Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-02, 12:35   #1951
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Kasieńka Twój ślub będzie równie piękny Nie stresuj się U nas jedno czytanie będzie czytal brat koleżanki ( przyszly ksiądz) drugie moja przyjaciółka.
Jakbym mogła przyjechałabym ci bramę zrobić- razem z kolegami ubralibysmy kimonka i odstawili porwanie Panny Młodej
Poza tym małpo jedna zero stresu Zobaczysz jakie ty bedziesz miec niespodzianki ( i może ze wzruszenia Ci puszczą zwieracze:P)

Czekamy na zdjęcia Aguniu!!!
Stary 2008-09-02, 13:20   #1952
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

dziewczynki moje kochane jestem ale na chwileczke.nie moge niestety nadrobic tego co pisalyscie wczesniej bo musze napisac az 3 rozklady materialu dla 3 klas wiec mam lekkie powiedzmy urwanie glowy.
w pracy jest narazie ok.tzn uczniowie sa rozni-jedni cwaniakuja inni sa grzeczni.zalezy jaka klasa.narazie najgorsza jest ta moja,ktorej jestem wychowawczynia 1 gimnnazjum.2 gimnazjum da sie lubic a 4 kl szkoly podstawowej to po prostu szok:
prose pani jakim kolorem?
prose pani skoncylem?
prose pani moge siku?
prose pani ile do dzwonka?

musze sie obrobic z tymi papierami i wogole czytac duzo zeby byc przygotowana na lekcje a kjeidy juz sie obrobie to bede czynnie sie udzielac wsrod was cudowne kobiety.
zostalo nam 25 dni do slubu
p.s.czy nasza martusia wkleila juz swoje zdjecia ze slubu????
ava80.....ja kocham konie i ciebie tez....jestes piekna gratuluje.
a czy izusia1985wkleila zdjecia??a
ale jesytem ciekawska wiem wiem ale chce sie wami nacieszyc
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 13:26   #1953
monai
Rozeznanie

GG do monai

Kasieńka Ty nie wiesz co mówisz masz cudną suknię, i super figurę do niej - będziesz wyglądać wyjątkowo, podbijesz serce Łukasza po raz enty i wszystkich gości, poczujesz się najszczęśliwsza, najpiękniejsza, a w kościele sakrament zajmie Cię tak bardzo, że nawet nie zauważyłabyś żadnych niespodzianek to na pewno miłe i ciekawe dodatkowe wzruszenia i atrakcje - zwłaszcza dla gości, ale uwierz mi - ślub oglądany z samego epicentrum to kompletnie inna bajka tam już nie potrzeba dodatkowych fajerwerków, nie daj się zwariować takim myślom

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Poza tym małpo jedna zero stresu Zobaczysz jakie ty bedziesz miec niespodzianki ( i może ze wzruszenia Ci puszczą zwieracze:P)

nie mogę z Tobą no

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dziewczynki moje kochane jestem ale na chwileczke.nie moge niestety nadrobic tego co pisalyscie wczesniej bo musze napisac az 3 rozklady materialu dla 3 klas wiec mam lekkie powiedzmy urwanie glowy.
w pracy jest narazie ok.tzn uczniowie sa rozni-jedni cwaniakuja inni sa grzeczni.zalezy jaka klasa.narazie najgorsza jest ta moja,ktorej jestem wychowawczynia 1 gimnnazjum.2 gimnazjum da sie lubic a 4 kl szkoly podstawowej to po prostu szok:
prose pani jakim kolorem?
prose pani skoncylem?
prose pani moge siku?
prose pani ile do dzwonka?

musze sie obrobic z tymi papierami i wogole czytac duzo zeby byc przygotowana na lekcje a kjeidy juz sie obrobie to bede czynnie sie udzielac wsrod was cudowne kobiety.
zostalo nam 25 dni do slubu
p.s.czy nasza martusia wkleila juz swoje zdjecia ze slubu????
ava80.....ja kocham konie i ciebie tez....jestes piekna gratuluje.
a czy izusia1985wkleila zdjecia??a
ale jesytem ciekawska wiem wiem ale chce sie wami nacieszyc
hihihi ale masz wesoło z tymi dzieciaczkami a gimnazjum to już nie przelewki - ogarnąć takich cffaniaczków, to trzeba mieć sposób
Marta i Iza nie wklejały zdjęć
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 13:29   #1954
wiolis
Raczkowanie

dzwiewczeta, pora obiadowa, to zaparaszam na grzybowa-borowikowa, czy jak kto woli przwdziwkowa
ava80 foty booooskie!
Stary 2008-09-02, 13:49   #1955
agunia82
Zakorzenienie

No to już po próbnej, wklejam kilka fotek, z welonem i bez. loczki z tyłu nie są do końca dopracowane, fryzjerka się nimi już na właściwej fryzurce zajmie konkretnie. No i co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 016.jpg (62,6 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 031.jpg (65,7 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 005.jpg (68,5 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 011.jpg (64,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 008.jpg (56,8 KB, 45 załadowań)

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 14:10   #1956
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No to już po próbnej, wklejam kilka fotek, z welonem i bez. loczki z tyłu nie są do końca dopracowane, fryzjerka się nimi już na właściwej fryzurce zajmie konkretnie. No i co myślicie?
No przepraszam ale nie moge sie oprzec zeby powiedziec jaka jestes sliczna Kobieta!!! Fryzura bardzo sliczna, romantyczna, bedzie naprawde pasowac do sukienki i do Ciebie Slicznotko

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 14:20   #1957
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
No przepraszam ale nie moge sie oprzec zeby powiedziec jaka jestes sliczna Kobieta!!! Fryzura bardzo sliczna, romantyczna, bedzie naprawde pasowac do sukienki i do Ciebie Slicznotko
Jej słoneczko, dziękuje za tyle komplementów naraz aż się zarumieniłam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 14:45   #1958
monai
Rozeznanie

GG do monai

agunia82 fryzura bardzo ładna, i loczki zdecydowanie pasują do Twojej okrągłej drobnej twarzyczki, tylko jak sobie porównałam z Twoją suknią, to nie wiem czy zakryta suknia, burza loków i welon - to nie za dużo warstw na tył. Może lepiej byłoby je upiąć bardziej - zostawić taki zgrabny delikatny kitek tylko, albo całkiem upiąć - do Twojej twarzy podobałoby mi się opięcie takie u dołu. Ta fryzura z próbnej naprawdę mi się podoba, tylko nie jestem pewna czy nie wyjdzie ostatecznie przytłaczająco na Tobie, bo jesteś drobniutka

Nie mogę znaleźć takiej fryzury o jaką mi chodzi do końca, ale upięte to coś takiego jak w linkach do Ciebie i Twojej sukni mi pasują
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1219327769
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1215590352
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1201443637
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1201782253
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1201544965
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1204667646
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 14:51   #1959
agunia82
Zakorzenienie

monai też o tym myślałam, ale... u mnie jest jeden "mały" problem- mam pobliźnione plecy,stąd też suknia jest zabudowana i chciałam to włosami jeszcze troszkę zakryć. Koczki też mi się podobają takie luźne, ale przez te plecy jakoś nie do końca jestem przekonana... Muszę to jeszcze z mamą na spokojnie obgadać w weekend, bo cały czas się waham

Stary 2008-09-02, 15:24   #1960
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Aguniu sliczna fryzurka, taka delikatna, pasuje do Ciebie...

dziekuje za komplementy odnosnie sukienki a teraz.... kilkanascie obiecanych fotek ....

To sa zdjecia robione przez nas z aparatu mojej chrzesniaczki a takze podczas poprawin aparatem, ktory dostalam od meza w prezencie slubnym. <(Alfa 300) - kolejne spelnione marzenie> od fotografa bedziemy miec dopiero za 2 tygodnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG2899.JPG (48,1 KB, 206 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00342.JPG (49,3 KB, 176 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00345.JPG (49,3 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00347.JPG (50,1 KB, 154 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00352.JPG (56,3 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00398.JPG (52,7 KB, 105 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:27   #1961
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

dziekuje za komplementy odnosnie sukienki a teraz.... kilkanascie obiecanych fotek ....

To sa zdjecia robione przez nas z aparatu mojej chrzesniaczki a takze podczas poprawin aparatem, ktory dostalam od meza w prezencie slubnym. <(Alfa 300) - kolejne spelnione marzenie> od fotografa bedziemy miec dopiero za 2 tygodnie
Dziękować słonko

A co do Twoich zdjęć napiszę jeszcze raz: wyglądałaś przecudacznie kochana!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 15:27   #1962
daget
Zakorzenienie

GG do daget

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00416.JPG (57,5 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00418.JPG (49,1 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00420.JPG (53,3 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00441.JPG (57,2 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00477.JPG (44,0 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00519.JPG (56,8 KB, 73 załadowań)
Stary 2008-09-02, 15:29   #1963
daget
Zakorzenienie

GG do daget

i jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00533.JPG (52,4 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00555.JPG (57,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00569.JPG (43,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00591.JPG (46,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00599.JPG (50,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00628.JPG (40,9 KB, 47 załadowań)
Stary 2008-09-02, 15:30   #1964
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, kobietki!

Ja tylko na sekundkę W niedzielę kupiliśmy garnitur dla TŻ Czyli jest już prawie cały ubrany, brakuje tylko paska pasującego do butów (lekko błyszczących) i seksownej bielizny na noc poślubną TŻ wygląda bossssko w czarnym garniturze i choć nie był przekonany do tego koloru, zdał się na mój i teściowej gust

Agulla, z tym tłuczeniem to wiem jedynie tak ogólnie. Na dwa dni lub dzień przed ślubem do panny młodej przychodzą znajomi/sąsiedzi itp. i tłuką szkło pod drzwiami. Wtedy panna młoda (powinna razem z panem młodym) częstuje przybyłych "kołoczem" i serwuje wódkę No i oczywiscie musi wszystko posprzątać. To ma niby przynieść szczęście

Katia, dzięki ra informację o szalu Ja nadal jestem w kropce, nie zdecyduję się na nic, poki nie pójdę na przymiarkę. Mimo wszystko, ślubuję prawie miesiąc po Tobie, pogoda zapewne będzie jeszcze gorsza (głównie mi chodzi o temperaturę).

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:40   #1965
dzasta110
Wtajemniczenie

toverku dasz radę z 'dzieciami' czekamy na Ciebie

aguniu mam podobne odczucie jak monai jednak to TY masz się czuć idealnie i jak myślisz, że blizny na pleckach będą Cię krępować to zrób to co uważasz za słuszne, bo najważniejsze jest własne samopoczucie

daget ślicznie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 15:41   #1966
daget
Zakorzenienie

GG do daget

no i reszta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0149.jpg (56,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0144.jpg (61,5 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00767.JPG (46,9 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00703.JPG (40,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00700.JPG (47,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00657.JPG (53,1 KB, 82 załadowań)
Stary 2008-09-02, 15:55   #1967
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziewczynki, pisze bo Kasienka mnie tu pogania ze juz ja ciekawosc zzera , a ja nie mialam czasu na chwilke przysiadniecia i napisania czegos do Was. A jest o czym pisac.

Oczywiscie poslizg mielismy od samego piatku. Wszystko sie poprzesuwalo. W sobote o 6 rano dopiero cwiczylismy nasz I taniec przed domem, pozniej wjazd na sale doczepic ostatnia dekoracje i wyjazd do fryzjera, do ktorego bylam juz godzine spozniona. Mycie glowy i pozniej makijaz a nastepnie powrot do fryzjera na czesanie a nastepnie czekanie na transport powrotny. W miedzyczasie okazalo sie ze moj Skarb przyjechal do fryzjera w momencie kiedy ja jeszcze od niego nie wyszlam wiec moja fryzjerka dopilnowala abysmy sie nie spotkali. Stresa mialam bo oczywiscie nie mialam drugiej spowiedzi przedslubnej. Wiec telefon do znajomego ksiedza aby wybawil mnie z problemu. Wiec galopem do kosciola z fryzura slubna z welonem, w jeansach i polarze.
W domku sajgon jakby nawalnica przeszla. Tylko pokoj w ktorym krecil kamerman byl posprzatany ... O 15 mialo byc blogoslawienstwo ale Mlodego jeszcze nie bylo a jego rodzicow tym vardziej. Po 20 min okazalo sie ze rodzice mojego Mezczyzny jada z goscmi w autokarze zamiast autem. Musielismy poczekac az doleca do nas. Sam moment gdy moj Skarb wszedl do domu byl tak napiety ze widzialam w jakim szoku byl jak wszedl. Teraz sie okazuje ze urwal mu sie film w momencie gdy swiadek zamknal za nim drzwi auta jak wychodzili z mieszkania.
Do kosciola poszlismy na pieszo, przed nami jechalo autio a za nami wszyscy goscie...... Jak juz bylismy pod kosciolem to na okolo stal szpaler osob, nie wspomne o tym ze juz bylismy spoznieni na wlasny slub . Kosciol pelen ludzi, a mysmy staneli pod chorem czekajac na rozpoczecie. Do oltarza szlismy prowadzeni przez naszych dwoch przyjaciol ksiezy i 6 ministrantow, pozniej szli moi chrzesniacy ( dziewczynka z obraczkami i chlopiec) za nimi swiadkowie, moi rodzice i rodzice Grzesia, a na samym koncu my. Czerwony dywan obsypany platkami roz.......
Przez caly czas nie wierzylam ze to nasza uroczystosc.
Przeczytalismy czytania, przysiege zlozylismy bez zajakniecia a kazanie dotyczylo naszych poczatkow ( gdyz moj kumpel zrobil wczesniej ankiete z nami). Trzymalismy sie dzielnie do momentu dziekczynienia kiedy to chor zaspiewal Ave Maria we wlasnym wykonaniu, a potem jeden ksiadz podszedl do ambonki i zaczal skladac nam zyczenia a drugi... Stanal przy zespole i zalozyl gitare i... zaspiewal ballade "Dwie polowki pomaranczy" i wymieklismy oboje - ryczalam jak wariatka, Grzes tez. Potem zespol dolozyl nam piesnia "Nim swit obudzi noc" i juz czulismy sie jak w bajce. Wyjscia z kosciola nie pamietam, ocknelam sie dopiero kiedy z choru zaczeto sposzczac nam kosz pelen kwiatow, ktory zlapalismy.
Wesele ekstra, I taniec przyszedl tak niespodziewanie ze nawet nie zdarzylismy sie zestresowac. Nasz swiadek zorganizowal nam pokaz grupy artsytycznej taniec i ogien - przed oczepinami. Same oczepiny tez okazaly sie super zabawa. Nasz album ze zdjeciami zrobil furore, nie wspominajac o klimacie lokalu i jedzeniu.
Poprawiny byly jeszcze bradziej udane, gdyz towarzyszyli nam w tym dniu wszyscy z choru ludzie i do tanca i do rozanca....
Na poprawinyach wystapilam w..... Sukience slubnej . A ukoronowalam ten dzien kierujac nasza Zielona Nubirka z sukienka zadarta do kolan .....

Zdjecia wrzuce niedlugo bo zmykam wyszorowac wloski i sprobowac cudem je rozczesac....
Piekna relacja

Cytat:
fryzurka bardzo mi sie podoba

Cytat:

Zdjęcia poprostu miodzio
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 16:15   #1968
Milibili
Zadomowienie

izazusia doczytałam o Twoim wypadku Dbaj prosze o siebie, ja wiem, że zawsze najlepiej samemu wszytsko załatwić ale czasem trzeba zwolnic i dac się wyreczyć...

Bolące serce czytałam rtak szybko ze umknelo mi która z Was miala taki problem przepraszam... Mogę od siebie tylko dodać, że jeśli wyniki badan są ok to najprawdopodbniej nerwobóle paskudne uczucie... To też znak by przystopować i mniej przejmować się wszystkim

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Milli spoznione lecz z serca plynace na urodzinki kwiatuszki,ciasteczka,cuk iereczki i z nieba gwiazdeczki wszystkiego naj naj naj i spelnienia marzen

P.S. Milus czy ty mialas urodzinki 01.09??
Urodziny miałam 31.08

Dziękuje Wam wszystkim kochane za życzenia

Cytat:
Uroczo Ja też potwierdzam, że jesteś śliczna! Masz bardzo delikatną i kobiecą urodę. Jedynie mam wrażenie, że loczek na czubku glowy jest za wysoko ale jak jest welon to tego nie widac wiec to może jest moje złudzenie Zresztą to przecież próbna... jak fryzjerka tak robi probną to ja byłabym spokojna o właściwą fryzurę

Cytat:

Pięknie! Jeszcze raz Wszystkiego najlepszego!!!

Ja tylko na sekunde dziś
Zaraz znikam.... Pochwalę się, że dostałam dziś @ Teraz musze zrobić wszytstko by się skonczyła przed sobotą
Jakaś rozkojarzona dzis jestem...

Dziewczyny.... Zostały mi 4 dni

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 17:44   #1969
kotekk81
Zakorzenienie

Milus w takim razie jestes jeden dzien ode mnie starsza hihi

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 19:30   #1970
kasienka1985
Zakorzenienie

Heloł!
Ja znów tylko na chwilkę, bo winko dziś pijemy
Zaraz jakąś bajkę mamy oglądać cy cuś!
Cytat:
hmm...
Wiesz koteczku, ze zawsze jestem z Tobą szczera i nie ściemniam.
Z przodu wyglądasz bardzo ładnie <do Twojej ślicznej buźki chyba wszystko by pasowało!!>
Tył to jednak dla mnie katastrofa!
Pomieszanie z poplątaniem!!!
Niestarannie i wogóle to mi do Ciebie nie pasi!
Monia ma rację, świetnie wyglądałabyś w fryzurce tego typu:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1219327769
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1215590352
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1201443637
Wg mnie są świetne!!!
Będziesz miała za dużo na tych pleckach rzeczywiście
Cytat:
monai też o tym myślałam, ale... u mnie jest jeden "mały" problem- mam pobliźnione plecy,stąd też suknia jest zabudowana i chciałam to włosami jeszcze troszkę zakryć. Koczki też mi się podobają takie luźne, ale przez te plecy jakoś nie do końca jestem przekonana... Muszę to jeszcze z mamą na spokojnie obgadać w weekend, bo cały czas się waham
Skarbie powiem Ci jedno!
Moja kuzynka ma okropne blizny na plecach, ma jakąś paskudną odmianę trądzika <choć ma już 25 lat!!> , leczy się u dermatologów, jednak blizny ma okropne!!!!!!!!
Ona też się zastanawiała nad krytymi plecami, ale tak rewelacyjnie wyglądała w tej sukience, że zapomniała o tych swoich pleckach!
\Poza tym miała bolerko do połowy wesela prawie.
Później nie zwracała już na to uwagi!!!
A na plenerze miała odkryte ramiona i fotki wyszły rewelacyjnie!!!

Widzisz skarbeczku to jest tak, że przejmujemy sie takimi pierdołami a tak naprawde tylko my je widzimy!!!
I sami stwarzamy sobie z tego problemy!!
Masz sukienkę z zakrytymi plecami i masz welon zakrywający plecki, więc po co jeszcze chcesz się włosami zakrywać??
Myślę, że przekombinujesz!!!
Lepszym rozwiązaniem będzie dobrać fryzurkę pasującą do Ciebie, do sukni, do Twojej buźki,a nie takiej która zakryje Ci plecy!!
Zastanow się jeszcze nad tym!
A tak na marginesie... czy jest ktoś kto nie wie o Twoich bliznach? Nie widział ich??
Myślę, że o tym wie i taką właśnie Cię kocha
Cytat:
nie będe się powtarzać pięknoto moja fioletowa
ciumas słodki stara PM

Idę myju myju i do męża swego bo wzywa!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 20:22   #1971
jeszczepanna
Raczkowanie

Daget wspaniała relacja i cudne zdjecia! Gratuluje i życze wszystkiego szczęsliwego!
Tez zmykam spac, 10h w pracy
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 20:28   #1972
kotekk81
Zakorzenienie

hmmmm a co tu taka ciiiiisza

Stary 2008-09-02, 21:13   #1973
agunia82
Zakorzenienie

Kasieńko i reszta słoneczek kochanych dzięki za opinię. Cały czas nad tym myślę i jednak skłaniam się do rozpuszczonych troszkę włosów. Tylko że ten tył zrobię cały z loczków a nie tak kombinowany jak teraz. Poza tym tak jak mówiłam ten dół nie był dzisiaj dopracowany w ogóle! To taki zarys tylko powstał bo czasu trochę brakło
Zrobiłam sobie teraz próbnie taki koczek, też ładnie, ale mi bradziej jednak podoba się wersja częściowo rozpuszczonych, Dominik też mi powiedział że tak ładniej, tylko ten tył trzeba dopracować, żeby wyszło coś takiego mnie więcej jak na załączonym zdjęciu (tylko z ładniej ułożonych loczków)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CallMe2.jpg (21,5 KB, 46 załadowań)

Stary 2008-09-02, 21:16   #1974
dzasta110
Wtajemniczenie

halo halo!!! jest tu kto??
nudzę się a Was Gwiazdki nie ma
ktoś tu miał się mną zająć pod nieobecność męża, i co????

mili ale fajnie, 4 dni

Stary 2008-09-02, 21:20   #1975
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczór!

ava80
piękne zdjęcia, a to na koniu

gosia1007
a może te Twoje bóle wynikają ze stresu przedślubnego

AgataR
ja też mogłabym jeszcze parę razy przeżyć swoje wesele może być nawet z tymi wszystkimi nerwami itd Nawet mój mąż stwierdził, że to było za krótko i że bawił się zaje....szczo

daget
no po prostu przepiękna relacja

agunia82
mi się bardzo podoba Twoja fryzurka z zaproponowanych przez monai fryzurek podoba mi się ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1215590352

Dzisiaj dzwoniła do mnie nasza fotografka i jutro odbieramy zdjęcia
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 21:20   #1976
agunia82
Zakorzenienie

dzasta słonko ja jestem

malutka dzięki wielkie

Kurcze niepokoi mnie dziewczynki troszkę to, dlaczego Liluś się tak długo już do nas nie odzywa. Mam nadzieję że u niej wszystko ok

Stary 2008-09-02, 21:23   #1977
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Kasieńko i reszta słoneczek kochanych dzięki za opinię. Cały czas nad tym myślę i jednak skłaniam się do rozpuszczonych troszkę włosów. Tylko że ten tył zrobię cały z loczków a nie tak kombinowany jak teraz. Poza tym tak jak mówiłam ten dół nie był dzisiaj dopracowany w ogóle! To taki zarys tylko powstał bo czasu trochę brakło
Zrobiłam sobie teraz próbnie taki koczek, też ładnie, ale mi bradziej jednak podoba się wersja częściowo rozpuszczonych, Dominik też mi powiedział że tak ładniej, tylko ten tył trzeba dopracować, żeby wyszło coś takiego mnie więcej jak na załączonym zdjęciu (tylko z ładniej ułożonych loczków)
W sumie to już się nie udzielam ale musze powiedziec ze ta fryzura ma o wiele lepsze ułożenie lokówi po prostu lepiej to wyglada. Dopilnuj aby ta właściwa była dopracowana w każdym szczególe
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 21:23   #1978
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
dzasta słonko ja jestem
w końcu ktoś się zjawił

malutka a pochwalisz się fotkami plis plis plis
ja też bym już chciała swoje fotencje ale jeszcze sobie pewnie poczekam

Stary 2008-09-02, 21:25   #1979
kotekk81
Zakorzenienie

i jaaa jestem
p.s. no chcialam dodac chociaz jedno zdjecie ale sie nie da

Stary 2008-09-02, 21:27   #1980
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
W sumie to już się nie udzielam ale musze powiedziec ze ta fryzura ma o wiele lepsze ułożenie lokówi po prostu lepiej to wyglada. Dopilnuj aby ta właściwa była dopracowana w każdym szczególe
Oj dopilnuje, na pewno dopilnuje! Dzisiaj ta fryzurka była kombinowana strasznie, z dwóch zdjęć no i tak wyszło, wiadoma sprawa była i dla mnie i dla fryzjerki że ja to jeszcze w domku pooglądam dokładnie i przemyśle co zmienić. A że loczki niedopracowane to mi sama fryzjerka powiedziała, że na ślubnej do tego się przyłoży porządnie
a co to znaczy skarbie że już się nie udzielasz?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości