę się liczyć z tym, że obcy ludzie będą je oglądać.. dlatego też żaden trochę inteligentny człowiek nie wstawi zdjęć, które mogą ośmieszyć jego osobę, bo nie trudno się domyślić, że taka fotka szybko się po sieci rozprzestrzeni.. Skoro ta Różowa Pani (nie wiem, jak ją nazwać ) podoba się sobie, to w porządku, ale to nie znaczy, że będzie podobała się innym. Skoro wystawiła takie fotki na swój profil, to wiedziała, że komuś może się nie spodobać, i jeśli nawet ktoś nie skomentuje pod jej zdjęciem, to albo ponaśmiewa się w duchu, albo między znajomymi..
|
|
|
|
|
#3374 | ||
|
MUSEarka
|
Cytat:
Cytat:
co do wytłuszczonego: Dziewczyny jednak stchórzyły, bo nie napisały tego właśnie na profilu Pani tylko obsmarowały ją i to w nieładny sposób na internetowym forum, gdzie może wejść i przeczytać co tu się dzieje każdy. Nie będę uczyć Was moralności, skoro nie byłyście jej nauczone w domu. Tak się po prostu nie robi.
|
|
#3375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja jak wejdę na ten wątek i widzę,że dziewczyny nawzajem sobie pokazują jakie ktoś ma konto to nic nie piszę,nawet na to nie zaglądam,bo mnie to nie interesuje. Wstawiała fotki to można ją komentować,ale po co?Co np.mnie obchodzi,że jakaś dziewczyna pokazuje siebie w różnych pozach itp.Mam to daleko i uważam,że takie pokazywanie sobie nawzajem jest nie na miejscu,chyba że w życiu na 'żywo' też idziecie z koleżanką po ulicy i pokazujecie palcem na nią jak się ubrała,no to wtedy bez komentarza. |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogłabyś już skończyć bo zaczynasz przesadzać. Skoro nie masz zamiaru nikogo umoralniać itp. to po co tak się rozpisujesz, zmierzając właśnie do tego? Napisałam, że popełniłam błąd, że to było bezmyślne a Ty dalej i dalej o tym samym. Może ja też czuję się urażona Twoimi słowami? Ale jakoś nie robię z tego afery
|
|
#3377 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle, ze zadna Wizazanka gola pipa na takim portalu jak nasz-klasa nie swieci
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#3380 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm a czego spodziewa się dziewczyna pokazując swoje narządy na nk? Nie ma już żadnych granic przyzwoitości na takich portalach? Wydaje mi się, że takie osoby w pełni zasługują na obśmianie i jeśli zauważysz subtelną różnicę: nikt nie wkleja tu zdjęć osób grubych, chorych czy brzydkich. Jedyne z czego zdaża nam się zadrwić to ludzka próżność, bezmyślność i ekshibicjonizm w dodatku niczym nie uzasadniony.
|
|
|
|
#3383 | |||
|
MUSEarka
|
Cytat:
no pewnie, bo tak najłatwiej Cytat:
Cytat:
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
To ekshibicjonizm można czymś uzasadnić? Ekshibicjonizm kojarzy mi się z pokazywaniem narządów płciowych osobom, które sobie tego nie życzą. O ile mi wiadomomo konta na NK mają osoby, które chcą odnaleźć dawnych znajomych - wychodzi na to, że zdjęcia publikowane w profilu są przeznaczone dla oczu tychże.
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
owszem widziałam, widocznie nie śledziłas wątku zbyt dokładnie
Cytat:
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Rozeznanie
|
Nie zacytowałaś mnie ale już po raz drugi odniosłaś się do tego co napisałam o tej kobiecie, roztrząsasz to jakbym nazwała Ją co najmniej dzi***. Piszesz, że jesteśmy niemoralne, nie wychowane itp.
Bronisz tych kobiet, a tym samym obrażasz Nas. Jeżeli ten wątek tak Cię "razi", a raczej niektóre wypowiedzi to nie czytaj tego, albo w ogóle tu nie zaglądaj. Nie potrzebnie siejesz zamęt. Dla mnie niestosowne oraz nie adekwatne do wieku (zresztą do każdego wieku) jest ubranie oraz styl bycia tej Pani. Wyraziłam swoją opinię w dość nie grzeczny sposób, przyznaję. Ale zauważ ze Ty robisz podobnie :|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja napisałam, że zabraniam Ci wchodzić na profile nieznajomych osób? Jeśli odczuwasz taką potrzebę - nic mi do tego.
|
#3389 |
|
Konto usunięte
|
Teraz jest zlot tych które sa oburzane wypowiedziami w wątku, ciekawe dlaczego dopiero po wypowiedzi mesarka
|
|
|
|
#3390 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czyżby masowy atak na użytkowniczki,ktore onieśmieliły się napisac szczerze. Pytanie retoryczne.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

kobieta 27 lat a takie coś z siebie robi... Okropność 

Chociaż ma i normalne fotki,gdzie fajnie wygląda.

Nie smiałam się z tego zdjęcia a raczej dziewczyny z psem,tylko to był raczej śmiech pozytywny,fajne zdjęcie i tyle. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)