|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Aborcja- wątek zbiorczy. Część 3
t nie ciemnogrod mamy za bardzo religijny kraj rzadzi PIS .... rydzyk krajem wiec jaka aborcja , uwazam ze dosc takiego kraju mam wybor dlaczego prosze , Rzym watykan legalna aborcja ITALIA
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
O proszę, tak się w Polsce chroni życie. Typ gwałci niemowlę, dostaje 6 lat. Nazwiesz prezydenta debilem, idziesz na 4. no przecież logiczne.
Screenshot_20210323-194121.jpg Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3873 |
|
Raczkowanie
|
https://www.wysokieobcasy.pl/wysokie...Redirects=true
Solidarna Polska chce nowelizacji ustawy "Za życiem". Informacja o ciąży z wadą letalną nie należy już tylko do pacjentki i lekarza prowadzącego, dostaje ją też szpitalny koordynator. A obowiązkiem tego koordynatora jest zwołanie konsylium z udziałem kilku innych lekarzy. Jeśli ciąża nagle zniknie, kobieta będzie musiała się z poronienia wytłumaczyć. ![]() ![]() |
|
|
|
#3874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.rozbrat.org/publicystyka...-do-tego-prawo Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3877 |
|
whatever
|
Dla mnie to jest chore, ludzie, którzy takie rzeczy wymyślają to albo sadyści, którzy nienawidzą kobiet albo mają niezdrową chęć kontroli nad życiem innych.
|
|
|
|
#3878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3879 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
Niedługo będzie jak z w Wenezueli czy gdzieś tam w południowej Ameryce, że za serio poronienie będzie się szło do więzienia. Ten kraj to jest czysta kpina. Dziecka tu NIE URODZĘ.
|
|
|
|
#3881 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Brakuje tylko comiesięcznych przymusowych badań ginekologicznych pod kątem wykrywania ciąż. Jak w Rumunii za czasów Ceausescu.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#3882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczą od lipca jaki będzie spadek w związku z wyrokiem TK. Pokazują kobietom środkowy palec grzebiąc w aborcji a potem chcą wzrostu narodzin. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, no i mówiła, że można wysadzać kliniki aborcyjne z ludźmi w środku Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
No tak... Miłość do bliźniego <3 Wysadźmy ludzi w środku kliniki. Jakie to typowe dla katolibanu.
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiadomo - z resztą to kij, ale to biedne dziecko! Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3886 |
|
Pani Mizantrop
|
Ludzie tacy, jak obydwie te Wiewiorki mnie naprawde przerazaja.
To musza byc jakies konkretne zaburzenia
|
#3887 |
|
Zadomowienie
|
Niestety fanatyzmu u nas w naszym też kraju nie brakuje i to na wielu płaszczyznach nie tylko aborcyjnej
|
#3888 |
|
Pani Mizantrop
|
Fanatyzm w ostatnich latach jest wrecz promowany i nagradzany - patrz: order dla Wiewiorki.
|
#3889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam się w jakim my kraju żyjemy
|
|
#3890 |
|
Konto usunięte
|
Ta dziewczyna ma na twarzy wypisaną taką wyższość i pogardę, że aż się przestraszyłam. Nagroda dla niej to jakaś kpina.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3891 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;88600783]Ta dziewczyna ma na twarzy wypisaną taką wyższość i pogardę, że aż się przestraszyłam. Nagroda dla niej to jakaś kpina.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale wlasciwie wszystkie znane mi osoby, ktore maja dosc kontrowersyjne radykalne poglady (niezaleznie, czy sa to osoby przeciwne innym rasom, homoseksualistom, aborcjom, ateistom/innym religiom czy szczepionkom) maja w sobie to poczucie wyzszosci w stylu "moja prawda jest mojsza niz twoja", jakby doznaly oswiecenia, a inni ludzie o odmiennych pogladach to ciemny lud, ktory trzeba uswiadomic.
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzinka inteligenta inaczej. Braciszek to z twarzy polglowek
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest bardzo niebezpiecznie mieć rację w sprawach, w których możni tego świata nie mieli racji. Więc nich dalej żyją sobie te osoby w mniemaniu że maja rację
|
|
#3894 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Władza ma to do siebie, że prędzej czy później się zmienia. Wtedy takim Wiewiórkom pozostaje tylko... wstyd.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#3895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lekka dygresja nie związana z wątkiem. Od pełnoletności nie opuściłam żadnych wyborów i jak słucham ludzi którzy narzekają na władzę a nie chce i się dupy ruszyć na wybory, to jak ma coś u nas się zmienić. Mówi się że zieleńsza trawa za płotem więc zmiana władzy też na pewno nie spowoduje zmiany w prawodawstwie o 180% ale może będzie lepiej
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- maja problemy z zajsciem w ciaze a takie leczenie kosztuje -nie stac ich -nie maja mieszkania, stabilnej pracy, itp -nie ogarneliby tego Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę na każde wybory ale ciągle nie wygrywa mój kandydat ( pomijam gdy miał jedynie dostać się do sejmu)
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Myślałam o zajściu mając 33-34 ale teraz to trochę jestem zdygana. Użerać się z aborcją albo tłumaczyć poronienie. |
|
|
|
#3898 |
|
Konto usunięte
|
Większość ludzi uważa, że większość ludzi to debile. Więc jakby nie patrzeć, według opinii publicznej demokracja to rządy debili 🤷☠♀️
I jak sobie tak obserwuję, które grupy społeczne są w Polsce faworyzowane i mają najwięcej dzieci, to w sumie zaczynam się z tym zgadzać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3899 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
[1=e36b38c1b02253f65e484b4 d30ebb09d9d5f8578_646d457 1ebe9e;88603750]Większość ludzi uważa, że większość ludzi to debile. Więc jakby nie patrzeć, według opinii publicznej demokracja to rządy debili 🤷☠♀️
I jak sobie tak obserwuję, które grupy społeczne są w Polsce faworyzowane i mają najwięcej dzieci, to w sumie zaczynam się z tym zgadzać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja tam uważam, żw wcale nie ma tak wiele debili ale są tak sprytnie porozstawiani, że ciągle się na nich natykam
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja Godek zbiera podpisy pod nowym projektem, a w nim m.in.:
- zakaz aborcji ciąż z gwałtu, - karanie kobiety za aborcję (łaskawie dopuszcza nadzwyczajne złagodzenie albo odstąpienie od ukarania), - zmiana definicji dziecka poprzez wpisanie, że dzieckiem jest się od poczęcia do pełnoletności. Czy to w praktyce oznacza 500+ od pozytywnego testu? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.