|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 59.
Cytat:
Artdeco |
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;88542725]Hahaha ciężko stwierdzić, ale chyba i jedno i drugie. Bo waga rosła, ale to też nie tłumaczy faktu, że kupował np. 3 takie same koszulki, ale np. jedna leżała w szafie nieużywana i później mi mówił, że przecież je kupił za jednym razem i dlaczego ta jest mniejsza a ta większa. To niby jak prać jak 30°C to chyba najmniejsza temperatura w pralce?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Tak naprawdę te niby 3 identyczne koszulki mogą być zupełnie inaczej uszyte i tak naprawdę różne rozmiarowo. Mój TŻ kiedyś kupił sobie jeansy które były idealnie dopasowane, ja potem w tym samym sklepie trafiłam promocję i wzięłam mu drugą niby identyczną parę w tym samym rozmiarze a okazały się tak duże że trzeba je było zwrócić bo spadały mu z bioder. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron spagetti Barilla. Czy producent podaje kaloryczność w 100g suchego makaronu ? Nie mogę się doszukać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Konto usunięte
|
Jak zwykle w sobotę wieczór naszło mnie na "rozkminy"
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio!
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;88543896]Jak zwykle w sobotę wieczór naszło mnie na "rozkminy"
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]Moja znajoma była. Jako publiczność z castingu. Co prawda w niemieckiej tv, ale nie sądzę, że to jakaś różnica. Program typu talk-show z gwiazdami. Jej wcisnęli karton do trzymania z imieniem jednej z tych męskich gwiazd i napisem "jestem z tobą w ciąży ", którym miała machać w odpowiednim momencie. |
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;88543896]Jak zwykle w sobotę wieczór naszło mnie na "rozkminy"
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]wydaje mi się, że nrormalnie jest w domu. na "pomoc" jest tak mało czasu, że zanim zacząłby szukać odpowiedzi w internecie, to urwałaby się rozmowa. zreszta wydaje mi się, ze na pomoc ludzie biorą mądrych i obeznanych ludzi a nie byle kogo, zeby w internecie szukał odpowiedzi w ekspresowym tempie ![]() mój znajomy występował w "Szpitalu" normalnie miał casting, potem dzwonili, że się dostał. kasa bez szału, ale czego się spodziewać
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]Mam koleżankę, która dawno temu zagrała w Trudnych sprawach i w Dlaczego ja? Dostała się tam z banku twarzy, sama się czesała i malowała, grała w swoich ubraniach. Zdjęcia trwały zazwyczaj jeden lub dwa dni i dostała za to kilka stówek.Mam też dwie znajome, które były w tv śniadaniowych (różnych). Po prostu ktoś do nich zadzwonił i zaprosił do programu, ponieważ to, czym się zajmują i dokumentują w social mediach pasowało do tematu programu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow Edytowane przez j_fly Czas edycji: 2021-02-27 o 22:40 |
|
|
|
|
#1600 |
|
Konto usunięte
|
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]Na vinted jest wątek z takimi historiami, ale pewnie nie można tu wrzucać linków, więc podam tylko nazwę: "byłam w tym programie, więc wiem jak tv kłamie!"
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]Mój facet był jako przyjaciel w Milionerach. Siedzi się w specjalnym pokoju w studiu, nie wie się o grze nic, nie wie czy idzie dobrze czy nie i które pytanie. W pokoju siedzi jeszcze ktoś z realizacji, pilnuje, ta osoba ma wgląd w grę i powiadamia, gdy wygląda na to, że będą dzwonić. Rozmowa jest na ich wewnętrznej linii
|
|
#1602 |
|
Konto usunięte
|
Wow, dziękuję Wam za te odpowiedzi (i czekam na więcej
)!Ja ze swojej strony powiem tyle: 1. Znajomy znajomego wspomniał, że Kuchenne Rewolucje są ustawiane (chociażby po części) - mówił to, co ekipa od niego wymagała i przez to był bohaterem wielu memów W rzeczywistości po tym programie miał myśli samobójcze (fakt ośmieszenia).2. Widziałam znajomego w Milionerach, wygrał 1000 zł, szczegółów nie znam. 3. Wysłałam zgłoszenie do programu Ślub od pierwszego wejrzenia. Od momentu wysłania formularza do telefonu minął jeden dzień Przez telefon umówiłam się z babką (jej nazwisko można zobaczyć w wielu programach, w napisach końcowych jako "casting" lub coś podobnego) na rozmowę na Zoom, która była nagrywana. Były pytania o moje poprzednie związki, o moją rodzinę, pracę, itd. Zapytała nawet o to czy mam jakieś uczulenia bądź alergie ![]() 4. Wystawiając ogłoszenia na OLX (sprzedaż ubrań) dostałam telefon z propozycją wzięcia udziału w programie o parach żyjących w subkulturze typu punk/metal ![]() 5. Poprzez grupy na Facebook'u (w czasach gdy miałam tam konto) dostawałam propozycje wzięcia udziału w programach typu Druga Twarz lub w sesjach zdjęciowych (mam bielactwo, teraz to "chodliwy" temat). |
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
O, przypomniało mi się jeszcze jedno.
Znajoma z klasy z LO była w Rozmowach w Toku, jej temat był prawdziwy, no ale ona to jest oryginalny egzemplarz ![]() Ale po tym programie była już w jakiejś ich bazie danych i potem np. była jeszcze w programie TV o nianiach, nie pamiętam jak on się nazywał, ale tam to już wszystko od góry do dołu było zmyślone.
|
|
#1604 |
|
Konto usunięte
|
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]Byłam kiedyś jedną z tych osób, które dziennikarz na ulicy o coś pyta, a potem takie opinie puszczają w Wiadomościach. Ale nie wiem, czy to puścili, bo moja odpowiedź osobie pytającej wtedy bardzo się nie podobała, a tv w tamtym czasie nie oglądałam. Jedna znajoma była gościem "Rozmów w toku", inna grała w jakimś "Dlaczego ja". Kolega był jeszcze w "Szansie na sukces" - wiem tylko, że dostał listę piosenek, których się potem uczył. W "Rozmowach w roku" osoby z publiczności dostawały wcześniej teksty, które miały mówić do mikrofonu. Tam generalnie im dalej, tym więcej reżyserki było. Na początku może nie, ale po iluś sezonach goście też już podstawieni byli. A, jeszcze kiedyś udzielałam takiego regularnego wywiadu z związku z ówczesną pracą, chyba dla lokalnego tvp to było. Edytowane przez ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee Czas edycji: 2021-02-27 o 23:41 |
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]Ja znam z kuchennych rewolucji, aż tak dokładnie nie wypytywalam ale wszyscy dostali scenariusz więc część napewno jej rezyserowana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1606 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Czy istnieje strona internetowa, na której są pokazywane całe stylizacje modowe z odesłaniem, gdzie każda rzecz jest możliwa do zakupu?
I możliwość filtrowania tych propozycji po typie/stylu/rzeczach szczególnych (np. Outfit ze sportowa sukienką, z płaskimi butami itp ). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1608 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]Tu masz wypowiedź a propos kuchennych rewolucjihttps://gazetakrakowska.pl/cala-praw.../ar/c6-3465503 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Znam osobę z ATM- firma produkującą programy, filmy paradokumentalne typu Policjanci, seriale np. Pierwsza miłość, która zajmuje się szukaniem osób do castingów. Mordęga..,bo te osoby mogą wystąpić raz na 3 tyg.,zeby twarz się nie powtarzala.
Byłam dwukrotnie na planie takiej produkcji. Raz kumpel był kierowcą wlasnego luksusowego auta ( za kilka godz.dostal ok 450zl). Nie miał roli tylko na znak produkcji ruszał z piskiem opon Drugim razem to była podwrocławska wieś. Aktorzy nie znają kwestii , dostają ją na 5 min przed nagraniem sceny, mają 2-3min żeby się jej nauczyć. Babcia mojej koleżanki non stop przybiegała ze śmiechem, że jakaś laska w różowych kaloszach ma problem z dwoma zdaniami. Zarobek ok. 60zl. To było jakieś 2 lata temu. Może teraz są podwyżki.Za siedzenie na widowni przez 3-4 ha też jest ok 50zl. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie . " JP II Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2021-02-28 o 07:23 |
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Pani Mizantrop
|
No nie jest to celem, ale nie da sie tego uniknac, jesli szczepienie nie jest obowiazkowe.
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Pani Mizantrop
|
Serio? Mam wrazenie, ze kiedys to bylo chyba troche lepiej platne, jak 10-12 lat temu bralam udzial w takich akcjach w Warszawie, to za te widownie (czyli siedzenie i klaskanie) trwajace 2-3h 50zl bylo minimalna stawka, a za caly dzien statystowania na planie (dojazd z centrum czy innej dogodnej lokalizacji na plan busem podstawionym przez produkcje, dwa posilki w ciagu dnia + woda, herbata i kawa byly zapewnione) od 80-90zl w gore, czesto 100-120zl, a jesli ktos mial jakies kwestie do wypowiedzenia (w stylu bycie jakims losowym pacjentem w serialowym szpitalu, "rola" na jeden odcinek) to 200-250zl lub wiecej, bylo to indywidualne dla danej produkcji i stacji. I pamietam tez, ze te wszystkie paradokumenty typu Trudne sprawy byly wtedy bardzo popularne i naprawde dobrze platne, za glowne "role" (pod warunkiem, ze sie wyszukiwalo oferty i szlo na castingi we wlasnym zakresie, bo juz z polecenia od agencji typu Stars Impresariat dostawalo sie wyraznie nizsza stawke) w danym odcinku tego typu produkcji zgarnialo sie po 500-600 zl.
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88543986]Byłam kiedyś jedną z tych osób, które dziennikarz na ulicy o coś pyta, a potem takie opinie puszczają w Wiadomościach. Ale nie wiem, czy to puścili, bo moja odpowiedź osobie pytającej wtedy bardzo się nie podobała, a tv w tamtym czasie nie oglądałam.
Jedna znajoma była gościem "Rozmów w toku", inna grała w jakimś "Dlaczego ja". Kolega był jeszcze w "Szansie na sukces" - wiem tylko, że dostał listę piosenek, których się potem uczył. W "Rozmowach w roku" osoby z publiczności dostawały wcześniej teksty, które miały mówić do mikrofonu. Tam generalnie im dalej, tym więcej reżyserki było. Na początku może nie, ale po iluś sezonach goście też już podstawieni byli. A, jeszcze kiedyś udzielałam takiego regularnego wywiadu z związku z ówczesną pracą, chyba dla lokalnego tvp to było.[/QUOTE]Mnie kiedyś na wrocławskim rynku zaczepiła dziennikarka RMF Siedziałam przy fontannie, jadłam loda i czekałam na znajomych, a ta zaczęła mnie wypytywać o MPK![]() Znajoma męża była w Rozmowach w toku, raz na widowni, a raz jako gość (ustawka). Innym razem zagrała w Szpitalu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;88542268]Buty sportowe pękły na szwie może po dwóch założeniach, uznali reklamacje i przysłali nowe.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Dzięki za odpowiedź. Muszę się tym zająć, buty akurat na teraz... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
A więc pytania dotyczą... po prostu telewizji i udziału w niej ![]() Czy znacie kogoś (lub może sami braliście w tym udział?), kto był np. tym "przyjacielem" w kole ratunkowym w Milionerach? A może Waszą koleżanką jest uczestniczka Ślubu od pierwszego wejrzenia lub gra w Trudnych Sprawach? Pytam serio, bardzo interesuje mnie ta "realna" strona. Tj. dla przykładu: Przyjaciel z Milionerów odbiera telefon będąc w domu, w studio? (przecież będąc w domu mógłby zajrzeć do internetu...) Więc jest zamknięty w jakimś osobnym pomieszczeniu w studio TVN? I siedzi tam tak długo aż do niego nie zadzwonią? On (ten "przyjaciel") ma podgląd na grę, która toczy się na żywo? Albo pytanie: Kim są Ci ludzie wśród publiczności? Na to są jakieś castingi? Jak można się tam dostać? A może znasz kogoś kto wystąpił w Kuchennych Rewolucjach? I jak się wypowiadał, dużo było w tym "reżyserki"? Pytam serio! [/QUOTE]Moja koleżanka grała w czymś typu "Trudne sprawy". Kolega też w czymś podobnym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyłka
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2021-02-28 o 10:16 |
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Nie w Niemczech tylko w UE. 25 lutego był szczyt UE dotyczący pandemii i jednym z tematów był m.in. dokument dla zaszczepionych wzorem Izraela, który umożliwiałby podróże w letnim sezonie. Część krajów europejskich ten pomysł popiera, m.in. kanclerz Austrii Kurz.
|
|
|
|
|
#1620 |
|
Wtajemniczenie
|
Waciki marki Hebe. Czy one są cienkie? Nie lubię grubych (na Isana) bo pochłaniają dużo produktu. Lubię te biedronkowe i cleanic.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

normalnie miał casting, potem dzwonili, że się dostał. kasa bez szału, ale czego się spodziewać

Siedziałam przy fontannie, jadłam loda i czekałam na znajomych, a ta zaczęła mnie wypytywać o MPK
26.08.2023