|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Nudziara
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 60
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Znacie ten szampon i odżywkę? Możecie powiedzieć coś o efektach? Nie jest to tania seria i się zastanawiam... IMG_1046.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś pytałam o zwrot. Byłam po poważnym wypadku. I proces leczenia byl długi. Pokazałam wypisy. Powiedziałam tez, ze teraz nie chce wydawać na dopłatę. A wpłacona kasa przydałaby mi się. To był na maxa trudny czas finansowo. Kasy nie wrócił. Powiedziano mi tylko, ze mam przyjść na tatuaż kiedy bede gotowa. Byłam tez w innym studiu. Kiedyś. Przy okazji. Po prostu poznałam na stopie prywatnej innego tatuatora. I on znając moje powody. Te wypadkowe powiedział, ze bez problemu, by oddał kasę. A jak bede chciała to wrócę. Wiec w chwili obecnej totalnie nie liczę na zwrot. Chyba, ze można to jakoś prawnie uargumentować. Byłam ciekawa jak to wyglada dla innych. Być może ten drugi tatuator mówi,ze by oddał kasę, bo się lubimy. Dla tego pierwszego jestem, tylko klientem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
whatever
|
Cytat:
Jeżeli to jest znacząca kwota, to bym nie odpuszczała, możesz zwrócić się o poradę prawną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Zorientuje się co mogę zrobić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#218 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- przez kilka h trzeba ładować - po kilku latach może istnieć konieczność wymiany akumulatora, bo z każdym łzdowaniem się zużywa - ciąg jest słabszy niż w tradycyjnych odkurzaczach. W końcu kupiłam maleńki, silny odkurzacz bezworkowy i nie mogłabym być bardziej zadowolona. Kosztował z tego co pamiętam ok. 220 zł, jest tak lekki, że często podczas odkurzania mam go w ręce, bo jest to wygodne. Kabel długaśny, opróżnianie pojemnika bardzo proste. Kilka wartościowych nakładek. Super sprawa. Edytowane przez 9fe3753a27fdab91f294646f71f38ef6abf24fb7_615a35f24cb81 Czas edycji: 2021-04-11 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Które polskie kanały typu beauty/makijaż oraz dotyczące pielęgnacji uważacie za obiektywne/warte uwagi? Chodzi mi o to żeby nie było polecania produktów bo ktoś komuś zapłacił. Lub które kanały odradzacie?
Mi się wydaje, że House of Makeup jest w porządku. Oglądam czasami też Adę Grotowska, co myślicie o niej? Widziałam że kiedyś używała jakichś filtrów na filmach że twarz wydawała się bardziej gładka, przez co jej makijaż prezentował się lepiej niż w rzeczywistości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ceccylia_paladin Czas edycji: 2021-04-11 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Miuoshowa
|
Cytat:
W obecnych czasacy to już żaden ![]() Włączam jedynie Władek BeautyBoy, jeżeli temat mnie zainteresuje.
![]() |
![]() |
#221 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rozmowy widzę, ze zaliczka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
Ja tez polecam xiaomi.Dreame v 10 Pro. Nie trzeba trzymać przycisku. Ma różne fajne końcówki. Da się go traktować jako mini odkurzacz. Właśnie dzięki rożnym końcówkom. Szczerze to mój najlepszy zakup ubiegłego roku. Wagowo tez daje radę. A mam sprawna tylko jedna rękę. Wiec i starsze osoby powinny być zadowolone. Nie mam dywanów, ale kocimi kłakami wszędzie radzi sobie super. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
Oglądam tylko Niessia 25 regularnie. I czarszke czasami. Reszta do mnie nie przemawia. Reszta losowo. Bo szukam raczej filmiku na konkretny makijaż. Oglądałam tez Juszes, choć nie jest to typowo kosmetyczny kanał, ale coś ostatnio jej sodówka uderzyła. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do makijaży to przeważnie szukam opinii o konkretnych paletach czy pudrach. Lubię Grotkowską ale coraz częściej naciąga pozytywne opinie jak np w filmiku o Avonie. Podciagala filmiki z paletami Mur- miałam te same palety, nasycenie było takie sobie a u niej piękna pigmentacja i zachwyt. Żadnych opinii nie przyjmuję tak na 100%, mam jednak jako takie rozeznanie czego się spodziewać. Na YT najczęściej słucham muzyki albo włączam filmiki z reakcjami zagranicznych yt na polskie piosenki, albo reakcjami młodzieży na muzykę sprzed lat. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2021-04-11 o 15:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpłaciłaś zaliczkę więc jest do zwrotu, niezależnie od tego czy to Ty zrezygnowałaś czy usługodawca. Co do rekompensaty za termin to rozumiem gdybyś zrezygnowała na dzień czy dwa i gość by musiał szukać kogoś na gwałt. Miesiąc przed zabiegiem to wystarczajaco długi czas żeby kogoś znalazł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie ja to jestem Youtubowy skoczek, jakoś nikt mnie na 100% nie przekonał, ale zobaczę osoby, o których piszecie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
[1=9fe3753a27fdab91f294646 f71f38ef6abf24fb7_615a35f 24cb81;88636180]
W końcu kupiłam maleńki, silny odkurzacz bezworkowy i nie mogłabym być bardziej zadowolona. Kosztował z tego co pamiętam ok. 220 zł, jest tak lekki, że często podczas odkurzania mam go w ręce, bo jest to wygodne. Kabel długaśny, opróżnianie pojemnika bardzo proste. Kilka wartościowych nakładek. Super sprawa.[/QUOTE] co to za model i firma? Cytat:
wiesz jaki mniej więcej % interwencji kończy się sukcesem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś pewna jakiego konkretnie zwrotu użył? Na pewno mówił o zaliczce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
Ja z pielęgnacji lubię "Alicja w krainie składów" Ma mega konkretne filmiki bez zbędnego gadania i poleca ciekawe rzeczy. Jedynie jej głos mi się nie podoba, ale to drugorzędna rzecz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze zapytam ostatni raz czy odda po dobroci ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Kupował ktoś z was ubrania z Cinnamon?
Jakiej są jakości? Chodzi mi głównie o sukienki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
whatever
|
Cytat:
Tak czy siak, nie daj się i powodzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko mam na Fb. Z nim widziałam sie 3x. Za pierwszym. Kiedy w ogóle wpisałam się na termin. I 2x kiedy przykładałam. On ze mną o kasie nie gadał co i jak. Tylko podał kwotę. Reszta była na fb. Rozmowa z profilem studia. Z menadżerką. I napisała kiedyś, ze zaliczka nie podlega zwrotowi. Z Nim tez gadałam przez tel. Zaproponował mi, ze mam przyjść kiedy bede gotowa. O zwrocie nie było mowy. Nie sprawdzałam jak w praktyce ze zwrotem. Bo chciałam u niego robić. Choć No nie czułam się komfortowo w tych rozmowach,ale totalnie mnie wycofało gdy byłam w nowym studiu. I co z tego,ze ma autoklaw. Cały wystrój nie zachęca. Ale to moje osobiste odczucia. Chciałam się czuć jak w gabinecie. Tymczasem weszłam a tam jak w pokoju u kolegi. I wiem, ze wystrój można mieć rożny, ale chyba jakieś przepisy regulują pewne przestrzenie. Nie wiem. Jestem zmieszana w całej tej sytuacji. Może się czepiam. Zapytałam tatuatora czy mogę wziąć leki, które biorę na obniżenie napięcia mięśni w kryzysowych sytuacjach. To mi polecił, ze mam to i owo zapalić. .. odepchnęło mnie totalnie. Choć to nie moja sprawa kto co pali. Wydało mi się to na maksa nieprofesjonalne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomijając fakt, że ten fason wygląda dobrze na rozmiarze xs, a rozmiar M/L pogrubił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.