![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze omijałam Cubusa, bo wydawało mi się, że tam są tylko małe rozmiary. Tak samo jak Limonatka, bez problemu weszłam w ich XL czy 46. Wybieram się w ten weekend na polowanie na spodnie. Wszystkie spodnie bardzo szybko przecierają mi się w kroku. Te ostatnie co kupiłam, Ullu Popken były fajne: dobrze leżały na tyłku, a nie zjeżdżały i były z takiego cienkiego dżinsu. Kupowanie spodni to dla mnie udręka, bo większość jest za długa. Chyba tylko w C&A są takie wersje short dla niskich osób. Inne muszę skracać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
ja od kiedy znalazłam te rurko-podobne w C&A to się w nich zakochałam i innych nie chcę!
![]()
#2854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę ![]() Ja się muszę nieźle naszukać, żeby coś znaleźć. W po skróceniu różnie bywa, spodnie nie zawsze zachowują fason. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to ostatnio kupuje spodnie w H&M i choc jestem niziutka, bo zaledwie 162cm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
![]()
A ja nosze rozmmiar (święcie pzrekonana ze 44) a tu ostatnio 48 nawet weszło ledwo
![]() ![]() a ja musze aparat zakupić jakis bo brat swoim nie chce mi zdjec robić, ale ze co ze niby nie fotogeniczna jestem hmmm ![]() a kupiłam sobie wczoraj w cto balerinki niebieskie bo mi się czerwone porwały ![]() ![]() ![]() i w poniedizałek ide szukac jakichś ubrań bluzke albo co sama nie wiem co mi trzeba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
fakt, u nas te rozmiary są w cały świat, ale jak np kupuję coś na allegro jakiejś brytyjskiej marki i rozmiar jest 18 to nie ma opcji zeby było niedobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam Wam dziewczynki zaproszenia na n/k. Mam nadzieję, że sie nie pogniewacie
![]() ![]() Gastone Twoj syn jest przepieknym chłopczykiem, wyslij Go do jakies reklamy. Wygląda jak aniołek!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny mam propozycje, skoro nam sie fajnie tak plotkuje to moze zalozmy sobie poprostu watek plotki i ploteczki dziewczyn z plus sizes zeby ktos nam nie zarzucil ze tu na tym watku niemwoimy czsem o modzie heheh.Co wy na to??? Ja tez fantastycznie czuje kiedy czytam ten watek.Zawsze nie moge sie doczekac kiedy tu bede. Co do rad dotyczacych sklepow to skorzystam napewnooo. Mischoko kochana ja mam rozmiar 48/50 jak ty.Czasem jest to 20/22 a czsem 24!!!!(oo zgrozo) I zgodze sie w stu procentach ze rozmiar rozmiarowi nie rowny bo czesem wchodze i w 18!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
![]()
a ja mam od wczoraj zaje ten tego humor hehehe wymieniali u mnie dwa młode chłopaki okna takie dowcipasy ze o ja cholercia
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie dawno sie tak nie ubawiłam ![]() ![]() a ja dziś rano pojechałąm na miasto po bilety, i zaszłąm na ciuchy i kupiłam bokserkee hehehe już zima za pasem aja bokserke hahaha ale co tam za 7 zł pod blizke bede mieć ![]() ![]() p.s. Jakby cO to JA byłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
aj wezcie ze spodniami makabra czasem 46 wejdzie a czasem 48 za male ;/ ogolnie spodnie nosze od 46-50 pociesze was,ze prz4ez brzuch ,ktory mi sie gromadzi ze tka powiem w okolicy bioder mam okolo 125 cm a wzrostu mam 157 cm ;/ ,wciecie w talli jest (uff chociaz jeden plus) w pasie roznica od bioder o ok 20cm mniej...no comment a biust maly a zduzym obwodem i odsteoem ekhem :| i jak sie tu nie zalamac ;/ chyba przerzuce sie w tym roku na bermudy+rajstopy ale z taka szeroka lydka kozakow na siebie nie dostane ;/ ahh podobaja mi sie botki na obcasie,ale co z tego jak obcas na jakim moge chodzic to max 4cm a i tak po takim cierpie...jestem po operacji kregolsupa i nie moge nosisc obcasow,nie wiem jak w tym roku znajde buty ehhh
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() dawno mnie nie było bo urlopuje ![]() ale pierwsze co zrobilam to zaprosilam Was do znajomych na NK ![]() dieta narazie pozucona bo troche baluje ale co tam :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
no widzisz to chociaz jakos proporcjonalnie wygladasz,poprostu jako wieksza kobietka ja nie wiem czemu ale zamiast miec taki brzuch jaby to powiedziec kurcze do przodu jak kobietki w ciazy to ja mam go kurcze nisko ja nie wiem jak mam to powiedziec ;/,ze on jest na biodrach i jest taki galaretowaty :| przez co z profilu wygladam jakbym pilke polknela haha bo jedna polkula z przodu a druga to zadek :P lol :P dlatego mam duzy problem ze spodniami ;/ nie dostane takich rzeby byly ciasniejsze w udach czy lydkach ;/
#2867 |
Zakorzenienie
|
Plotkary, plotkary
![]() ![]()
#2868 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
hej Laski!
wróciłam znad jeziorka ![]() ![]() ![]() a odnosnie mody bo o tym jest watek to dzis ide kupic jakies spodnie, chce jeansy bo jak ostatnio kupowalam materialowe spodnie to raz dwa mi sie przecieraly :/ a w ogole to nie wiem w czym isc na zakupy wszystkie spodnie mam przetarte :/ do tego wczoraj obtarly mnie ostatnie spodnie i mam teraz rane :/ nie wiem w czym sie ruszyc z domu :// a jeszcze jedno mam pytanie.. czy sa legginsy rozmiar 5? bo chodzilam po sklepach i najwieksze byly 3/4 i takie kupilam, jakos w nie weszlam ale niewygodnie mi bylo i ciasne byly. wolalabym rozm. 5 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
gastone - tak kochana, tamten wątek służy do marudzenia, plotkowania, gadania, żalenia się, chwalenia, dopingowania, itd, itd
![]()
#2873 |
Zakorzenienie
|
Mam dola dzis jak cholerka..... dzis wydaje sie jeszcze grubsza niz zwykle... chyba jesien mnie dopada a juz na pewno @.... wrr nie znosze sie takiej...
#2874 |
Zakorzenienie
|
madzia - imienniczko moj, są takie leginsy i w sklepach i na all. ostatnio u siebie znalazłam "leginsowy raj"
![]() Mischoko - kochana przytulam, głowa do góry, mi też się @ zbliża, więc pod koniec tygodnia będę nieznośna i wredna ![]() ![]() Co do staników - u mnie sprzedawcy są kurczę niereformowalni! wciąż wciskają mi większy obwód i mniejszą miskę, zamaist na odwrót ;(
#2875 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje ale u mnie tro bardzie z powodu braku babelka
![]()
#2876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
polowałam też na sportowy, ale się spóźniłam na koniec aukcji eh. ale może znów wystawią..
![]() |
#2877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Gastone ja wrocilam niedawno i wiesz co tu jest ok tu nikt dziwnei nie ptrzy ale w Pl to koszmar sprobuj pojsc do McDonalda albo chocby na lody patrza tylko na ciebie ze oooo gruba i to jeszcze zre lody - ja prawie dwa tygodnie spedzialam na przemian u dentysty i w szpitalu u mojej mamy (dzis ma juz rozrusznik serca) wiec nie musialam sie nigdzie pokazywac za duzo. Ale mam dola bo w tym cyklu tez nici z babelka beda ale co zrobic moj malz ma teraz druga zmiane...... a do tego od dzis jestem na dwudniowej glodowce oczyszczjacej i nerwy mam bo glod mi zaglada w oczy..... ale jutro bedzie lepiej....
Limonatka dzieki za dobre rady ale nie dzis jedzonko ![]() Edit 1:Gastone sweterek super, moge takie robic ale chodzic jakos nie widze sie w czyms takim ![]() Edit 2:I jeszcze jedno NIEZMIERNIE DZIEKUJE za wszystkie zaproszenia na NK klaniam sie w pas z podziekowaniami ![]() Edit 3:Jestem dzis jak kreska.... a ze kreska wg mnie musi byc gruba i wyrazna to tak sie wlasnie dzis czuje....
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-09-01 o 15:33 Powód: dopiski |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Limonatka - obśliniłam monitor, klawiaturę i biurko z zachwytu nad tym staniczkiem, boski jest!
A ja się boję zamawiać bieliznę przez internet ;/ boje sie, ze będzie w złym rozmiarze ;/ mischoko - kochana bąbelek w końcu wyskoczy, na pewno! co ma nie wyskoczyć, jak wyskoczy, przecież wszystkie tu trzymamy kciuki ![]() ![]()
#2880 |
Zakorzenienie
|
No bardzo bym chciala..... matko piekne sa te fotki, ta ostatnia tuniczka bardzo mi sie podoba
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.