|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Dzien dobry. U nas nocka w miarę okey
w sumie dwa razy do niej wstawałam i oczywiscie krzyki o mleko były ![]() ![]() Szoszoszo jeszcze troszke musisz wytrzymac i mały będzie z Wami tule mocno wirtualnieWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh całą noc bol w podbrzuszu... Narazie nie przestaje :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mały od kiedy się urodził, codziennie między 12 a 1 w nocy dostaje jakby ataków? Które trwają różnie.. Dzisiaj był od 23.30 i na dłużej przysnął dopiero przed 4. Awantura na maxa, nic nie pomaga, wyczaiłam, że trzeba go mocno przytulić z podkulonymi nóżkami. Do tego idą okropne baki i bulgotania w brzuchu. Wtedy jest taki niespokojny.. Nawet jak przyśnie na rękach to zaraz odłożony się budzi. Pojęcia nie mam co to.. Stawiałabym na kolki , ale to jeszcze za wcześnie! Niby dopiero od 2 tyg po narodzinach, a my mamy od razu.. W dzień i po południu złoty chłopak.. Płaczę tylko na pieluszkę i amciu. O 8 mam wizytę położnej środowiskowej to będę z nią zaraz o tym rozmawiała.. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2021-02-08 o 06:54 |
||
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może malutki ma ten 4 trymestr, próbujesz otulacza? Może tak bezpieczniej się czuje właśnie, tak jak w brzuchu, albo też ogólnie ma bóle brzuszka ale jeszcze nie kolki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3816 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Czytałam co piszecie ale jakos nie moje tematy bo malutka jeszcze w brzuchu wiec na butelkach i mm się nie znam
A wtrącać mi się rodzinka nie wtrąca na szczęście. Trochę teściowa próbuje ale mąż ją zawsze postawi do pionu.Wcześnie przyjmujecie gości, ja zalozylam ze z 3-4 tygodnie będziemy sami bo się nasłuchałam na szkole rodzenia o tym ze połóg taki ciężki, trzeba wietrzyć krocze itp. A rodzice i teściowie mieszkają 200km od nas wiec raczej na 15 minut nie wpadną tylko na dłuższa wizytę od razu. Paula jak tam farba w kuchni, trzyma magnesy? Odeszły ci wody? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Za 2 godziny mam KTG. Jak się szybko ogarnę to pieszo powinnam dojść. Całe miasto stoi, MPK stoi, autem TŻ też nie da rady mnie zawieźć, bo miasto stoi.
![]() Dobrze, że jestem ciężka to może mnie nie zwieje... 🤣 Serio nie mamy pojęcia co robić, ale chyba nie mam wyjścia jak siła nóg. Obym nie urodziła po drodze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na powaznie to jest dramat Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Moje dziecko usnelo od dzwieku odkurzacza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
U nas z miast wywożą śnieg.
Ja dziś też na ktg ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3821 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
i to był falszywy alarm, bo jak rano wstalam to tylko bialy śluz Moze ja juz podswiadomie szukam oznak rozpoczynającego się porodu, bo chcialabym juz urodzić ![]()
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a on porodu w domu nie będzie odbierał 🤦☠♀️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Powodzenia dzisiaj na ktg ![]() U mnie jest cały czas śnieg, ale gorszy jest lód pod nim. Idzie orła wywinąć ![]() do tego mrozy. U mnie mała od wczoraj jest mało aktywna. Mam nadzieję, że to chwilowy leń.. Wolałabym mieć ją już po tej stronie brzucha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
Echme - masz dzisiaj wizytę?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3825 |
|
Zadomowienie
|
Ja też muszę wizytę umówić...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, uważajcie na siebie bardzo. Jeśli nie musicie to nie wychodźcie z domu.
Ja złapałam tramwaj, byle powoli do przodu. Siedzę, więc jest ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To uwazaj na siebie jak juz z niego wysiadziesz bo kurcze w ciazy to jednak inny srodek ciezkosci jest. Dziewczyny w dwupaku przesylam duzo pozytywnej energii i wirtualnego przytulaska abyscie spokojnie przetrwaly te ostatnie dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też dramat na mieście, byłam zawieźć mocz ledwo zaparkowałam pod szpitalem tak śnieg stawiał opór, i tylko na dwójce czaaasem trójce jechałam, ślisko i nie ogarnięte ulice i parkingi... Boję się trochę tego wywoływania w czwartek ale z drugiej strony gdyby zaczęło się 15.02 to nawet nie wiem do jakiego szpitala miałabym jechać, ok 40 lub 70 km. No nie wyobrażam sobie w tą pogodę
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was mamusie używała na pobudzenie laktacji syrop ze słodu jęczmiennego Horizon? Na grudniówkach jedna poleca, bo femaltiker nie zadziałał. I tak się zastanawiam czy jest więcej pozytywnych opinii o tym syropie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3831 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
U mnie też zamieć śnieżna. Raczej nie wyjdziemy na spacer bo strasznie wieje. Dziś przychodzi położna, a jutro mamy sesję mąż kupił córce piękną sukienkę. Spisał się na medal.Powodzenia dziewczyny na ktg, trzymam kciuki za skurcze u tych co chcą. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
|
|
#3832 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3834 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Wstawiam zdjecie golej ściany ![]() A wody tak jak pisalam - chyba sama u siebie szukam wszelkich objawow ze to juz, bo juz mam dosc tej koncowki ciąży ![]() I zobaczcie jakiego słodziaka mam w domu, śmieje sie ze to nasze pierwsze dziecko tylko takie włochate ![]() 20210208_100715.jpg20210206_155038.jpg
|
|
|
|
|
#3835 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za ktg
|
|
|
|
|
#3836 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale według mnie dziwna sprawa bo wcześniej miałam mieć wizytę na 14:15 i przełożyli na czwartek bo lekarz musi wcześniej wyjść a teraz 15:40 się zwolniła? 🤷🏼☠♀️ No ale cieszę się że jednak dziś choć będę musiała podreptać tam na piechotę, mam nadzieje że jakoś dojdę. Cytat:
Ja bym bardzo chciała taką sesje w domu rodzinną, ale dla TŻ to tyle pieniędzy i szkoda. I sama nie wiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Minęliśmy auto, które wjechało w pobocze. Brat Tz się zatrzymał i spróbuje mu pomóc.
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#3839 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Ja w środę znow musze jechac do szpitala, znow na IP. Jak pomyślę, ze tyle czasu znow będę czekac i siedziec w maseczce to az mi słabo ☠![]()
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla młodego fotograf zapewnia.Może lekarzowi się plany zmieniły? Ale faktycznie dziwne. To teraz i za Ciebie kciuki ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

w sumie dwa razy do niej wstawałam i oczywiscie krzyki o mleko były 

tule mocno wirtualnie

A wtrącać mi się rodzinka nie wtrąca na szczęście. Trochę teściowa próbuje ale mąż ją zawsze postawi do pionu.

i to był falszywy alarm, bo jak rano wstalam to tylko bialy śluz
Moze ja juz podswiadomie szukam oznak rozpoczynającego się porodu, bo chcialabym juz urodzić 

mąż kupił córce piękną sukienkę. Spisał się na medal.
Wstawiam zdjecie golej ściany