|
|
#121 |
|
hakuna matata
|
Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia-program Tvn część lll
Treść usunięta
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Mieszkalam i w Polsce B i w tej "korpo Warszawce", mam alergie na te stereotypy, nie ma prawdziwych ludzi i korpo ludzi, wszedzie sa ludzie, rozni, po prostu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzeniona
|
[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88546507]Zgadzam się...Iza bardzo poważnie wygląda, tak na pierwszy rzut oka patrząc tylko na nią, nie mówiąc już o tym jak wygląda na tle dziewczyn - nie zrozumcie mnie źle, Iza jest atrakcyjną kobietą (nie ma co do tego wątpliwości), ale widać różnice między nią a dziewczynami...
No ona wygląda juz po prostu jak kobieta i to chyba oczywiste, a reszta ma jeszcze ten dziewczecy urok. 4 lata to nie malo i nie tak dużo, ale różnica jest spora. Bardzo podoba mi się Laura - chciałabym wierzyc ze ten program jej nie zniszczy... I faktycznie ma fajne mieszkanie. Iga taka postrzelona. Na Pudlu negatywne komentarze na temat wygladu Igi i pogloski dotyczące Izy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- I jeszcze jedno...Widzę, ze w tej edycji postawili na więcej "reala" - dziewczyny pochodzące z Polski klasy B, ze stsndardowymi problemami ludzi pochodzacych z tego typu miejsc i w takim wieku, traumami...To zupełnie inne typy niz Warszawkowe korpo, które kręci nosem na każdego kandydata/kandydatkę. Ciekawe co skłoniło producentów do takiej zmiany warty? Mnie sie akurat taka zmiana i bardziej prawdziwi bohaterowie podobają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Od kiedy Śląsk to Polska B to jedno, a po drugie którzy uczestnicy wcześniej to było Warszawskie korpo? Większość to według mnie byli właśnie zwykli ludzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;88544581]Na CDA nic nie ma?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie ma, na Dailymotion tak samo. Ogólnie nigdzie nie znalazłam, aby online zobaczyć
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Na chomiku można ściągnąć odcinki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
No z perspektywy Warszawy to chyba wszystko poza nią i ewentualnie Trojmiastem czy jeszcze Wrocławiem jest Polska klasy B...Tak często słyszę.
Czyżbym nadepnela na odcisk właśnie komuś ze Śląska, lol? Ok, może powinnam użyć słowa "prowincja", byloby bardziej adekwatne, bo nikt mi nie powie, że wiele śląskich miast do takich się nie zalicza. Chyba, że Śląsk jest tak autonomiczna krainą, że nikt nie ma prawa nazywać śląskich miast prowincjonalnymi, bo one mają swoje własne zasady i reguły i kieruja się tylko oceną wlasna. Żartuję sobie... A tak na poważnie to widać, że producenci zmienili kierunek w doborze uczestnikow. Widać różnice, jeśli chodzi o środowisko - tak, w poprzednich edycjach również zdarzały się osoby z małych czy mniejszych miast, ale bohaterowie byli po prostu inni. Ta różnica jest bardzo widoczna - nie jesteście w stanie temu zaprzeczyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Player jest dostępny w aplikacjach na TV i na komórki. Ja mam pakiet, oglądałam coś na aplikacji na komórce a mąż jednocześnie coś innego na TV i działało. Trzeba byloby tylko poczytać ile osób może oglądać Playera naraz z jednego konta ![]() Ja mam akurat konto na rok za 50 zł. Nie wiem czy w tych tańszych opcjach to działa, lepiej poczytać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 Czas edycji: 2021-03-01 o 13:34 |
|
|
|
|
#131 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Śląsk moze nnie jest Polską B ale trzeba przyznać że ujęcia w programie były okropne. Sama zwróciłam uwagę na to jaka brzydka okolica - zwłaszcza u Izy.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
Ślub od pierwszego wejrzenia-program Tvn część lll
Jestem ze śląska i on jest brzydki na pierwszy rzut oka.
Stare familoki maja urok, ale kamienice i odpadający tynk to wszystko zaniedbanie. Oczywiście sa tez miejsca które maja swój urok. Ale Bytom jest strasznie zaniedbany... Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2021-03-03 o 09:50 |
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo szczerze, mieszkam w B i same ładne, nowe domy w większości. To nie wiem co musi być w takim razie w Polsce A
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzałam w końcu oba odcinki ale powstrzymam się od spojlerów dotyczących Panów. Co do Pań mam kilka obserwacji które jak do tej pory nie zostały poruszone:
1) Iza. W ujęciu gdy przychodzi z Mosakiem do swojego salonu jest zbliżenie na czarno-białe zdjęcie gdzie widać ją jeszcze przed poprawkami i wygląda na nim ślicznie. Uśmiechnięta, z włosami w nieco ciemnieszym kolorze i korzystniejszym uczesaniu, a przede wszystkim ma swoje naturalne usta. Szkoda że poszła w stronę takiego "Instagramowego" ulepszania urody. 2) Laura. Gdy operator pokazywał jej mieszkanie było zbliżenie na książki: najpierw stojąca książka o Janie Pawle, a w następnym ujęciu niebieskie Pismo Święte. Jej uroczy psiak wzięty że schroniska kradnie całe szok. Ma tak słodki wyraz oczu i do tego jest tak cudownie energiczny. Fajnie że ona ma w swoim chyba dość spokojnym życiu taki ożywiający element. 3) Iga. Jak to Mosak określił czysty chaos. Moje pierwsze wrażenie: czy ona nie miała jakiegoś uszkodzenia nerwów twarzowych bo gdy mówi porusza tylko jedną stroną górnej wargi. Bardziej niż jej fizyczność ciekawi mnie jak się będzie ta jej chaotyczność w programie objawiać bo z jakiegoś powodu zostawili to montując pierwszy odcinek, odcinek który ma zapoznać widza z uczestnikami i służy bardziej przekazaniu informacji niż pokazaniu akcji (ale i tak robią cyrk z "zaskakującymi" wizytami ekspertów, tak jakby widz był imbecylem który nie potrafi skojarzyć faktu że jeśli jest ekipa telewizyjna z kamerami to raczej nie ma niespodzianki, mając na uwadze że w poprzednich sezonach pokazywali tylko osoby które sparowali, nie było pokazywania uczestników niewybranych do ślubów).
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Mnie to mimo wszystko mierzwi. To już nie jest pierwszy sezon gdzie ludzie nie wiedzieli w co się pakują. Nie lubię takiego wymuszonego dramatyzowania ze strony produkcji.
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z Izą była i tak najdziwniej bo Mosak wszedł usiadł ona nie drgneła wcale. |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88547446]No z perspektywy Warszawy to chyba wszystko poza nią i ewentualnie Trojmiastem czy jeszcze Wrocławiem jest Polska klasy B...Tak często słyszę.
Czyżbym nadepnela na odcisk właśnie komuś ze Śląska, lol? Ok, może powinnam użyć słowa "prowincja", byloby bardziej adekwatne, bo nikt mi nie powie, że wiele śląskich miast do takich się nie zalicza. Chyba, że Śląsk jest tak autonomiczna krainą, że nikt nie ma prawa nazywać śląskich miast prowincjonalnymi, bo one mają swoje własne zasady i reguły i kieruja się tylko oceną wlasna. Żartuję sobie... (...) [/QUOTE] Chodzi o to, że nie ma takiego nazewnictwa. To, że jakaś pojedyncza osoba sobie snuje takie brewerie to co innego. Może i nazywać wszystkich poza Pragą polską D. Poczytaj może co określanie jest Polską B. ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
No widać, że ta użytkowniczka, która wyskoczyła z tą Polską B na Śląsku nie wie o czym pisze i skąd wzięło się w ogóle takie określenie.
|
|
#140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale sa programy czy sceny, gdzie zanim gdzies tam uslyszalam jak to dziala to tez myslalam, ze robia z widza debila, bo kamery juz sa, a ktos jest zakoczony, ze jakas Magda Gessler przyszla ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88547446]No z perspektywy Warszawy to chyba wszystko poza nią i ewentualnie Trojmiastem czy jeszcze Wrocławiem jest Polska klasy B...Tak często słyszę.
Czyżbym nadepnela na odcisk właśnie komuś ze Śląska, lol? Ok, może powinnam użyć słowa "prowincja", byloby bardziej adekwatne, bo nikt mi nie powie, że wiele śląskich miast do takich się nie zalicza. Chyba, że Śląsk jest tak autonomiczna krainą, że nikt nie ma prawa nazywać śląskich miast prowincjonalnymi, bo one mają swoje własne zasady i reguły i kieruja się tylko oceną wlasna. Żartuję sobie... A tak na poważnie to widać, że producenci zmienili kierunek w doborze uczestnikow. Widać różnice, jeśli chodzi o środowisko - tak, w poprzednich edycjach również zdarzały się osoby z małych czy mniejszych miast, ale bohaterowie byli po prostu inni. Ta różnica jest bardzo widoczna - nie jesteście w stanie temu zaprzeczyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jestem w stanie temu zaprzeczyć 🤣🤣 nie widzę widocznej różnicy? Ludzie jak ludzie Z Bytomiem to chyba ciężko o ładne ujęcia... wyjątkowo 'nieciekawe' miasto Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Na torrentach jest
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- [1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;88547500]Ja bym na twoim miejscu dogadała się z kimś z tego forum żeby wykupić jeden dostęp a podzielić się kosztami na pół Player jest dostępny w aplikacjach na TV i na komórki. Ja mam pakiet, oglądałam coś na aplikacji na komórce a mąż jednocześnie coś innego na TV i działało. Trzeba byloby tylko poczytać ile osób może oglądać Playera naraz z jednego konta ![]() Ja mam akurat konto na rok za 50 zł. Nie wiem czy w tych tańszych opcjach to działa, lepiej poczytać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też mam ten pakiet ![]() Wydaje mi się, że mogą być dodane 3 urządzenia. |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88546507].
Na Pudlu negatywne komentarze na temat wygladu Igi i pogloski dotyczące Izy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jakie pogloski? Wysłane z mojego LM-X430 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś to może zweryfikować?
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
Możesz to zobaczyć w poście dewastatorki, tuż nade mną. Ma w screenie to, o czym pisałam.
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie, błagam. O każdym ktoś sobie anonimowo może napisać takie rzeczy. Kto miałby to potwierdzić lub temu zaprzeczyć? Jej wrogowie, przyjaciele, rodzina, klienci? Powtarzanie dalej jakichś randomowych screenów z fejsa jest słabe.
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Zależy kiedy i jaką lokalizację odwiedzałaś - ??? Miejscami nieciekawe, miejscami piękne. Wiem, bo tu mieszkam. Mocno zaniedbane po upadku kopalń. Nie mamy szczęścia do władz, jest też sporo patologii. Ale miasto powoli się podnosi.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-03-02 o 22:45 |
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesteś z Bytomia? ![]() Śląsk ma taki urok szarych familokow. Oczywiście sa nowe domki, nowe osiedla ale na obrzeżach. I to jest takie dla mnie normalne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

A przemoc w rodzinie niestety nie ma granic i występuje w całej Polsce
Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.

wyjątkowo 'nieciekawe' miasto