![]() |
#631 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88480236]A jeszcze jak zobaczysz serducho to wtedy jeszcze bardziej dotrze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jeśli to byłaby kwestia jakiegoś małego zakażenia i nie byłabym w ciąży to być może, ale wątpię by lekarz tylko żurawinę zlecił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Ja przywalę w tej ciazy...Ciągle bym żarła a potem stękam ze mi niedobrze...Ale tylko słone, twarozki to kilogramami 🤣 i jakoś bardzo smakuje mi sok aloesowy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam większego apetytu niz zazwyczaj, ale mam tak jak ty czyli inne jedzenie niż słone mogłoby dla mnie nie istnieć. Na słodycze i kwaśne rzeczy nie mam parcia, ale na pizze, mięso itd. to już jak najbardziej. I jeszcze bułka z masłem mi wyjątkowo bardzo smakuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to czuje się cały czas jakbym zaraz miala wymiotować. W poprzedniej ciazy miałam wciąż zgage.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Bułka z masłem mniam
![]() ![]() Człowiek chciałby sobie pospać, a pobudka o 5. Jak żyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z nad kibelka 🤮
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podziwiam za wstawanie o 5 bo ja o tej godzinie nie wiedziałabym jak mam na imię ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ooo u mnie też bułka z masłem, z tym, że to jest moje ulubione jedzenie od dzieciaka, przebój wszystkich rodzinnych imprez, Wigilii itp ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
O tak bułka z masłem to jest to 🥰
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Zadomowienie
|
Takiego smaka mi narobiłyście, że chyba pójdę do sklepu po bułę, mimo że wałówa na cały dzień naszykowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Konto usunięte
|
Ojej, to ja też na słodkie nie mam absolutnej ochoty, a słone jak najbardziej, pizza za mną chodzi, ale może faktycznie wjedzie bułka z masłem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piona ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Raczkowanie
|
Mamy wrześniowe 2021
Cytat:
Zapraszam do mnie ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez kghyt Czas edycji: 2021-02-02 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Zadomowienie
|
Piona i ja
![]() Chociaż nie ma czym się chwalić. Co do wody aloesowej to raczej w ciąży niezalecane. Znalazłam takie info Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
... Ogólnie wg uchwały sanepidu nr 2/2019 z dnia 14.01.2019 preparaty z liści aloesu (ekstrakty, soki, żel) nie mogą być stosowane w produktach dedykowanych dzieciom, kobietom w ciąży i kobietom karmiącym. Znajoma mi kiedyś też mówiła że aloesu nie powinno się w ciąży pić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Konto usunięte
|
I mi zrobiliście smaka na bułki i musiałam skoczyć do piekarni po dwie dla siebie i dwie dla tz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Zadomowienie
|
Ja też byłam po bułki właśnie
![]() Ja póki co nie wymiotuje ale wsZytsko mi śmierdzi skwaszonym selerem 🤮🤢 aż mnie podbija .i ciągle mam dziwny posmak w buzi 🤮🤢 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym spytała lekarza przy kolejnej wizycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałyście ze jest już wątek Mam październikowych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Konto usunięte
|
Dobrze wiedzieć o tym aloesie, chociaż nie piłam, ale dzięki za info Sale
![]() Monika też właśnie widziałam, kurcze myślę sobie jak to już październik, nie za wcześnie, ale patrzę w kalendarz i faktycznie ![]() Jak tam mdłości trochę Wam dzisiaj przeszły, czy nadal Was męczy? Zamówiłam sobie segregator od Mamy ginekolog, bo już mam trochę tych papierów, praktycznie za każdą wizytą dostaje zdjęcie USG i chce mieć porządek w dokumentach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88481710]Dobrze wiedzieć o tym aloesie, chociaż nie piłam, ale dzięki za info Sale
![]() Monika też właśnie widziałam, kurcze myślę sobie jak to już październik, nie za wcześnie, ale patrzę w kalendarz i faktycznie ![]() Jak tam mdłości trochę Wam dzisiaj przeszły, czy nadal Was męczy? Zamówiłam sobie segregator od Mamy ginekolog, bo już mam trochę tych papierów, praktycznie za każdą wizytą dostaje zdjęcie USG i chce mieć porządek w dokumentach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mnie dzisiaj jakoś wyjątkowo męczą, zjadłam sobie cukierka imbirowego i mam wrażenie, że jeszcze wzmógł ![]() ![]() Muszę sobie potem ogarnąć taki segregator, bo takie papiery to jedyna rzecz, do których porządkowania nie mam serca i już widzę siebie przetrzepującą całą szufladę w poszukiwaniu jednej kartki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sale_girl Czas edycji: 2021-02-02 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Konto usunięte
|
Sale wybrałam wersję HIT, musi być wzorzysty, żeby od razu mi się rzucał w oczy w torebce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Hej we wtorek 🤩
Za dwa dni kolejna wizyta, trochę zaczynam się stresować. U mnie mdłości rano było masakryczne ale pomogła mi bułka z masłem ![]() ![]() Narobiłyście mi ochotę na pizzę, chyba dziś zrobię na obiad ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 | ||
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88481710]Dobrze wiedzieć o tym aloesie, chociaż nie piłam, ale dzięki za info Sale
![]() Monika też właśnie widziałam, kurcze myślę sobie jak to już październik, nie za wcześnie, ale patrzę w kalendarz i faktycznie ![]() Jak tam mdłości trochę Wam dzisiaj przeszły, czy nadal Was męczy? Zamówiłam sobie segregator od Mamy ginekolog, bo już mam trochę tych papierów, praktycznie za każdą wizytą dostaje zdjęcie USG i chce mieć porządek w dokumentach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Mnie od rana kibel przywitał... Chyba też zamówię ten segregator 🤭 Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pizza na obiad to zawsze dobre rozwiązanie ![]() ![]() Kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]() Ja mam ten segregator dla kobiety i całkiem fajnie mi się sprawdza, bo wszelkie USG, wyniki krwi mam w jednym miejscu, a teraz do ciąży chce mieć osobny, żeby nie mieszać ![]() Ja mam wizytę 11.02 prywatnie w klinice, potem 16.02 i 25.03 w luxmedzie, co tydzień wizyta 🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
Ja też już sobie zamówiłam segregator
![]() A mnie można dopisać do listy??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.