|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Drewniana biżuteria na ślub
Jestem wielką fanką drewnianej i drewniano-srebrnej biżuterii... Planuję obecnie ślub: koniec września, styl rustykalny, suknia boho, wianek na głowie... I sie zastanawiam, czy mogę na ślub po prosu ubrać tę moją ulubioną biżuterię? Ja bym tak najchętniej zrobiła, znowu moja świadkowa uważa, że to nie będzie pasować, nie wypada i muszę sobie kupić jakąś typowo sztuczną biżuterię...
Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drewniana biżuteria na ślub
ja myślę, że nie ma co się rzejmować innymi bo zawsze komuś będzie cos nie pasować.
Ja bym zakładała to co się Tobie podoba! Nie musisz być kopią i wyglądać ajk każda inna panna młoda
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja bym też nie patrzyła na innych, to jest Twój dzień, Ty masz być wtedy najlepszą, najpiękniejszą wersją siebie, a żeby tak było - wszystko musi być w zgodzie z Tobą
![]() A drewniana biżu potrafi być bardzo fajna, niekiedy lepsza od "tradycyjnej". Masz może jakąś wizję czy zdjęcia biżuterii, którą chcesz ubrać? Tak z czystej ciekawości pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.