|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
zaraz wrzuce filmik jaki dostałam po nauce dzisiaj moze któres z Was sie przyda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siku pójść nie mogę haha ja bardzo chętnie zobaczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie jak się tkanej nauczy to też jest prosta. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno pytanie co do chusty, lepsza 4,5m czy 5m?
Luzia ty masz 4,5 czy 5? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
jak nam przypasuje to będę myśleć bad ta tkana. Swoją drogą wcześniej wgl nie chciałam chusty jak to się wszystko odmienia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że generalnie to mnie trochę skręca. Cały dzień bóle okresowe, teraz jak się położyłam to są silniejsze, brzuch robi się w kwadrat niżej, czyli opadł jeszcze bardziej. Nie wiem czy coś się nie szykuje.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może faktycznie coś się dzieje. Dawaj znać co i jak na bieżąco ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooo, to może faktycznie coś z tego będzie! Kurczę, tak sobie myślę, że to musi być stresujące Odrobinę zazdroszczę, że COŚ jakby rusza Trzymaj się i w miarę możliwości dawaj znać! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4450 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko ma dzisiaj wieczor i nocke diabła... nie idzie jej od 21 uspic
co chwile usnie to zaraz sie budzi... ale wzieła smoczek moze zaraz padnie spac w koncuWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak po całej nocy? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2021-02-13 o 06:50 |
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz znowu koncertWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Męczyło mnie całą noc, w sumie ciągle męczy, mało spałam. Nie ma w tych skurczach i spięciach póki co żadnej regularności. Żadna inna wydzielina się u mnie nie pojawiła, czop, jakiś podbarwiony śluz czy coś w ten deseń, nic, czysto na tym polu. Trzy razy brałam prysznic, wzięłam też nospe, łaziłam, kręciłam się na piłce. Po nospie faktycznie zasnęłam na chwilę dłużej. I zaskoczyło mnie jaką ulgę dawało polewanie brzucha pod prysznicem. Zobaczymy co przyniesie dzień. ![]() Aa, mąż się ani razu nie obudził, mimo że serio więcej łaziłam niż byłam w łóżku i np. byłam pewna, że wybudzą go prysznice. 🤣🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2021-02-13 o 08:33 |
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Maz ppwiedzial ze odda ja do okna zycia bo ma jej dosyc
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj, Nairobi.
![]() Ale całą noc płacz czy jakieś prężenia, kwękania i noszenie? Oby z męża zeszły emocje, bo też pewnie nie jest Ci łatwo jak tak mówi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś też mam dosyć, wczoraj całą noc do d. Później cały dzień taki sam i dziś znów całą noc taka. Ja nie wiem, te kp to zły pomysł chyba. Mały pół nocy płakał, spał tylko na mnie. Jak poszłam siku to dałam go do jego łóżeczka i zaczął się koncert to tż się do niego odwrócił też już nerwy widziałam jakie ma. A o 2 w nocy wstałam i płakałam razem z małym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nairobi, Paula, pamiętajcie, że to minie i zaraz przyjda lepsze chwilę. Maluszka też ciężko. Przed nami jeszcze skoki rozwojowe, wiadro melisy będzie nam niezbędne! Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2021-02-13 o 07:54 |
|
|
|
|
#4459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Teraz ją zamotalam i dziecka od razu nie ma 🤪🤪 szkoda ze nie mozna sie z nia wykapac ale najwazniejsze ze kawe wypijeWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
Najgorsze ze umowilam nas na sesje bo byly dwa dni spokojne a tu znowu taka zadyma nie wiem jak my te zdjecia zrobimy moze do czwartku bedzie lepiej ![]() 🤪Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Tą niemowlecą
najwyzej zdjecia beda w chuscie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4463 |
|
Rozeznanie
|
Hej wam, współczuje nieprzespanych nocek. Aktogimka porządnie Cię nastraszylo
Zastanawia mnie czy te bóle okresowe mają jakiś sens np robią rozwarcie albo macica „ćwiczy” i będzie sprawniej porod szedł, czy tak po prostu boli bo boli.Zastanawiam się nad zakupem Tulika jeszcze, czy wasze dzieci lubią być spowijane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Luzia a jak tam Wasza nocka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam czy te bóle i skurcze na coś pracują czy nie. Bo jak nie, to ja mam w
Teraz to tylko ciągły ból okresowy mi został, skurcze i napięcia zniknęły od kiedy napisałam tamten post. Przy czym to silniejszy ból, niż zwykle miałam przy okresie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto wie moze nie długo ruszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4467 |
|
Rozeznanie
|
Ten okresowy ból tez mam i to przez wiele godzin, zawsze zaczyna się wieczorem a kończy rano. Boje się ze nie rozpoznam skurczy
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to bede te to bedziesz wiedziec od razuWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Mama już dzwoniła "kontrolnie" jak tam. Oczywiście mówię, że nic, cisza, spokój. A TŻ się drze w tle - rodzimy, jedziemy do szpitala, oddychaj!
Komu mama uwierzyła? 🤣🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez nic, cisza. To czekanie jest denerwujące.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

). Te karmienie to naprawdę jest trudne ale postanowiłam się tym razem nie poddać i zostać na piersi... Ciekawe jak długo tak będę uważać
zaraz wrzuce filmik jaki dostałam po nauce dzisiaj moze któres z Was sie przyda 
ja bardzo chętnie zobaczę 
️

co chwile usnie to zaraz sie budzi... ale wzieła smoczek moze zaraz padnie spac w koncu
Nie ma w tych skurczach i spięciach póki co żadnej regularności. Żadna inna wydzielina się u mnie nie pojawiła, czop, jakiś podbarwiony śluz czy coś w ten deseń, nic, czysto na tym polu.
Trzy razy brałam prysznic, wzięłam też nospe, łaziłam, kręciłam się na piłce. Po nospie faktycznie zasnęłam na chwilę dłużej. I zaskoczyło mnie jaką ulgę dawało polewanie brzucha pod prysznicem. Zobaczymy co przyniesie dzień. 
Ja dziś też mam dosyć, wczoraj całą noc do d. Później cały dzień taki sam i dziś znów całą noc taka. Ja nie wiem, te kp to zły pomysł chyba. Mały pół nocy płakał, spał tylko na mnie. Jak poszłam siku to dałam go do jego łóżeczka i zaczął się koncert to tż się do niego odwrócił też już nerwy widziałam jakie ma. A o 2 w nocy wstałam i płakałam razem z małym. 

🤪
Zastanawia mnie czy te bóle okresowe mają jakiś sens np robią rozwarcie albo macica „ćwiczy” i będzie sprawniej porod szedł, czy tak po prostu boli bo boli.