|
|
#151 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Czy iść do prostytutki?
Cytat:
Wiesz, jakby dziewczyna która mi się nie podoba chciała seksu, to bym dał jej z czystej empatii. Czemu wy bronicie swoich ciał jak niepodległości? To tylko seks. I tak, współczucie, szacunek i wsparcie się należy, gdybyś nie traktowała mężczyzn jak podludzi to byś to wiedziała. |
|
|
|
|
#152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, z pewnością kobiety marzą o seksie z empatii Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty traktujesz jak podludzi a seks przeciętnych osób jak zasób którego można wydzielać, dawać, rozdawać, udostępniać i prosić o niego jak żul o 2 złote.
|
|
|
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#156 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;88501252]Oh wow, jak znasz trochę mężczyzn to pozamiatane. Na pewno to jest dobry powód do wypowiadania się za wszystkich
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Dlaczego tylko dziewczyna? Gdyby wąsaty Janusz chciał seksu, to też mu dasz z empatii i nie będziesz bronić swojego ciała jak niepodległości?[/QUOTE] Proszę zapoznać się z terminem "płeć przeciwna". Nikt cie nie namawia do seksu z kobietami |
|
|
|
#158 |
|
BAN stały
|
Im częściej zaglądam na to forum tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że im przystojniejszy facet tym większa gwarancja fajnego charakteru i normalności.
Od teraz każdy facet z jakimiś defektami, czy to niski, łysy, nieśmiały będzie malował mi się jako faceci z tego forum - obrzydliwi incele, którzy zamiast popracować nad sobą aby zasłużyć na fajną dzięwczyne widzą problem wszędzie indziej tylko nie w sobie. Dbanie o wygląd - nie chce mu sie, dobra praca i zarobki - nie chce mu się. Znajomi i fajne życie towarzyskie - nie chce mu się. Pasje i zainteresowania - nie, wystarczy siedzieć przed komputerem. Takimi tematami sami sobie wyrabiacie taką opinie. Jeszcze te teksty o seksie, zaniedlugo powstanie jakaś partia która załatwi dla was "seks socjalny" za darmo dla facetów, którym nie chce się nad sobą pracować. Otwórzcie oczy, przez te tematy teraz większość kobiet będzie omijać facetów z defektami ze strachu, że taki facet okaże się być incelem z niefajnym charakterem. Sami pchacie nas w ramiona przystojniaków swoimi wpisami. Weźcie się w końcu w garść, zacznijcie nad sobą pracować, zadbajcie o wygląd, odpowiednią pracę, pieniądze, życie towarzyskie, pasje, ogarnijcie swoją frustrację i zmieńcie poglądach z incelowskich na normalne to w końcu kogoś znajdziecie. Mamy XXI wiek, teraz nawet jak to nazywacie - nawet przeciętna kobieta ma większą wartość matrymonialną - tabuny adoratorów i może przebierać, dlatego nawet przeciętna nigdy nie związe się z byle jakim facetem mając olbrzymi wybór fajnych i zadbanych facetów. Sami sobie strzelacie w kolano. |
|
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Ciebie nikt nie namawia do seksu z nikim. Co to ma za znaczenie jaka płeć? Skoro jesteś zwolennikiem seksu z empatii, to rozważ wszystkie aspekty, a nie tylko ten wygodny dla ciebie. Jeśli nie empatia nie sięga do wąsetego janusza, możesz tam podstawić wąsatą grażynę 30 lat starszą od ciebie. Masz wtedy płeć przeciwną, ale pytanie zostaje to samo: dasz jej seks z empatii i nie będziesz bronić swojego ciała jak niepodległości?
|
|
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo podejdzie do ciebie bezdomna staruszka jak już taki wrażliwy jesteś.
|
|
|
|
|
#161 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W Holandii państwo sponsoruje wypady do prostytutek mężczyznom nieatrakcyjnym i tak, trzeba dążyć do tego, byś z podatków płaciła za równość płci, w tym za dostępność do seksu dla mnie |
|
|
|
|
#162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie nieatrakcyjnym lub leniwym tylko niepełnosprawnym. A dwa prostytucja jest legalna i opodatkowana. Nikt tam z empatii nie namawia kobiet o innej drodze życiowej ani nie wprowadza jako prace społeczne przy wyroku by nauczyć empatii. Ponownie - seks nie jest zasobem i nikt nie będzie zaciskał zębów i ci się udostępniał bo jesteś zbyt leniwy by zrzucić nadwagę.
|
|
|
|
#164 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, jak wyobrażasz sobie opłacanie seksu z podatków? Zdajesz sobie sprawę, że najpierw musiałbyś zawalczyć o legalizację prostytucji, a potem samemu też te podatki płacić? |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłaszajcie trolla. Wiem, pocieszny, ale są jednak jakieś granice. Potem ktoś wejdzie na taki wątek i pomyśli, że to tak serio.
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie tu chyba mamy do czynienia ze sporą niepełnosprawnością, tylko może nie tego typu, jaką holenderski rząd przewidział.
|
|
#167 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;88501325]Nom, upośledzenie umysłowe chyba tam się nie łapało.[/QUOTE]
To jest jakiś rodzaj niesprawności jeszcze nieujętej w pismach. Osoby niesprawne umysłowo w jakimś tam stopniu już takie są - nie ich wina. A tutaj mamy do czynienia z pielęgnowaniem w sobie tego stanu i jeszcze wielką dumą z tego, że jest się... takim.
|
#169 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przepraszam bardzo ale jeżeli ktoś jest niski czy łysieje to jego wina ? Raczej tego nie da się naprawić. Sama sobie teraz strzeliłas w kolano, bo już w pierwszy zdaniu zakładasz że będziesz z góry na takich ludzi patrzyła jak na inceli, i tak się wcześniej patrzyłaś. Ja staram się dbać o wygląd tyle na ile pozwala mi renta socjalna. Zbieram na przeszczep włosów. Mam swoje pasje i hobby. Napisałem tylko że na siłownie chodzić nie chce. Poza tym ile mężczyzn chodzi na siłownie ? Ile kobiet uprawia fitness? Nie wiem jak usg ale to nie jest tak że takie osoby jak ja kompletnie nie dbają o swój wygląd i chodzą zapuszczone. To jest stereotyp, nie każdy "incel" przecież tak wygląda. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Edytowane przez Jarek555 Czas edycji: 2021-02-10 o 15:26 |
||
|
|
|
#170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#171 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To miło że po tych kilku moich postach już określiłeś jaki jestem w środku i na zewnątrz. Napisałem tylko tyle że nie chce chodzic na siłownie i stosować diety. Nie pisałem że nie chce się wogóle zmieniać. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
Nie mam nic więcej do dodania... Teraz to ty â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠i sz. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2021-02-10 o 16:39 Powód: Słownictwo w cytacie. |
||
|
|
|
#172 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to nie szuka żadnych porad, czy rozwiązań, ale potwierdzenia, że baby są złe, mają wymagania i nie wezmą takiego "dobrego chłopaka" ot tak.
|
|
#174 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
A co Ci da obycie jeżeli pozostaniesz mało atrakcyjny? Siłownia to wyrzeczenie? No trzeba ćwiczyć, jeść sporo białka, gainery można sobie darować, nażreć się cukru z białkiem i masz gainer. I będziesz wyglądał a nie jak po rowerze, chude nogi a brzuch taki sam jak był. EOT |
||
|
|
|
#175 |
|
BAN stały
|
Chlopaki, ale przecież nikt wam nie odradza tu prosttutek, ani ich nie skąpi. Serio idzicie. Chociaz patrząc jacy z was zawodnicy, to pewnie wstydzilibyście się zadzwonić, a co dopiero na spotkanie przyjść. Pisanie tych ścieków na wizażu jest zdecydowanie bardziej komfortowe nie?
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#177 |
|
BAN stały
|
Wyraźnie te posty pokazują że jeśli chcesz poznać dziewczyne i mieć z nią seks to musisz coś dać, jak nie wygląd, tak status, dobrą prace itp. Zawsze jest coś za coś, transakcja wymienna. Bo takie wnionski można wyciągnąć czytając wasze posty. Abstrachując już od postów USG który tutaj wprowadził zamieszanie. Zadam wam pytanie w kwestii dotyczącej Jarka. Czy znacie tego człowieka? Wiecie jak wygląda? Czy kogoś stąd obraził? Trudno po kilku postach stwierdzić czy ktoś ma paskudny charakter czy wygląd. Wyraźnie napisał że ma swoje hobby, że ma jakiś ruch i nie siedzi cały dzień przed telewizorem czy komputerem. Nie każdy chce i nadaje się na chodzenie na siłownie czy stosowanie ścisłych diet. I z tego co czytałem nie pisał o tym że wymaga od kobiety żeby "rozłożyła przed nim nogi" tylko to pisał USG którego komentarze narobiły troche szkód w temacie.
|
|
|
|
#178 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#179 |
|
Konto usunięte
|
Bo to jest nieprawda, że "kocha się za nic". Kocha się kogoś za to, jaki jest. Za pogodne usposobienie, zaradność życiową, dobre serce, wspólnie spędzony czas, świetny seks, wieczory we dwoje, wspólne hobby, wzajemne dawanie szczęścia, dołeczki w policzkach, sposób, w jaki on robi herbatę, tę piękną plamkę w prawym oku, wsparcie w każdej sytuacji, wspólne wizje przyszłości... I tak można wymieniać bez końca, każdy ma swoje powody.
Czy panowie niektórzy myślą, że my mamy ich kochać za pierdzenie w kanapę przed telewizorem albo ślęczenie przez komputerem w zasyfionym pokoju? Seks i miłość im się z przydziału należą czy co? Dlaczego mam chodzić w brzydkich, brudnych i śmierdzących ciuchach, skoro mogę założyć pachnącą, cieplutką bluzę prosto z suszarki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#180 |
|
BAN stały
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;88501675]
Czy panowie niektórzy myślą, że my mamy ich kochać za pierdzenie w kanapę przed telewizorem albo ślęczenie przez komputerem w zasyfionym pokoju? Seks i miłość im się z przydziału należą czy co? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] tu akurat nie było za "pierdzenie w kanapę" ale za zainteresowanie, troskę, współczucie i wychodzenie z inicjatywą, tak gwoli scisłości |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

Ty traktujesz jak podludzi a seks przeciętnych osób jak zasób którego można wydzielać, dawać, rozdawać, udostępniać i prosić o niego jak żul o 2 złote.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.