![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
![]() ![]() ![]() ![]() zanka205(Żaneta, 22 lata, Jaworzno) t.p. 03.03.09 ??? lub ??? memi (Daria,25 lat, Kraków) t.p. 03.03.09 Zosia lub Antoś/Krzyś spicegirl (Aśka, 26 lat, USA) t.p. 05.03.09 ??? lub ??? emzeta (Maja 26 lat, Londyn) t.p. 14.03.09 Lenka lub Filip buziaczekk (Mirka, 26 lat, Tychy) t.p. 06.03.09 Oliwia,Nikola,Nadia lub Kacper Anvi (Aneta, 29 lat, UK) t.p. 06.03.09 ??? lub ??? Chmurka27 (Beata, 27 lat, ?) t.p. 06.03.09 Urszula lub Aleksander mamika6 (Asia, 39 lat, okolice Białegostoku) t.p. 07.03.09 ??? lub Kubuś CzarnaInez (Inez, 30 lat, Kielce) t.p. 08.03.09 ??? lub ?? carrot (Kasia, 23 lata, Kraków) t.p. 09.03.09 ??? lub ??? alkamor (Alina, 20 lat, Skierniewice) t.p. 10.03.09 Karina lub ??? e.m.i.l.k.a. (Emila, 25lat, o.Radzynia Pdl.) t.p. 10.03.09 Nikola lub Adrian,Filip asiulaaa20 (Asia, 20 lat, Szczecin) t.p. 10.03.09 ??? lub Filip, Nataniel ewa2803 (Ewa, 22 lata, okolice Torunia) t.p. 16.03.09 Maja lub Adaś, Bartek astrzyk (?, ? lat , ?) t.p.20.03.09 ??? lub ??? ewccik (Ewa, 28 lat, Białystok) t.p. 21.03.09 ??? lub ??? Agatha_c (Agnieszka, 32 lata, Gliwice) t.p. 27.03.09 Madzia,Marta lub ??? agatka20 (Agata, 24 lata, Knurów) t.p.28.03.09 Hania lub ??? Judy_21 ( ?, 28 lat, Portlaoise) t.p. 04.04.09 ??? lub ??? lop (Asia, 27 lat, Dublin) t.p. 04.04.09 ??? lub ??? gosia j. (Gosia, 24 lata, Lublin) t.p. 04.04.09 ??? lub ??? anadun (Asia, 34 lata, okolice Lublina) t.p. 05.04.09 ??? lub ??? lukola (Ola, 31 lat, Wrocław) t.p. 05.04.09 ??? lub ??? inka1980 (Zosia, 28 lat, Knurów) t.p. 10.04.09 Marysia lub Szymek kasiek146 (Kasia, 25 lat, okolice Rzeszowa) t.p. pocz. kwietnia ??? lub ??? McKinley (Sylwia, 30 lat, okolice Lublina) t.p. I-wsza poł. kwietnia Łucja lub ??? ancia19 (Ania, 28 lat, Łódź) t.p. 14.04.09 ??? lub ??? lachkasia (Kasia, 25 lat, Nisko) t.p. 15.04.09 Amelia lub Tymon gryzaczek (Karolina, 28 lat, Bristol) t.p. 15.04.09 ??? lub ??? ikak (Ika, 27 lat, Śląsk) t.p. 17.04.09 ??? lub ??? Tarasia- Aniołek [*] Nyana- Aniołek [*] madziwnia- Aniołek [*] _________________________ Na liście występuje też kolor biały
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2008-09-02 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zadomowienie
|
Ladnie z tym bialym kolorem, niech wiedza ze o nich pamietamy!
Co tu u nas tak cicho? |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czemu jest cicho, ja teraz kombinowałam z listą i trochę czasu mi zeszło, bo jakoś ciągle coś mi się psuło ![]() Jakiekolwiek zmiany na liście albo jak ktoś chce się dopisać to na PW proszę emzeta a co u Ciebie? odpoczywasz? ![]()
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
emzeta "Ladnie z tym bialym kolorem, niech wiedza ze o nich pamietamy!"
i znowu sie popłakałam....dzieki naparwde....
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1656 |
Rozeznanie
|
madziwnia
![]() ![]() ![]() Zanka jeśli już ten biały kolor, to na 26 stronie pożegnała się z nami również Tarasia...
EMIL Edytowane przez anadun Czas edycji: 2008-09-02 o 17:00 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zanka, no coz ciezko to nazwac odpoczywaniem, ale len mnie dopadl juz dawno, jakos tak plakac mi sie chce ciagle, dzis dzidzie zdrowa widzialam a humor mam straszny, w czwartek jade na 10 dni wakacji, tak sie cieszylam na to ale mi przeszlo. chodzilam ostatnio po sklepach szukajac spodni ciazowych i szczoteczki do zebow i kubeczka fajnego dla siostrzenicy meza do przedszkola i tak zaczelam ogladac ciuszki dla bobasa i wczoraj stwierdzilam, ze jednak tez zaczne powoli kupowac te rzeczy zeby potem jednego duzego wydatku nie miec, a jak dzis poszlam do mothercare, bo kostium kapielowy tam wypatrzylam dla siebie na wakacje, to nic nie dalam rady kupic dla malucha, ani skarpetek nawet, nie wiem czemu, potem mi sie plakac chcialo ze nie moglam nic kupic, to chyba te nastroje ciazowe... i tak teraz siedze i trzymam kciuki za przyjaciolke bo usg ma, ostatnio miala pusta ciaze i teraz sie boi, i tak trzymam te kciuki, jak bedzie dobrze to bedzie miala termin na kwiecien, i siostra cioteczna sie odezwala ze tez ma termin na marzec, no i tak fajnie ale jakos nie moge sie cieszyc, bo plakac mi sie chce, juz mam tego dosc ale to silniejsze ode mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo że mi przypomnialaś, już listę poprawiłam, właśnie sama szukałam, czy kogoś nie pominęłam
#1659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zadomowienie
|
no ale sie ciiicho zrobilo... biedne malenstwa. Ja sie teraz jeszcze bardziej denerwuje, czy aby wszystko bedzie w porzadku. A pomyslec, ze wczoraj siedzialam i sie martwilam, ze chyba bedzie dziewczynka, bo wszystko na to wskazuje... a ja chcialam chlopczyka. A teraz jest mi obojetne, zeby tylko bylo.
A w sobote dostalam od znajomej 2 wielkie kartony ubran ciazowych, wszystkie idalnie pasuja, tak sie ciesze, ze mam sie w co ubrac, bo ostatnio bylo ciezko, na zmiane w jednych spodniach i w sukience chodzilam, a dzisiaj sie nie moglam zdecydowac. Tylko musialam sobie kupic stringi ciazowe, bo moje mnie troche uciskaja juz. No i biustonosz ciazowy, ale a tym to nie mam pojecia kiedy. Wiem, ze nie powinno sie nosic z drutem pod biustem, a ja niestety wszystkie takie mam, wiec musze kupic. A wy macie juz biustonosze ciazowo-karmiace? Jak to mierzyc? Co jest wazne? Skad mam wiedziec ile mi jeszcze biust urosnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zadomowienie
|
ja mam ciazowy, ma takie grube gumy pod biustem zamiast drutow, kupilam juz dawno, bo bardzo szybko moje biustonosze zaczely mnie cisnac pod piersiami, kupilam rozmiar wieksze niz przed ciaza i sa dobre, w sumie luzne, ale dobrze trzymaja, przez co sa wygodne (mam dwa takie same bialy i czarny) nazywaja sie support bra i nie sa do karmienia. Moja przyjaciolka jak sie z nia spotkalam powiedziala mi ze jak bede kupowac do karmienia to zeby zwrocic uwage czy ma szerokie pole manewru co do zapinania z tylu, bo ona po porodzie od razu byla byla duzo mniejsza pod biustem a biust miala duzy oczywiscie, tu jest zdjecie tego co mam, na prawde fajny, a co do tych do karmienia to musze jeszcze przedyskutowac z przyjaciolka, na co uwage zwrocic
![]() Te co mam sa troche takie zabudowane, trzeba bylo sie przyzwyczaic, ale pomogly jak piersi bolaly. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zadomowienie
|
a czemu okropne? tak patrzylam w sklepach, to teraz takie ladne sa, czy o cos innego niz wyglad chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Wy rozmawiacie o ubraniach ciążowych, stanikach... a ja cały czas chodzę w tym w czym chodziłam przed ciążą. Biust niby mi urósł (TŻ tak twierdzi) ale ja tego nie widzę i nie czuję, czyli malutko podrósł. I tak zawsze był mały. Bluzki bardziej opiete mam na brzuchu, a spodnie noszę w sumie jedne, biodrówki. Nie wiem czy znalazłabym coś w sklepie z odzieżą ciążową, bo tam nie sprzedają ubran dla niskich ciężarówek (mam 152 cm wzrostu) i spodnie np. musiałabym skracać. Nie wiem czy jest sens, chyba poki co będę kupowała rzeczy w większym rozmiarze.
![]() za to zakochałam się w ubrankach dla małego chłopczyka http://www.allegro.pl/item426425523_...a_0_6_msc.html
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Madziwnia bardzo mi przykro ![]() Zanka ja też z tych malutkich (też 152), na pierwszą ciążę kupiłam spodnie ciążowe o takie: http://www.9fashion.com.pl/go/_info/...id=413&lang=pl owszem obcinałam je, ale od 4 miesiąca nosiłam je do samego końca, mimo, że przytyłam 26 kg. Potem chodziła w nich bratowa, teraz wrócą do mnie i pewnie całą ciążę w nich przehasam ![]() Kiedy druga ciąża? Synka rodziłam przez cc i pytałam ginki kiedy mogę drugie. Powiedziała, że po półtora roku, w ten czas organizm zdąży się zregenerować i wzmocnić. Tak wiec Nikuś jest z 27 marca 2007 a teraz mam termin na 15 kwietnia 2009 ![]() ![]() Biustonosz noszę normalny, bo cyc mi sie nie powiększył ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam 158 i tez musze wszystko skracac!! Szukałam dzis spodni dzinsow ciazowych i poprostu jest jedna wielka porazka!!!! Duze miasto a sklepow moze 3 !! A jakie ceny! Zwykle nie firmowe 170 zł !! ogladalam na targu były super za 115 ale niestety wszystkie rozmiary L wyprzedane, w nastepnym to samo !! I co? i wkoncu nie kupilam kupie na allegro!!! Staniki nosze jeszcze te same z drutami w niczym mi to nie przeszkadza choc piersi mi troche urosły... a ja w pierwszym trymestrze schudłam jakies 1-2 kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
przed chwilą zrobiłam zdjęcia mojemu brzucholkowi i chyba urósł od ostatniego razu. Oto on w 15. t.c.
#1671 |
Zadomowienie
|
dzieki buziaczek i roxi, niestety w moim przypadku allegro ani ta druga strona nie wchodzi w gre. U mnie biustonoszy ciazowych jest pelno, chodzilo mi raczej o jakas rade z wlasnego doswiadczenia, na co patrzec w takim biustonoszu. Bede kupowac z tego sklepu http://www.mimimaternity.com/masterc...category_Id=17 , tylko nie wiem, ktory i w jakim rozmiarze kupowac, zeby do konca ciazy starczyl i na karmienie jeszcze.
Co do nastepnego dziecka - ja tez chce przerwe 2 lub 3 lata, boje sie tylko kosztow, szkola itp. W USA szkoly publiczne sa do d***, w gre wchodzi raczej tylko prywatna katolicka (prywatne tutaj sa wyznaniowe, strasznie to dziwne), a te niestety kosztuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zadomowienie
|
no wlasnie zalilam sie mamie, ze taka rozlazla jestem i mama mowila, ze to na poczatku tak wyglada, potem jak brzuch 'wychodzi' do przodu, to ten tluszcz z bokow zbiera. Ale mama czasem mnie klamie, zeby mnie pocieszyc i zebym sie nie martwila, wiec nie wiem czy wierzyc czy nie
![]() Wieczorem wkleje swoj, chyba ze znowu popatrze na zdjecie i sie bede wstydzic... |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1677 |
Przyczajenie
|
[quote=zanka205;8855670]
![]() ![]() ![]() ![]() JUZ JEST NAS 30 a proszę mnie dopisać...![]() ![]() ![]() ![]() Sorceress_sorceress :termin porodu 19.04.2009.Z Wrocławia jestem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Raczkowanie
|
madziwnia strasznie mi przykro...przechodziłam przez to samo w lutym...będzie dobrze, nie trać nadziei...
![]() zanka fajnie ci ten brzuszek rośnie, taki zgrabny jest ![]() ![]() ![]() ![]() spicegirl mam nadzieję że twoja mama nie kłamie z tym tłuszczykiem bo ja po tym stwierdzeniu już się nakręciłam że mi się wchłonie ![]() Ja też szukam biustonosza, więc podczytuję wasze rady - mój biust na pewno żyje własnym życiem...zawsze chciałam mieć większe a teraz to nie wiem ![]() A jutro wieczorem USG...trochę się boję...czego, nie wiem.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Osmielona, wklejam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.