|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Cytat:
mogliby rzucić, wiosna przyszła, 10ty był..a my czekamy na kodzik jak na film Antoniego Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyznaje sie ze krem naręczny z arniką to moja fafset któraś tuba. Kocham ten produkt normalnie
|
|
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze w poprzednim miesiącu trochę poszalałam z zakupami przez te promocje z kremami pod oczy i kodami rabatowymi. A w kwietniu nic a nic nie kusi. Szkoda...
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam żel peelingujący do twarzy, kiedyś z Pure System, teraz to Sebo Pure Vegetal. Zawsze mam jeden w użyciu, nie wiem co zrobię, jak go wycofają ![]() I też się nie pogniewam za jakiś fajny kodzik na okazyjne zamówienie
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZAPASY
|
|
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
Jakby któraś z Was chciała kod -20% na koszyk to napiszcie priv. Mam dwa ważne do końca kwietnia.
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
W ten sposób rosiek na mnie nie zarobi
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłoby w tym nic zdrożnego bo wszystkie uśpione KWIATem z klubu rośkowego Wszystkie kochające nagle osamotnione bez kodów i kotów kwietniowe koszyki porzucone ![]() A Ty niedobry Rosku! o Ty gadzie nieczuły! Zróbże nam COŚ niewiastom wypatrującym rośkowej dziury
|
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie szamponów - to ja chyba mam jakieś "dziwne" włosy, bądź skórę głowy. Nic mi się nie dzieje po ich szamponach, po odżywkach też nie. Wydaje mi się, że je rozrzedzili - dawniej były jakby gęstsze. Bardzo mi się podoba zapach szamponu i odżywki do włosów farbowanych, mama też na te produkty nie narzeka. Znowu mężowi nie wiem czemu najbardziej podchodzi pokrzywowy - mi żaden nie przeszkadza. A co do składów się nie wypowiem, bo niestety się nie znam
|
|
|
|
|
#1869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie rzadko zaglądam na stronkę
|
|
|
|
|
|
#1870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam kod na box urodzinowy. Super, że kod nie "usuwa" prezentów.
Aż się boje używać szamponów z YR, po Waszych opiniach. Kiedyś zastosowałam szampon ze starej wersji i niestety skończyło się leczeniem u dermatologa. Czy zmieniły się składy szamponów, czy tylko szata graficzna opakowań? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby co jakiś czas zmieniało się kilkanaście produktów to ok, ale żeby kilkanaście linii (niektóre będące wciąż nowościami) naraz? I w dodatku żadnych ciekawych ofert na kwiecień. Chyba zaczekam na majową ulotkę albo puszczę zamówienie z kodem na -20% z paczki, bo i tak ciężko o cokolwiek lepszego
|
|
|
|
|
|
#1873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Raczkowanie
|
Jest promka! - 20% na zielone punkty, łączy się z Voucher20. Grażyny do dzieła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1875 | |
|
Raczkowanie
|
Już się nie łączy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
1+1 nie łączy się z niczym. No to nie poszalejemy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1877 |
|
Raczkowanie
|
Podczytują.
Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Zauwazylyscie, podniesli ceny w outlecie, wczoraj sie jarałyście to macie dziś podwyżkę.
Rosiek czyta, ale nie rozumi ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Kody kasuje produkt gratisowy, takze ten ![]() Juz widzę grad zamówień
|
|
#1880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coz... trzeba czekac na lepsza oferte lub szukac innego producenta |
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Amorito
|
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Coraz lepiej :/ ani rabatu z punktów ani kodu żadnego z tym nie można połączyć.
Nic tylko zamawiać |
|
|
|
|
#1883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zauważyłam trzy rzeczy: 1) cichaczem zniknął ze sklepu żel PN grejpfrut&tymianek ![]() ![]() 2) abstrahując od promo 1+1 - jeśli się chce kupić kilka takich samych produktów (nie ZP), a na jeden z nich zastosować bon za pkt (pozostałe produkty w normalnej cenie), to nie da się 3) co do promo 1+1 - nieważne czy w koszyku jest 1 produkt, 3 takie same produkty, 5 takich samych produktów, itp. to gratisowy produkt z promo 1+1 zawsze dodaje się TYLKO jeden... Coraz lepsze te promocje, żeby nam się w
|
|
|
#1884 | |
|
🦄
|
Cytat:
Dam znać, bo mnie wiele z YR uczula. Ostatnio coś pod prysznic z tej serii Argan i Róża czy jakoś tak- dermatoza masakra, pisałam Wam o tym tutaj. Z kremem Rocherowym bym nie zaryzykowała, ale jakiś żel czy maseczkę mogę spróbować. Ja nie mam jakoś wyjątkowo alergicznej cery na twarzy, ale YR i Oriflame coś mają w bazie kosmetyków... Avon jeszcze ujdzie. Tyle że ja już jestem za stara żeby na twarz kłaść byle co
|
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie znalazłam fajne żele pod prysznic w Biedronce 13zl za 750ml w butelce lub 10zl za worek uzupełniający do 17wchodza w biedrze na promocji 2+1. Wykanczam rozmowę zapasy i bay bay. Wracam też do szamponów timotei.
Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, ze promocja 1+1 nie łączy się już z kodem na -20% 😢ostatnim razem (dawno temu) jak była promocja 1+1 to wszystko się łączyło. chyba pora przestać dzielić się „lukami”
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam swoją historię zamówień i w sierpniu przy promocji 1+1 dało się wykorzystać kod na -50% oraz złapać prezent za II próg (wliczała się kwota przed rabatem).
Kupiłam wtedy dla mamy 2x emulsję przeciwzmarszczkową RC i wzięłam 1 esencję korygującą AG. Bez łączenia promocji z kodami mogą się teraz wypchać
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Rozeznanie
|
Spróbowałam sklecić jakieś zamówienie z tej nowej promocji, niby coś tam wyszło taniej, ale ogólnie szału nie ma. Dałam sobie spokój.
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
Wrzuciłam do koszyka kilka rzeczy z tej promocji 1+1 i trochę się zdziwiłam, bo automatycznie nalicza się drugi identyczny produkt. Zawsze tak było przy tej promocji?
O ile przy pielęgnacji to jest spoko, bo zawsze się zużyje, o tyle przy makijażu to nie ma dla mnie sensu, żebym kupowała np. dwie pomadki o tym samym odcieniu...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

mogliby rzucić, wiosna przyszła, 10ty był..a my czekamy na kodzik jak na film Antoniego
już teraz nie tylko uwielbiam kosmetyki do pielęgnacji i ich zapachy, ale i tusze

także nie wiem nawet, czy odważę się użyć tej próbki... mąż czy syn wykorzystają
ale krem do włosów chętnie użyję. 

06.09.2014 
Gdyby co jakiś czas zmieniało się kilkanaście produktów to ok, ale żeby kilkanaście linii (niektóre będące wciąż nowościami) naraz? I w dodatku żadnych ciekawych ofert na kwiecień. Chyba zaczekam na majową ulotkę albo puszczę zamówienie z kodem na -20% z paczki, bo i tak ciężko o cokolwiek lepszego

O ile przy pielęgnacji to jest spoko, bo zawsze się zużyje, o tyle przy makijażu to nie ma dla mnie sensu, żebym kupowała np. dwie pomadki o tym samym odcieniu...