Ślub od pierwszego wejrzenia-program Tvn część lll - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2021-03-01, 06:21   #121
Timon i Pumba
hakuna matata

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia-program Tvn część lll

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 08:30   #122
schaboszczak
Zadomowienie

Mieszkalam i w Polsce B i w tej "korpo Warszawce", mam alergie na te stereotypy, nie ma prawdziwych ludzi i korpo ludzi, wszedzie sa ludzie, rozni, po prostu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
schaboszczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 08:47   #123
invisible_01
Zakorzeniona

[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88546507]Zgadzam się...Iza bardzo poważnie wygląda, tak na pierwszy rzut oka patrząc tylko na nią, nie mówiąc już o tym jak wygląda na tle dziewczyn - nie zrozumcie mnie źle, Iza jest atrakcyjną kobietą (nie ma co do tego wątpliwości), ale widać różnice między nią a dziewczynami...
No ona wygląda juz po prostu jak kobieta i to chyba oczywiste, a reszta ma jeszcze ten dziewczecy urok. 4 lata to nie malo i nie tak dużo, ale różnica jest spora.

Bardzo podoba mi się Laura - chciałabym wierzyc ze ten program jej nie zniszczy...
I faktycznie ma fajne mieszkanie.

Iga taka postrzelona.

Na Pudlu negatywne komentarze na temat wygladu Igi i pogloski dotyczące Izy...

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

I jeszcze jedno...Widzę, ze w tej edycji postawili na więcej "reala" - dziewczyny pochodzące z Polski klasy B, ze stsndardowymi problemami ludzi pochodzacych z tego typu miejsc i w takim wieku, traumami...To zupełnie inne typy niz Warszawkowe korpo, które kręci nosem na każdego kandydata/kandydatkę.

Ciekawe co skłoniło producentów do takiej zmiany warty?

Mnie sie akurat taka zmiana i bardziej prawdziwi bohaterowie podobają

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Od kiedy Śląsk to Polska B to jedno, a po drugie którzy uczestnicy wcześniej to było Warszawskie korpo? Większość to według mnie byli właśnie zwykli ludzie.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 10:23   #124
21kasia21
Zakorzenienie

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;88544581]Na CDA nic nie ma?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Nie ma, na Dailymotion tak samo.
Ogólnie nigdzie nie znalazłam, aby online zobaczyć
Stary 2021-03-01, 10:24   #125
niemanicka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Mnie rozbawiło określenie kariery w korpo. Juz wieksza karierę ma Iza z własnym biznesem niz klepacze faktur w excel A przemoc w rodzinie niestety nie ma granic i występuje w całej Polsce

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 11:21   #126
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Od kiedy Śląsk to Polska B to jedno, a po drugie którzy uczestnicy wcześniej to było Warszawskie korpo? Większość to według mnie byli właśnie zwykli ludzie.
Było kilka dosyć dużo pracujących osób, ale też jakoś nie pamiętam jakiś "korpo pracoholików". Agnieszka i Marcin (nie pamiętam która edycja) kojarzą mi się jako tacy mocno zapracowani, ale oni mieli czas na jakieś życie towarzyskie i pasje.
Stary 2021-03-01, 13:10   #127
Zorzoli
Zakorzenienie

Na chomiku można ściągnąć odcinki

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 13:16   #128
4e7542dda0fd66e47a4eea60a6dfa89c97e945d1_61c50d8334adc
Konto usunięte

No z perspektywy Warszawy to chyba wszystko poza nią i ewentualnie Trojmiastem czy jeszcze Wrocławiem jest Polska klasy B...Tak często słyszę.

Czyżbym nadepnela na odcisk właśnie komuś ze Śląska, lol?
Ok, może powinnam użyć słowa "prowincja", byloby bardziej adekwatne, bo nikt mi nie powie, że wiele śląskich miast do takich się nie zalicza. Chyba, że Śląsk jest tak autonomiczna krainą, że nikt nie ma prawa nazywać śląskich miast prowincjonalnymi, bo one mają swoje własne zasady i reguły i kieruja się tylko oceną wlasna. Żartuję sobie...

A tak na poważnie to widać, że producenci zmienili kierunek w doborze uczestnikow. Widać różnice, jeśli chodzi o środowisko - tak, w poprzednich edycjach również zdarzały się osoby z małych czy mniejszych miast, ale bohaterowie byli po prostu inni. Ta różnica jest bardzo widoczna - nie jesteście w stanie temu zaprzeczyć.

4e7542dda0fd66e47a4eea60a6dfa89c97e945d1_61c50d8334adc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 13:30   #129
21kasia21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Na chomiku można ściągnąć odcinki

Czytałam wyżej, ale niestety w kraju, gdzie mieszkam ściąganie plików z internetu jest niezgodne z prawem i kary są horrendalnie wysokie
Stary 2021-03-01, 13:31   #130
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 21kasia21 Pokaż wiadomość
Nie ma, na Dailymotion tak samo.
Ogólnie nigdzie nie znalazłam, aby online zobaczyć
Ja bym na twoim miejscu dogadała się z kimś z tego forum żeby wykupić jeden dostęp a podzielić się kosztami na pół Player jest dostępny w aplikacjach na TV i na komórki. Ja mam pakiet, oglądałam coś na aplikacji na komórce a mąż jednocześnie coś innego na TV i działało. Trzeba byloby tylko poczytać ile osób może oglądać Playera naraz z jednego konta

Ja mam akurat konto na rok za 50 zł. Nie wiem czy w tych tańszych opcjach to działa, lepiej poczytać.

Edytowane przez fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Czas edycji: 2021-03-01 o 13:34
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 13:52   #131
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 14:16   #132
Zorzoli
Zakorzenienie

Śląsk moze nnie jest Polską B ale trzeba przyznać że ujęcia w programie były okropne. Sama zwróciłam uwagę na to jaka brzydka okolica - zwłaszcza u Izy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image_2021-03-01_141558.jpg (90,7 KB, 186 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (126,5 KB, 184 załadowań)

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 14:19   #133
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Ślub od pierwszego wejrzenia-program Tvn część lll

Jestem ze śląska i on jest brzydki na pierwszy rzut oka.
Stare familoki maja urok, ale kamienice i odpadający tynk to wszystko zaniedbanie.

Oczywiście sa tez miejsca które maja swój urok. Ale Bytom jest strasznie zaniedbany...

Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Czas edycji: 2021-03-03 o 09:50
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 15:52   #134
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Śląsk moze nnie jest Polską B ale trzeba przyznać że ujęcia w programie były okropne. Sama zwróciłam uwagę na to jaka brzydka okolica - zwłaszcza u Izy.
Z ciekawości. To Polska A oznacza same wille z basenami a Polska B sypiące się rudery?

Bo szczerze, mieszkam w B i same ładne, nowe domy w większości. To nie wiem co musi być w takim razie w Polsce A

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2021-03-01, 16:12   #135
dewastatorka
Raczkowanie

Obejrzałam w końcu oba odcinki ale powstrzymam się od spojlerów dotyczących Panów. Co do Pań mam kilka obserwacji które jak do tej pory nie zostały poruszone:

1) Iza. W ujęciu gdy przychodzi z Mosakiem do swojego salonu jest zbliżenie na czarno-białe zdjęcie gdzie widać ją jeszcze przed poprawkami i wygląda na nim ślicznie. Uśmiechnięta, z włosami w nieco ciemnieszym kolorze i korzystniejszym uczesaniu, a przede wszystkim ma swoje naturalne usta. Szkoda że poszła w stronę takiego "Instagramowego" ulepszania urody.

2) Laura. Gdy operator pokazywał jej mieszkanie było zbliżenie na książki: najpierw stojąca książka o Janie Pawle, a w następnym ujęciu niebieskie Pismo Święte. Jej uroczy psiak wzięty że schroniska kradnie całe szok. Ma tak słodki wyraz oczu i do tego jest tak cudownie energiczny. Fajnie że ona ma w swoim chyba dość spokojnym życiu taki ożywiający element.

3) Iga. Jak to Mosak określił czysty chaos. Moje pierwsze wrażenie: czy ona nie miała jakiegoś uszkodzenia nerwów twarzowych bo gdy mówi porusza tylko jedną stroną górnej wargi. Bardziej niż jej fizyczność ciekawi mnie jak się będzie ta jej chaotyczność w programie objawiać bo z jakiegoś powodu zostawili to montując pierwszy odcinek, odcinek który ma zapoznać widza z uczestnikami i służy bardziej przekazaniu informacji niż pokazaniu akcji (ale i tak robią cyrk z "zaskakującymi" wizytami ekspertów, tak jakby widz był imbecylem który nie potrafi skojarzyć faktu że jeśli jest ekipa telewizyjna z kamerami to raczej nie ma niespodzianki, mając na uwadze że w poprzednich sezonach pokazywali tylko osoby które sparowali, nie było pokazywania uczestników niewybranych do ślubów).
dewastatorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2021-03-01, 16:44   #136
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dewastatorka Pokaż wiadomość
(ale i tak robią cyrk z "zaskakującymi" wizytami ekspertów, tak jakby widz był imbecylem który nie potrafi skojarzyć faktu że jeśli jest ekipa telewizyjna z kamerami to raczej nie ma niespodzianki, mając na uwadze że w poprzednich sezonach pokazywali tylko osoby które sparowali, nie było pokazywania uczestników niewybranych do ślubów).
Ale to tak nie dziala, ekipa oklamuje uczestnika, ze np. nakreca kilka probnych scen w domu, zeby zobaczyc jak wypada przed kamera i wejscie eksperta samo w sobie rzeczywiscie jest zaskoczeniem. To z zalozenia nie sa aktorzy, wiec produkcja musi kombinowac, zeby wylapac emocje.
Stary 2021-03-01, 16:46   #137
dewastatorka
Raczkowanie

Mnie to mimo wszystko mierzwi. To już nie jest pierwszy sezon gdzie ludzie nie wiedzieli w co się pakują. Nie lubię takiego wymuszonego dramatyzowania ze strony produkcji.
Stary 2021-03-01, 17:27   #138
annav22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schaboszczak Pokaż wiadomość
Ale to tak nie dziala, ekipa oklamuje uczestnika, ze np. nakreca kilka probnych scen w domu, zeby zobaczyc jak wypada przed kamera i wejscie eksperta samo w sobie rzeczywiscie jest zaskoczeniem. To z zalozenia nie sa aktorzy, wiec produkcja musi kombinowac, zeby wylapac emocje.
To jak ja w Rolniku, Jakub ten z 6 edycji mówił że Marta naprawde zjawia sie z zaskoczenia. U niego była kamera bo jakies próby kamerowe miały byc, chwilkę samego go nagrywali a potem przychodzi Marta o czym wcześniej nie wiedział
Ale z Izą była i tak najdziwniej bo Mosak wszedł usiadł ona nie drgneła wcale.
annav22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 18:06   #139
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88547446]No z perspektywy Warszawy to chyba wszystko poza nią i ewentualnie Trojmiastem czy jeszcze Wrocławiem jest Polska klasy B...Tak często słyszę.

Ok, może powinnam użyć słowa "prowincja", byloby bardziej adekwatne, bo nikt mi nie powie, że wiele śląskich miast do takich się nie zalicza. Chyba, że Śląsk jest tak autonomiczna krainą, że nikt nie ma prawa nazywać śląskich miast prowincjonalnymi, bo one mają swoje własne zasady i reguły i kieruja się tylko oceną wlasna. Żartuję sobie...
(...)
[/QUOTE]

Chodzi o to, że nie ma takiego nazewnictwa. To, że jakaś pojedyncza osoba sobie snuje takie brewerie to co innego. Może i nazywać wszystkich poza Pragą polską D. Poczytaj może co określanie jest Polską B.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Z ciekawości. To Polska A oznacza same wille z basenami a Polska B sypiące się rudery?

Bo szczerze, mieszkam w B i same ładne, nowe domy w większości. To nie wiem co musi być w takim razie w Polsce A
No widać, że ta użytkowniczka, która wyskoczyła z tą Polską B na Śląsku nie wie o czym pisze i skąd wzięło się w ogóle takie określenie.
Stary 2021-03-01, 18:16   #140
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Mnie to mimo wszystko mierzwi. To już nie jest pierwszy sezon gdzie ludzie nie wiedzieli w co się pakują. Nie lubię takiego wymuszonego dramatyzowania ze strony produkcji.
Rozumiem, ale nie o tym pisalas.
Cytat:
Napisane przez annav22 Pokaż wiadomość
To jak ja w Rolniku, Jakub ten z 6 edycji mówił że Marta naprawde zjawia sie z zaskoczenia. U niego była kamera bo jakies próby kamerowe miały byc, chwilkę samego go nagrywali a potem przychodzi Marta o czym wcześniej nie wiedział
Ale z Izą była i tak najdziwniej bo Mosak wszedł usiadł ona nie drgneła wcale.
Iza sie sama tlumaczyla, ze byla tak skupiona na rozmowie z ekspertka, ze nie ogarnela sytuacji

Stary 2021-03-01, 18:39   #141
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schaboszczak Pokaż wiadomość
Rozumiem, ale nie o tym pisalas.Iza sie sama tlumaczyla, ze byla tak skupiona na rozmowie z ekspertka, ze nie ogarnela sytuacji
Wiadomo, że to jest reżyserowane. Przecież panna nie siedzi późnym wieczorem z otwartymi drzwiami. Poza tym to bezszelestne wchodzenie kamerzysty i dźwiękowca. Jasne.
Stary 2021-03-01, 18:57   #142
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Wiadomo, że to jest reżyserowane. Przecież panna nie siedzi późnym wieczorem z otwartymi drzwiami. Poza tym to bezszelestne wchodzenie kamerzysty i dźwiękowca. Jasne.
Akurat w tej scenie to nie rakie oczywiste, bo kamerzysta i dzwiekowiec juz byli w srodku, nagrywali jej rozmowe z psycholozka, moze jeszcze inna osoba z ekipy dyskretnie wpuscila Mosaka i dla samej Igi bylo to zaskoczenie. Chyba to Anita opowiadala, ze tak to wyglada i ze przez mysl jej nie przeszlo, ze to te nagrania, przy ktorych sie dowie, ze ma narzeczonego Ale sa programy czy sceny, gdzie zanim gdzies tam uslyszalam jak to dziala to tez myslalam, ze robia z widza debila, bo kamery juz sa, a ktos jest zakoczony, ze jakas Magda Gessler przyszla

Stary 2021-03-01, 21:03   #143
denneris
Zadomowienie

[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88547446]No z perspektywy Warszawy to chyba wszystko poza nią i ewentualnie Trojmiastem czy jeszcze Wrocławiem jest Polska klasy B...Tak często słyszę.

A tak na poważnie to widać, że producenci zmienili kierunek w doborze uczestnikow. Widać różnice, jeśli chodzi o środowisko - tak, w poprzednich edycjach również zdarzały się osoby z małych czy mniejszych miast, ale bohaterowie byli po prostu inni. Ta różnica jest bardzo widoczna - nie jesteście w stanie temu zaprzeczyć.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jestem w stanie temu zaprzeczyć 🤣🤣 nie widzę widocznej różnicy? Ludzie jak ludzie
Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Z Bytomiem to chyba ciężko o ładne ujęcia... wyjątkowo 'nieciekawe' miasto

denneris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-01, 21:11   #144
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
Obejrzałam w końcu oba odcinki ale powstrzymam się od spojlerów dotyczących Panów. Co do Pań mam kilka obserwacji które jak do tej pory nie zostały poruszone:

1) Iza. W ujęciu gdy przychodzi z Mosakiem do swojego salonu jest zbliżenie na czarno-białe zdjęcie gdzie widać ją jeszcze przed poprawkami i wygląda na nim ślicznie. Uśmiechnięta, z włosami w nieco ciemnieszym kolorze i korzystniejszym uczesaniu, a przede wszystkim ma swoje naturalne usta. Szkoda że poszła w stronę takiego "Instagramowego" ulepszania urody.

2) Laura. Gdy operator pokazywał jej mieszkanie było zbliżenie na książki: najpierw stojąca książka o Janie Pawle, a w następnym ujęciu niebieskie Pismo Święte. Jej uroczy psiak wzięty że schroniska kradnie całe szok. Ma tak słodki wyraz oczu i do tego jest tak cudownie energiczny. Fajnie że ona ma w swoim chyba dość spokojnym życiu taki ożywiający element.

3) Iga. Jak to Mosak określił czysty chaos. Moje pierwsze wrażenie: czy ona nie miała jakiegoś uszkodzenia nerwów twarzowych bo gdy mówi porusza tylko jedną stroną górnej wargi. Bardziej niż jej fizyczność ciekawi mnie jak się będzie ta jej chaotyczność w programie objawiać bo z jakiegoś powodu zostawili to montując pierwszy odcinek, odcinek który ma zapoznać widza z uczestnikami i służy bardziej przekazaniu informacji niż pokazaniu akcji (ale i tak robią cyrk z "zaskakującymi" wizytami ekspertów, tak jakby widz był imbecylem który nie potrafi skojarzyć faktu że jeśli jest ekipa telewizyjna z kamerami to raczej nie ma niespodzianki, mając na uwadze że w poprzednich sezonach pokazywali tylko osoby które sparowali, nie było pokazywania uczestników niewybranych do ślubów).
No to wszystko wskazuje na to, że wiadomo już z kim sparują Laurę osobę wierzaca ;-)

fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-02, 17:13   #145
Sisi188
Raczkowanie

Na torrentach jest

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;88547500]Ja bym na twoim miejscu dogadała się z kimś z tego forum żeby wykupić jeden dostęp a podzielić się kosztami na pół Player jest dostępny w aplikacjach na TV i na komórki. Ja mam pakiet, oglądałam coś na aplikacji na komórce a mąż jednocześnie coś innego na TV i działało. Trzeba byloby tylko poczytać ile osób może oglądać Playera naraz z jednego konta

Ja mam akurat konto na rok za 50 zł. Nie wiem czy w tych tańszych opcjach to działa, lepiej poczytać.

Też mam ten pakiet
Wydaje mi się, że mogą być dodane 3 urządzenia.
Sisi188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-02, 17:25   #146
malgosiaw123
Zakorzenienie

[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88546507].

Na Pudlu negatywne komentarze na temat wygladu Igi i pogloski dotyczące Izy...

Jakie pogloski?

Wysłane z mojego LM-X430 przy użyciu Tapatalka
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-02, 17:53   #147
dewastatorka
Raczkowanie

Ktoś to może zweryfikować?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2021-03-02-17-49-26-442.jpg (77,6 KB, 222 załadowań)
Stary 2021-03-02, 18:04   #148
4e7542dda0fd66e47a4eea60a6dfa89c97e945d1_61c50d8334adc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Jakie pogloski?

Wysłane z mojego LM-X430 przy użyciu Tapatalka
Możesz to zobaczyć w poście dewastatorki, tuż nade mną. Ma w screenie to, o czym pisałam.

4e7542dda0fd66e47a4eea60a6dfa89c97e945d1_61c50d8334adc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-02, 22:42   #149
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Ludzie, błagam. O każdym ktoś sobie anonimowo może napisać takie rzeczy. Kto miałby to potwierdzić lub temu zaprzeczyć? Jej wrogowie, przyjaciele, rodzina, klienci? Powtarzanie dalej jakichś randomowych screenów z fejsa jest słabe.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez denneris Pokaż wiadomość
(...)
Z Bytomiem to chyba ciężko o ładne ujęcia... wyjątkowo 'nieciekawe' miasto
Zależy kiedy i jaką lokalizację odwiedzałaś - ??? Miejscami nieciekawe, miejscami piękne. Wiem, bo tu mieszkam. Mocno zaniedbane po upadku kopalń. Nie mamy szczęścia do władz, jest też sporo patologii. Ale miasto powoli się podnosi.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2021-03-02 o 22:45
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-03-02, 22:51   #150
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Ludzie, błagam. O każdym ktoś sobie anonimowo może napisać takie rzeczy. Kto miałby to potwierdzić lub temu zaprzeczyć? Jej wrogowie, przyjaciele, rodzina, klienci? Powtarzanie dalej jakichś randomowych screenów z fejsa jest słabe.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Zależy kiedy i jaką lokalizację odwiedzałaś - ??? Miejscami nieciekawe, miejscami piękne. Wiem, bo tu mieszkam. Mocno zaniedbane po upadku kopalń. Nie mamy szczęścia do władz, jest też sporo patologii. Ale miasto powoli się podnosi.

Jesteś z Bytomia?

Śląsk ma taki urok szarych familokow.
Oczywiście sa nowe domki, nowe osiedla ale na obrzeżach. I to jest takie dla mnie normalne
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości